2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yaa ne bilim kanama değil zaten..rengi sarı yani..sanki içerde baya bi enfeksiyon var gbi düşündüm ama bilemiyorum...düşünmeyim diyorum ama işte off off gel de anlat içime

Doktorunla görüşme fırsatın yok mu telde falan belki bu saatte değil ama yarın sabah en azından olmaz mı???

Son düzenleme:
ya cumartesi gidicem zaten die rahat olmaya çalışıorum..aramak istemiyorum ondan..panik olmıycam ya..

canım valla nası anlatim bilmiyorum katı yani şöyle tırnak kadar falan sarı bi parça..yani akıntı gbi değil..özellikle dikkat ettim..

Ağrın falan var mı kasıklarında?Veya farklı hissettiğin bişey??Eğer yoksa rahatlamaya çalış biraz biliyorum insanın bu durumlarda kendini telkin etmesi çok zor...Eğer cumaya alabiliyorsan randevunu yarına al mesela??

canım valla randevu işi zor..başka bi sıkıntım yok sanırım ama biraz daha düşünürsem onu da bulurum herlde bu gidişle..neyse ben biraz uykumu getirecek faaliyetlerde bulunup uyuyayım en iyisi..yoksa psikolojim kötüye gidicek..sağol canım ilgin için..inşallah bişe yoktur..hayrlısı ne diyelim...

İnş. yoktur cnm dua edeceğiz yapacağımız başka birşey yok...Gönlünü ferah tut ve bebişinle güzel bir uyku çek.Hadi bakalım iyi geceler...
Ben çıkıyorum yatayım

selam kızlar ..ben vampırler gıbı gece uyuyamıyorum acıkıyorum süreklı başım ağrıyor ...miğdem fena ..kusamıyorumm ..bide lekelenmeler başladı yıne ..hakkımızda hayırlısı ..

4 tane iğde oldum 2 haftadır bu sabah başladı yıne çok korkuyorum ..dr olabılır bıraz daha demıstı ama bır haftadır yoktu ..benım 3. bebeğim inş. 2 oğlum var 3 ve 10 yaşında ..ama bu bebiş benı çok korkuttu hiç yaşamadım böyle bişey ..allahım tüm bebeişleri korusun ..

günaydın sevgili hamişler

pikoloman nerde ya dün doktoru vardı onun ? bugünde birinin randevusu vardı kimindi acep?

pikoloman nerde ya dün doktoru vardı onun ? bugünde birinin randevusu vardı kimindi acep?

geldim kızzzz geldimmmm...canım benim oluşum baya baya büyümüş kafası belli oluyo,çk tatlı ya,kalbi bi atıyo görecen tren sesi gibi maşallah çüf çüf çüf çüffff....bu sabah da 5 tüp kan ve idrar aldılar...pazartesi tekrar gidecm bakalım,,,bu arada ultrason kağıdında üst tarafta 9+2 yazıyo alt tarafta 8+1 yazıyo anlamadım hangisi doğru,dr. 9 haftalık dedi ama,ayrıca muhtemel doğum tarihin 18 eylül görünüyor,eşimle evlilik yıldönümüz,ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim bana evlendğimiz gün doğum yapacaksın bak gör demişti,,,adamın hisleri kuvvetli anacım,yukarıyla anlaşması var herhal,,,,ayrıca nsl oluyosa artık eşim ultrason resminde bebişin pipisini görmüş....

Daha pipi göremez ki tatlım.Önce kızın da erkeğin de cinsel organ kabartısı oluyor.Aynı görünüyor. İleriki haftalarda o kabartının vücuda paralel veya dik oluşuna göre, doktor cinsiyeti yorumluyor.Kız olsun erkek olsun, sağlıklı olsun.Tabi inşallah gönlünüzden geçen olsun.

çok sevindim,gözün aydın canım hayırlısı olsun
ama bence 18 ine kalmaz doğumun üstelik bana öyle geliyoki doğum yaklaştıkça riske atmak istemeyip sezeryan isticeksin sen
ama hayırlısı olsun tabi nasıl doğarsa doğsun sağlıklı olsunda

canım benim adam pipi görmek isteği için görüyo,bakalım artık rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versin,ama gönlümüzden geçen erkek

riske atmamak için değil, sabredemeyeceği için sezeryan ister pikoloman

sağol datlım zaten benim %99 sezeryan olacak,,,bende vajinismus var,ayrıca yüksek tansiyon,heycanlanıp sinirlenince atak geçiriyorum ayrıcaaa daha öncesinden kalp spazmı geçirdim...normal doğum çok istiyorum ama zor görünüyor

benim gebelik takviminde anneler giysileriniz size dar gelmeye başladı diyo :)) aslında evet başladıda şükürki beden beden kıyafetim var 40-42-44 :))) hepsini giyer eskitirim 5.ayıma kadar

kıs vajinusmusla ne alakası varki normal doğumun yada varmı bilmiyorum açıkcası,
kıs bide kaç ay o iş olmadı kocanla ozaman

birde bende senin durumunda olsam yani uzun süre uğraşsam bende riske atmazdım sanırım bebeğimi ve sezeryan isterdim

canım bu günlerde karın ağrıması normal rahim büyüdükçe baskı yapıyor....

Aslında biliyorum ama yinede korkuyorum birşey olacak diye.

Günaydın arkadaşlar.Gününüz güzel geçsin.

Günaydın

Günaydın

Hadi gözü aydın

Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…