Canim normaldir alttaki hamilelik takviminde de dikkat edersen 16mm yaziyor seninki 20 mmguzel bence
ayy ne güzel ya dayanabilirsen o zamana kdr bir emzik al yada patik gibi bişy paketle onu içinede not yaz hamileyim yada bebiş geliyo gibi kutuyu ver açsın ay ne güzel ir sürpriz olurdu
Bir önceki mesajımda yazdığım şeyi tekrarlıyorum.
"Hamilelikler parmak izleri gibi.Herkesin hamileliği genel hatlar hariç farklı geçiyor. Benim yaşadıklarımı sen yaşamıyorsun, senin yaşadıklarını bi başkası çok şiddetli yaşıyor. Bunu takip eden doktorların da yoğurt yiyişleri farklılaşınca....bilgi kirliliğini sen düşün."
Senin annen sana hamileyken folic asid almışmıydı????Benimki almamış."35 yıl önce ne demir hapı kullandık, ne folic asid, ne vitamin takviyesi" der hep.Benim doktorum bulantı şikayetimin yoğun olduğunu duyunca tüm haplarımı kesti.
Şimdi ben de %1 ihtimal hala var diye kendi kafama göre davranıp içmeye devam mı ederim.Yanlış mantık.%1 ihtimal herkesi bağlamaz.
O zaman sana şunu söyleyeyim, sen bunun için de endişelenmeye başla.Benim ilk bebeğim plasenta previa ile doğdu.Yani plasenta rahmin üst kısmında olmalıyken,oğlum plasentanın üzerinde yatıyordu.Kanamayla 34. haftada hastaneye yattım.36'yı zor bitirdim, erken doğum yaptım.Tek önlemi de istirahatle hamilelik geçirmekti.
Şimdi bütün çalışanlar işinden istifa etsin,plasenta previa olma ihtimali var!!!!!%1 ama İHTİMAL İHTİMALDİR....
yaz gelmeden kimseyı tanıyamıcam bide benim ailem uzaktada değil yani en azından arayıp konuşucağın bi ailen var benim ailem den kimse yok annem yok babam yok kardeşim yok eşim var hayatta yalnız birde içimdeki meleğim olucak allah nasip ederse
Canim kese olcusu diye tahmin ettim yanlis olabilir.hafta konusunda bi fikrim yok bence son gittigin doktoru dikkate al cunku bebegin en gelismis halini o gordu.aa hamilelik takviminde ki o kese ölçüsümüydü:)) birde anlamadıgımbir konu var gecen hafta özele gitmiştim 6+4 demişti . bu hafta devlet hastanesine gittim 8+4 dedi . bi hafta önden söyledi . oysaki özeldeki doktorum geç döllenme oldugu için bi hafta geriden takip edicez demişti. bu tam gününü söyledi geç döllenme flan demedi .
Ne mutlu sana.ben de korunmayi ilk biraktigimiz zamanlarda boyle hayaller kuruyordum esime surpriz hayalleri.ne yazik ki kismet olmadi tup bebek okunca her seyden haberimiz vardi ama buna da sukur.insallah saglikla kucagina alirsin bebisini...pazartesi çarşıya çıkıcam canım alıcam evet patik yada küçük bi babacım ben geliyorum tarzında bi yazı olan kıyafettttt,bide bebeğim adına mektup yazıcam iş adresine göndericem ,aayyyyyyyyyyy çok mutluyum ya
canım benim vajinusmus hikayem çokkkkk acı...malesef bu benim 2. evliliğim...ilk evlilimde ilk gece heycanlandığım için dayak yedim,1 ay sonra eşim zorla tecavüz etti.6 ay evli kaldım sadece o tecavüz dışında olmadı,6 ay boyunca hergün dayak yedim aldatıldım ve dolandırıldım,,,daha sonra 1-1,5 yıl cinsel terapi vepsikolojik tedavi gördüm....sonra şükürler olsun rabbim karşıma şimdiki eşimi çıkardı o daha önce hiç evlenmemişti ama beni çok iyi anlıyordu,ilk evlendiğimde 10 gün sarılıp yattık,ben uyyunca netden vajinusmus hastalarına nsl davranılması gerektiğini okuyomuş,allah razı olsun onun sayesinde 10 günde aştım sorunu ama malesef jinekolojik muayenelrde yine aynı şekilde kasıyorum...
