tatlım daha fazladır muhtemelen . 2 günde 2 katı oluyo değerler .. allahın izniyle keseni görmediysen görürsün :)))
Doktorum bana 1000i gecince kese görünür demişti.Ama burada birçok defa 1500leri duydum :) sizinkide 2000ler demiş. mevzu karışık sanırım
Normal bir gebelikte 2günde 2kat artıyormuş. 29 aralık oo 1 hafta geçmiş 2000i geçmiştir bana sorarsınız.Benim perşembe günü 700küsürdü bugün 2200küsür. Bence gidin görürsünüz
kizlar ben inanilmaz susuyorum cok su iciyorum sizde varmi bu durum?
Ben varım günde iki bardak suyu zor içerdim 3-4 hatta azen 5 litre su içtiğim günler oluyor
Ben de hamileyimmmmmm 1 aylık şu an ama 2 gün önce düşük tehtidi yaşadım çok şükür şimdi iyi bebişim şu an kese olarak görünüyor o yüzden eşimle kesecik diye seviyoruz şu an eheuheu :))
Şaka bir yana doktorum progestan verdi 2 kez kullandım hastahanelik oldum yan etki yaptı bir şişe serum yedim sanırım benim ki biraz nazlı olacak annesi gibi :))
Umarım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alırız..
ben cetvelimi yaapamadimm tarihi yaziyorum ama olmuyor neyseee..8 ocakta yaparim
ask_ask_ask Canım bak yine burdasın dünde geldin hiçbirşey yazmadan gittin.. Doktora gidiyordun en son kötü habermi aldın ne oldu? paylaş hayatım herşey bizim için. Bu arada umarım kötü birşey yoktur. ama tavırların öyle hissettiriyor merak ediyorum seni iyimisin bir problem varmı görebildinmi bebişini?
Edit: şuan saat 19:52 ask ask ask ilk yazımdan sonra topikten yine çıkmış :) hiçbirşey anlamadım ama pes ediyorum. dalga geçiyor sanırımherneyse umarım sorun yoktur.
Ben varım günde iki bardak suyu zor içerdim 3-4 hatta azen 5 litre su içtiğim günler oluyor
Cnm sen beni yanlis anladn sanirim. Dalga geciyorum sanmana gercekten cok uzuldum esimle beraber kayinvalidemde kaliyoruz ve ben mobilden girebiliyorum ve cvp yazamiyordm eve gelmeyi bekledim yazmak icin ama gercektwn cok uzuldum boyle dusunmene ogun dra gittim kan degerim 10000 kusurlerde cikti kese gorjndu ama drun bozjk kese gibi gorunuyor dedi daha once mol gebelik yasadigim icin tekrarlayabilir dedi dr cok uzuldm cok yiprandim kayin validemin oturdugu semtteki baska ozel bi hastaneye gittim ordada kan degerim ayni cikti vajinal ultrasonla bakti kese duzgun gibi ama kesin biseh soyleyemem 3 gub snra tekrar gel dedi kac gundur ne kdr agladigimi bi ben bi allah bilir ahni seyleri yasamaktan korktum vebokadar stres sikinti ve uzjntu icinde yazmaya firsatim olmadi evime yeni geldim inanki bu saat oldu gozjme uyku girmiyor akli. Basimda deil ama gervekten kotu bi izlenim uyandirdiysam sizde tekrar tekrar ozur dilerim esimle konusmaya bile takatim yok cok uzgunum tkrar kusurabakma lutfen guzel haberlerimi paylasmahi inan ckk istiyodjm ama kismet deil galiba bu gebeligimde mutsu sonla niticek
Doktoruna sormadan ilaç alma bence
Progestan düşüğe karşı veriliyor
progestan alma hayır bana doktorum önlem amaçlı verdi sanırım, sormayı akıl edememişim. kist falan var ya bende, e geçen seferden de bi kürtajım var heralde ondan verdi progestanı
22si çok geç bence de fazla uzun zaman vermiş heralde, ben 10 gün sonr gidicem, 14ünde yani, kalp atışlarını duyablirsem o zaman söylerim burada, ona göre sen de biraz erken gidersin
Cnm sen beni yanlis anladn sanirim. Dalga geciyorum sanmana gercekten cok uzuldum esimle beraber kayinvalidemde kaliyoruz ve ben mobilden girebiliyorum ve cvp yazamiyordm eve gelmeyi bekledim yazmak icin ama gercektwn cok uzuldum boyle dusunmene ogun dra gittim kan degerim 10000 kusurlerde cikti kese gorjndu ama drun bozjk kese gibi gorunuyor dedi daha once mol gebelik yasadigim icin tekrarlayabilir dedi dr cok uzuldm cok yiprandim kayin validemin oturdugu semtteki baska ozel bi hastaneye gittim ordada kan degerim ayni cikti vajinal ultrasonla bakti kese duzgun gibi ama kesin biseh soyleyemem 3 gub snra tekrar gel dedi kac gundur ne kdr agladigimi bi ben bi allah bilir ahni seyleri yasamaktan korktum vebokadar stres sikinti ve uzjntu icinde yazmaya firsatim olmadi evime yeni geldim inanki bu saat oldu gozjme uyku girmiyor akli. Basimda deil ama gervekten kotu bi izlenim uyandirdiysam sizde tekrar tekrar ozur dilerim esimle konusmaya bile takatim yok cok uzgunum tkrar kusurabakma lutfen guzel haberlerimi paylasmahi inan ckk istiyodjm ama kismet deil galiba bu gebeligimde mutsu sonla niticek
ilk öğrendiğim akşam beimde böle olmuştu cnm sanıırm ama ertesi gün keseyi gördük maşşalh iyidigünaydın kızlar
benim akşam baya bi sancım oldu gaz sancısıyla beraber batmalar da medana geldi eşiim hatta hastaneyue gidelim dedi ama ben o esnada uykuya dalmışım
inş olumsuz bir durum yoktur
Yaaa. Kizlar benim aksamdan beri gaz sancisi mi karin agrisimi anlayamadigim bi hareketlenme varlasiklarimda.bisey olur diye cok korkuyorum.surekli lavabodayim kanamam varmi diye bakiyorum.paranoyak oldum iyice;((((
dün benimde karnım guruldayıp durdu gaz sancısı vardı. Bende önce panikledim ama dün bezelye yemiştim ondan önceki günde mercimek pişirmiştimehh benim karnım gaz yapmasın da kimlerinki yapsın dedim en sonunda. Olumlu düşünmeye çalış canım. Kendine bi kaçış noktası bul. Biz hemen en kötüsünü düşünüyoruz. Bebişin iyidir inşallah. Sen de iyi ol rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?