benimkide ağrıyo ama çok aşırı değil uçları soyuluyo,birde ilk hamile kaldığım zaman süte benzer beyaz bişi geliyodu..
aynen... çok büyüdü benimde kabına sığmıyo :))
bende kabılzık yaşıyorum. aç karnına ılık suyla kayısı yedım bırkaç gundur ıyıyım. bu arada sen kaç haftalık gebesın canım 40 dakıka yururyuş 3 aydan sonra verılmıyor mu
bende hızla kıla alıyorum:26:
benim göğüslerim zaten büyüktü hamilelikle dahada büyüdüler, sütyenllerim dar geldiği için kramp oluyodu göğüslerimde.ben toparlayıcı sütyen aldım yok böyle rahatlık diyorum herkesede tavsiye ediyorum.
mide bulantısından bahsetmişsiniz kızlar benim de mide çok kötüydü ama sadece bulanıyordu hemde bütün gün aralıksız ama kusamıyordum o yüzden bişi de yitemiyordum herşeyden tiksinmiştim mutfağa falan giremiyodum dr hap vermişti ama fatdası olmamıştı ve içememiştim zaten en son serum yapalım demişlerdi ama gitmedim sabrettim. bence sizler de elinizden geldiğince sabredin ilaç falan almamaya çalışın.benim bulantım bu hafta geçti sayılır şimdi çok az o da yemek falan yaparken oluyo genelde 3. aya kadar bulantı geçer diye biliyorum inşallah sizinki de geçer bu günler de güzel bence ne kadar zor olsa da zevk almaya bakın hepimiz içimizde umudumuzu besliyoruz bundan güzel ne olabilir ki
canım yedim ılık suyla kayısıincir ama çok az yumuşatıyor sonra aynı yani ölücem şişlikden ve gerçekden ben hiç kilo yapıcak bişey yiyip içmiyorum doktorda benimle birlikde şok oldu..
Yürüyüş ben öncedende yapıyordum 20 dk. sadece 20 dk.ilave ettim onunda doktorum yapabilirsin dedi ama hızlı hızlı değil normal yürüyorum.sen kaç kilo aldım ben özellikle karnımdan aldım ve belimden ama bacaklarımda kalınlaştı gibi valla dur bakalım şu test sonuçlarına göre bir düzene koyucaz kendimizi..
malesef benimkiler de büyüktü ya şimdi de bi yere sığmıyo. bende sütyen alıcam ama bilmiyorum nasıl. göğüslerin sarkmaması için sütyen mutlaka takın ve destekli olsun diyolar. şimdi ben bir de bu durumda destekli giyersem düşünemiyorum halimi. toparlayıcılar silikonsuz diye biliyorum acaba sonradan sarkma falan yapar mı ki
canım serum neki almak istemedin, serumun iki çeşidi var biri şekerli su diğeri tuzlu su birde ikisinin karışımı olan var duyanda ilaç sanacak
tamam senin tecih tercih etmemiş olabilirsin ama ağızdan beslenemeyenler için takatsizlik açısında serumdan başka yol yok
bende senin yaşadığın süreçleri yaşadım hemde fazlasıyla...6 kez tüp bebek denedim...her denemem hüsranla bitti...banada doktorlar erken menopoz dediler...haklıydılarda 1 yada 2 yumurtam oluyordu...Ama Allaha zor yok...süpriz bi şekilde kendiliğinden hamile kaldım ki...doktorlara göre çok zordu benim hamile kalmam...ki asıl problem benim eşimdeydi...aşılama bile yapmadık biz...sen düşün gerisini...
bu arada benım doktorum kılo aldığıma pek şaşırmadı bende o potansiyeli gördü galiba
ağlancak halıme guluyom ıyımı
bende burdayım nihayet arkadaşlar...biraz bekledim bişeyler yazmamak için aslında...hep korku var içimde..benim tüp bebek arkadaşlar..sürekli bir vesvese ya sonlanırsa ya bişey olursa korkusu...o yüzden bekledim 8.haftaya kadar..bugün itibariyle 8+2 günlüyüz inşallah..rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...2 yılı aşkın süredir sürekli tedaviler gördüm..geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim..cok sıkıntılardan sonra burdayım cok şükür..klomen topiği ve aşılama tüp bebek topiğinde aylardır paylaşımdayım..cok şükür oradaki arkadaşlarımdan cok destek aldım..hala da sürekli takipçileriyim....ama burda olmak başka bişeymiş ...burda olmak bambaşka bir umut..bambaşka bir yol...acı sıkıntı gözyaşı yok ne güzel...kalp atışlarını duydum cok şükür...haftaya kontrolüm var..umarım iyidir meleğim...bulantı ve aşırı halsizlik içindeyim...tüp bebek tadavisi olanlar bilir..bi de ohhss oldum...ancak yeni yeni toparlanıyorum...Rabbim sıkıntısız hamilelik süreci yaşatsız...bulantı ve halsizlik inanın bana devede kulak...halime şükrediyorum...ve öpüyorum sizi...
