2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Hiç bir çocuk annesinden bıkar mı?Biraz daha geçsin bebeğin için içerden duyduğu en güzel ses senin sesin olacak.Anne sesinin güzelliği, anne dokunuşunun sıcaklığı hiçbişeyde yoktur bebekler ve çocuklar için.

benım hiç bulanmıyo arkadaşlar. nasıl bır duydu hıç bılmıyorum
bu arada kalp atışlarını gördum bebeğimin şükürler olsun

aynen canım dün açlıktan midem ağrıyodu artık,dün akşam oturup ağladım sinirden,kusabilsem rahatlıyorum ama işin kötüsü kusamıyorumda,,,hayırlısıyla 3 ayımızı bi atlatsaydık
Benimde yine kotu oldu midem yemek yaptim attim kendimi balkona kizimda hic birsorun scekmemistim kanamadan baska herhamilelik farkli oluyorgercekten..

Haha tuzumuz kuru gercekten darisi seninde basina hemencecik ozaman
Haklisin canim cok isteyip elde edemeyip ettikten sonra insan dahada bir hevesli oluyor seni cok iyi anliyorum ben daha hamile kalmadan 4takim tulum aldigimi bilirim boyle bi insan 6ay nasil dayanir 13.hafta cinsiyetini ogrendigim gibi almayabasladik ama ben cokbisey alamadim annem kizimin ceyizini hazirladi 4aylikken kuvetini arabasini bebek mevlut takimini aldik annemle 6ayda yine gelince oda takimini aldi annem ayri sehirde olunca annem hergeldiginde aldi biseyler♥♥♥ kiz oluncada abartti annem oyuzden egerki bu erkek olursa doyasiya bunda alisverisini ben yapicam kiz olursa hicbir ihtiyaci yok bebisimin bebeklerimizin cicileri altinda minik findigimin odasi benim kiza ait bakmak isterseniz kizlar bakin benim en cok ilk hamileliginde takip ettigim konulardan biride bebislerin odalariydi ..

kızlaaaarrrr midesi bulanan yokmu yaaa ben kusmaktan helaak olduuumm

bende hiç yok bişey.sadece bazen buzluğu açınca oranın kokusuna kötü oluyorum ama yok bişey.canım ya keske midem bulanaydı da sinirlerim bozulup uluorta yolda işde ağlama krizlerine girmeyeydim.allahım ne olcak bu halim böyle herşeye ağlıyorum.

...........kiz olursa hicbir ihtiyaci yok bebisimin bebeklerimizin cicileri altinda minik findigimin odasi benim kiza ait bakmak isterseniz kizlar bakin benim en cok ilk hamileliginde takip ettigim konulardan biride bebislerin odalariydi ..

Hah, bunu söylediğin iyi oldu. Artık pikoloman'ı buralarda göremeyiz,hep oralarda gezer

al anacım al
al mağazalar senin itin olsun hepsini al feda olsun sana

ROJMİN

çok teşekür ederim...f..xiparine diye bi iğne...kan sulandırıcı dedi doktorum...kendim yapmıyorum aslında...iş yerimde hemşirelikten geçme bi arkadaşım var hafta içi ona yaptırıyorum...haftasonu bi kere eşim yaptı onun yaptığı çok sıkıntı verdi...verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim...çok yararlı oldu... özelden atamıyom ben msj

Arkadaşım ben senin hikayeni merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın...

canım içerik aynı hemen hemen ...geçmiş olsun canım rica ederim

Benim bulanıyor ama pikoloman'a laf yetiştirerek kendimi dağıtmaya çalışıyorum. Bir de biraz soğuk bir su doldurdum kendime. Onu yudumluyorum bulandıkça

soğuk su iyimi geliyoo şimdi yine geldim kusmaktaann arkadaşlar bittim helak olduum yaa sabah az bişi yedim o çıktı dün akşam yedm gece dar gittim kusmaya ne olacak bnm bu halim böyleee Allahım sabırlar versiinn

canım doktoruna söledinmi durumunu bu kadar fazla kustunu ? doktorun sana ya mide bulantısı için ilaç verir oda fayda etmesse serum falan yazar

Dün akşam etsiz çiğköfte yedim, yemez olaydım.
Akşamdan bu yaba karnımda ağrı var, karnımın içi acıyor resmen, ne yapacağımı bilmiyorum.

canım doktoruna söledinmi durumunu bu kadar fazla kustunu ? doktorun sana ya mide bulantısı için ilaç verir oda fayda etmesse serum falan yazar

cnm bnm sağlık ocağına gitmiştim oda serum yazmıştı onu yedim hafta önce hiçbi fayda etmedi artık ayın 12sinde hastanede doktor randevum var ona söyliycem 3 ay dolmadan ilaç veremem diyomuş sanırım doktorlar

doktorun verdiği serum mide bulantısı kesmek amaçlı deil zaten, sadece senin sürekli kusmaktan dolayı yaşadığın su ve gıda kaybını tamamlamak için takatin yerine gelsin diye
artı bende ilk gebeliğimde mide bulantısı sorununu çok yaşardım günlük kusardım fakat doktorum bana metpamid vermişti ilaç olarak onu içince günüm daha az kusmalı veya hiç kusmasız geçiyordu şükü bebeğimde gayet sağlıklı doğdu

arkadaşlar herkese merabalar,

bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…