kıs vajinusmusla ne alakası varki normal doğumun yada varmı bilmiyorum açıkcası,
kıs bide kaç ay o iş olmadı kocanla ozaman
birde bende senin durumunda olsam yani uzun süre uğraşsam bende riske atmazdım sanırım bebeğimi ve sezeryan isterdim
kıs vajinusmusla ne alakası varki normal doğumun yada varmı bilmiyorum açıkcası,
kıs bide kaç ay o iş olmadı kocanla ozaman
birde bende senin durumunda olsam yani uzun süre uğraşsam bende riske atmazdım sanırım bebeğimi ve sezeryan isterdim
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
Aşılama ve tüp bebek gibi yollarla olan, ya da zor olan bebeklere "kıymetli bebek" deniyor ve doktorlar sezeryan yapıyor zaten.
canım takip ettiğim kadarıyla şimdiye kadar çok zor şeyler yaşamışsın inşallah bundan sonra hep yüzün gülsün.geçmiş günleri hatırlama bile..
inşlh canım ben hayat hikayemi bi anlatsam vallahi intahar edersiniz o derece ,,,ama rabbime şükürler olsun,şimdi çok çok mutluyum çokkk sevdiğim bi eşim,bebişim,huzurlu bi yuvam var,,çok şükür hayat bana pembe tarafını yeni göstermeye başladı canım...
tövbe yarabbim nasıl bir hikayedir bu ya
tüylerim diken diken oldu allah yardımcın olsun, şükürki hepsini atlatmışsın şimdi şükürki allah karşına şimdiki eşini çıkarmış allah mutluluğunuzu daim etsin canım benim maşallah nazarlardan kötü sözden gözden esirgesin
biliyomusun şimdi eltinin kıskançlığının nedeni çıktı ortaya kesin şöyle düşünüyodur kevaşe ben kız halime gittim o dul haliyle bendne daha değerli falan diyodur küçük aklınca ondan çekemiyodur seni
ama sen hiç birine kulak asma allah bebeğinide sağlıkla verdimi inş. mutlu çekirdek aileniz tamamlanır
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. Evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
geldim kızzzz geldimmmm...canım benim oluşum baya baya büyümüş kafası belli oluyo,çk tatlı ya,kalbi bi atıyo görecen tren sesi gibi maşallah çüf çüf çüf çüffff....bu sabah da 5 tüp kan ve idrar aldılar...pazartesi tekrar gidecm bakalım,,,bu arada ultrason kağıdında üst tarafta 9+2 yazıyo alt tarafta 8+1 yazıyo anlamadım hangisi doğru,dr. 9 haftalık dedi ama,ayrıca muhtemel doğum tarihin 18 eylül görünüyor,eşimle evlilik yıldönümüz,ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim bana evlendğimiz gün doğum yapacaksın bak gör demişti,,,adamın hisleri kuvvetli anacım,yukarıyla anlaşması var herhal,,,,ayrıca nsl oluyosa artık eşim ultrason resminde bebişin pipisini görmüş....
benim gebelik takviminde anneler giysileriniz size dar gelmeye başladı diyo :)) aslında evet başladıda şükürki beden beden kıyafetim var 40-42-44 :))) hepsini giyer eskitirim 5.ayıma kadar
takvim doğru söylüyorr bana giysilerim dar gelmeye başladıı zaten kilo almıştım şimdi iyyice dar geliyolar artık kocamın kesenin ağzını açması gerekiyo
takvim doğru söylüyorr bana giysilerim dar gelmeye başladıı zaten kilo almıştım şimdi iyyice dar geliyolar artık kocamın kesenin ağzını açması gerekiyo
Pikoloman cinsiyetini eşinmi tahmin etti dr mu söyledi...benimde haftaya 10 hafta olacak eğer dr un söylediyse bende bi koşu gidiyim haftaya doktorum birşey söyler belki
Pikoloman cinsiyetini eşinmi tahmin etti dr mu söyledi...benimde haftaya 10 hafta olacak eğer dr un söylediyse bende bi koşu gidiyim haftaya doktorum birşey söyler belki
ben çok merak ediyorum cinsiyetini kızım var bir tane birde oğlum olmasını bende eşimde çok istiyoruz.. Önce sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü bir evlat diliyorum ama içimden de hep erkek diliyorum...
ben çok merak ediyorum cinsiyetini kızım var bir tane birde oğlum olmasını bende eşimde çok istiyoruz.. Önce sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü bir evlat diliyorum ama içimden de hep erkek diliyorum...
Bendede durum aynı benimde kızım var dediğin gibi önce sağlıklı sonrada erkek olursa iyi olur tabi ama yine allahın takdiri..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?