al benden de o kadar canım..çekip hep gidesim var ama gidilmiyor işte..Allahtan masa başı çalışıyorum ve o yüzden çok yorulmuyorum..hatta diyorum kendi kendime şimdi evde olsam karnım acıkacak öğlene . eşim evde olmadığı için de kalk bişeyler hazırla..en azından işteyken güzel güzel yiyorumyemeklerimizde çok güzel.aşçımız var..temiz ve sağlıklı yapıyor...bebişlerimiz doğana kadar dayanacaz..Allah nasip ederde kucağımıza alırsak bütün bu sıkıntıları unutacağız eminim
arkadaşlar herkese merabalar,
bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz
ben aşılama ile hamile kaldım ilk aşılamam tuttu şükürler olsun,,.evlendiğimizden beri çok çocuk istiyoruz ilk aydan başladık dr. a gitmeye ilk başta bana balayı sistisi olmuşun dediler,iltihap hat safhadiaydı kan bile geldi,sonra antibiyotik falan geçti ama yine bebiş yok,ben kntrole gidiyrm herşey norma adetlerim düzenli,eşim gitti varikosel çıktı,hemen ameliyata aldılar,amaliyattan sonra düzelti şükür,ama yine bebeiş yok,ve benim adetlerim gecikmeli olmaya başladı,ve bi buçuk 2 gün adet olmaya başladım,2 ped anca gidiyodu,hemen dr. a koştum,polikistik over,kist ve yumurta rezervi azalması var dediler,hemen hormon tahlilleri yapıldı,hormonlarım çokkk fırlamıştı,teşhis çok acıydı,24 yaşındayım ve erken menepoz........hayatım bitmişti sanki bunu duyunca,dr. tüp bebek istiyo kurul onaylamıyor bu hastanın vücüdü ilaçlara tepki vermez denildi,prof. lere danıştım en geç 3 ay içerisinde tüm tedaviler uygulanmalı diyorlar..ümitsiz ümitsiz ilaç erdiler tepki verirmi diyo,aynen dedikleri oldu,az sayıda yumurtam vardı ve hiç tepki vermediler,ama ben o sırada eşimden ve ailemden o kadar destek oral almıştımki,kendimi rabbiin takdirine bıraktım ve sonuna kadar mücadele etmeye karar verdim,moral yüksekti ve aradan 3-5 gün sonra yumurtalar istenilen büyüklüğe ulaştı,dr.lar prof. lar şoktaydı nsl olur diye,,,bu ayı boş geçirmeyelim aşılma yapalım dedi dr.yaptık ve tuttu,bende tüp bile çok zordu canım ama bak rabbim isteyince aşılama tuttu..
bende burdayım nihayet arkadaşlar...biraz bekledim bişeyler yazmamak için aslında...hep korku var içimde..benim tüp bebek arkadaşlar..sürekli bir vesvese ya sonlanırsa ya bişey olursa korkusu...o yüzden bekledim 8.haftaya kadar..bugün itibariyle 8+2 günlüyüz inşallah..rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...2 yılı aşkın süredir sürekli tedaviler gördüm..geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim..cok sıkıntılardan sonra burdayım cok şükür..klomen topiği ve aşılama tüp bebek topiğinde aylardır paylaşımdayım..cok şükür oradaki arkadaşlarımdan cok destek aldım..hala da sürekli takipçileriyim....ama burda olmak başka bişeymiş ...burda olmak bambaşka bir umut..bambaşka bir yol...acı sıkıntı gözyaşı yok ne güzel...kalp atışlarını duydum cok şükür...haftaya kontrolüm var..umarım iyidir meleğim...bulantı ve aşırı halsizlik içindeyim...tüp bebek tadavisi olanlar bilir..bi de ohhss oldum...ancak yeni yeni toparlanıyorum...Rabbim sıkıntısız hamilelik süreci yaşatsız...bulantı ve halsizlik inanın bana devede kulak...halime şükrediyorum...ve öpüyorum sizi...
kızlaaaarrrr midesi bulanan yokmu yaaa ben kusmaktan helaak olduuumm
benım hiç bulanmıyo arkadaşlar. nasıl bır duydu hıç bılmıyorum
bu arada kalp atışlarını gördum bebeğimin şükürler olsun
arkadaşlar herkese merabalar,
bende rabbim nasip ederse eylülde kucağıma alıcam bebişimi. aranıza katılmak istiyorum ilk hamileliğim bu süreci bende sizlerle beraber paylaşmak istiyorum kabul ederseniz
Bende hep geceleri kusuyorum canım, ama benim boğazımı çok yakıyor, sende de öylemi oluyor?
Yoksa ben sürekli soğukmu alıyorum?
Benim yeni yeni başladı ağrımaya yoktu şimdiye kadarbaşka cevap verebilecek varmı arkadaşlar? sizin ne durumda göğüs ağrılarınız?
rabbim kimseye yokluğunu yaşatmasın,kısa bi süre 1yıl 3 ay kadar uğraştık ama yinede gerçekten çokkkkkkk yıpratıcı bi süreç rabbim senelerce uğraşanlara kolaylık versin kimsenin kucağını boş bırakmasın...
ben son birkaç gündür kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar...bi tane şurup var genelde doktorlar onu veriyo...hamileyken gönül rahatlığıyla kullanabilrsiniz diye...ben aldım ama hiç kullanmamıştım...kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...tüp bebek tedavilerimde doktorlarım hep vermişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?