2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bizde ayın 20 sinde gidicez bebeişimizi görmeye .

çalışmıyorum canım evdeyim. Ben zaten pantolondan ziyade elbise almayı düşünüyorum. Ama dediğn gibi aynı şeyi sürekli giymeyi sevmem. Evde zaten eşofmanla takılıyorum. Ve bi parça olsun giyebildiğim kıyafetlerimi giyiyorum. Yaza doğru alırım elbiseleri de çeşitler de çıkar hem.

Adamlarda ne yapsın kız kesenin ağzını bi açıcaklar birdaha kapanmayacak ee ama baba olmak kolay değil dimeee.onlarda maddi tolerans bizde manevi...

ayy öylee napalım ben çalışsam kendim karşılarım ihtiyaçlarımı ama gelir olmayınca mecbur evin babasıı:))

tatlım görme ihtimalin var. cinsiyet şekli oluşmuştur çoktan ama şekli kesinleşmemeiştir doktor haftaya şeklini alır düşüncesiyle çağırmış ..

Olabılır cnm haklısın yaa sımdı b kaç yerden okumaya çalıştım 15 16 hafta yazıyodu dra sordum hatta dedım bu kdr erken mumkunmu cınsıyet belirlemesi bn böyle böyle okudum dıye oda dedıkı cınsıyet tahmını 12 haftadan ıtıbaren yapılır ama yapan drun tecrubesı hatta ultrasonn kalıtesıde onemlı dedı sonrada çoğu dr cınsıyetı gorsede emın olmadan söylemek ıstemez onun için 16 haftayı bekleyebılırler dedı bakalım umarm belli olurrr

yazdıklarına başımı salladım . aynen bu şekilde görebilir canım .

Canim benim ne acilar yasamissin.insallah bundan sonra hep mutlu olursun.vajinismus illetini 10 ay yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.benim esim cok anlayisliydi ama 10 ay surmesinin sebebi de onun benden uzak durmasiydi.ben hadi deneyelim derdim o yok daha hazir degilsin diye geri cevirirdi.sonra kadinlar kulubu ile tanistim ve parmak egzersizleri falan derken 1 ayda yendim.su an hic problemim yok cok sukur muayene de falan ama iliskide ne oluyor bilmiyorum zevk alamiyorum.ama ben buna da raziyim.ayy cok acik acik anlattim kusura bakmayin.bi donem isyan etme noktasina gelmistim vajinismus sonra 1,5 yil bebisimiz gelmedi esim varikosel oldu asilama yaptik tutmadi cok sukur ilk denemede tup bebisimiz bizimle aslinda ikizdi ama biri yok oldu.inanin ona uzulmedim elimde bi tane daha var diye onun kiymetini bildim bol bol sukrettim ve ogrendim ki hayat hic kolay degil.herkesin turlu turlu sinavi var.Allah hepimiz icin her zaman en hayirlisini versin insallah...

geç döllenme felannmı olduki canım senin ?? benimde 19 aralık son adet tarihim aynıyız yoksa takvimimi yanlış yaptınki

evet dr 19 aralıktan hesaplıyor yumurtlama tarıhımın bırıncı gunu. bazı drler adet gununden alıyor galıba benımkı ultrasonla ölcup bıctı 2 hafta fark edıyor.

Son düzenleme:

Canim bana doktor son adet tarihi ile tam uyumlu dedi.11 haftalik ama 10+kac bilmiyorum onu demedi.mesela senin de 7+3 ya sen 8 haftalik gebe oluyorsun 7 bitmis 8 den 3 gun almissin o nedenle soranlara 8 haftaligim de altta da zaten 8 haftalik yaziyor seninki de uyumlu yani

evet dr 19 aralıktan hesaplıyor yumurtlama tarıhımın bırıncı gunu. bazı drler adet gununden alıyor galıba benımkı ultrasonla ölcup bıctı 2 hafta fark edıyor.

