2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım daha fazladır muhtemelen . 2 günde 2 katı oluyo değerler .. allahın izniyle keseni görmediysen görürsün :)))

İnşallah sağlıklıdır, normal yerindedir, boyutları güzeldir, kalbi pıtır pıtır atıyodur. Ne güzel heyecanlar bunlar. Mevlam isteyen herkese yaşatsın. Sağlıkla mutlulukla kucagımıza almayı nasip etsin inşallaaaaaaaaaaaaaahhh

kizlar ben inanilmaz susuyorum cok su iciyorum sizde varmi bu durum?

1 litrelik cam şişem var. günde 3 kere doldurup içiyorum. yeterli oldugunu düşünüyorum. inşallah öyledir

Ben varım günde iki bardak suyu zor içerdim 3-4 hatta azen 5 litre su içtiğim günler oluyor

ben doktor değilim, tıbbi bir egitimim de yok ancak 4-5 litre su içmek vucuttaki mineral dengesini altüst etmez mi? Bebeciklerimize mineral de gerekiyor. ahkam kesmiş olmayayım ama fazla içmek nekadar doğru, sınırı nedir bilemiyorum :26: :26:

Merhaba,

SEninle doğumumuz aynı gün görünüyor. Son adet tarihim 25 kasım benimde umarım düşük tehtidin sona erer mutlu sona hepberaber ulaşırız.

Kızlar ,
Ben daha yeni anne oldum yani 17 aylık bir oğlum var ve şimdide 6 haftalık tekrardan bir anne adayı olarak yaşayarak öğrendiğim şuan aklıma gelenleri sizinle paylaşmak istiorum. Öncelikle yerleşme kanaması olan arakadaşlar bebekleriniz büyük ihtimalle erkek... Bunu çok kişiden duymuştum ve benimde ilk hamileliğimde başıma gelen bir şeydi ve benimde oğlum oldu. İkincisi çatlak kremi flan hepsi sadece %20 oranında sizi çatlaklardan korur en önemlisi önce çok kilo almamak bol su ve tabiki genetik. Annenizin ablanızın çatlağı olduysa sizinde olacaktır. Boşverin olsun bebişler sağlıkla gelsinde.
onun dışında ben kan sulandırıcı iğne kullanıyorum kullananlar için söyleyeceklerim var. 5-6. aylarda artık yapacak yer bulamıyorsunuz her yer morarıyor ama sabredin bulduğunuz fazla gözünüze batmayacak kaba etlerede yapabilirsiniz iğneyi illaki kola gerekmiyor. Başka sormak istedikleriniz olursa seve seve cevaplarım...

Bende aranıza yeni katılan hamileler arasındayım ilk çocuğum olacak. Tabiki tecrübede yok. Tahmini doğumu 07.09.2013 tarihinde. Allah hepimize kolaylık versin

merhaba kizlar bende 2012 eylül annesiyim gecen sene 06.ocak.2012 de ögrendim hamile oldugumu sat:28 kasimdi simdi kizim kucagimda darisi sizlere olur insaallah rabbim sizede bebislerinizle saglik ile sihaat ile mutlu mesut yasamayi nasip eder rabbim herkese bu sevgiyi heycani tatdirsin insaallah hayirli hamilelikler hayirli dogumlar diliyorum sizlere insaallah Amin

ben cetvelimi yaapamadimm tarihi yaziyorum ama olmuyor neyseee..8 ocakta yaparim

slm kızlar benide ekleyin benide sanırım hamileyim bat 8 ocak ama şimdiden hamileyim bence testte de pozitif çıktı kandada rabbim nolur hayal kırıklığına uğratma sen beni her isteyene nasip et inşallah

Cnm sen beni yanlis anladn sanirim. Dalga geciyorum sanmana gercekten cok uzuldum esimle beraber kayinvalidemde kaliyoruz ve ben mobilden girebiliyorum ve cvp yazamiyordm eve gelmeyi bekledim yazmak icin ama gercektwn cok uzuldum boyle dusunmene ogun dra gittim kan degerim 10000 kusurlerde cikti kese gorjndu ama drun bozjk kese gibi gorunuyor dedi daha once mol gebelik yasadigim icin tekrarlayabilir dedi dr cok uzuldm cok yiprandim kayin validemin oturdugu semtteki baska ozel bi hastaneye gittim ordada kan degerim ayni cikti vajinal ultrasonla bakti kese duzgun gibi ama kesin biseh soyleyemem 3 gub snra tekrar gel dedi kac gundur ne kdr agladigimi bi ben bi allah bilir ahni seyleri yasamaktan korktum vebokadar stres sikinti ve uzjntu icinde yazmaya firsatim olmadi evime yeni geldim inanki bu saat oldu gozjme uyku girmiyor akli. Basimda deil ama gervekten kotu bi izlenim uyandirdiysam sizde tekrar tekrar ozur dilerim esimle konusmaya bile takatim yok cok uzgunum tkrar kusurabakma lutfen guzel haberlerimi paylasmahi inan ckk istiyodjm ama kismet deil galiba bu gebeligimde mutsu sonla niticek

