ben aranıza yeni katılıyorum .. 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
herhangi bi ilaç kullanmıyorum şuanmerhaba arkadaşlar bana ilk gittiğim doktor DECAVİT verdi ve onu kullanıyordum ilk günler çok bulantı falan olmuyordu.yani oluyorda aşırı değil. ikinci gittiğim doktor decavit'i 3. aydan sonra vereceğini şuan FOLBİOL kullanmam gerektiğini söyledi.bende folbiol kullanmaya başladım ama aşırı kusma, baş dönmesi, mide bulantısı oluyordu. bende tekrar FOLBİOL'u bıraktım ve DECAVİT kullanıyorum şu an çok şükür şikayetlerim daha az.
siz ne ilaç kullanıyorsunuz?
herhangi bi ilaç kullanmıyorum şuan
yani doktorun mu ilaç vermedi.sen mi kullanmak istemiyorsun.
merhaba arkadaşlar bana ilk gittiğim doktor DECAVİT verdi ve onu kullanıyordum ilk günler çok bulantı falan olmuyordu.yani oluyorda aşırı değil. ikinci gittiğim doktor decavit'i 3. aydan sonra vereceğini şuan FOLBİOL kullanmam gerektiğini söyledi.bende folbiol kullanmaya başladım ama aşırı kusma, baş dönmesi, mide bulantısı oluyordu. bende tekrar FOLBİOL'u bıraktım ve DECAVİT kullanıyorum şu an çok şükür şikayetlerim daha az.
siz ne ilaç kullanıyorsunuz?
@mertsencerhayırlı olsun canıımm..hoşgeldiin..
doktorum herhangi bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce folik asit içmiştim sadece .
ben de folbiol kullanıyordum geçen gün içmeyi unutmuşum baktım ertesi gün mide bulantım azalmış midem rahat ben artık ondan şüphelendim ve 2 gündür içmiyorum
yarın inş doktora gide3ceğim ve soracağım
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
ben aranıza yeni katılıyorum .. 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim.
Aramıza hoşgeldin.İnşallah güzel, huzurlu bir hamilelik geçirir, bebeğine sağlıkla kavuşursun.
Merhaba arkadaşlar
Doktordan geliyorum bebeğimi gördüm inanılmaz güzeldi kolları bacakları kıpır kığır doktor bile çok hareketli seninki dedi. Şimdi hamile olduğuma inandım.
slm arkadaşlar ben de 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim,ilk gebeliğim ,dünyalar benim ooldu tabiiadetiminden 2 gün geçince 1000 küsür çıktı,doktor bana 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi ,sizce bekleyeyimmi başka doktora gidip baktırayıımmı,çook merak ediyorum,belirtim falanda yok sadece yatınca vajinamda ağrı oluyo arada batma oluyo,lütfen bilen varsa bişeyler söyleyin
kızlar kocamı ikna ettim bizim şirketin tıp merkezine götürcek beni bi usgye girip gelicem bi saate burda olurum geri aslında kontrolüm ayın 15 inden ama ben arada görünmek istiyodum iyi oldu ya
Merhaba arkadaşlar
Doktordan geliyorum bebeğimi gördüm inanılmaz güzeldi kolları bacakları kıpır kığır doktor bile çok hareketli seninki dedi. Şimdi hamile olduğuma inandım.
Merhaba arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?