2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde göğüslerim ilk gebeliğimde çok fenaydı sukut füzesi gibiydiler, zaten gebeliğimide günüm geçmedne ordan anlamıştım göğüslerim çok fenaydı ama bunda o kadar değil daha o kadar büyümediler ve o denli sızlamıyorlar sızı var ama çok değil

aynen... çok büyüdü benimde kabına sığmıyo :))

benim göğüslerim zaten büyüktü hamilelikle dahada büyüdüler, sütyenllerim dar geldiği için kramp oluyodu göğüslerimde.ben toparlayıcı sütyen aldım yok böyle rahatlık diyorum herkesede tavsiye ediyorum.

mide bulantısından bahsetmişsiniz kızlar benim de mide çok kötüydü ama sadece bulanıyordu hemde bütün gün aralıksız ama kusamıyordum o yüzden bişi de yitemiyordum herşeyden tiksinmiştim mutfağa falan giremiyodum dr hap vermişti ama fatdası olmamıştı ve içememiştim zaten en son serum yapalım demişlerdi ama gitmedim sabrettim. bence sizler de elinizden geldiğince sabredin ilaç falan almamaya çalışın.benim bulantım bu hafta geçti sayılır şimdi çok az o da yemek falan yaparken oluyo genelde 3. aya kadar bulantı geçer diye biliyorum inşallah sizinki de geçer bu günler de güzel bence ne kadar zor olsa da zevk almaya bakın hepimiz içimizde umudumuzu besliyoruz bundan güzel ne olabilir ki

canım yedim ılık suyla kayısıincir ama çok az yumuşatıyor sonra aynı yani ölücem şişlikden ve gerçekden ben hiç kilo yapıcak bişey yiyip içmiyorum doktorda benimle birlikde şok oldu..
Yürüyüş ben öncedende yapıyordum 20 dk. sadece 20 dk.ilave ettim onunda doktorum yapabilirsin dedi ama hızlı hızlı değil normal yürüyorum.sen kaç kilo aldım ben özellikle karnımdan aldım ve belimden ama bacaklarımda kalınlaştı gibi valla dur bakalım şu test sonuçlarına göre bir düzene koyucaz kendimizi..

malesef benimkiler de büyüktü ya şimdi de bi yere sığmıyo. bende sütyen alıcam ama bilmiyorum nasıl. göğüslerin sarkmaması için sütyen mutlaka takın ve destekli olsun diyolar. şimdi ben bir de bu durumda destekli giyersem düşünemiyorum halimi. toparlayıcılar silikonsuz diye biliyorum acaba sonradan sarkma falan yapar mı ki

canım serum neki almak istemedin, serumun iki çeşidi var biri şekerli su diğeri tuzlu su birde ikisinin karışımı olan var duyanda ilaç sanacak
tamam senin tecih tercih etmemiş olabilirsin ama ağızdan beslenemeyenler için takatsizlik açısında serumdan başka yol yok

hiç sorma cnm 2 haftada 3,5 kılo ustelık ben zaten kıloluyum 72 ıle hamıle kaldım. çokda yemıyorum aslında ama drum tuza dıkkat et tuz yapar bunu dedi

Bana textilde çalışan bi arkadaşım getirdi dene diye; sünger destek yok mümkün diil kullanamam dedim ama çok memnunum.
Zaten buyuk göğüs için tasarlanmış benim göğüslerim çok dik diil kötü durur dedim ama sonuç muhteşem
bi çıkıp bak modelleri dene öyle karar ver derim :13:

canım bana serumu ilaçla karıştırıp verecekti bulantımı geçirmek için ben drun verdiği habı da kullanamamıştım, beslenemediğimden deil yanlış anlaşılmasın. tabi ki ciddi şekilde beslenemiyosa bebek için yapılmalı tabi ki ama dediğim gibi biraz sabır

senin sürecin daha ağırmış,rabbim istedikten sonra o ol dedikten sonra ne mucizeler gerçekleşiyo,,,,rabbim inşlh kucağımıza almayıda nasip eder canım benim..

