Tatlım merak ettim çok nerelerdesin sen face de de yoksunbana mutlaka yaz geç de olsa bir şekilde görürüm ben hayırlı haberlerini bekliyorum canım..
canım bende ilk önce çk endişendim ama şimdi aklıma şu geldi,,,bblim benim gibi iş yerinden nete giriyordu,acaba dr. dan direk eve mi gitti diye düşünüyrm,işe dönmediyse o yüzden belki girememiştir,yani inşlh öyledir.
bana progestan konusunda yardımcı olcak kimsee yokmuuuuuuu vajinadan alanlar normal progestan ilacımı vajinadan alıyosunuz yoksa vajinadan almak için başka bir ilaçmı bu kullananlar bilgi verebilirmi lütfen kızlarrrr kafam karıştı benimmmmm
Canim tabi ki folik asit alirsan bebegin %100 saglikli olur almazsan bebegin ölür diye bisey yok.ama folik asit eksikligi nedeniyle ölen bebekler var.ya biz de onlardan biriysek diye paniklemek gerekiyor bence.sinir sisteminde bi sıkıntı olmasın bebek atılmasin diye aliyoruz zaten.ben bu konuda cok hassasim bizzat yakin arkadasimin bebegi karninda oldu ve nedeni de zamaninda almadigi folik asit.ya ben de onlardan biriysem kaygisi olmali bence.ben bebegime cok zor kavustum ve yakin arkadasim da bu durumu yasadigi icin bu kadar altini cizerek israrciyim bu konuda.ha hic folik asit kullanmadan saglikli olan bebekler ya da folik asit kullandigi halde sagliksiz dogan bebekler de vardir tabii ama bence bize dusen her turlu onlemi akmak.bir tane bile olumsuz ornek varsa buna deger bence...
ayneenn cnm bnm sende bnm gibisin( eşimin ailesi uzakta benmkiler uzakta tek başımayım bende evdee ( komşuda yok herkes kendi evinde dediğin gibi napıcam hiç bilemiyorum tek arkadaşım eşim oda işe gidince yapayalnız kalıyoruumm bide bu midee bulantısından çektiğim varyaa aahh aahhh
canım bende ilk önce çk endişendim ama şimdi aklıma şu geldi,,,bblim benim gibi iş yerinden nete giriyordu,acaba dr. dan direk eve mi gitti diye düşünüyrm,işe dönmediyse o yüzden belki girememiştir,yani inşlh öyledir.
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama o dönerdi işe yaa
Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama o dönerdi işe yaa
bugunde dönmemeiştir yahuuu:) yorgun hissediyosa dinlenmek istediyse eve gitmiştir bence gelir yarın
merhaba az öce doktordan geldim hafif sancım vardı eşim devlet hastanesinde çalışıyor yeni cihaz gelmiş doktor gelsin onla bakayım demiş gittim 8+3 haftasına göre uyumlu kalp atış ritmi gayet ii dedi 23ml olmuş hafif kanaman olmuş progestran veriyorum yat dinlen dedi ve fasulye gibi ama yeni yeni böyle çıkıntılar oluyor bacak ve kafa çıkıntılarını gördüm ve en önemlisi kız olma ihtimali yüksek dedi bir oğlum var allah bağışlarsa 6.5 yaşında bu aylar çok önemli bol bol dinlenin ağır kaldırmayın arkadaşlar ben iki üç gün önce rafdan tabakları alırken kasıklarıma sancı girdi ondan olmuş olabilir...
canım vajinadan alınan farklı,,kapsül farklı...canım ben ilk öğrendiğim sıralarda kullandım 1 kutu kadar,normal kapsül kullanıyordum günde 2 tane,,,baya ağır geliyordu başım falan çok dönüyodu,sarhoş gibi oluyordum,,,vajinadan almak nsl bilmiyorum yan etkileri aynı mı ama eğerki çalışıyrsn zor olacağı kanısındayım
tatlım bende özel doktora gidiyorum . daha öncede öyle gitmiştim alışkınım biliyorum .. bu ilk başta yapılan kan sayımı vs gibi testleri devlet hasttanesinde yaptırdım özeldeki doktoruma götürücem. ama ikili üçlü testleri özel hastanede yaptırıcam . detaylı ultrasonuda özelde yaptırıcam[/QUOTE
doktorum 12 tane tahlil yazdı. hastane 356 lira hesap çıkardı. çok geldi yaptırmadım tabi. devlet hastanesinde dr a çıkmam gerekiyormu yoksa direk labrotuara gidip yaptırabiliyormusunuz? bir arkadaş aile hekimliğinde yaptırmış sanırım orasıda yapıyormu tahlil ben yapmıyo diye biliyorum ama....
canim ben vajinadan kullanıyorum....zaten özel bi aparatta çok basit kullanması...hiç bir yan etkisi yok...sadece hormon emildikten sonra bi tortu gibi bişey kalıyo ve bazı aralıklarla vücut kendisi atıyo...eğer doktorun verdiyse vajinal jeli kullanmanı tavsiye ederim...neticede bi önlem...
Yaa senin adını okudugumda canım sey istiyo.
Hani eskiden olurdu bilmem bilirmisin piko çikolatalar vardı
hıhhh işte ondan
hoşgeldiniz ikinizde eylülde kucaklarınızda olsun inş. bebişleriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?