Benide ağlattın, Rabbim sag salim bebisini kucağına almayı nasip etsin. Görümcemde ilk aydan hamile kalmak için uğraşmıştı çikolata kıstı vardı esinde hiçbir problem yoktu. Eşinin ailesi inanılmaz baskı yapıyordu bebek bebek diye. Kaç defa ameliyat oldu olmadı. En son aşılama yaptılar o da tutmadı. Kız iyice bunalıma girmişti yeter artık dedi isi oluruna bıraktı ve kendiliğinden birkaç ay sonra Hamile kaldı, ilk bebeği 4 aylıkken kazara 2. Hamile kaldı şimdi 21 aylık ve 8 aylık 2 oğlu var. Yaradan isteyince hersey onun ol demesine bakıyor.
bende burdayım nihayet arkadaşlar...biraz bekledim bişeyler yazmamak için aslında...hep korku var içimde..benim tüp bebek arkadaşlar..sürekli bir vesvese ya sonlanırsa ya bişey olursa korkusu...o yüzden bekledim 8.haftaya kadar..bugün itibariyle 8+2 günlüyüz inşallah..rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...2 yılı aşkın süredir sürekli tedaviler gördüm..geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim..cok sıkıntılardan sonra burdayım cok şükür..klomen topiği ve aşılama tüp bebek topiğinde aylardır paylaşımdayım..cok şükür oradaki arkadaşlarımdan cok destek aldım..hala da sürekli takipçileriyim....ama burda olmak başka bişeymiş ...burda olmak bambaşka bir umut..bambaşka bir yol...acı sıkıntı gözyaşı yok ne güzel...kalp atışlarını duydum cok şükür...haftaya kontrolüm var..umarım iyidir meleğim...bulantı ve aşırı halsizlik içindeyim...tüp bebek tadavisi olanlar bilir..bi de ohhss oldum...ancak yeni yeni toparlanıyorum...Rabbim sıkıntısız hamilelik süreci yaşatsız...bulantı ve halsizlik inanın bana devede kulak...halime şükrediyorum...ve öpüyorum sizi...
Canım bizi ancak biz anlarız bende mide bulantısından halsizlikten ölüyorum ama bunları hissedebildiğim için halime şükrediyorum çünkü benimkide tüp bebek çektiğim acıları bi ben biliyorum bide yaşayan bilir. çok sevindim inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız[/QUO
kızlar sizi çok iyi anlıyorum...dediğim gibi bende tam 6 kez denedim olmadı...çooooooooooooooook zor günler yaşadım...ama şu an çok mutluyum...bi söz vardır büyük acılar dilsizdir diye...benim acılarım dili yok şu anda...ama bir gün hepsi hafifleyince bende hikayemi sizlerle paylaşmak isterim....
9 yıldır evliyim... ve en az bi 7 yıldır çocuk istiyorum...
Aynen canım bizi biz anlarız benim bebişimde tüp cok şükür benimle rabbim bizlere bağışlasın inş kucağımıza almayı nasip etsinCanım bizi ancak biz anlarız bende mide bulantısından halsizlikten ölüyorum ama bunları hissedebildiğim için halime şükrediyorum çünkü benimkide tüp bebek çektiğim acıları bi ben biliyorum bide yaşayan bilir. çok sevindim inşallah hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız
Hayırlı olsun canım benim miniğimde tüp ama korkma rabbime emanetler benim mayısta bi kaybım var ve cok korkmustum heran biş olucak dıye biraz tevekkül olmak lazım rabbime emanetlerbende burdayım nihayet arkadaşlar...biraz bekledim bişeyler yazmamak için aslında...hep korku var içimde..benim tüp bebek arkadaşlar..sürekli bir vesvese ya sonlanırsa ya bişey olursa korkusu...o yüzden bekledim 8.haftaya kadar..bugün itibariyle 8+2 günlüyüz inşallah..rabbim hepimizinkini tamamına erdirsin...2 yılı aşkın süredir sürekli tedaviler gördüm..geçen yıl bir kimyasal gebelik geçirdim..cok sıkıntılardan sonra burdayım cok şükür..klomen topiği ve aşılama tüp bebek topiğinde aylardır paylaşımdayım..cok şükür oradaki arkadaşlarımdan cok destek aldım..hala da sürekli takipçileriyim....ama burda olmak başka bişeymiş ...burda olmak bambaşka bir umut..bambaşka bir yol...acı sıkıntı gözyaşı yok ne güzel...kalp atışlarını duydum cok şükür...haftaya kontrolüm var..umarım iyidir meleğim...bulantı ve aşırı halsizlik içindeyim...tüp bebek tadavisi olanlar bilir..bi de ohhss oldum...ancak yeni yeni toparlanıyorum...Rabbim sıkıntısız hamilelik süreci yaşatsız...bulantı ve halsizlik inanın bana devede kulak...halime şükrediyorum...ve öpüyorum sizi...
ben son birkaç gündür kabızlık sorunu yaşıyorum kızlar...bi tane şurup var genelde doktorlar onu veriyo...hamileyken gönül rahatlığıyla kullanabilrsiniz diye...ben aldım ama hiç kullanmamıştım...kullansam mı kullanmasam mı bilemedim...tüp bebek tedavilerimde doktorlarım hep vermişti...
