normal canım, bir süre sonra geçiyor...
Arkadaşım ben senin hikayeni merak ettim sakıncası yoksa paylaşırmısın...
doktorun verdiği serum mide bulantısı kesmek amaçlı deil zaten, sadece senin sürekli kusmaktan dolayı yaşadığın su ve gıda kaybını tamamlamak için takatin yerine gelsin diye
artı bende ilk gebeliğimde mide bulantısı sorununu çok yaşardım günlük kusardım fakat doktorum bana metpamid vermişti ilaç olarak onu içince günüm daha az kusmalı veya hiç kusmasız geçiyordu şükü bebeğimde gayet sağlıklı doğdu
hoş geldin sefa geldin kalan 7-8 ayımızı hayırlısıyla atlatmak nasip olur inş.arkadaşlar herkese merabalar,
bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz
ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamam tuttu şükürler olsun,,.evlendiğimizden beri çok çocuk istiyoruz ilk aydan başladık dr. a gitmeye ilk başta bana balayı sistisi olmuşun dediler,iltihap hat safhadiaydı kan bile geldi,sonra antibiyotik falan geçti ama yine bebiş yok,ben kntrole gidiyrm herşey norma adetlerim düzenli,eşim gitti varikosel çıktı,hemen ameliyata aldılar,amaliyattan sonra düzelti şükür,ama yine bebeiş yok,ve benim adetlerim gecikmeli olmaya başladı,ve bi buçuk 2 gün adet olmaya başladım,2 ped anca gidiyodu,hemen dr. a koştum,polikistik over,kist ve yumurta rezervi azalması var dediler,hemen hormon tahlilleri yapıldı,hormonlarım çokkk fırlamıştı,teşhis çok acıydı,24 yaşındayım ve erken menepoz........hayatım bitmişti sanki bunu duyunca,dr. tüp bebek istiyo kurul onaylamıyor bu hastanın vücüdü ilaçlara tepki vermez denildi,prof. lere danıştım en geç 3 ay içerisinde tüm tedaviler uygulanmalı diyorlar..ümitsiz ümitsiz ilaç erdiler tepki verirmi diyo,aynen dedikleri oldu,az sayıda yumurtam vardı ve hiç tepki vermediler,ama ben o sırada eşimden ve ailemden o kadar destek oral almıştımki,kendimi rabbiin takdirine bıraktım ve sonuna kadar mücadele etmeye karar verdim,moral yüksekti ve aradan 3-5 gün sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştı,dr.lar prof. lar şoktaydı nsl olur diye,,,bu ayı boş geçirmeyelim aşılma yapalım dedi dr.yaptık ve tuttu,bende tüp bile çok zordu canım ama bak rabbim isteyince aşılama tuttu..
canım teşekkür ederim :) 1-2 gündür baya azaldı. 12. haftadan sonra falan geçer diye biliyorum ondan stres yaptım kendime
ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamam tuttu şükürler olsun,,.evlendiğimizden beri çok çocuk istiyoruz ilk aydan başladık dr. a gitmeye ilk başta bana balayı sistisi olmuşun dediler,iltihap hat safhadiaydı kan bile geldi,sonra antibiyotik falan geçti ama yine bebiş yok,ben kntrole gidiyrm herşey norma adetlerim düzenli,eşim gitti varikosel çıktı,hemen ameliyata aldılar,amaliyattan sonra düzelti şükür,ama yine bebeiş yok,ve benim adetlerim gecikmeli olmaya başladı,ve bi buçuk 2 gün adet olmaya başladım,2 ped anca gidiyodu,hemen dr. a koştum,polikistik over,kist ve yumurta rezervi azalması var dediler,hemen hormon tahlilleri yapıldı,hormonlarım çokkk fırlamıştı,teşhis çok acıydı,24 yaşındayım ve erken menepoz........hayatım bitmişti sanki bunu duyunca,dr. tüp bebek istiyo kurul onaylamıyor bu hastanın vücüdü ilaçlara tepki vermez denildi,prof. lere danıştım en geç 3 ay içerisinde tüm tedaviler uygulanmalı diyorlar..ümitsiz ümitsiz ilaç erdiler tepki verirmi diyo,aynen dedikleri oldu,az sayıda yumurtam vardı ve hiç tepki vermediler,ama ben o sırada eşimden ve ailemden o kadar destek oral almıştımki,kendimi rabbiin takdirine bıraktım ve sonuna kadar mücadele etmeye karar verdim,moral yüksekti ve aradan 3-5 gün sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştı,dr.lar prof. lar şoktaydı nsl olur diye,,,bu ayı boş geçirmeyelim aşılma yapalım dedi dr.yaptık ve tuttu,bende tüp bile çok zordu canım ama bak rabbim isteyince aşılama tuttu..
