sağol canım,elimi karnımdan inan hiç çekmiyorum bebiş benim çenemden şimdiden bıktı,,,ama yinede ne yalan söyleyim kıyafet konusunda sabrım yok,tutamam kendimi,,,hem rabbim bebişimi bana herşey imkansızken nasip etti,bundan sonrasınıda hayırlısıyla nasip edecek ben yürekten inanıyorum...
Benimde yine kotu oldu midem yemek yaptim attim kendimi balkona kizimda hic birsorun scekmemistim kanamadan baska herhamilelik farkli oluyorgercekten..aynen canım dün açlıktan midem ağrıyodu artık,dün akşam oturup ağladım sinirden,kusabilsem rahatlıyorum ama işin kötüsü kusamıyorumda,,,hayırlısıyla 3 ayımızı bi atlatsaydık
Haha tuzumuz kuru gercekten darisi seninde basina hemencecik ozamantabi tuzunuz kuru bu 2. bebekler heycan azaldı...vala ben yerimde duramıyorum kim ne derse desin umrumda değil isteklerimide sevincimide heycanımıda dibine kadar yaşıycam,hayırlısıyla 3 ayımı bi bitereyim bak o zaman oluşuma neler neler alıcam....
kızlaaaarrrr midesi bulanan yokmu yaaa ben kusmaktan helaak olduuumm
kızlaaaarrrr midesi bulanan yokmu yaaa ben kusmaktan helaak olduuumm
...........kiz olursa hicbir ihtiyaci yok bebisimin bebeklerimizin cicileri altinda minik findigimin odasi benim kiza ait bakmak isterseniz kizlar bakin benim en cok ilk hamileliginde takip ettigim konulardan biride bebislerin odalariydi ..
kızım durduk yere gözümü mözümü çıkarma...bu 2. olduğu için biraz olsun heycanınız azalmıştır,belki ilkindede bu kadar bebeğe hevesli değilsindir,,,kız allah aşkına ben tedavi görürken hastanenin etrafında hep bebek mağazaları vardı,hep ordan ağlayarak geçerdim,şimdi nsl almayım sen söyle
kızım durduk yere gözümü mözümü çıkarma...bu 2. olduğu için biraz olsun heycanınız azalmıştır,belki ilkindede bu kadar bebeğe hevesli değilsindir,,,kız allah aşkına ben tedavi görürken hastanenin etrafında hep bebek mağazaları vardı,hep ordan ağlayarak geçerdim,şimdi nsl almayım sen söyle
ROJMİN
çok teşekür ederim...f..xiparine diye bi iğne...kan sulandırıcı dedi doktorum...kendim yapmıyorum aslında...iş yerimde hemşirelikten geçme bi arkadaşım var hafta içi ona yaptırıyorum...haftasonu bi kere eşim yaptı onun yaptığı çok sıkıntı verdi...verdiğiniz bilgiler için çok teşekür ederim...çok yararlı oldu... özelden atamıyom ben msj
Hah, bunu söylediğin iyi oldu. Artık pikoloman'ı buralarda göremeyiz,hep oralarda gezer
al anacım al
al mağazalar senin itin olsun hepsini al feda olsun sana
Benim bulanıyor ama pikoloman'a laf yetiştirerek kendimi dağıtmaya çalışıyorum. Bir de biraz soğuk bir su doldurdum kendime. Onu yudumluyorum bulandıkça
soğuk su iyimi geliyooşimdi yine geldim kusmaktaann arkadaşlar bittim helak olduum yaa sabah az bişi yedim o çıktı dün akşam yedm gece dar gittim kusmaya ne olacak bnm bu halim böyleee Allahım sabırlar versiinn
canım doktoruna söledinmi durumunu bu kadar fazla kustunu ? doktorun sana ya mide bulantısı için ilaç verir oda fayda etmesse serum falan yazar
cnm bnm sağlık ocağına gitmiştim oda serum yazmıştı onu yedim hafta önce hiçbi fayda etmedi artık ayın 12sinde hastanede doktor randevum var ona söyliycem 3 ay dolmadan ilaç veremem diyomuş sanırım doktorlar
kızlar ya benim göğüslerim artık eskisi kadar acımıyor,normal mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?