bende progestan alıyorum gunde 3 adet ama agız yoluyla alamadım felclı gıbı oldum kullandıgımda dr de o hapı vajıye koymamı söyledı . bende öyle yapıyorum. enteresan gelsede aynı etkıyı yapıyormus.
sureklı yatmanı söyledımı.bana evdesın yat dınlen fılım felan ızle dedı 10 gun sonra yıne cagırdı 10 dayana bılırsem
canım bence evdeysen işe falan gitmyisan idare etmeye bak hemen gebe pantolonu alma inan son ayda insan tiksiniyo artık aynı şeyleri giymekten,
alacaksanda şimdikik 1 beden büyük pantolon al derim zaten doğumdan sonra boy boy lazım olacaklar :))
Adamlarda ne yapsın kız kesenin ağzını bi açıcaklar birdaha kapanmayacak ee ama baba olmak kolay değil dimeee.onlarda maddi tolerans bizde manevi...
5 aralık son adt tarıhım
tatlım görme ihtimalin var. cinsiyet şekli oluşmuştur çoktan ama şekli kesinleşmemeiştir doktor haftaya şeklini alır düşüncesiyle çağırmış ..
Olabılır cnm haklısın yaa sımdı b kaç yerden okumaya çalıştım 15 16 hafta yazıyodu dra sordum hatta dedım bu kdr erken mumkunmu cınsıyet belirlemesi bn böyle böyle okudum dıye oda dedıkı cınsıyet tahmını 12 haftadan ıtıbaren yapılır ama yapan drun tecrubesı hatta ultrasonn kalıtesıde onemlı dedı sonrada çoğu dr cınsıyetı gorsede emın olmadan söylemek ıstemez onun için 16 haftayı bekleyebılırler dedı bakalım umarm belli olurrr
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
geç döllenme felannmı olduki canım senin ?? benimde 19 aralık son adet tarihim aynıyız yoksa takvimimi yanlış yaptınki
7+3 kızlar bırsey ıstıcem sızden herkes ıcın ıyı olur herhalde dr gıdıp bebegınız hakkında bılgı verıyorsunuzya. elını ayagını gördum gıbı. bu arada kac haftalık ne kadarlık oldugunu herhes belırte bılırmı..gerı dönup sorma ıhtıyacı duyuyoruz. altta yazıyor ama bazılarının tutmuyor yada konuya yazmadan önce belırte bılırmı .suan benım yaptıgım gıbı
evet dr 19 aralıktan hesaplıyor yumurtlama tarıhımın bırıncı gunu. bazı drler adet gununden alıyor galıba benımkı ultrasonla ölcup bıctı 2 hafta fark edıyor.
Canim bana doktor son adet tarihi ile tam uyumlu dedi.11 haftalik ama 10+kac bilmiyorum onu demedi.mesela senin de 7+3 ya sen 8 haftalik gebe oluyorsun 7 bitmis 8 den 3 gun almissin o nedenle soranlara 8 haftaligim de altta da zaten 8 haftalik yaziyor seninki de uyumlu yani
sağol canım seninkide hayırlı olsun,tamam buğün gideyim ozaman baktırayım yeniden,bide benim doktorum folikasit verdi kullanmam için 3 ay kullan dedi,kullanayımmı bilemedim ,arkadaşımda hamile kullanma diyo bilmiyorum ne yapacağımı ,bende kese görünsünde kullanayım diyorum ama ,daha eşimede söylmedim 14 şubatı bekliyorummmm
hımm benimki adet günümle orantılı haftasıyla uyumluymuş dr öyle dedi. nerdesin bu arada adın ne özelden yaz
benden sana tavsiye simdiden folbiol icmeye basla ve hic birakma hamilesin iste keseyi gormeyi bekleme ve seni korkutmak istemem ama folbiol eksikliginden bebekte cok kotu seyler oluyor ve aldirmak zorunda kaliyorsun ben bebegimi aldirmistim ve dr hamilelik planlar planlmaaz folbiol kulanmaya basla demisti ve burda cok yazi okudum onemini mide bulansada birakmayin arkadaslar bebeginiz midenizden daha onemli degilmi bir iki bulanir gecer hamile olmasanda kulanabilirsin zarari yok yarari var hayirli olsun bebisin :))
kızlar doğum korkusu içten içe başladı bende erken biliyorum ama ben sezeryan istiyor gibiyim . o doğum masasında normal doğum yaparken ölüceğim gibi geliyor nedense hep bana .
tamam canım kesinlikel bugün başlıyorummmm,Midem bulansada umrumda deyiil hiççççç,bebeğim sağlıklı olsunda ,herşey yememğe içmeye razıyımmmmm
ben çok merak ediyorum cinsiyetini kızım var bir tane birde oğlum olmasını bende eşimde çok istiyoruz.. Önce sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü bir evlat diliyorum ama içimden de hep erkek diliyorum...
kizlarrr bugun kontrolum vardi bebisim 34mm olmus eli ayagi belliydi.cok tatliher sey normal guzel dedi doktor cok sevindim.bu arada ben iki doktora gidiyorum biri devlet biri ozel var mi benim gibi iki doktora giden.ozeldekini birakmak istiyorum aslinda ama bizimki tup bebek o doktor yapti ona nankorluk olacakmis gibi geliyor.simdilik ikisine de devam ediyorum bakalim yasayip gorucez...
özelden msj yazamıyorum canım henuz ben bursadanım
Canim benim ne acilar yasamissin.insallah bundan sonra hep mutlu olursun.vajinismus illetini 10 ay yasamis biri olarak seni cok iyi anliyorum.benim esim cok anlayisliydi ama 10 ay surmesinin sebebi de onun benden uzak durmasiydi.ben hadi deneyelim derdim o yok daha hazir degilsin diye geri cevirirdi.sonra kadinlar kulubu ile tanistim ve parmak egzersizleri falan derken 1 ayda yendim.su an hic problemim yok cok sukur muayene de falan ama iliskide ne oluyor bilmiyorum zevk alamiyorum.ama ben buna da raziyim.ayy cok acik acik anlattim kusura bakmayin.bi donem isyan etme noktasina gelmistim vajinismus sonra 1,5 yil bebisimiz gelmedi esim varikosel oldu asilama yaptik tutmadi cok sukur ilk denemede tup bebisimiz bizimle aslinda ikizdi ama biri yok oldu.inanin ona uzulmedim elimde bi tane daha var diye onun kiymetini bildim bol bol sukrettim ve ogrendim ki hayat hic kolay degil.herkesin turlu turlu sinavi var.Allah hepimiz icin her zaman en hayirlisini versin insallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?