2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim şirketteyi çay yapan ablanın da hamilelik boyunca oluk oluk kanaması gelmiş. hatta hastanede yatarken yataktan taşmış yerlere kadar akmış. sağlıkla doğurmuş bebişini şimdi 4-5 yaşında. senin bu kadar yoğun kanaman olmaz tabi bu extrem bi durum ama böylesi de var yani..

Herkese merhabalar.
Bende bugün bebişimin kalp atışlarını gördüm vee çok mutluyum. Yalnız tahlillerinde kanım biraz düşük çıktı. Allah bütün annelere yardım etsin ve minik bebişlerimizi korusun.

canım aramız 10 gün şaşırdım valla bana yarın yapıcaklar testleri kalp atışlarını bende gördüm ama hala duymadım hatta 10 gün öncede dr gitmiştim testleri 1 hafta sonra yapalım demişti senin bebeğin ne kadar boyu posu :))))

midem bulanıyor ama kusma derecesine gelemedik ... karın ve bel ağrım oluyo . aşırı uyku kafam kalkmıyo :S

herkese iyi akşamlar kızlar!!!

midem fena bulanıyor herkesin sabah bulanıyor benim akşam işten gelip yemek yedikten sonra ne yapacam böle bilmiyorum yemek yemesem olmaz yesemde yanıyor kaynıyor bulanıyor mşdem offff yaaa

Herkese merhaba, daha benim gibi henüz doktora gitmeyen var mı acaba?
Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????

Gittiğimde alttan baktırmak istemiyorum karından da görünmeyeceğini düşünüyorum şu haftalarda sizce?????

ben senden 5 gün öndeyim. kalp atışlarını bile duydum. 7. haftada esin karından gözükür

hamileliğin 7. haftasında isen çok rahat bir şekilde kalp atışlarını duyabilirsin canım

aynini yasadim ve kaybettim ve suanda agliyorumm ((

canım çok gecmıs olsun sukur sonunu kotu yazacaksın dıye cok korktum rabbım yavrunu kazasız belasız hayırlı bı sekılde kucağına almayı nasıp etsın ıns

nasılsınız..hamılelık nasıl geçiyor bulantılarınız var mı..
kılo alanınız oldu mu
yarın dr kontrolum var ıns hersey yolundadr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…