2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben çevremden bunun gibi çok şey duydum.Bebek için varını yoğunu ortaya koyup, olmadı diye vazgeçtikten sonra hamile kalan çok insan var.Doktorların da kabul ettiği birşey var ki :Aşırı kilo ve stres hamile kalmayı önlüyor.Kilo kontrolü yapacaksın, bir de çok rahat olacaksın. Bebek olsun olsun olsun stresine girildiğinde herşey daha çok çıkmaza sürüklenebiliyor.

Canım bizi ancak biz anlarız bende mide bulantısından halsizlikten ölüyorum ama bunları hissedebildiğim için halime şükrediyorum çünkü benimkide tüp bebek çektiğim acıları bi ben biliyorum bide yaşayan bilir. çok sevindim inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız

Son düzenleme:
Aynen canım bizi biz anlarız benim bebişimde tüp cok şükür benimle rabbim bizlere bağışlasın inş kucağımıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım benim miniğimde tüp ama korkma rabbime emanetler benim mayısta bi kaybım var ve cok korkmustum heran biş olucak dıye biraz tevekkül olmak lazım rabbime emanetler

Canım bende kabızlık yasıyorum duphalac şurup tavsıye ederım

slm kızLar dr gıttım bilimcim haklıymıssın aynı acıklamayı yaptı dr. ıste cocuk yerlesırken oluyormusmus.orda kılcal damrlar varmıs bazılarının kanamazmıs bazılarının dısarı atarmıs. benımı dısarı atmıs. kesenın arka tarafındamı ne kanama görsu sımdılık bır sorunyok .bazende cocuk gelısemıye bılıyor dedı.cocukta bır problem yok cok sukur kalbı atıyor yavrumun. bana dusuk ıcın ıgne yaptılar bırde progestan hapını ben ıcemıyorum cok yan etkı yapıyor.. ozaman vajiye koy dedı .bakalım yat dınlen hıc bır sey yapma dedı 10gun sonra yıne gıdıcem

Arkadaşlar dün gece yazmıştım yukarıda alıntı yaptıgım yazıyı.. Forumdan bir arkadaş aşılaması için 41 hamileden 41 ayel el kürsi bekliyor günlerdir uğraşmış ama ancak 13 tane toplayabilmiş. 2 dakikanızı almaz pikolaman dışında giden olmamış üzüldüm buna. Görmeyen olmuştur diye düşünüyorum oyüzden yeniden yazıyorum. bu arada
filiz86 bu arkadaşın ricasıdır iletim.. Onun adına okuyun okuyacak olan varsa lütfen.. yinede yukarıda topiğin adresini verdim haberdar ederseniz..
Bende sizin gibi sizleri tanımadıgım gibi o arkadaşıda tanımıyorum.. Ricasını kırmadım sizlerde kırmayın.. Biz burada 20-30 kişiyiz hergün girenler en az 10 kişi lütfen yardımcı olalım..

Pikol ayrıca teşekkür ederim burdanda.. dikkate alıp yardımcı oldugun için.

iyi aksamlar herkese :) birsey sorucaktım, ben özelde doktora gidiyorum ama dktorun verdiği tahlilleri aile hekiminde yaptırdım.. yalnız iki test için burda yapılamıyor dendi. sizde de böyle bir durum oldu mu?

ikili testi burda da bi özel hastane var orda yaptırıyo herkes ben özel doktordan ancak 2 hafta sonrasına gün alabildim o zaman gidicem sanırım ikili test zamanım da yaklaşmış oluyor
o konuyu da konuşuruz

yasemn - ferdemende - yasemen1332 - ozim84 - shu esra - kartanem32 yazımı dikkate alıp arkadaşa yardımcı olduğunuz için tek tek kendi adımada teşekkürler. gururlandırdınız sağolun..

Atladığım olduysa k.bakmasn bu kişileri tanıyabildim..