tatlım rabbine dua et olmuyacaksa da bir nedeni vardır
defalarca aynı durumu yaşayıp bebeklerini kucaklarına alanlar var
ve sakin olmaya çalış canım
henüz ben keseyi bile görmedim benim de sonuçta risk var bende 1 düşük yaşadım ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum salı gününü iple çekiyorum

günaydın kızlar
benim akşam baya bi sancım oldu gaz sancısıyla beraber batmalar da medana geldi eşiim hatta hastaneyue gidelim dedi ama ben o esnada uykuya dalmışım
inş olumsuz bir durum yoktur

fendemendeeeeeeeeeeeeeeeee neden eklemedin beni eylül annelerinin yanına yani benden eylül annesi olamazmı hı hııı :))))) ekle benide ben biliyorum hamileyim

Doktoruna sormadan ilaç alma bence
Progestan düşüğe karşı veriliyor

Biliyorum :) haklısın yan etki yapanlarda varmış.ama folik asit alıcam

Tamam canım inşaallah duyarsın bende peşinden gider duyarım mercimeğimin kalp atışlarını

Kaç defa yazdım sordum bak sayfalara cevap gelmedi sayfada olup cevap vermeden çıkıncada öyle düşündüm.Malum neleri var sanal ortam burası dedim herhalde dalga geçiyor
BİRDE eve döner dönmez yazarım demiştin ya.. yazmayınca hem merak ettim. Kötü birşeymi olduda yzmıyor diye. Mol gebelik ne demek bilmiyorum canım ama inşaallah yoktur öyle birşey. İnsan evham yapıyorum sana üzülme kötü düşünmederdim ama benimde kendimde hayrım yok hep birşey olucak diye korkuyorum.Umarım sorun cıkmaz Özürlük birşey yok canım kötü bir izlenimde bırakmadın hayır. Yinede üzmememeye çalış bak kendini iyi düşünmeye çalış.İyi düşünemiyorsan hiç düşünmemeye çalış allahın izniyle birşey olmaz. kavusucak bebeklerimize.

günaydın kızlar
benim akşam baya bi sancım oldu gaz sancısıyla beraber batmalar da medana geldi eşiim hatta hastaneyue gidelim dedi ama ben o esnada uykuya dalmışım
inş olumsuz bir durum yoktur
ilk öğrendiğim akşam beimde böle olmuştu cnm sanıırm ama ertesi gün keseyi gördük maşşalh iyidi içini ferah tut sen eminim iyidir

canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına. Mevlam sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Senin bebeğin biraz nazlı ama bence herşey yolunda olacak. Sen olumlu düşünmeye çalış. Sen bebeginden vazgeçme. Ellerini karına koy, konuş onunla. Senin olumlu güzel enerjin herşeyi düzeltecektir. Sen benim bebeğimsin senden vazgeçmiyorum sana güveniyorum de. Deli saçması gibi gelmesin kulağına eminim ki bebişin seni duyacaktır!! Allah gönlüne göre versin, hayırlısı olsun inşallah.

Yaaa. Kizlar benim aksamdan beri gaz sancisi mi karin agrisimi anlayamadigim bi hareketlenme varlasiklarimda.bisey olur diye cok korkuyorum.surekli lavabodayim kanamam varmi diye bakiyorum.paranoyak oldum iyice;((((

Yaaa. Kizlar benim aksamdan beri gaz sancisi mi karin agrisimi anlayamadigim bi hareketlenme varlasiklarimda.bisey olur diye cok korkuyorum.surekli lavabodayim kanamam varmi diye bakiyorum.paranoyak oldum iyice;((((

dün benimde karnım guruldayıp durdu gaz sancısı vardı. Bende önce panikledim ama dün bezelye yemiştim ondan önceki günde mercimek pişirmiştim ehh benim karnım gaz yapmasın da kimlerinki yapsın dedim en sonunda. Olumlu düşünmeye çalış canım. Kendine bi kaçış noktası bul. Biz hemen en kötüsünü düşünüyoruz. Bebişin iyidir inşallah. Sen de iyi ol rahat ol

Ne tesaduf bende bezelye yedim)) omu yapti acaba?haklisin biraz rahat olmamiz lazim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…