bu arada benım doktorum kılo aldığıma pek şaşırmadı bende o potansiyeli gördü galiba
ağlancak halıme guluyom ıyımı

bu arada benım doktorum kılo aldığıma pek şaşırmadı bende o potansiyeli gördü galiba
ağlancak halıme guluyom ıyımı

o doktordan doktora değişiyo aslında bazısı kiloya hiç takmıyo bazısınında bir gıcığı var kilo alınca seni azarlıyo "lan sanane alanda benim zorla verecek olanda sana noluyo" diyesi geliyo insanın
fakat tabiki doktorun uyarması aman dikkat et en fazla 15 kilo almasın demesi lazım bence güzel bir dille

bende burdayım nihayet arkadaşlar...biraz bekledim bişeyler yazmamak için aslında...hep korku var içimde..benim tüp bebek arkadaşlar..sürekli bir vesvese ya sonlanırsa ya bişey olursa korkusu...o yüzden bekledim 8.haftaya kadar..bugün itibariyle 8+2 günlüyüz inşallah..rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...2 yılı aşkın süredir sürekli tedaviler gördüm..geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim..cok sıkıntılardan sonra burdayım cok şükür..klomen topiği ve aşılama tüp bebek topiğinde aylardır paylaşımdayım..cok şükür oradaki arkadaşlarımdan cok destek aldım..hala da sürekli takipçileriyim....ama burda olmak başka bişeymiş ...burda olmak bambaşka bir umut..bambaşka bir yol...acı sıkıntı gözyaşı yok ne güzel...kalp atışlarını duydum cok şükür...haftaya kontrolüm var..umarım iyidir meleğim...bulantı ve aşırı halsizlik içindeyim...tüp bebek tadavisi olanlar bilir..bi de ohhss oldum...ancak yeni yeni toparlanıyorum...Rabbim sıkıntısız hamilelik süreci yaşatsız...bulantı ve halsizlik inanın bana devede kulak...halime şükrediyorum...ve öpüyorum sizi...

ben son birkaç gündür kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar...bi tane şurup var genelde doktorlar onu veriyo...hamileyken gönül rahatlığıyla kullanabilrsiniz diye...ben aldım ama hiç kullanmamıştım...kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...tüp bebek tedavilerimde doktorlarım hep vermişti...

seni çok iyi anlıyorum arkadaşım...eşşekten düşenin halini eşşekten düşen daha iyi anlarmış....bende daha önce 6 kez tüp bebek denedim...çoooooooook sevindim senin için...Allahım İnşallah kucağına almayıda nasip eder...Allah senide bebeğinide korusun...

bugün 7 şubat perşembe ve ben ilk bebğimin kalp atışlarını net bi şekilde duydum :))) allah a şükürler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin .. doktora gittiğimde aşırı halsizliğimden bahsettim ilaç verdi

Ben dayanamadım bugün izin aldım, dinleniyorum evde biraz daha iyiyim cok şükür. İns sende dinlenmek için vakit bulursun.

Oooo yemek konusunda sanslisin, bizde yemek pişmiyor bende evden götüyorum 😊

arkadaşlar herkese merabalar,

bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz

Hosgeldin, Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.

Benide ağlattın, Rabbim sag salim bebisini kucağına almayı nasip etsin. Görümcemde ilk aydan hamile kalmak için uğraşmıştı çikolata kıstı vardı esinde hiçbir problem yoktu. Eşinin ailesi inanılmaz baskı yapıyordu bebek bebek diye. Kaç defa ameliyat oldu olmadı. En son aşılama yaptılar o da tutmadı. Kız iyice bunalıma girmişti yeter artık dedi isi oluruna bıraktı ve kendiliğinden birkaç ay sonra Hamile kaldı, ilk bebeği 4 aylıkken kazara 2. Hamile kaldı şimdi 21 aylık ve 8 aylık 2 oğlu var. Yaradan isteyince hersey onun ol demesine bakıyor.

Hayırlı olsun canım. Onca sıkıntıdan sonra bebisini bilmek insana ne duygular hissettirir. Aramıza hoşgeldin. Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın

kızlaaaarrrr midesi bulanan yokmu yaaa ben kusmaktan helaak olduuumm

Ben ben ben

benım hiç bulanmıyo arkadaşlar. nasıl bır duydu hıç bılmıyorum
bu arada kalp atışlarını gördum bebeğimin şükürler olsun

Çok şanslısın maşallah diyeyim.

arkadaşlar herkese merabalar,

bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz

Hoşgeldin

Bende hep geceleri kusuyorum canım, ama benim boğazımı çok yakıyor, sende de öylemi oluyor?
Yoksa ben sürekli soğukmu alıyorum?

Bende senin gibiyim birde acı bir tat geliyor ağzıma

başka cevap verebilecek varmı arkadaşlar? sizin ne durumda göğüs ağrılarınız?
Benim yeni yeni başladı ağrımaya yoktu şimdiye kadar

Aminnnnn

çok su içip idrara sıkışık biraz bekle (fazlada zorlamadan tabi)
o zaman büyük küçük hepsini yapabiliyorsun:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…