2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

geç döllenme felannmı olduki canım senin ?? benimde 19 aralık son adet tarihim aynıyız yoksa takvimimi yanlış yaptınki

canım benımde son reglı tarıhım 19 aralık aynıyız :)) ben hamıle oldugumu 4+1 ken ogrendım ve ogunden sonra gtmedım hastaneye yarın gıdıcez bakalım kalp atısını dınlemeye yanlız bende hıc belırtı yok ne mıde bulantısı ne şişkınlık hıcbısey oyuzden aklıma hep kötu dusunceler gelıyor. yarın ınsallah kalp atısını goruruzde ıcım rahat eder dua edın bana kızlar ınanın cok korkuyorum nedense kanamam veya lekelenmemde yok sadece normal akıntım var ateşimde normal 36,5

işte vajinadan alınca yan etkileri okadar olmuyomuş canım ama doktora sormadan da almak istemiyorum yarın olsun bakalım bi sorayım ben hiçte bahsetmedi bunun vajinal olanıda var diye doktorcum

Canim agizdan alinan progestanin aynisini vajinasindan alan da var ya da ayni gorevi yapan crinino jel de var doktorun neyi onerirse onu yaparsin.

Doktorun icme diyorsa o en dogrusunu soyluyordur zaten ama doktor ic dedigi halde kendi kafasina gore icmeyenlere tepkim.annem kullanmamis ama benim bakis acim da su an 35 yasinda olan ve engelli olan bir insan belki de normal olabilirdi.hassasligimi belirttim zaten Allah kimseye yasatmasin senin yakininda da olsa sen de etkilensen bu kadar rahat olmazdin eminim neyse uzatmanin bi anlami yok.Allah hepimize saglikli gebelikler ve bebekler nasip etsin.sen de zor seyler yasamissin umarim bu gebeligin rahat gecer.

yok yok onun tadı başkaydı amaa Kar etmez baskası

canım inşallah dualarımız seninle

ınsallah canım yaaa nedense hep korku var ıcımdee kalp atısını bır gorsem rahatlıyacagım ınsallah ne bulantım var ne şişkınlıgım hıcbıseyım yok sankı hıcımde bebegım yok gıbı ama var bebegım allahım ınsallah kotu bısey yoktur.gercı kanamam falan yok sadece normal akıntım var

kanaman yoksa hiç korkma canım o kanama leklenmeler varya kabus gibi korkudan öluyosun benimde dunden beri kesildi hiç yok şukurler olsun yarın guzel haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle çok guzel bi duygu kalp atışını duyunca daha bi hissediyosun gebeliğini ilk adım gibi bişey işte canım :)

canım yaaaa ay ınsallah bende duyarımm :))) sen duydunmu ??

canım yaaaa ay ınsallah bende duyarımm :))) sen duydunmu ??

evet canım duydum bide ben bu hafta hep acildi serum du hastaneye taşındığımdan3-4 kez duydum malum her gdişimizde içimiz rahat etsin diye ultrasona alıyolar rabbim hepimizin bebişini sağlıkla kucağımıza almamaızı nasip etsin Allahım hiç bir anne adayını anneyı uzmesin inşallah hadı hayırlısı canım yarın guzel haberlerini bekliyorum

ay ınsallah canım yaaaaa :)))) gecmıs olsun sanada bu arada canımm

slm kızlar bende dün doktora gittim 8+4 dedi 20 mm olmuşş . bu haftada bu kadar mm olması normal herhalde ddimi?

arkadaşlar merhaba, bende ultrasonda bebeğimi 6 haftalıkken gördüm en son,kalp atışını ben görüyorum buradan ama henüz duyamayız dedi. önümüzdeki perşembeye gün verdi doktor,şunu merak ediyorum acaba bu gidişimde mi vajinal ultrasonografi alacak acaba bunu belirtmedi çünkü.vajinal ultrason ne zaman yapılıyor acaba?

Canimbende vajinal jel kullaniyorum.doktorum jeli uyguladiktan sonra bol bol yurudedi surtunmeyle daha guzel emiliyormus ve tortu gelmiyor yurudugum zamanlar...

canım vajınal ultrasonda zorda kalmadıkca bakmıyolar dıye bılıorum ben 4+1 ken ogrendım ve keseyı gormustuk ama bana dış gebelık olabılır dedı renklı ultrasona yolladı orada hem karından hem vajınalden bakıldı ters bısey cıkmadı Allahtan dış gebelık degılmıs. banada ıkı hafta dsonra gel kalp atısını gorelım dedı ben gtmedım 2 ay olsun ole gdıım dıye yarın gıdıcem bakalımmm :)

Canim benim 9.haftada karindan gorunmedi su ic gel dedi sonra gorundu.yani ilk karindan bakar gorunmezse vajinal bakabilir.sana tavsiyem idrara sıkışık git her ihtimale karsi.vajinalden de korkma cunku orda daha ayrintili gorunuyor.olasi bi problem daha net ortaya cikar tabii insallah sorunsuz bi sekilde gelip burda kalp atislarini duydum yazacaksin

benim ilk doktorum bayandı o doktora devam etmek istemedim şimdi bi erkek doktora gidiyorum biraz da olsa çekiniyorum ama neticede doktor tabiki gerekiyorsa olacak bu da. canım sevindim senin adına da mevlam bebeklerimizi bize bağışlasın hayırlısıyla. bende randevuları sabırsızlıkla bekliyorum o kadar bekleyemem sanırım,birde benim rahimde kanama da görülmüştü çok şükür şuan bi belirti yok ama dikkat ediyoruz kontrollerime

inş. canım benim teşekkür ederim tavsiyen için,dikkate alacağım.bakalım neler bekliyor bizi,mevlama emanet...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…