hımm benimki adet günümle orantılı haftasıyla uyumluymuş dr öyle dedi. nerdesin bu arada adın ne özelden yaz

evet bende 8 haftalıgım dıyorum canım ama o altta yazanı ayarladım ben drnın verdıgı ıle adet gunumle uyumlu degıl alta yazan 8 hafta :)

benden sana tavsiye simdiden folbiol icmeye basla ve hic birakma hamilesin iste keseyi gormeyi bekleme ve seni korkutmak istemem ama folbiol eksikliginden bebekte cok kotu seyler oluyor ve aldirmak zorunda kaliyorsun ben bebegimi aldirmistim ve dr hamilelik planlar planlmaaz folbiol kulanmaya basla demisti ve burda cok yazi okudum onemini mide bulansada birakmayin arkadaslar bebeginiz midenizden daha onemli degilmi bir iki bulanir gecer hamile olmasanda kulanabilirsin zarari yok yarari var hayirli olsun bebisin :))

tamam canım kesinlikel bugün başlıyorummmm,Midem bulansada umrumda deyiil hiççççç,bebeğim sağlıklı olsunda ,herşey yememğe içmeye razıyımmmmm

kızlar doğum korkusu içten içe başladı bende erken biliyorum ama ben sezeryan istiyor gibiyim . o doğum masasında normal doğum yaparken ölüceğim gibi geliyor nedense hep bana .

valla canim benimde icimden hep dua ediyorum insallah normal dogum olurum ve agrinin ennn buyugunu hisederim yani oyle dayanamayacak boyutlarda agrim olsunn ki bebebgimin aglama sesiyle agrilarim ve acilarim dinsin piskopatca gelebilir ama buda benim hislerim iste :))

tamam canım kesinlikel bugün başlıyorummmm,Midem bulansada umrumda deyiil hiççççç,bebeğim sağlıklı olsunda ,herşey yememğe içmeye razıyımmmmm

en iyisini yaparsin tatlim umrunda olmasin bise bebegin saglikli olsun saglikla kucagina al onun icin herseyi yap hamileyken insallahhh kesesinide kalp atislarinida gorursun canim

Canım inşallah Allah gönlüne göre versin..Tabi insan önce sağlıklı olsun istiyor ama gönlünden geçen bir cinsiyet de oluyor vallahi..Benimde 1 kızım var 5 yaşında bende erkek istiyorum bunu aslında ben ilkindede erkek çok istiyordum ama kızım oluncada üzülmedim tabiki Allahım onu bana bağışlasın herkesin evladını tabiki..Karagözlü melek kızım o benim ama birde oğlum olsa fena olmaz:)
eşim 2.de kız istiyor ilkindede kız istemişti onda senin istediğin oldu bunda benimki olsun diyorum yok diyo illede kız..
Bu heyecanlı bekleyişde güzel tabi..peki senin hamileliklerin arasında farklılıklar varmı?

canım bence özel gerçekten külfetli kiiii zaten tüp bebek olmuş,tedavi için baya açılmışsınızdır,bide bebeiş geliyo ayrı bi masraf,maddi imkanın ne bilmiyorum ama bana kalırsa devlet hastanesine git derim...emin olamazsın 2 ayrı devlet hastanesine gidebilirsin,,ben çok pinpirikliyim,şimdi iş yerine yakın akşam muayenesi olan devlet hastanesine gidiyrm,3 ayımı bitirincede hem tedavi gördüğüm devlet hastanesine hemde bu hastaneye gitmeyi düşünüyorum..

kızlar benim lekelenmelereim tamamen kesildi ve progestanı bıraktım okadar midem ağrıyoki dayanamıyorum artık leklenmeler kesilince bıraktım gunlerdir zten serum ilaç derken perişan oldum doktor leklenme olduğu surece iç demişti bilemiyorum ama içeçek gucumde kalmadı o ilacı artık ne dersiniz bırakmakla hata mı yapıyorum

vajinusmus gerçekten çok çok çok zor bi illet.yaşamayan bilemez...senin .ne kadar oldu bu problemi aşalı bilmiyorum ama belli zaman sonra sende zevk alıyosun,şimdi ben kocamı kovalıyorum vala...rabbim hayırlısıyla bebeklerimizide kucağımıza almayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…