vajinusmus gerçekten çok çok çok zor bi illet.yaşamayan bilemez...senin .ne kadar oldu bu problemi aşalı bilmiyorum ama belli zaman sonra sende zevk alıyosun,şimdi ben kocamı kovalıyorum vala...rabbim hayırlısıyla bebeklerimizide kucağımıza almayı nasip etsin..
Himm anladim canim tabi gec yumurtlama olabilir gelisim bebekten bebege farklilik gosterebilir.benimki tup bebek olunca sanirim ondan tam uyumlu...evet bende 8 haftalıgım dıyorum canım ama o altta yazanı ayarladım ben drnın verdıgı ıle adet gunumle uyumlu degıl alta yazan 8 hafta :)
kızlar benim lekelenmelereim tamamen kesildi ve progestanı bıraktım okadar midem ağrıyoki dayanamıyorum artık leklenmeler kesilince bıraktım gunlerdir zten serum ilaç derken perişan oldum doktor leklenme olduğu surece iç demişti bilemiyorum ama içeçek gucumde kalmadı o ilacı artık ne dersiniz bırakmakla hata mı yapıyorum
sağol canım seninkide hayırlı olsun,tamam buğün gideyim ozaman baktırayım yeniden,bide benim doktorum folikasit verdi kullanmam için 3 ay kullan dedi,kullanayımmı bilemedim ,arkadaşımda hamile kullanma diyo bilmiyorum ne yapacağımı ,bende kese görünsünde kullanayım diyorum ama ,daha eşimede söylmedim 14 şubatı bekliyorummmm
bence kesme hic degilse 10. haftana kadar kulan bende 7 haftaliken lekelenmelerim oluyordu progestan kulandim ve birakmadim kesildi sekizinci haftada kendimi cok yordugumda yada cok yurudugumde yine oluyordu progestani birakmadigim halde 9. haftamda tam kesildi ama hep ara ara geldi yani oyle bise olursa korkuyor insan o yuzden biraz daha devam derim ben
ben bbilim i merak ediyorum gelmedi hala
biraz daha devam etmeye çalışıcam abartmıyorum artık ağlıyorum ilaç içerken içtiğimde sanki uyku hapı içmişim gibi dunyadan kopuyorum folik asitte yanında içince dahada sersemletiyor ben bir haftadır yataktan çıkamadım duşun yaşamdan koptum resmen
biraz daha devam etmeye çalışıcam abartmıyorum artık ağlıyorum ilaç içerken içtiğimde sanki uyku hapı içmişim gibi dunyadan kopuyorum folik asitte yanında içince dahada sersemletiyor ben bir haftadır yataktan çıkamadım duşun yaşamdan koptum resmen
benden sana tavsiye simdiden folbiol icmeye basla ve hic birakma hamilesin iste keseyi gormeyi bekleme ve seni korkutmak istemem ama folbiol eksikliginden bebekte cok kotu seyler oluyor ve aldirmak zorunda kaliyorsun ben bebegimi aldirmistim ve dr hamilelik planlar planlmaaz folbiol kulanmaya basla demisti ve burda cok yazi okudum onemini mide bulansada birakmayin arkadaslar bebeginiz midenizden daha onemli degilmi bir iki bulanir gecer hamile olmasanda kulanabilirsin zarari yok yarari var hayirli olsun bebisin :))
kızlar benim lekelenmelereim tamamen kesildi ve progestanı bıraktım okadar midem ağrıyoki dayanamıyorum artık leklenmeler kesilince bıraktım gunlerdir zten serum ilaç derken perişan oldum doktor leklenme olduğu surece iç demişti bilemiyorum ama içeçek gucumde kalmadı o ilacı artık ne dersiniz bırakmakla hata mı yapıyorum
canım sen kac haftalıksın .Allah saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın . benım 7t2 dı ben pek bısey göremedım zaten gazdan baska bırsey gözukjuyorsızdede gaz oluyormu yoksa benmı cok gazlıyım gercı tedavı oluyordum hamıle kalmadan önce mıdemden
arkadaslar kiminiz hap kullandığı için yataktan kalkamadığını söylüyoo bnm gbi olan hiç yok sanırım yaaavalla ağlıyorum yaa midem yüzümden yatağa mahkum oldum sabah ye öğlene doğru çıkarıyorum bidada hiçbşi yemiyorum yiyemiyorum açlıktan başım kalkmıyo folik asiti de içiyorum sabah az bişi yeyipde 3 gündür kusa kusa mahvoldum ilkkez bugn sabah yedim daha kusmadım bakalım ne olacak yatağa mahkum oldum yaa ne temiz hava alabiliyorum ne dışarıya cıkabiliyorum kafam kalkmıyo hareket eettimi kusuyorum hemen ne kadar daha sürecek bu böyleeeee
Kısmetse bende 2013/ Eylül annesi olucamm :) Hepimize hayırlı olsun ^^
doktor ne diyor.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?