2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim normaldir alttaki hamilelik takviminde de dikkat edersen 16mm yaziyor seninki 20 mmguzel bence

aa hamilelik takviminde ki o kese ölçüsümüydü:)) birde anlamadıgımbir konu var gecen hafta özele gitmiştim 6+4 demişti . bu hafta devlet hastanesine gittim 8+4 dedi . bi hafta önden söyledi . oysaki özeldeki doktorum geç döllenme oldugu için bi hafta geriden takip edicez demişti. bu tam gününü söyledi geç döllenme flan demedi .

ayy ne güzel ya dayanabilirsen o zamana kdr bir emzik al yada patik gibi bişy paketle onu içinede not yaz hamileyim yada bebiş geliyo gibi kutuyu ver açsın ay ne güzel ir sürpriz olurdu

pazartesi çarşıya çıkıcam canım alıcam evet patik yada küçük bi babacım ben geliyorum tarzında bi yazı olan kıyafettttt,bide bebeğim adına mektup yazıcam iş adresine göndericem ,aayyyyyyyyyyy çok mutluyum ya

bugun bende dr gittim aynı şeyi söyledi 9 ay devam edebılırmış yada yer değiştirebilirmiş ..plesanta aşagıda hemde rahım agzında ..iğnelere devam ..ben aynı benım ama yaşla hersey değişebiliyo bilmiyorum allahtan tabıkı 2 bebegımde hiç yaşamadım şimdi hep dinlenmeliymişim ...

cnmyaa çok üzüldüm senin durumuna ( ne diyim Allah yardımcın olsn sabırlar versin ( inşallah bebeklerimizi sağ salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız.. amiinnnn

Canim kese olcusu diye tahmin ettim yanlis olabilir.hafta konusunda bi fikrim yok bence son gittigin doktoru dikkate al cunku bebegin en gelismis halini o gordu.
Ne mutlu sana.ben de korunmayi ilk biraktigimiz zamanlarda boyle hayaller kuruyordum esime surpriz hayalleri.ne yazik ki kismet olmadi tup bebek okunca her seyden haberimiz vardi ama buna da sukur.insallah saglikla kucagina alirsin bebisini...

arkadaşlar merhaba ben de 6+5deyim bugün karından usg ile kalp atımını duyduk 5 gün önce de vajinal kalp atımı vardı. ama doktor bebek 5 haftalık gibi görünüyor dedi 4.2mm miş çok üzüldüm tüp bebekle olmuştu şimdi korkuyorum :2::2::2:

Son düzenleme:

Böyle adamların annelerine kızıyorum ben en cok.En büyük suclu onlar bana göre.. Diğer ülkeleri bilemem ama türkiyede böyle malesef. Çocuk yetiştirmeyi söylemesi agır hayvanlar kadar bilmiyoruz.. Oyuncak sanıyoruz cocuk yetiştirmek herkese göre değil.. Arada yeri gelir konusu açılır hep söylerim çocuk sahibi olmak isteyen çiftlerin kesinlikle YETERLİLİKLERİ kontrol edilmeli. Nasıl olur onekadar olur bilemiyorum ama onların nasıl ebeveynler olacakları kesinlikle kontrol edilmeli. Belirli sürelerde cocukların zorunlu pedagog kontrolu olabilir mesela. Aileden ne alıyor nekadar yeterli yetişiyor gibi.. Umarım birgün olur önüne gelen afedersiniz enikler gibi zık zık dogurup oraya buraya salamaz. Büyüdükten sonrada onun bunun ailesine karısına kızına ogluna zarar veremez. En azından minimuma indirilir. Umarım birgün olur..

Böyle birinden kurtulmuş simdiki eşini bulmuşsun çok şükür umarım mutlulugunuz daim olur. Huzurla saglıkla uzunn bir ömür geçirirsiniz.. Okuyunca içlendim ama geçmişş

Yeni gelenler olmuş hepsi hoş gelmiş saglıklı gebelik kolay dogum dilerim.. ask-ask-ask canım neredesin? Yine kayboldun ortalıktan.. Bak ben sahalara geri döndüm haberlerini bekliyorm çok öptmm

normal içtiğin ilacı vajinadan alıcaksın canım .

canım yaaa kötu duşunme geç döllenme olmuştur belki bazı bebekler basta böyle olup sonradan buyuyup gıdıyo sen kötu duşunme bidahaki kontrolunu bekle dualarım Rabbim korusun bebeğini

esengl teşekurler canımm

canım bende azğızdan alınca baygın baygın yatıyordum . ilacı iyice içeri it kusura bakma ayıp oldu azcık :) ilacı koyduktan sonra 2 saat kadar idrar yapmamaya çalış . bide yat 2 saat felan ilacı direk rahim duvarı emiyo bu şekilde daha hızlı etki ediyo . ilacın dışı varya beyaz plastik gibi şey oda beyaz akıntı olarak çıkıyo dışarı korkma bu günlerde geçicek . hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.

