2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar bana ilk gittiğim doktor DECAVİT verdi ve onu kullanıyordum ilk günler çok bulantı falan olmuyordu.yani oluyorda aşırı değil. ikinci gittiğim doktor decavit'i 3. aydan sonra vereceğini şuan FOLBİOL kullanmam gerektiğini söyledi.bende folbiol kullanmaya başladım ama aşırı kusma, baş dönmesi, mide bulantısı oluyordu. bende tekrar FOLBİOL'u bıraktım ve DECAVİT kullanıyorum şu an çok şükür şikayetlerim daha az.
siz ne ilaç kullanıyorsunuz?

pikoloman canım çok üzüldüm gerçekten . allah eşinden razı olsun.. sizi birbirinize bağışlasın. bebek evinize güzeş gibi doğsun mutluluk eksik olmasın evinizden .. ben 2011 yılında 24 haftalık bebeğimi kaybettim çok zor günlerdi .. eşim sayesinde ayağa kalktım unutmaya çalıştım. 5 ay kadar korunma sürecini bitirdikten sonra bizde olsun artık dedik ve korunmayı bıraktık. biz korunmayı bıraktık benim adetlerim düzensizleşti doktora gittim polikistikover teşhisi kondu . şuan gittiğim doktorum koydu bi ilaç verdi bunu adetin geçince iç eğer bebek varsa bebeği sıkı tutuar yoksade adetini getirir dedi. tabi ben dayanamayp başka bi doktora gittim buda aynışeyi söyledi ama eğer tedavi olmazsam çocuğumun olamıycağını söyledi. ben kendi doktoruma tekrar gittim o biraz kızdı biz senle kendimizi kanıtladık olucak ben biliyorum dedi korunmayın dedi en geç 3 ay içinde olucak dedi. ben doktorun verdiği ilacı sadece 1 ay içtim adet olmadım diye ve adetim geldi ardından . sonra düzenli bir şekilde 1 kez daha adet oldum ve ocak ayında bekledim adet olucam diye yok bu arada göğüslerim aşırı acıyordu. eşim test alıp gelmiş yaptık çift çizgiyi gördüm şaka gibiydi inanamadım. kan testide pozitifti doktorumu aradım gel hemen dedi. keseyi gördü. kalp atışları vardı.. Şuan çok korkuyorum gene bişey olursa diye diken üstünde yürüyo gibiyim . Allahım herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin .. eşim 3 sene sonra bidaha yapalım dedi 3 tane olsun dedi. ben fazla çocuğa karşıyım bakamam diyorum . bu olsunda hayırlısıyla . 5 6 sene sonra bi tane daha yeter ... kızlar sizde hikayenizi yazın ..

herhangi bi ilaç kullanmıyorum şuan

ben de folbiol kullanıyordum geçen gün içmeyi unutmuşum baktım ertesi gün mide bulantım azalmış midem rahat ben artık ondan şüphelendim ve 2 gündür içmiyorum
yarın inş doktora gide3ceğim ve soracağım

doktorum herhangi bir ilaç vermedi. hamile kalmadan önce folik asit içmiştim sadece .

canım merak etmişssin sağol özelden atamıyorum 9 mesajım kalmış atmam için iyiyim bugun sağol gunlerdir perişandım acile koş serum ye başımı kaldıramıyodum bugun iyiyim çok şukur lekeler azaldı doktor gayet normalsin dedi bide bişeyler yıyebilsem :)

canım folibol mide bulantısı yapıyomuş doktorum soyledi ve 5mg olduğu için fazla geliyomuş yarısını içersen bulantın olmaz demişti bana enazından bide yarısını içip dene

