Hoşgeldin, hayırlı olsun. Sağlıkla sıhhatle bir avazda inşallah....
Bu arada seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış.(Gerçi benim 1 hafta önce ve sezeryan olacak)
ah o bulantılar, ben bi süredir çalışmıyorum zaten bu süreçte de hamile kaldım diyorum ki acaba çalışırken olsaydı ne yapardım yani sürekli olmuyor ama uzun aralıklı olduğu için rahatsız oluyorum,allah çalışan anne adaylarına sabır versinn
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Sağlıkla sıhhatle bir avazda inşallah....
Bu arada seninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış.(Gerçi benim 1 hafta önce ve sezeryan olacak)
bblimmmmmmmmmmmmmmm hu huuuuuuuuuuuuuuuuuuu nerdesin,,,,,,,??????????****hepimiz seni çok merak ediyoruzzzz.gel artık
ah o bulantılar, ben bi süredir çalışmıyorum zaten bu süreçte de hamile kaldım diyorum ki acaba çalışırken olsaydı ne yapardım yani sürekli olmuyor ama uzun aralıklı olduğu için rahatsız oluyorum,allah çalışan anne adaylarına sabır versinn
ben yeni üye oldum canım . Bana bilgi girişin tarif edermisin. Hani bebek şu gün doğacak vs. Gibi bilgiler varya..
senin 2. cocugun mu
canım ortamını değiştirsen biraz annen kayınvaliden kardeşin birine gitsen kalsan 1 hafta falan insan kendi evind ekendi mutfağında daha kötü oluyor biliyormusun hani en azından yemekelrin önüne gelir sohbet ortamı olur beki dışarı çıakrsın falan senin biraz değişikliğe ihtiyacın var bnce çok bunalmışsın
Yalnız bir konuda boşuna panikletmeyelim lütfen arkadaşı.Folbiol daha doğrusu folic asit döllenmenin olduğu ilk 3 ay içinde bebeğin sinir sistemi oluştuğu için önemli deniliyor.Aslına da bakarsanız bebeğin sinir sistemi ilk 28 gün içinde oluşuyor.Sonra şekillenme devam ediyor 3 ayboyunca. Doktorların folic asit verme sebebi işi garantiye almak. Ama bebeğin hayatı buna bağlı değil. Sinir sisteminde bir sıkıntı olan bebek zaten vücut dışına atılır. Velev ki atılmadı, ikili testin bir amacı da bu anomaliler var mı yokmu anlamak. Yani folic asidini alırsan bebek turp gibi olur, almazsan bebeğini aldırmak zorunda kalabilirsin gibi bir yaklaşım yanlış.Alması iyi olur, bu söylenebilir.
bizimde aynı doğum tarihlerimiz sanırım ??
Gerçekten bilim hala gelmedi bende merak ediyorum.
Canım herhangi bi tehliken varsa ki lekelenme olmuş bence devam et ılk 3 ay kullanılıyo genelde vajınal koy daha etkılı hem fıtıl gıbı ben ole kullanıyorum
maalesef canım benim hiçkimsem yok ailemden eşiminkilerde çok uzakta yalnızım bide evimizede kışın başında taşındık hiç komşumda yok
kimse dışarı çıkmıyo soğuk diye öyle yapayalnızım
aa!Evet!! Senin ikizlerin mi olacaktı?
Canim hamilelik takvimi olusturmayi diyorsan profiline gir hakkimda diye bir bolum var orda tahmini dogum tarihini yaz kaydet.yazdigin ilk mesajda eklenmis olacaktir...bebek bilgileri giriş işlemlerini beceremedim. nasıl yapılıyor .
kızlar kocamı ikna ettim bizim şirketin tıp merkezine götürcek beni bi usgye girip gelicem bi saate burda olurum geri aslında kontrolüm ayın 15 inden ama ben arada görünmek istiyodum iyi oldu ya
canim zaten aman her icmeyen bebegini aliyor demek istemedim bazen olabiliyor yani ve drlar folic asit eksikliginden diyorlar ve dokuz ay kulandiran dr lar var tabi ve her dr farkli soyluyor farkli kulandiriyor her ilaci 28 gunde olsutugunu biliyorum ve korkutmak icin kesinlikle soylemedim ama onlem olsun diye soyledim hic folic asit kulanmayip sapasaglam bebekleri olan cok ane var tabiki soyle bise varki allah kimseye yasatmasin bu benim ucuncu hamileligim ve daha bebegim yok ve nerde olumsuz bise varsa o aklimda kaliyor ister istemez ama cok sukur bende olumlu bakmaya basladim olumlu bakiyimki olumlu olsun ve inan cok zorlukla hamilelik yasamis anneler daha farkli dusunuyor yani benim drumun her dedigini harfiyen uyguluyorum cok fazla interneteki yazilari okuyorum ve buda bukadar bilgi kirliligine sebeb oluyor ki anlatamam ama eger yalnis anlatmisam anelerden ozur dilerim en son yapmak istedigim sey bu olur korkularin ne kadar kotu oldugunu benden iyi anlayan olamaz sanirim :))
Yalnız bir konuda boşuna panikletmeyelim lütfen arkadaşı.Folbiol daha doğrusu folic asit döllenmenin olduğu ilk 3 ay içinde bebeğin sinir sistemi oluştuğu için önemli deniliyor.Aslına da bakarsanız bebeğin sinir sistemi ilk 28 gün içinde oluşuyor.Sonra şekillenme devam ediyor 3 ayboyunca. Doktorların folic asit verme sebebi işi garantiye almak. Ama bebeğin hayatı buna bağlı değil. Sinir sisteminde bir sıkıntı olan bebek zaten vücut dışına atılır. Velev ki atılmadı, ikili testin bir amacı da bu anomaliler var mı yokmu anlamak. Yani folic asidini alırsan bebek turp gibi olur, almazsan bebeğini aldırmak zorunda kalabilirsin gibi bir yaklaşım yanlış.Alması iyi olur, bu söylenebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?