2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...

ayrıca vajinusmus hastalarını çoğu dr. normal yapmıyo kız

tövbe yarabbim nasıl bir hikayedir bu ya
tüylerim diken diken oldu allah yardımcın olsun, şükürki hepsini atlatmışsın şimdi şükürki allah karşına şimdiki eşini çıkarmış allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim maşallah nazarlardan kötü sözden gözden esirgesin
biliyomusun şimdi eltinin kıskançlığının nedeni çıktı ortaya kesin şöyle düşünüyodur kevaşe ben kız halime gittim o dul haliyle bendne daha değerli falan diyodur küçük aklınca ondan çekemiyodur seni
ama sen hiç birine kulak asma allah bebeğinide sağlıkla verdimi inş. mutlu çekirdek aileniz tamamlanır

canım takip ettiğim kadarıyla şimdiye kadar çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra hep yüzün gülsün.geçmiş günleri hatırlama bile..

canım takip ettiğim kadarıyla şimdiye kadar çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra hep yüzün gülsün.geçmiş günleri hatırlama bile..

inşlh canım ben hayat hikayemi bi anlatsam vallahi intahar edersiniz o derece ,,,ama rabbime şükürler olsun,şimdi çok çok mutluyum çokkk sevdiğim bi eşim,bebişim,huzurlu bi yuvam var,,çok şükür hayat bana pembe tarafını yeni göstermeye başladı canım...

Daim olsun inşallah..kat kat artsın..eltinde çatlasın

Canım ya ne kadar zor günler geçirmişsin geçmiş gitmiş düşünme artık kocana bebeğine ve küçük çekirdek ailenize odaklan gerisi boş.

canım inan daha bu hayat hikayemin sadece bi parçası çok çok ağır şeyler atlattım,,,şuan yaşıyorsam o bile mücize...çok şükür yuvamda çok mutluyum ..eltime gelince onun kuyruk acısı var canım eşim onun kızlardeşiyle 2-3 yıl sevgili oluşlar 1 ay nişanlı kalmışlar benimki nişanı atmı,,o yüzden yani...ama rabbim herkesin kalbini biliyo,benim o sıcacık yuvamı 2 cihandada herkese karşı koruyacak inanıyorum...

slm okurkeen neredeyse ağlıycaktım mutlu olduğunu duyunca sevindim alalh eşinden razı olsun

Pikoloman cinsiyetini eşinmi tahmin etti dr mu söyledi...benimde haftaya 10 hafta olacak eğer dr un söylediyse bende bi koşu gidiyim haftaya doktorum birşey söyler belki

benim gebelik takviminde anneler giysileriniz size dar gelmeye başladı diyo :)) aslında evet başladıda şükürki beden beden kıyafetim var 40-42-44 :))) hepsini giyer eskitirim 5.ayıma kadar

takvim doğru söylüyorr bana giysilerim dar gelmeye başladıı zaten kilo almıştım şimdi iyyice dar geliyolar artık kocamın kesenin ağzını açması gerekiyo

takvim doğru söylüyorr bana giysilerim dar gelmeye başladıı zaten kilo almıştım şimdi iyyice dar geliyolar artık kocamın kesenin ağzını açması gerekiyo

canım bence evdeysen işe falan gitmyisan idare etmeye bak hemen gebe pantolonu alma inan son ayda insan tiksiniyo artık aynı şeyleri giymekten,
alacaksanda şimdikik 1 beden büyük pantolon al derim zaten doğumdan sonra boy boy lazım olacaklar :))

Adamlarda ne yapsın kız kesenin ağzını bi açıcaklar birdaha kapanmayacak ee ama baba olmak kolay değil dimeee.onlarda maddi tolerans bizde manevi...

Pikoloman cinsiyetini eşinmi tahmin etti dr mu söyledi...benimde haftaya 10 hafta olacak eğer dr un söylediyse bende bi koşu gidiyim haftaya doktorum birşey söyler belki

yok kızzz daha çok küçük dr. falan söylemedi..benimkinin içine hep erkek doğuyor ve erkek istiyor, o yüzden öyle görüyrm diye kendini kandırıyo garibim,kız olursa şoka girecek

canım ayrıca benimki aşılama tarihime göre 7-8 haftalık olması gerek bi 15 gün geride olması gerek ama dr. hesabını pek anlamadım açıkcası

ben çok merak ediyorum cinsiyetini kızım var bir tane birde oğlum olmasını bende eşimde çok istiyoruz.. Önce sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü bir evlat diliyorum ama içimden de hep erkek diliyorum...

Bendede durum aynı benimde kızım var dediğin gibi önce sağlıklı sonrada erkek olursa iyi olur tabi ama yine allahın takdiri..

Bendede durum aynı benimde kızım var dediğin gibi önce sağlıklı sonrada erkek olursa iyi olur tabi ama yine allahın takdiri..

tabi hepimizin isteği hayırlı sağlıklı evlatlar ama yinede gönül işte içimizde geçiriyoruz,,,bende ne yalan söyleyim ilkinin hep erkek olmasını istiyorum ilerde kızım olduğunda abilik yapsın,,,2 erkek 2 kız allah nasip ederse

Ben de bişeyi çok istemekten korkar oldum.İlk hamileliğimde çok kız istemiştim. Doktor erkek olduğunu söylediğinde ciddi bir hayal kırıklığı yaşadım.Şimdi gene aynısı olursa diye beklenti içine girmek istemiyorum.(Tabi inşallah kız olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…