off offf Allah yardımcın olmus olmayada devametsın canım . ne mutlukı ıyı bır ese ve evlada kavusuyorsun. vajinusmus ılletını ıyı bılırım kasım ayında %50 kadar kurtulmustum kendısınden . ama dun dr gıttıgımde alttan muayne etmek ıstedı kanamam var dıye. yıne basarmadım. dr mıde gercekten anlayıslı oldugu ıcın bırakamıyorum. bu saatten sonra baska bır dr ye dert anlatmak zor gelıyor. kı yazın mantar olmustum baska bır dr denedım. yuzume bakısını unutamıyorum . bebegımızde denemelerın sonucu oldu 3,5 yıllık evlıyım eşim sagolsun her zaman destek oldu. sanırım bu halıme bakınca destek olmayada devam edecek

su durumda 2 gundur kanamam var leke gıbı. bılım arkadasımın dedıgı gıbı yerlesme kanaması dedı ama daha ıyı görmek ıstedı denedık olmadı yukardanda gazdan baska cok rahat bırsey gözukmuyor. dr göruyor ama ben göremıyorm :)kalbı atıyor kesede sorun yok dedı ama dıkkat etmem gerektıgını hep yatmam gerektıgını söyledı.
acaba progestan kullanıyoeum kanama durmazmı ?

Merhaba arkadaşlar

Doktordan geliyorum bebeğimi gördüm inanılmaz güzeldi kolları bacakları kıpır kığır doktor bile çok hareketli seninki dedi. Şimdi hamile olduğuma inandım.

Merhaba arkadaşlar

Doktordan geliyorum bebeğimi gördüm inanılmaz güzeldi kolları bacakları kıpır kığır doktor bile çok hareketli seninki dedi. Şimdi hamile olduğuma inandım.

canım sen kac haftalıksın .Allah saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın . benım 7t2 dı ben pek bısey göremedım zaten gazdan baska bırsey gözukjuyor sızdede gaz oluyormu yoksa benmı cok gazlıyım gercı tedavı oluyordum hamıle kalmadan önce mıdemden

slm arkadaşlar ben de 4 gün önce hamile olduğumu öğrendim,ilk gebeliğim ,dünyalar benim ooldu tabii adetiminden 2 gün geçince 1000 küsür çıktı,doktor bana 2 hafta sonra gel ultrasonda bakalım dedi ,sizce bekleyeyimmi başka doktora gidip baktırayıımmı,çook merak ediyorum,belirtim falanda yok sadece yatınca vajinamda ağrı oluyo arada batma oluyo,lütfen bilen varsa bişeyler söyleyin

hayırlı olsun canım..bence kese görünene kadar 2 günde bir kan testi yaptır,düzenli artış varmı diye bakması gerekiyo dr.un...bende öyle olmuştu

kızlar kocamı ikna ettim bizim şirketin tıp merkezine götürcek beni bi usgye girip gelicem bi saate burda olurum geri aslında kontrolüm ayın 15 inden ama ben arada görünmek istiyodum iyi oldu ya

hadi bi saate geliyodun yalancııııııııııııııııııııııııııııııı.....bekliyoz seni merak ettim...

Merhaba arkadaşlar

maşallah maşallah,ya ben ultrasyona bakarken mal oluyorum aylak aylak bakıyom hiç bişeyine dikkat etmiyrm...

herkese hayırlı cumalar anniş adayları nasilsınız bakim bebişler nasıl

Merhaba arkadaşlar

ayyyy yerim ben onu ne güzel canım ya bende en son geçen ay gitmiştim ama o zaman pek bişi anlamamıştım şimdi bebişim biraz daha büyüdü artık bende görebilirim benim randevu salı günü canım bende görcem inş bebişimi. bişi sorcam canım yeni olduğum için pek bilgilerinizi pek bilmiyorum senin hamişlik nasıl gidiyo biraz anlatır mısın ilaç falan kullanıyo musun?
drum bana folik asit vermişti fakat mide bulantısından ilaçtan tiksindim içemiyorum şimdi ama beslenmeme dikkat etmeye çalışıyorum bi de süt içemiyorum malesef ama yoğurt peynir falan onlardan her gün alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…