2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım merak ettim çok nerelerdesin sen face de de yoksun bana mutlaka yaz geç de olsa bir şekilde görürüm ben hayırlı haberlerini bekliyorum canım..

canım bende ilk önce çk endişendim ama şimdi aklıma şu geldi,,,bblim benim gibi iş yerinden nete giriyordu,acaba dr. dan direk eve mi gitti diye düşünüyrm,işe dönmediyse o yüzden belki girememiştir,yani inşlh öyledir.

bana progestan konusunda yardımcı olcak kimsee yokmuuuuuuu vajinadan alanlar normal progestan ilacımı vajinadan alıyosunuz yoksa vajinadan almak için başka bir ilaçmı bu kullananlar bilgi verebilirmi lütfen kızlarrrr kafam karıştı benimmmmm

evet arkadaşlar bilim için ii duşunelim hep beraber iyi olsun bence öyledir doktora gitmişken çoğumuz tum gun izin almıyomuyuz

canım vajinadan alınan farklı,,kapsül farklı...canım ben ilk öğrendiğim sıralarda kullandım 1 kutu kadar,normal kapsül kullanıyordum günde 2 tane,,,baya ağır geliyordu başım falan çok dönüyodu,sarhoş gibi oluyordum,,,vajinadan almak nsl bilmiyorum yan etkileri aynı mı ama eğerki çalışıyrsn zor olacağı kanısındayım

Son düzenleme:

Bir önceki mesajımda yazdığım şeyi tekrarlıyorum.
"Hamilelikler parmak izleri gibi.Herkesin hamileliği genel hatlar hariç farklı geçiyor. Benim yaşadıklarımı sen yaşamıyorsun, senin yaşadıklarını bi başkası çok şiddetli yaşıyor. Bunu takip eden doktorların da yoğurt yiyişleri farklılaşınca....bilgi kirliliğini sen düşün."
Senin annen sana hamileyken folic asid almışmıydı????Benimki almamış."35 yıl önce ne demir hapı kullandık, ne folic asid, ne vitamin takviyesi" der hep.Benim doktorum bulantı şikayetimin yoğun olduğunu duyunca tüm haplarımı kesti.
Şimdi ben de %1 ihtimal hala var diye kendi kafama göre davranıp içmeye devam mı ederim.Yanlış mantık.%1 ihtimal herkesi bağlamaz.
O zaman sana şunu söyleyeyim, sen bunun için de endişelenmeye başla.Benim ilk bebeğim plasenta previa ile doğdu.Yani plasenta rahmin üst kısmında olmalıyken,oğlum plasentanın üzerinde yatıyordu.Kanamayla 34. haftada hastaneye yattım.36'yı zor bitirdim, erken doğum yaptım.Tek önlemi de istirahatle hamilelik geçirmekti.
Şimdi bütün çalışanlar işinden istifa etsin,plasenta previa olma ihtimali var!!!!!%1 ama İHTİMAL İHTİMALDİR....

yaz gelmeden kimseyı tanıyamıcam bide benim ailem uzaktada değil yani en azından arayıp konuşucağın bi ailen var benim ailem den kimse yok annem yok babam yok kardeşim yok eşim var hayatta yalnız birde içimdeki meleğim olucak allah nasip ederse

Çok sağol canım inşallah dediğin gibi olur ama o dönerdi işe yaa

merhaba az öce doktordan geldim hafif sancım vardı eşim devlet hastanesinde çalışıyor yeni cihaz gelmiş doktor gelsin onla bakayım demiş gittim 8+3 haftasına göre uyumlu kalp atış ritmi gayet ii dedi 23ml olmuş hafif kanaman olmuş progestran veriyorum yat dinlen dedi ve fasulye gibi ama yeni yeni böyle çıkıntılar oluyor bacak ve kafa çıkıntılarını gördüm ve en önemlisi kız olma ihtimali yüksek dedi bir oğlum var Allah bağışlarsa 6.5 yaşında bu aylar çok önemli bol bol dinlenin ağır kaldırmayın arkadaşlar ben iki üç gün önce rafdan tabakları alırken kasıklarıma sancı girdi ondan olmuş olabilir...

bugunde dönmemeiştir yahuuu:) yorgun hissediyosa dinlenmek istediyse eve gitmiştir bence gelir yarın

Haklısınız kızlar pozitif düşünmeliyim evet dönmemiştir bugün di mi hadi bakalım yarın görüşürüz inşallah öpüldünüz.

aaa ne güzell yaa 9. Haftada cinsiyet taHMimi. :))

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

Son düzenleme:

canim ben vajinadan kullanıyorum....zaten özel bi aparatta çok basit kullanması...hiç bir yan etkisi yok...sadece hormon emildikten sonra bi tortu gibi bişey kalıyo ve bazı aralıklarla vücut kendisi atıyo...eğer doktorun verdiyse vajinal jeli kullanmanı tavsiye ederim...neticede bi önlem...

Yaa senin adını okudugumda canım sey istiyo.
Hani eskiden olurdu bilmem bilirmisin piko çikolatalar vardı
hıhhh işte ondan

saol canım benimde içimden hep kız geçiyor ama Allahın takdiri sağlıklı olsun yeter... bu ilacı sabah öğle akşam kullan dedi mide bulantısı filan yapar dedi acaba vajinal yoldan kullanılan filan mı alsaydık bilemedim....

doktorum başımı kaldıramadığımı görduğu halde bana bunlardan hiç bahsetmedi folibol progestan bol bol verdi doktoruma sormadan alamam tabi de hemen yarın bi sorayım ben bakalım vajinal verirse çok daha rahat olucak benim için

Yaa senin adını okudugumda canım sey istiyo.
Hani eskiden olurdu bilmem bilirmisin piko çikolatalar vardı
hıhhh işte ondan

allah ne demeyim sana emiii,çok güldürdün beni,,,bende o çikolatayı çok severdim turunculu sarılı bi kabı vardı,,,mahalle arası eski usul bakkallarda bazen olabiliyo,ben bi bakkalda görmüştüm 20 tane alıp yemiştim....şimdilik sen yanına başka çikotolar al benim ismimi okudukça onlarla idare et datlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…