bendede hiç belirti yok ilk başlarda bulanıyordu oda geçti ama göğüslerim acıyo .. ben 6 haftada duydum kalp atışlarını.

bende bugun bebişimi gördüm. artık bayağı bebeğe benzemeye başladı 3.2 cm olmuş.
bundan sonrakı randevumda artık ıkılı testimiz var.
kocaman kıstım hala yerınde duruyor ama maalesef://

Kızlar kötüyüm yaaa...Lekelenme gibi kahverengi akıntı aşladı hani adet öncesi olur yaaa öyle işte..Bakalım yarın doktora gideceğim ilk defa...İnş. kötü birşey yoktur..Bu arada ben daha hiç bir ilaç başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz?????

canım yaaa kötu duşunme geç döllenme olmuştur belki bazı bebekler basta böyle olup sonradan buyuyup gıdıyo sen kötu duşunme bidahaki kontrolunu bekle dualarım Rabbim korusun bebeğini
tesekkür ederim eylül iyi dileklerin için inşallah rabbim bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza almayı nasip eder

umarım bi sıkıntı yoktur ben crinone ve premesis kullanıorum

öğlen doktora gittim ve bir saate gelirim yazmıştım fakat gelemedim bebeğin kalp atışları durmuştu tıp merkezi hastaneye sevk etti ordada kalp atışı görülmedi bi kaç gün önce bebeğin kalp atışları durmuş kürtaja alacaklardı fakat karnım tok olduğu için almadılar yarın sabah kürtaja giriyorum, doktor ilk kalp atışı yok dediğinde üzüldüm fakat şuan çok iyiyim inanılmaz bi şekilde hafifledim sanki zaten başından beri sorun olduğu için sanırım hep aklımda bi acaba vardı sonuna kadar sağlıklı olamayacak gibiydi hislerim ve öylede oldu üzülmediğim nedeni bunun bu kadar erken olması uzun süre sonra olsa kötü olurdum ve vicdanımda rahat sonuna kadar zorladım ilk alınması gerek dendiğinde alsaydım hep aklımda kalacaktı ama şuan elimden gelen şey sadece şükür etmek ve oğluma uzun ömür diliyorum
allah herşeyin hayırlısını versin herkese
sizler umarım yolunuza kayıpsız devam edersiniz artık, arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım
sağlıklı ve mutlu günler kızlar

Son düzenleme:

bbilim cim çok üzüldüm geçmiş olsun ama demek ki hayırlısı böyleymiş benim de ilk hamileliğimde 8+4 de durmuştu kalp atışları sanırım senin bir evladın var yanlış hatırlamıyorsam Allah ona ömür versin vakti gelince 2. de olur inşallah Allah'ın izniyle... tekrar geçmş olsun canım...

Kahverengi akıntı bendede olmuştu hatta kırmızıda.Peçeteye bulaştı ikiside.Ben daha önce bir düşüğüm olduğu için + pko olduğum için doktorum bu iki akıntı daha yokken progestan vermişti ve coraspin.. Progestan hemen her doktor önlem amaclı veriyor gördüğüm kadarıyla. Benim gibi daha önce düşük yapanlara ve akıntısı olanlara. Benim yavruma birşey olmadı çok şükür. Sizinde öyle olur umarım. Korkutmak istemem ama kahverengi akıntı sorun olmaz diye birşey yok. oranını bilmem ama cogu kişide kahverengi akıntı veya kanama oluyor biz atlattık çok şükür. Ama bebegını bu şekilde kaybedenlerde var.

Bu yüzden doktorunuza koşun derim. Panik olmamak gerek evet ama en azından bir doktor muaynesinden sonra paniklememeli. Progestan verir muhtemelen ve dinlenmenizi tavsiye eder. Bende en cok dinlenmenizi tavsiye ederim. Elinizi bile kaldırmadan sadece yatın ve ilacınızı kullanın.

Ben ilacı baslarda agızdan sonradan vajinal kullanmaya başladım. Bu arada sorunlar olmuş bende yazıyım.. Progastan normal tableti vajinal kullanıyorum. (doktor tavsiyesi ile) agızdan kullanımdan cok daha başarılı olduğunu duydum/okudum ve yaşadım. Hem yan etkileri olmuyor hemde agızdan alınınca mide asitleri yüzünden tam emilemeyebiliyormuş yada öyle birşeyler yinede sizde hem doktorunuza danışın hemde araştırın. Akıntınız oldugu için doktora gitmekte acele edin derim ben.. Geçmiş olsun..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…