2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sen baya azimlisin ben 1 kız 1 erkek yeter nasıl bakacaksın kız 4 tane çocuk iş hayatın sona erer.

Canım sen baya azimlisin ben 1 kız 1 erkek yeter nasıl bakacaksın kız 4 tane çocuk iş hayatın sona erer.

ayolllllll çocukda yaparım kariyerde....bilmiyorum vala yokluğunu çektiğimizdenmi bilmiyorum çok çocuk istiyoz,benimki geçen gün dio böyle boy boy olacak,futbol takımı kuracakmış...açıkcası doğumdan sonra allah nasip ederse korunmayı bile düşünmüyorum,olsun arkasına hemen bi tane daha ayyy

Kurmanız mümkün gibi görünüyor canım allah versin...

:) olunca böyle demessin ama kıyamazsın yawruna, üstüne hemen olursa o yawrum bendne mahrum kalacak diye yapmassın

Kızlar varya işe ite ka ka geliyorum.Doğum parasını düşünmesem çekecem gidecem o derece yani tamamen duygasal (parayı düşünüyom yine ne paragöz oldum he)

bende özele gidiyorum ama tahlillerim için devlet hastanesine gittim..orda yapılmayan testler içinde özel bir hastanede yaptırdım..normalde 300tl ye mal olacakken 135e mal olmuş oldu..eee bebiş geliyo iktisat yapmak lazım.. ama ilerleyen testler için gittiğim özel hastanede yaptırmayı üşünüyorum ben de..

canım yaşadıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu..Allah kurtarmış..çok geçmiş olsun..Şimdi eşinle kendine yeni bir sayfa açmışsın..ne güzel..Allah mutluluğunuzu bozmasın..Artık eskiyi hiç düşünme..
cinsiyet konusunda gereksiz çin tavkimine bakan oldumu ya?

walla canım ben de baktım şu çin takvimine..merak işte..bana kız dedi..hatta doğum yapanların falan doğruluğunu test etmeye çalıştık..doğru gibi görünüyor..ama bunlar batıl şeyler tabi ne kadar inanmak lazım şüpheli..Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin bize de cinsiyet önemli değil..evlat evlattır..
bugün öğleden sonra kontrole gidiyorum..sonuçlarını göstericem..heyecanlıyım..geçen sefer eşim gelememişti..hatta bana sitem etmişti..neden benim çalıştığım gün doktora randevu aldın diye..bakalım bu sefer beraber gidicez..kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyor..ben duydum ama eminim eşimle beraber duymak farklı olacak..

aslında bende inanmıyorum çin takvimine hatta hiç batılım yok ama aralık ayında bi yere gittik yeni doğum yapmış birine orda baktılar ellerinde takvim dedim benim oğlum tutmuyo bi kere yanlış bı takvim dedilerki işte yaşına bi yaş eklicen öyle bakıcan falan ekleyince oğlumda tuttu, zaten tutma ihtimali yüksek gerçi %50 az bi ihtimal değilde
orda yeni doğum yapmış falan herkese baktılar hepsininki sözde tuttu
benimde ona göre erkek görünüyor yine bakalım artık kısmet

kızlar kocamı ikna ettim bizim şirketin tıp merkezine götürcek beni bi usgye girip gelicem bi saate burda olurum geri aslında kontrolüm ayın 15 inden ama ben arada görünmek istiyodum iyi oldu ya

kızlar doktora gittim.haftasına uygun kalp atısı var ama ben 10 gün önce kan testi yaptırmıstım sağlık ocagında tsh 5.75 cıktı normalde 4 buçuk falan olması gerek.sağlık ocagındaki doktor hamilelikte olur sorun yok dedi bugun doktor dahiliyeye gitmen gerek dedi.
doktor arkadasım var onu aradım o da gitmen gerek dedi. ben herseyde arkadası ararken bu sefer nasıl aramadıysam nolur diye sordum ts3 ve ts4 cocuga gecer ama tsh geçmez böylece tiroid bezleri gelişmez dedi tırstım geç mi kalmısısmdır acaba

cinsiyet konusunda gereksiz çin tavkimine bakan oldumu ya?

Ben çin takvimine inanmıyorum nedeni ise; geçen yıl 12 haftalıkken bir düşük yaptım çin takvimi yorumcu gibi takvimlerde erkek gözüküyordu ama benim düşen bebeğim kızdı doktorumada sordum kesinlikle böyle şeylere inanma zaten %50 şans dedi tutar tabi ya kız olacak ya erkek saçma şeyler bunlar dedi ve tıbben tek ihtimal olan yumurtlama takibini söyledi ben yumurtlama takibi yaptırdım yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım doktorum yumurtlama günü gerçekleşen gebeliklerde %70 şansın arttığını söyledi bakalım bekleyip öğreneceğiz ...

Al benden de o kadar. Benim ilk hamileliğimde tutmamıştı. Takvime göre kızım oluyordu, oğlum var. Demin yazılanı düşünüp tekrar baktım,1 yaş daha ekledim yaşıma, gene kız görünüyor oğlum olduğu halde.Saçma!!

al benden de o kadar..iki oğlumun ikisinde de kız gösterdi yaa..bunda erkek gösteriyoooor...ÇİNtakvimi bozuk saat misali....arada bir tutuyor..

Önce sağlıklı olması dileğim ama insanında içinden geçiyor yani kızı olan oğlu olsun oğlu olan kızı olsun istiyor

Allah'ın dilediği olur..sağlıklı hayırlı bir evlat olması için dua edelim..ama yine de gönlümden kız geçiyooor...acaip bir his bu işte..

hadi canım gözün aydın.. Bende heyecanlandım yazdıklarını okuyunca yarın da benim kontrolüm var inş senin kadar mutlu mesut dönerim kontrolden.

canım benim neler atlatmışsın. Eşinden Allah razı olsun. Doğacak bebeğinin getireceği mutluluk öyle büyük olsun ki eski günlerin bir saniyesini bile hatırlamazsın inş.

zararın neresinden dönersen kardır. ihmal etme. Hatta mümkünse dahiliye değilde bu işin uzmanlarına Endikronoloji bölümüne görün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…