bana progestan konusunda yardımcı olcak kimsee yokmuuuuuuu vajinadan alanlar normal progestan ilacımı vajinadan alıyosunuz yoksa vajinadan almak için başka bir ilaçmı bu kullananlar bilgi verebilirmi lütfen kızlarrrr kafam karıştı benimmmmm
arkadaşlar merhaba ben de 6+5deyim bugün karından usg ile kalp atımını duyduk 5 gün önce de vajinal kalp atımı vardı. ama doktor bebek 5 haftalık gibi görünüyor dedi 4.2mm miş çok üzüldüm tüp bebekle olmuştu şimdi korkuyorum:2::2::2:
normal içtiğin ilacı vajinadan alıcaksın canım .
esengl teşekurler canımm
canım benımde son reglı tarıhım 19 aralık aynıyız :)) ben hamıle oldugumu 4+1 ken ogrendım ve ogunden sonra gtmedım hastaneye yarın gıdıcez bakalım kalp atısını dınlemeye yanlız bende hıc belırtı yok ne mıde bulantısı ne şişkınlık hıcbısey oyuzden aklıma hep kötu dusunceler gelıyor. yarın ınsallah kalp atısını goruruzde ıcım rahat eder dua edın bana kızlar ınanın cok korkuyorum nedense kanamam veya lekelenmemde yok sadece normal akıntım var ateşimde normal 36,5
tesekkür ederim eylül iyi dileklerin için inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip edercanım yaaa kötu duşunme geç döllenme olmuştur belki bazı bebekler basta böyle olup sonradan buyuyup gıdıyo sen kötu duşunme bidahaki kontrolunu bekle dualarım Rabbim korusun bebeğini
Kızlar kötüyüm yaaa...Lekelenme gibi kahverengi akıntı aşladı hani adet öncesi olur yaaa öyle işte..Bakalım yarın doktora gideceğim ilk defa...İnş. kötü birşey yoktur..Bu arada ben daha hiç bir ilaç başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz?????
öğlen doktora gittim ve bir saate gelirim yazmıştım fakat gelemedim bebeğin kalp atışları durmuştu tıp merkezi hastaneye sevk etti ordada kalp atışı görülmedi bi kaç gün önce bebeğin kalp atışları durmuş kürtaja alacaklardı fakat karnım tok olduğu için almadılar yarın sabah kürtaja giriyorum, doktor ilk kalp atışı yok dediğinde üzüldüm fakat şuan çok iyiyim inanılmaz bi şekilde hafifledim sanki zaten başından beri sorun olduğu için sanırım hep aklımda bi acaba vardı sonuna kadar sağlıklı olamayacak gibiydi hislerim ve öylede oldu üzülmediğim nedeni bunun bu kadar erken olması uzun süre sonra olsa kötü olurdum ve vicdanımda rahat sonuna kadar zorladım ilk alınması gerek dendiğinde alsaydım hep aklımda kalacaktı ama şuan elimden gelen şey sadece şükür etmek ve oğluma uzun ömür diliyorum
allah herşeyin hayırlısını versin herkese
sizler umarım yolunuza kayıpsız devam edersiniz artık, arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım
sağlıklı ve mutlu günler kızlar
bana progestan konusunda yardımcı olcak kimsee yokmuuuuuuu vajinadan alanlar normal progestan ilacımı vajinadan alıyosunuz yoksa vajinadan almak için başka bir ilaçmı bu kullananlar bilgi verebilirmi lütfen kızlarrrr kafam karıştı benimmmmm
Kızlar kötüyüm yaaa...Lekelenme gibi kahverengi akıntı aşladı hani adet öncesi olur yaaa öyle işte..Bakalım yarın doktora gideceğim ilk defa...İnş. kötü birşey yoktur..Bu arada ben daha hiç bir ilaç başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?