2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlı olsun canım..bence kese görünene kadar 2 günde bir kan testi yaptır,düzenli artış varmı diye bakması gerekiyo dr.un...bende öyle olmuştu

sağol canım seninkide hayırlı olsun,tamam buğün gideyim ozaman baktırayım yeniden,bide benim doktorum folikasit verdi kullanmam için 3 ay kullan dedi,kullanayımmı bilemedim ,arkadaşımda hamile kullanma diyo bilmiyorum ne yapacağımı ,bende kese görünsünde kullanayım diyorum ama ,daha eşimede söylmedim 14 şubatı bekliyorummmm

maşallah maşallah,ya ben ultrasyona bakarken mal oluyorum aylak aylak bakıyom hiç bişeyine dikkat etmiyrm...

ben ultrasonda hıc bırsey göremıyorum dr bak kalbı atıyor dıyor. gaz dan baska bısey göremıyorum. dr de göremeyıp alttan bakmak ıstıcek dıye tırsıyorum ama Allahtan göruyor

lekende azalmış iyi canım . benimde leke hemen hemen bitti koyu sarı akıntım oluyo oda normal akıntı gibi elimden geldiğince dinlenmeye çalışıyorum send edikkat et bir süre .

canım bence kullan ben ilk öğrendiğimden beri folic plus kullanıyorum,bebek için önemli,,kan değerinede 2 günde bir 3 kez baktır,artış düzenli gidiyorsa sağlıklı bi gebelik demek...eşine ne güzel süpriz olur ama iyi dayanmışın vala....bizde yılbaşı günü öğrendik,çok güzel bi hediye olmuştu...

kızlar doğum korkusu içten içe başladı bende erken biliyorum ama ben sezeryan istiyor gibiyim . o doğum masasında normal doğum yaparken ölüceğim gibi geliyor nedense hep bana .

kızlar bu leke nekadar surdu bırde reglı gununuzdemı geldı benım reglı gunumde geldıde merak ettım

tatlım benim regli günümden 1 2 gün sonra gelmişti ben hasta oldum tamam demiştim ama devamı gelmeyince test yapıp öğrenmiştim . bide cumartesi gnü geldi. yerleşme lekesiymiiş bunlar çok normalmiş. bebek rahim duvarına yapışırken oluyormuş .

tamam kullanmaya başlayayım ben ozaman canım çok sağol,eşim hergün soruyo adet oldunmu diye ,içim içimi yiyo diyo okadar çok istiyoki bebeği haberi duyunca ne yapacak çok merak ediyorummm,ona mükemmellll bir süpriz yapıcaz bebeğimle inşallahhhhhhhhhhh

Canim sakin ihmal etme kullanmayi.en onemli donem ilk haftalar.arkadasinin dedigiyle degil doktorunun dedigiyle hareket et.folik asit kullanmadigi icin zarar goren cok bebek var.birak gebeligi korunmayi biraktigi anda bir kadinin folik asite baslamasi lazim cunku spermle yumurtanin birlestigi ilk andan itibaren folik asite ihtiyac var...

kizlarrr bugun kontrolum vardi bebisim 34mm olmus eli ayagi belliydi.cok tatliher sey normal guzel dedi doktor cok sevindim.bu arada ben iki doktora gidiyorum biri devlet biri ozel var mi benim gibi iki doktora giden.ozeldekini birakmak istiyorum aslinda ama bizimki tup bebek o doktor yapti ona nankorluk olacakmis gibi geliyor.simdilik ikisine de devam ediyorum bakalim yasayip gorucez...

saol canım benım bu carsamba gece basladı ama dedıgın gıbı ben adet oluyorum sandım o derece agrıyla basladı. ben hep reglımın basladıgını belden assagısı sın sızlamasıyla anlarım. bu seferde öyle oldu koyukahve leke .baya akıntı gıbı geldı ..2 gundur hafıf hafıf var dr progestan verdı 3 kez alıyorum bırde dusuk önleyıcı ıgne yaptırdı. sımdı hep yatıyorum yat dınlen sade ıhtıyac ıcın kalk ddı. wc yemek gıbı :18:

7+3 kızlar bırsey ıstıcem sızden herkes ıcın ıyı olur herhalde dr gıdıp bebegınız hakkında bılgı verıyorsunuzya. elını ayagını gördum gıbı. bu arada kac haftalık ne kadarlık oldugunu herhes belırte bılırmı..gerı dönup sorma ıhtıyacı duyuyoruz. altta yazıyor ama bazılarının tutmuyor yada konuya yazmadan önce belırte bılırmı .suan benım yaptıgım gıbı

bende iğne oldum 1 tane şimdide progestan alıyorum . doktor kahverengi olduğu sürece korkma ama genede dinlen dedi . bende öyle yapıyorum elimden geldiğince . kan testlerini yaptırdınmı

tamam canım hemen başlıyorum buğünnnn çok sağol

biz senle hemen hemen aynıyız canım . son adet tarihin ne ?

bende iğne oldum 1 tane şimdide progestan alıyorum . doktor kahverengi olduğu sürece korkma ama genede dinlen dedi . bende öyle yapıyorum elimden geldiğince . kan testlerini yaptırdınmı

bende progestan alıyorum gunde 3 adet ama agız yoluyla alamadım felclı gıbı oldum kullandıgımda dr de o hapı vajıye koymamı söyledı . bende öyle yapıyorum. enteresan gelsede aynı etkıyı yapıyormus.

sureklı yatmanı söyledımı.bana evdesın yat dınlen fılım felan ızle dedı 10 gun sonra yıne cagırdı 10 dayana bılırsem

Kızlar merhaba herkese bende dun drdaydım hersey yolnda gayet ıyı dedi bebişimizi gördük hareket edıyodu durmadan cok mutlu oldum yalnız dr bana onumuzdekı hafta sonuna doğru gel cinsiyetine bakalım dedı ama bnm aklım karıştı bu kdr erken cınsıyet tespiti mumkunmudur 16 hafta yazıyo genelde heryerde bızde heyecan yaptık sımdı sızın fıkrınız nedır gorebılırmı yoksa salladımı acaba

tatlım görme ihtimalin var. cinsiyet şekli oluşmuştur çoktan ama şekli kesinleşmemeiştir doktor haftaya şeklini alır düşüncesiyle çağırmış ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…