2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Cam2,5 yil oldu o nedenle pek umidim yok.ama dedim ya ben buna da raziyim...

bence kesme hic degilse 10. haftana kadar kulan bende 7 haftaliken lekelenmelerim oluyordu progestan kulandim ve birakmadim kesildi sekizinci haftada kendimi cok yordugumda yada cok yurudugumde yine oluyordu progestani birakmadigim halde 9. haftamda tam kesildi ama hep ara ara geldi yani oyle bise olursa korkuyor insan o yuzden biraz daha devam derim ben

ayy ne güzel ya dayanabilirsen o zamana kdr bir emzik al yada patik gibi bişy paketle onu içinede not yaz hamileyim yada bebiş geliyo gibi kutuyu ver açsın ay ne güzel ir sürpriz olurdu

biraz daha devam etmeye çalışıcam abartmıyorum artık ağlıyorum ilaç içerken içtiğimde sanki uyku hapı içmişim gibi dunyadan kopuyorum folik asitte yanında içince dahada sersemletiyor ben bir haftadır yataktan çıkamadım duşun yaşamdan koptum resmen

canim seni cok iyi anliyorum ama bebegin icin biraz daha sabret diyorum yapabilirsen icmesen bile kendini cok yorma dikat et biseycikler olmaz insallah

ben yeni üye oldum canım . Bana bilgi girişin tarif edermisin. Hani bebek şu gün doğacak vs. Gibi bilgiler varya..

Yalnız bir konuda boşuna panikletmeyelim lütfen arkadaşı.Folbiol daha doğrusu folic asit döllenmenin olduğu ilk 3 ay içinde bebeğin sinir sistemi oluştuğu için önemli deniliyor.Aslına da bakarsanız bebeğin sinir sistemi ilk 28 gün içinde oluşuyor.Sonra şekillenme devam ediyor 3 ayboyunca. Doktorların folic asit verme sebebi işi garantiye almak. Ama bebeğin hayatı buna bağlı değil. Sinir sisteminde bir sıkıntı olan bebek zaten vücut dışına atılır. Velev ki atılmadı, ikili testin bir amacı da bu anomaliler var mı yokmu anlamak. Yani folic asidini alırsan bebek turp gibi olur, almazsan bebeğini aldırmak zorunda kalabilirsin gibi bir yaklaşım yanlış.Alması iyi olur, bu söylenebilir.

Canım herhangi bi tehliken varsa ki lekelenme olmuş bence devam et ılk 3 ay kullanılıyo genelde vajınal koy daha etkılı hem fıtıl gıbı ben ole kullanıyorum

canım ortamını değiştirsen biraz annen kayınvaliden kardeşin birine gitsen kalsan 1 hafta falan insan kendi evind ekendi mutfağında daha kötü oluyor biliyormusun hani en azından yemekelrin önüne gelir sohbet ortamı olur beki dışarı çıakrsın falan senin biraz değişikliğe ihtiyacın var bnce çok bunalmışsın

Bende 7+3 de gittim doktora kalp atışlarını duydum çok şükür ama başka bişey göremedim
Gaz bendede çok var hemde inanılmaz gaz olduğu için kabızlık sorunum hat safhada..şişlikden ölüyorum anlatamam..şu ilk 3 ayı atlatalım hayırlısı ile ilaç alıcam mecburen..

arkadaslar kiminiz hap kullandığı için yataktan kalkamadığını söylüyoo bnm gbi olan hiç yok sanırım yaaa valla ağlıyorum yaa midem yüzümden yatağa mahkum oldum sabah ye öğlene doğru çıkarıyorum bidada hiçbşi yemiyorum yiyemiyorum açlıktan başım kalkmıyo folik asiti de içiyorum sabah az bişi yeyipde 3 gündür kusa kusa mahvoldum ilkkez bugn sabah yedim daha kusmadım bakalım ne olacak yatağa mahkum oldum yaa ne temiz hava alabiliyorum ne dışarıya cıkabiliyorum kafam kalkmıyo hareket eettimi kusuyorum hemen ne kadar daha sürecek bu böyleeeee

doktor ne diyor.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…