tabi hepimizin isteği hayırlı sağlıklı evlatlar ama yinede gönül işte içimizde geçiriyoruz,,,bende ne yalan söyleyim ilkinin hep erkek olmasını istiyorum ilerde kızım olduğunda abilik yapsın,,,2 erkek 2 kız allah nasip ederse
Canım sen baya azimlisin ben 1 kız 1 erkek yeter nasıl bakacaksın kız 4 tane çocuk iş hayatın sona erer.
ayolllllll çocukda yaparım kariyerde....bilmiyorum vala yokluğunu çektiğimizdenmi bilmiyorum çok çocuk istiyoz,benimki geçen gün dio böyle boy boy olacak,futbol takımı kuracakmış...açıkcası doğumdan sonra allah nasip ederse korunmayı bile düşünmüyorum,olsun arkasına hemen bi tane daha ayyy
ayolllllll çocukda yaparım kariyerde....bilmiyorum vala yokluğunu çektiğimizdenmi bilmiyorum çok çocuk istiyoz,benimki geçen gün dio böyle boy boy olacak,futbol takımı kuracakmış...açıkcası doğumdan sonra allah nasip ederse korunmayı bile düşünmüyorum,olsun arkasına hemen bi tane daha ayyy
:) olunca böyle demessin ama kıyamazsın yawruna, üstüne hemen olursa o yawrum bendne mahrum kalacak diye yapmassın
bilmiyorum ay olunca fikrim değişirmi,,,,aman kız hep hepsine yeterim evelallah koç gibi anaları olacak burda....
tatlım bende özel doktora gidiyorum . daha öncede öyle gitmiştim alışkınım biliyorum .. bu ilk başta yapılan kan sayımı vs gibi testleri devlet hasttanesinde yaptırdım özeldeki doktoruma götürücem. ama ikili üçlü testleri özel hastanede yaptırıcam . detaylı ultrasonuda özelde yaptırıcam
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
cinsiyet konusunda gereksiz çin tavkimine bakan oldumu ya?
bende özele gidiyorum ama tahlillerim için devlet hastanesine gittim..orda yapılmayan testler içinde özel bir hastanede yaptırdım..normalde 300tl ye mal olacakken 135e mal olmuş oldu..eee bebiş geliyo iktisat yapmak lazım..ama ilerleyen testler için gittiğim özel hastanede yaptırmayı üşünüyorum ben de..
canım yaşadıklarını okuyunca tüylerim diken diken oldu..Allah kurtarmış..çok geçmiş olsun..Şimdi eşinle kendine yeni bir sayfa açmışsın..ne güzel..Allah mutluluğunuzu bozmasın..Artık eskiyi hiç düşünme..
walla canım ben de baktım şu çin takvimine..merak işte..bana kız dedi..hatta doğum yapanların falan doğruluğunu test etmeye çalıştık..doğru gibi görünüyor..ama bunlar batıl şeyler tabi ne kadar inanmak lazım şüpheli..Allah sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün bebişler nasip etsin bize de cinsiyet önemli değil..evlat evlattır..
bugün öğleden sonra kontrole gidiyorum..sonuçlarını göstericem..heyecanlıyım..geçen sefer eşim gelememişti..hatta bana sitem etmişti..neden benim çalıştığım gün doktora randevu aldın diye..bakalım bu sefer beraber gidicez..kalp atışlarını duymak için sabırsızlanıyor..ben duydum ama eminim eşimle beraber duymak farklı olacak..
cinsiyet konusunda gereksiz çin tavkimine bakan oldumu ya?
Ben çin takvimine inanmıyorum nedeni ise; geçen yıl 12 haftalıkken bir düşük yaptım çin takvimi yorumcu gibi takvimlerde erkek gözüküyordu ama benim düşen bebeğim kızdı doktorumada sordum kesinlikle böyle şeylere inanma zaten %50 şans dedi tutar tabi ya kız olacak ya erkek saçma şeyler bunlar dedi ve tıbben tek ihtimal olan yumurtlama takibini söyledi ben yumurtlama takibi yaptırdım yumurtanın çatladığı gün tek ilişki ile hamile kaldım doktorum yumurtlama günü gerçekleşen gebeliklerde %70 şansın arttığını söyledi bakalım bekleyip öğreneceğiz ...
geldim kızzzz geldimmmm...canım benim oluşum baya baya büyümüş kafası belli oluyo,çk tatlı ya,kalbi bi atıyo görecen tren sesi gibi maşallah çüf çüf çüf çüffff....bu sabah da 5 tüp kan ve idrar aldılar...pazartesi tekrar gidecm bakalım,,,bu arada ultrason kağıdında üst tarafta 9+2 yazıyo alt tarafta 8+1 yazıyo anlamadım hangisi doğru,dr. 9 haftalık dedi ama,ayrıca muhtemel doğum tarihin 18 eylül görünüyor,eşimle evlilik yıldönümüz,ilk hamile olduğumu öğrendiğimizde eşim bana evlendğimiz gün doğum yapacaksın bak gör demişti,,,adamın hisleri kuvvetli anacım,yukarıyla anlaşması var herhal,,,,ayrıca nsl oluyosa artık eşim ultrason resminde bebişin pipisini görmüş....
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
kızlar doktora gittim.haftasına uygun kalp atısı var ama ben 10 gün önce kan testi yaptırmıstım sağlık ocagında tsh 5.75 cıktı normalde 4 buçuk falan olması gerek.sağlık ocagındaki doktor hamilelikte olur sorun yok dedi bugun doktor dahiliyeye gitmen gerek dedi.
doktor arkadasım var onu aradım o da gitmen gerek dedi.ben herseyde arkadası ararken bu sefer nasıl aramadıysam nolur diye sordum ts3 ve ts4 cocuga gecer ama tsh geçmez böylece tiroid bezleri gelişmez dedi tırstım geç mi kalmısısmdır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?