2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ah o bulantılar, ben bi süredir çalışmıyorum zaten bu süreçte de hamile kaldım diyorum ki acaba çalışırken olsaydı ne yapardım yani sürekli olmuyor ama uzun aralıklı olduğu için rahatsız oluyorum,allah çalışan anne adaylarına sabır versinn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bblimmmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin,,,,,,,??????????****hepimiz seni çok merak ediyoruzzzz.gel artık

evet nerde kaldı çok merak ettik..

aminn amin amin amin..amiiiinnnnnnnnnnn

maalesef canım benim hiçkimsem yok ailemden eşiminkilerde çok uzakta yalnızım bide evimizede kışın başında taşındık hiç komşumda yok
kimse dışarı çıkmıyo soğuk diye öyle yapayalnızım

canim zaten aman her icmeyen bebegini aliyor demek istemedim bazen olabiliyor yani ve drlar folic asit eksikliginden diyorlar ve dokuz ay kulandiran dr lar var tabi ve her dr farkli soyluyor farkli kulandiriyor her ilaci 28 gunde olsutugunu biliyorum ve korkutmak icin kesinlikle soylemedim ama onlem olsun diye soyledim hic folic asit kulanmayip sapasaglam bebekleri olan cok ane var tabiki soyle bise varki allah kimseye yasatmasin bu benim ucuncu hamileligim ve daha bebegim yok ve nerde olumsuz bise varsa o aklimda kaliyor ister istemez ama cok sukur bende olumlu bakmaya basladim olumlu bakiyimki olumlu olsun ve inan cok zorlukla hamilelik yasamis anneler daha farkli dusunuyor yani benim drumun her dedigini harfiyen uyguluyorum cok fazla interneteki yazilari okuyorum ve buda bukadar bilgi kirliligine sebeb oluyor ki anlatamam ama eger yalnis anlatmisam anelerden ozur dilerim en son yapmak istedigim sey bu olur korkularin ne kadar kotu oldugunu benden iyi anlayan olamaz sanirim :))

ayneenn cnm bnm sende bnm gibisin ( eşimin ailesi uzakta benmkiler uzakta tek başımayım bende evdee ( komşuda yok herkes kendi evinde dediğin gibi napıcam hiç bilemiyorum tek arkadaşım eşim oda işe gidince yapayalnız kalıyoruumm bide bu midee bulantısından çektiğim varyaa aahh aahhh

kızlar kocamı ikna ettim bizim şirketin tıp merkezine götürcek beni bi usgye girip gelicem bi saate burda olurum geri aslında kontrolüm ayın 15 inden ama ben arada görünmek istiyodum iyi oldu ya

Tatlım merak ettim çok nerelerdesin sen face de de yoksun bana mutlaka yaz geç de olsa bir şekilde görürüm ben hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

İnşallah bu hamilelik yüzünde hiç geçmeyecek bir tebessüm başlatan ve güzel müjdelerle biten bir hamilelik olur senin için.Aslına bakarsan rahat bir hamileliğin ilk şartı güvendiğin bir doktor bulmak ve sadece onu dinlemek. İnternette araştırmak, forumlarda onu bunu dinlemek, birsürü kitap okumak hatta yeri geldiğinde sürekli kendini,bedenini dinlemek bile iyi değil. Dediğin gibi insanın kafası karışıyor, olumsuza yöneliyor, kendi kendine moralini bozuyor. Hamilelikler parmak izleri gibi.Herkesin hamileliği genel hatlar hariç farklı geçiyor. Benim yaşadıklarımı sen yaşamıyorsun, senin yaşadıklarını bi başkası çok şiddetli yaşıyor. Bunu takip eden doktorların da yoğurt yiyişleri farklılaşınca....(senin dediğin çok doğru)bilgi kirliliğini sen düşün.
Benim ikinci hamileliğin ama ilk doktorum başkaydı, şimdiki bambaşka. Onların farkı bile zaman zaman benim kafamı karıştırıyor.

Canim tabi ki folik asit alirsan bebegin %100 saglikli olur almazsan bebegin ölür diye bisey yok.ama folik asit eksikligi nedeniyle ölen bebekler var.ya biz de onlardan biriysek diye paniklemek gerekiyor bence.sinir sisteminde bi sıkıntı olmasın bebek atılmasin diye aliyoruz zaten.ben bu konuda cok hassasim bizzat yakin arkadasimin bebegi karninda oldu ve nedeni de zamaninda almadigi folik asit.ya ben de onlardan biriysem kaygisi olmali bence.ben bebegime cok zor kavustum ve yakin arkadasim da bu durumu yasadigi icin bu kadar altini cizerek israrciyim bu konuda.ha hic folik asit kullanmadan saglikli olan bebekler ya da folik asit kullandigi halde sagliksiz dogan bebekler de vardir tabii ama bence bize dusen her turlu onlemi akmak.bir tane bile olumsuz ornek varsa buna deger bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…