2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bu konuda sana katılıyorum bende oğlumda 6.ayımda çıktım çarşıya en iyisi bebek odamızda 8.ayımızda geldi haktan hayırlısı tabi öncelikle 9.aydada bişi olabilir olacaksa ama temkinli olmakta fayda diye düşünüyorum
arethusa ya kızımız olsa ikimizinde ne güzel olur değilmi ya neler neler alırım ben kızıma oğlumda kız kardeş istiyo zaten inş. önce sağlıkla olur ama kız olur

Genelde yiyorum ama iş pizzaya gelince yiyemiyorum. Salam,sosisi sucuk yasak olduğu için yiyemiyorum. ama o kadar güzel kokuyor ki....

geçen hafta annemdeydim pizza çekiyordu canım evde yaptı sucuk, peynir karışık yaptı yedim:))) korkmuyorum fazla yemiyorum ki zaten.

Ayyy,keşkeeeee kız olsalaaar!İlerde hem anneanne, hem babaanne olmanın keyfini yaşasak.Buradaki KİPA'da öyle cicili bicili şeyler var ki.İnsanın alıp kendi giyesi bile gelir yani.Benim de hep hayalim bir kızım olsun, saçlarını uzatayım,renkli renkli tokalarla toplayayım,cicili bicili rengarenk giydireyim....Erkek bebeği çok süsleyemiyosun ki.En şirin duran şeyleri salopetleri.
Tabi dediğin gibi önce sağlıkla olsunlar.

tabi tuzunuz kuru bu 2. bebekler heycan azaldı...vala ben yerimde duramıyorum kim ne derse desin umrumda değil isteklerimide sevincimide heycanımıda dibine kadar yaşıycam,hayırlısıyla 3 ayımı bi bitereyim bak o zaman oluşuma neler neler alıcam....

gözün çıkmasın emi :)) ilk bebekte 6.ayımda gittim aldım diyorum hala tuzun kuru diyo

karından yapmayı pek önermedi doktorum ... en güzel koldan olur dedi...dirseğin 4 parmak üstü ve 2 parmak yanından yapılması gerek dedi...o yüzden koldan yapıyorum...

bende oğlumda hep kızım kızım diyordum 21.haftada erkek dedi doktor ona rağmen her gitiğimde halamı erkek diye soruyordum eni sonu 31. haftam falandı sanırım bana pisini ve torbası net bi şekilde gösterdi usgde ondan sonra bi daha sormadım bende çok seviyorum kız çocuklarını ama işte şimdi iyikide oğlum var diyorum ne verirdse allah biz onu seviyoruz allah hepsinide uzun ömür versin inş.

görüyomusun anacım tuzumuz kuruda oldu

al benden de o kadar canım..çekip hep gidesim var ama gidilmiyor işte..Allahtan masa başı çalışıyorum ve o yüzden çok yorulmuyorum..hatta diyorum kendi kendime şimdi evde olsam karnım acıkacak öğlene . eşim evde olmadığı için de kalk bişeyler hazırla..en azından işteyken güzel güzel yiyorum yemeklerimizde çok güzel.aşçımız var..temiz ve sağlıklı yapıyor...bebişlerimiz doğana kadar dayanacaz..Allah nasip ederde kucağımıza alırsak bütün bu sıkıntıları unutacağız eminim

Kız deliiiiiii.........İkimiz de ilk hamileliğimizde 6. ayda alışverişe çıktık diyoruz.O zaman taşmıydık biz.Hayretsin yani.Tamam yaşa, ben dün sana dedim.Sevincini,heyecanını dibine kadar yaşa.Elbette yaşayacaksın.Hazırlığını yaşamayıver hemencecik.Sıkıver dişini biraz daha.

kızlar bişey sorucam kalp atışını dinledim. ultrason kağıdında 23.0 mm yazıyor. bu kese boyutumu???

gözün çıkmasın emi :)) ilk bebekte 6.ayımda gittim aldım diyorum hala tuzun kuru diyo

kızım durduk yere gözümü mözümü çıkarma...bu 2. olduğu için biraz olsun heycanınız azalmıştır,belki ilkindede bu kadar bebeğe hevesli değilsindir,,,kız allah aşkına ben tedavi görürken hastanenin etrafında hep bebek mağazaları vardı,hep ordan ağlayarak geçerdim,şimdi nsl almayım sen söyle

ayrıca bi hamile gördüğümde hemen kıyafetlerine bakar ağlardım bende biğin hamile olunca bundan alıcam falan derdim,bazen sırf kendimi tatmin etmek için bebek mağazalarını gezerdim saatlerce,oyuncaklar alırdım,sonrada oturur hüngür hüngür ağlardım,benim bebeğim hiçbizaman olmayacak ben onları alamıycam diye,hep içim acırdı,şuan bile bunları yazarken ağlıyorum...şimdi bana 6 aya kadar alma diyosun,nsl almam bu kadar hayal kurmuşken,gerçek olmuşken...

evet canım o kese boyutu hatta bi kaç ölçüm daha yapılıyo tek bi değer olmaz

kaç haftalık olduğunu söyledi bide bu rakam var. diğer ölçümü bilmiyorum. 3 hafta sonra ense kalınlığına bakalım dedi sadece.

Bizim veledin cinsiyetini 14'te görmüştü doktorumuz.Eşim de ben de biraz hayal kırıklığı yaşadık ama sonra ilk bebeğin cinsiyeti hiç önemli değil diye diye toparlandık.Yalnız ben bilinç altına nasıl atmışsam o isteği..Birgün oğlumu severken ve kameraya çekerken "kızım" demişim.O da hatıra kaldı bize
pikoloman bişeyi bilmiyor. Kız olursa biz ikimiz de sudan çıkmış balık gibiyiz. Kız bebekle erkek bebeğin çok farkı varmış.
Beklerken her bebek heyecan yaratıyor hem.Sadece artık ne yollardan geçeceğini biliyorsun az çok.Yoksa hala cinsiyetleri heyecan sebebi, kime benzeyecekleri heyecan sebebi, karakterleri nasıl olacak merakı heyecan için bir sebep...

Kıyamam sana bennn...Bak ben de okurken ağladım şimdi. Allah kimseyi hiçbişeyden mahrum bırakmasın.Yaşadığın şeyler çok zormuş, seni anlamaya çalışıyorum ben. Ama Allah muhafaza ya bişey olursa...ALLLAH MUHAFAZA! O kıyafetler seni ne hale getirecek bir düşünürmüsün. Bebeğin seninle tek parça şu anda. Ona bol dokun, bol bol konuş, onu nasıl beklediğinden bahset. Bir bebeği beklemeyi kıyafetlerine bağlama sadece.Benim söylemeye çalıştığım bu. Birkaç ay sonra istediğin kıyafeti al, evi doldur. Zaten bir süre sonra hepsi düdük olacak, artık yılların bebeğine, çocuğuna yeni kıyafet almakla geçecek.
Hamile kalmak için 1 yıl 2 ay sabrettin.Kıyafet almak için 3 ay sabredemezmisin bitanem??

sağol canım,elimi karnımdan inan hiç çekmiyorum bebiş benim çenemden şimdiden bıktı,,,ama yinede ne yalan söyleyim kıyafet konusunda sabrım yok,tutamam kendimi,,,hem rabbim bebişimi bana herşey imkansızken nasip etti,bundan sonrasınıda hayırlısıyla nasip edecek ben yürekten inanıyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…