valla ben tost yedim.garip bi şekilde bakkalın yaptığı tostu yiyebiliyorum hemde iştahla yiyorum :)
aslında ben kendimi çözdüm sağlıklı şeyler yiyemiyorum illa kötü koşullarda yapılmış olması lazım :)
valla ben tost yedim.garip bi şekilde bakkalın yaptığı tostu yiyebiliyorum hemde iştahla yiyorum :)
aslında ben kendimi çözdüm sağlıklı şeyler yiyemiyorum illa kötü koşullarda yapılmış olması lazım :)
Günaydın kızlar
Dün burnum kanadı sizdede oldumu? Birde dün göbeğimin alt kısmında sanki bi ara kelebekler uçuşuyordu. Yarın ben tekrar gidip bebeğimin kalp atışını görmek istiyorum içimde tuhaf bir his var
Al benden de o kadar.Pizzalar, köfteler, pideler, hamburgerler.....Şöyle sağlıklı şeyler çekmiyo canım.
içinizde hiç alışveriş yapan oldu mu?
çok erken biliyorum ama mağaza mağaza gezip alışveriş yapasım var :)
hoş daha cinsiyetimiz bile belli değil de yine de benim gibi sabırsız var mı acaba ?
günaydın kızlar...
ya ben bu hafta 8. haftanın içindeyim...ama hala bişey hissetmiyorum...bulantım filan yok...endişelenmeye başlıyorum...normalmidir aranızda böyle bulantısı olmayan var mı....
arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı...doktorum bana veriyor...ama kolumu çok kötü morartı...her gün olunca morluklar sıkıntı oluyo...varmıdır bu morlukların bi çaresi....
kızlar yemek yedim kendime geldim resmen gözümün önü açıldı,
şimdi iyiyim çok şükür sizlerde durumlar nasıl?
kızlar yemek yedim kendime geldim resmen gözümün önü açıldı,
şimdi iyiyim çok şükür sizlerde durumlar nasıl?
arkadaşlar aranızda kan sulandırıcı iğne kullanan var mı...doktorum bana veriyor...ama kolumu çok kötü morartı...her gün olunca morluklar sıkıntı oluyo...varmıdır bu morlukların bi çaresi....
Sağlıksız şeyler yememeye gayret ediyorum. Ama ne zaman önünden geçsem canım Burger King istiyor. Acı soslu patates kızartması falan. Dondurulmuş şeyler yememek gerekiyor aslında ama napiyim can bu çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?