İyi geceler herkese.. Forumdan bir arkadaşımın ricasını seve seve iletiyorum.. bir süredir bebek sahibi olmaya çalışıyor.Bu ay aşılama yaptırıcaklarmış. Forumda bir topik açmış hamile annelerden dua istiyor. Konunun urlsini veriyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/594376-hamis-arkadaslarim-bakarmisinizzz-2.html#post28700216
Umarım sizlerde bakar ve yardımcı olursunuz okursanız topiğe yazın çünkü sayıyor okuyanları bu konulardan pek anlamam ama 41 tane topluyor.
İnanan veya inanmayan herkes için yeryüzünde en güzel enerji duadır bana göre.İçten edilen bir dua kim bilir hiç tanımadığımız birine vesile olur. Ne mutlu..
Arkadaşlar dün gece yazmıştım yukarıda alıntı yaptıgım yazıyı.. Forumdan bir arkadaş aşılaması için 41 hamileden 41 ayel el kürsi bekliyor günlerdir uğraşmış ama ancak 13 tane toplayabilmiş. 2 dakikanızı almaz pikolaman dışında giden olmamış üzüldüm buna. Görmeyen olmuştur diye düşünüyorum oyüzden yeniden yazıyorum. bu arada
filiz86 bu arkadaşın ricasıdır iletim.. Onun adına okuyun okuyacak olan varsa lütfen.. yinede yukarıda topiğin adresini verdim haberdar ederseniz..
Bende sizin gibi sizleri tanımadıgım gibi o arkadaşıda tanımıyorum.. Ricasını kırmadım sizlerde kırmayın.. Biz burada 20-30 kişiyiz hergün girenler en az 10 kişi lütfen yardımcı olalım..
Pikol ayrıca teşekkür ederim burdanda.. dikkate alıp yardımcı oldugun için.
ikili testi burda da bi özel hastane var orda yaptırıyo herkes ben özel doktordan ancak 2 hafta sonrasına gün alabildim o zaman gidicem sanırım ikili test zamanım da yaklaşmış oluyor
o konuyu da konuşuruz
yasemn - ferdemende - yasemen1332 - ozim84 - shu esra - yazımı dikkate alıp arkadaşa yardımcı olduğunuz için tek tek kendi adımada teşekkürler. gururlandırdınız sağolun..
Atladığım olduysa k.bakma bu kişileri tanıyabildim..
Kızlar benim çok değil ama karnım ağrıyor normal mi?
bendeee ççoookk çoookkk teşekkür ederimmm kızlarrrrrrrrrrr allah hepınızden razı olsunnn bende sızlere dua edıcemm rabbım ınsallahh bebıslerınızı sagsaglım kucagınıza almayı nasıp etsinn inşallahhhhhhhhhhh
iyi aksamlar herkese :) birsey sorucaktım, ben özelde doktora gidiyorum ama dktorun verdiği tahlilleri aile hekiminde yaptırdım.. yalnız iki test için burda yapılamıyor dendi. sizde de böyle bir durum oldu mu?
İyi akşamlar kızlar, artık akıntım o kadar çok ki tik oldu acaba kahverengi mi kanamam mı oluyor diye bakıp duruyorum...Sizde de akıntı oluyor mu böyle su gibi???
canım bende iğne oluyorum. ben göbekten yapıyorum genelde göbek deliğine yakın yerlerden yapınca daha az morarıyor. koldan yaparkende kolun ust kısmından yapınca morluk pek olmuyor. ben koldan yaparken geçmişteki aşı izinin hizasından yapmaya calısıyorum pek morarmıyor o zaman.
İyi akşamlar kızlar, artık akıntım o kadar çok ki tik oldu acaba kahverengi mi kanamam mı oluyor diye bakıp duruyorum...Sizde de akıntı oluyor mu böyle su gibi???
Allah Allah o ne ki parça dediğin kanaman yok de mi??Eğer kanaman yoksa telaşlanma Allah korusun aklına kötü şeyler getirmebenm de akıntım çoktu aynen devamlı takıntı halinde kontrol ediyodum..lekelenme de akıntı da tam azaldı derken bugün yine fazlaca geldi..akıntıyla beraber resmen parça şeklinde geldi ya bi de benden..yani yine sarı ama baya parçaydı yani..sıvı değildi..böle bişe yaşayan oldu mu ki? korkmalı mıyım?
Allah Allah o ne ki parça dediğin kanaman yok de mi??Eğer kanaman yoksa telaşlanma Allah korusun aklına kötü şeyler getirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?