2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok canım tost sağlıksız olduğu için değil tostta yiyebilirim tabide dün bunun konuşması olmuştu yine burda ondan bana laf atıyo hatun :)) o yüzden insafsız dedim

Günaydın kızlar

Dün burnum kanadı sizdede oldumu? Birde dün göbeğimin alt kısmında sanki bi ara kelebekler uçuşuyordu. Yarın ben tekrar gidip bebeğimin kalp atışını görmek istiyorum içimde tuhaf bir his var

Al benden de o kadar.Pizzalar, köfteler, pideler, hamburgerler.....Şöyle sağlıklı şeyler çekmiyo canım.

Benim de ilk hamileliğimde burnum kanardı.Hatta her sabah diş etlerim kanamış uyanırdım bir de...Çok normal.Hamilelikte kan basıncın yükseliyor.Evhamlanacak bişey yok.

Al benden de o kadar.Pizzalar, köfteler, pideler, hamburgerler.....Şöyle sağlıklı şeyler çekmiyo canım.

Sağlıksız şeyler yememeye gayret ediyorum. Ama ne zaman önünden geçsem canım Burger King istiyor. Acı soslu patates kızartması falan. Dondurulmuş şeyler yememek gerekiyor aslında ama napiyim can bu çekiyor.

içinizde hiç alışveriş yapan oldu mu?
çok erken biliyorum ama mağaza mağaza gezip alışveriş yapasım var :)
hoş daha cinsiyetimiz bile belli değil de yine de benim gibi sabırsız var mı acaba ?

içinizde hiç alışveriş yapan oldu mu?
çok erken biliyorum ama mağaza mağaza gezip alışveriş yapasım var :)
hoş daha cinsiyetimiz bile belli değil de yine de benim gibi sabırsız var mı acaba ?

wala canım ben sadece çorap aldım,bide komşum yelek örüyor...bende çokkkkkkkk hevesliyim ama bizimkiler aldırmıyor 4 aydan önce alınmazmış,hatta bababa kalsa doğuma yakın al herşeyi diyor,,,hayırlısıyla şu 3 ayı bi atlatalım,bulanılardanda kurtulalım kendimi alışverişe verecem....

Kızlar merhaba

Bende 9+4 hamileyim topikte 10 yazıyor ama ultrasona göre 9+4 düne kadar çok rahattım hiç bulantı kusma halsizlik yoktu şu anda migdem inanılmaz kötü bulanıyor halsizlik ve sürekli uyumak istiyorum haftaya 10+4 de doktora gideceğim inanılmaz iştah var canım her şeyden istiyor tatlı tuzlu acı ekşi hiç fark etmiyor çok kilo aldım 69 kiloyum 65 kilo ile hamile kalmıştım karnım çok belli değil ama bel basen göbek aldı başını gitti yaşımda 40 sanıyorum doğuma kadar 95-100 olurum doğumdan sonra benim kaporta toplanmaz artık:)))

merhaba arkadaşlar
bende alışveriş için öncelikle 3 ayın bitmesini ve cinsiyeti bekliyorum,ilk üç ayın riski beni de endişelendiriyor

arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı...doktorum bana veriyor...ama kolumu çok kötü morartı...her gün olunca morluklar sıkıntı oluyo...varmıdır bu morlukların bi çaresi....

günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....

Mrb cnm çok şükür bende de bulantı falan yok...Endişelenme tadını çıkar ben öyle yapıyorum:):)

Benim annem sağolsun, bebişimin bir sürü kıyafeti oldu bile...
Üç hafta sonra ikili tarama testim var onun sonuçlarını hayırlısıyla alayım ondan sonra kimse beni durduramaz.....

arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı...doktorum bana veriyor...ama kolumu çok kötü morartı...her gün olunca morluklar sıkıntı oluyo...varmıdır bu morlukların bi çaresi....

bacağına vurabilirsin diye biliyorum birde alkolle avmanı öneririm iğneyi vurduktan sonra

KIZLARRR 15 tatil nedeniyle memleketlerdeydik..ne siteyi takip edebildim ne kendimi :) çok yoğun bir tatil sezonundan sonra yine burdayım ama siteden hiiiç haberim yok..nasılsınız? nasıl gidiyor hamilelikler? benim kahverengi lekelerim kesildi sanırım bi 10 günüdür falan yok ama tekrar başlar mı bilmem? bebişimi en son 2 hafta önce görmüştüm..çoook meraktayım ne durumda acaba? cumartesi gidicem inşallah kontrole..

kızlar yemek yedim kendime geldim resmen gözümün önü açıldı,
şimdi iyiyim çok şükür sizlerde durumlar nasıl?

Son düzenleme:
Hanımlar benim şahsi fikrim 3-4 ay da alışveriş için çok erken.Eskiler 6. aya kadar bişey aldırmaz.Ama emin olun bir bildikleri vardır, ondandır.Ben de hamilelik çok ilerlemeden alışveriş yapılması taraftarı değilim açıkçası.İlk bebeğimde de 6 aya girdim, ondan sonra başladım bişeyler almaya. Bebeğimin yatağı ben 7 aylık hamileyken geldi.ALLAH GÖSTERMESİN farzedin ki bişeyler ters gitti,bebeğinizi kucağınıza alamadınız.O kıyafetler sizi ne hale getirir bir düşünün.
Tabi herkesin şahsi tercihi ama bence biraz dişinizi sıkın.

Son düzenleme:

Ben de yemek yedim uyku bastırdı.Masanın üzerinde bi 10 dakika içim geçmiş.Ah yatağımda olacaktım şimdiiiiiiiii....şu yağmurlu havada bir uyuyacaktım bir uyuyacaktııııııımmmmm...

benim de bulantılarım gün içerisinde oluyo ve öyle on dakika falan değil uzun aralıklarla oluyo hayırlısıyla bi atlatsaydık ilk aylarımızı gerçi belli olmuyormuş bulantıları devam edenler de oluyormuş.ben bulantılarım için kraker yiyorum portakal da rahatlatıyor benii

canım bende iğne oluyorum. ben göbekten yapıyorum genelde göbek deliğine yakın yerlerden yapınca daha az morarıyor. koldan yaparkende kolun ust kısmından yapınca morluk pek olmuyor. ben koldan yaparken geçmişteki aşı izinin hizasından yapmaya calısıyorum pek morarmıyor o zaman.

benim canım ne çekiyorsa onu yiyorum:))) sende ye bişey olmaz:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…