Son düzenleme:
ikili testi burda da bi özel hastane var orda yaptırıyo herkes ben özel doktordan ancak 2 hafta sonrasına gün alabildim o zaman gidicem sanırım ikili test zamanım da yaklaşmış oluyor
o konuyu da konuşuruz

Nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? bir süredir giremedim senide göremedim. Bulantılardan kurtulunca sahalara geri döndüm sanırım senınde öyle oldu Günlerimiz cok yakındı ama ultrasonda ikimizinde 4-5 gün geri görünmüştü bebeklerimiz.. Benim düzeldi satla aynı gidiyor artık seninde öylemi? kontrolun ne zaman?

bendeee ççoookk çoookkk teşekkür ederimmm kızlarrrrrrrrrrr allah hepınızden razı olsunnn bende sızlere dua edıcemm rabbım ınsallahh bebıslerınızı sagsaglım kucagınıza almayı nasıp etsinn inşallahhhhhhhhhhh

Aminnnnn canm sağol. Teşekkürlük birşey yok.. Sen kaç gündür 41 kişi bulamadım diyince benim bile zoruma gitti. Nedir yahu diye? okadarmı öldük bittik biz 2 dk birşey diye.. Sinirlendim bak gene neyse boşver

İnşaAllah en kısa sürede sende katılıcaksın hamileler kervanına.. İçini ferah tut.. Duaların için sağol.. Bak kartanem32 de okumuş.. Güzel yürekli hamişler

İyi akşamlar kızlar, artık akıntım o kadar çok ki tik oldu acaba kahverengi mi kanamam mı oluyor diye bakıp duruyorum...Sizde de akıntı oluyor mu böyle su gibi???

Son düzenleme:
iyi aksamlar herkese :) birsey sorucaktım, ben özelde doktora gidiyorum ama dktorun verdiği tahlilleri aile hekiminde yaptırdım.. yalnız iki test için burda yapılamıyor dendi. sizde de böyle bir durum oldu mu?

tatlım bende özel doktora gidiyorum . daha öncede öyle gitmiştim alışkınım biliyorum .. bu ilk başta yapılan kan sayımı vs gibi testleri devlet hasttanesinde yaptırdım özeldeki doktoruma götürücem. ama ikili üçlü testleri özel hastanede yaptırıcam . detaylı ultrasonuda özelde yaptırıcam

İyi akşamlar kızlar, artık akıntım o kadar çok ki tik oldu acaba kahverengi mi kanamam mı oluyor diye bakıp duruyorum...Sizde de akıntı oluyor mu böyle su gibi???

benim kahverengi akıntılarım vardı şuan sadece normal akıntı geliyo. bende hemen bakıyorum acaba kahvemi diye normalmiş bu zamanlrda

ben de iğne vuruluyorum canım aynen koldan bi de bacaktan vuruyor eşim..eklemden 4-5 parmak yukarı..morarıyor ama benm hiiiiç zoruma gitmiyor..

benm de akıntım çoktu aynen devamlı takıntı halinde kontrol ediyodum..lekelenme de akıntı da tam azaldı derken bugün yine fazlaca geldi..akıntıyla beraber resmen parça şeklinde geldi ya bi de benden..yani yine sarı ama baya parçaydı yani..sıvı değildi..böle bişe yaşayan oldu mu ki? korkmalı mıyım?

Allah Allah o ne ki parça dediğin kanaman yok de mi??Eğer kanaman yoksa telaşlanma Allah korusun aklına kötü şeyler getirme

Allah Allah o ne ki parça dediğin kanaman yok de mi??Eğer kanaman yoksa telaşlanma Allah korusun aklına kötü şeyler getirme

yaa ne bilim kanama değil zaten..rengi sarı yani..sanki içerde baya bi enfeksiyon var gbi düşündüm ama bilemiyorum...düşünmeyim diyorum ama işte off off gel de anlat içime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…