sağolasın cnm bende bi sorucam doktoruma artık bi çare olması lazım hafifletmek içinde olsa olması lazımkustuktan sonra ellerim dizlerim titriyor takatsizlikteenn
hoş geldin sefa geldin kalan 7-8 ayımızı hayırlısıyla atlatmak nasip olur inş.
hoşbuldum canım teşekkürler inşallah rabbim hayırlısıyla nasip eder hepimize
başka cevap verebilecek varmı arkadaşlar? sizin ne durumda göğüs ağrılarınız?
Oğlumda hemen kesilmişti ağrılar canım.
Ayy ne mutluluk verici bir son olmuş.
Rabbim kucağına alıp büyütmekte nasip etsin.
Dün bir arkadaşım tüp bebek tedavisine başladığını söyledi, bende ona dedimki çocuklu olmakta, çocuksuz olmakta imtihan.
Bende yalnız başıma iki küçük çocuğa bakmak zorunda kalıcam, ama oda emin ol çocuksuz olmaktan daha iyidir çocuk dedi.
vallahi ne dokuanbiliyorum ne üzerine yatabiliyorum eşim yanlışlıkla çarpsa ergen kızlar gibi bağırıyorum ya
benım hiç bulanmıyo arkadaşlar. nasıl bır duydu hıç bılmıyorum
bu arada kalp atışlarını gördum bebeğimin şükürler olsun
benimki ilk haftaklara göre şimdi daha iyi gebelik ilerledikçe geçiyo canım ilk başlarda dokunamıyordum bile ama şimdi daha iyi. yalnız sizde durum ne bilmiyorum ama benim göğüsler çok büyüdü ya eski iç çamaşırlarım olmuyo o biraz moralimi bozuyo
Benimde hiç midem bulanmadı o yüzden bende bu duyguyu pek bilemiyorum ama bendede inanılmaz kabızlık şikayeti var doktorun verdiği listeye göre makarna,pilav olmadan hep sebze meyve et ile besleniyorum günde 3 lt.su hergün 40 dk.yürüyüş ama bunlara rağmen kabızlığım geçmediği gibi üstüne 2 haftada 3 kilo almışım..Doktorum şok oldu hemen şeker yüklemesi ve tiroid testi istedi..
Am asıl sorun bağırsakda ona da bir toz verdi ama ben onu arada içiyordum sıkıntı oldukca içsemmi içmesemmi bilmedim.
Doktor tabi zararlı bişey olsa vermez ama ilk 3 ay ilaç da kullanmayın diyorlar..
Offffff napıcam yaa çok şiş hissediyorum kendimi patlycam nerdeyse..
Kabızlık sorunu yaşayan varmı kızlar aranızda ve bildiği bir çözüm olan..
Kayısı,incir,kepekli ekmek,su hepsini yapıyorum
Ama güzel olannnnn dün bebeğimin kalp atışlarını duydum Allah ıma binlerce şükür olsun herşey yolunda çok şükür..
O iyi ben kötü puffffffff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?