2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun...Üzülme etme demek anlamsız zaten üzülde mutluluklarımızı nasıl sonuna kadar yaşayıp tadını çıkarıyorsak mutsuzluklarımızıda sonuna kadar yaşamalı ve atlatmalıyız. Gördüğüm kadarıyla sen zaten tüm bunların bilincinde birisin.Söylediğin gibi allah oglusuna uzun ömürler versin. Dilerim yakın zamanda yeniden gebe kalır ve saglıkla bebegıne kavusursun..Herşeyin hayırlısı..hoşçakal..

Son düzenleme:

bilim üzüldüm senin adına ilk 5. hhaftalarda baya kayıplarımız olmustu 8. haftlardan sonra olmaz demiştim kendi kendime
allah oğluna sağlık versin ve en kısa zamanda yeni bir gebelik versin insallah

çok çok geçmiş olsun bbilim,nasibi yokmuş,bunda da vardır bi hayır.mevlan oğluna hayırlı ömür versin.dirayetli olman maşallah çok güzel.

Allah'ın dilediği olur..veren de alan da O..evet Allah oğluşuna uzuun ömürler versin..çok geçmiş olsun..Rabbim en sağlıklı ve hayırlısından tekrar nasip etsin..

Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömür versin bende 2. hamileliğimde 3 aylıkdı kaybettim 10 gün önce kalp atışları durmuş çok üzüldüm ama sonra Rabbim beni kızıma bağışladı kızıma sağlıklı ömür nasip etsin dedim şimdi 3. hamileyim hayırlısı diyorum bulantılarım var ama onlar bana bebeğimin yaşaıdığını hissetiriyor çünkü düşük olduğunda bulantılar ağzımın tadı birden geri gelmişti çok ağır uykular başlamıştı son anlarımda uykudan kalkamıyordum zehirlenme başlamış kaldı ki iyi rahim kendi bebeği atmaya başlamış aşır kanama olmuştu yoksa kontrol için daha süre vardı Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin

Canimm buradaym surekli okuyorm takip ediyrm ama pek yazmiyodum iyiyim cok sukur sen nasilsin iyimsn bulantilarin gectimi

Uzun zamandır sizleri takip ediyordum, çok çok üzüldüm.. Ben de temmuz ayında aynı sebeple kürtaj olmuştum, Allah yeniden nasip eder inşallah.. Rabbim oğluna ve sizlere uzun ömürler versin..

Bilimcim cok üzüldüm ,ben ıkı kez yasadım yaşadıklarını.yaklasımın cok güzel olanlara.Cok gecmiş olsun arkadaşım.ne yazacağımı da bilemedim .hayırlısı olsun.

Canim gecmis olsun cok uzuldum.ama sen kendini cok iyi ifade etmissin.elinden geleni yaptin.Allah en kisa zamanda saglikli gebelik versin insallah...

canı benim çok geçmiş olsun,rabbim herşeyin hayırlısını verir,demekki hayırlı sağlıklı bi evlat olmuycakmış ki rabbim senden almış onu,,,üzülme demek teselli etmek gerçekten çok zor,illaki üzüleceksn ama yinede kendini şanslı görmelisin,,,en başta allah bağışlasın bir evladın var,ve istediğin zaman hamile kalabiliyorsun,bunlar sana teselli olsun canım...ben inanıyorum rabbim yine annelik duygusunu yaşatacak sana zamanı gelince hemde en güzelinden..içini gönlünü ferah tutmaya çalış...ne zaman canın sıkılırsa topik e gel dertleşelim bitanem....dualarım seninle...

çok geçmiş olsun canım inş.gerçekten çok üzüldüm.Allah oğluna uzun ömürler versin

canım çok geçmiş olsun Rabbim oğluna uzun ömürler versin inşallah...

Çok geçmiş olsun canım inan çokkk üzüldüm bu duyguyu iyi bilirim Allah oğluna uzun ömür versin.....

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim oğluna uzun ve sağlıklı ömürler versin inş. İlk günlerimizde senle aynı sıkıntıları çekiyorduk(kahverengi akıntılar) senin sonra güzel haberlerini aldığımızda inan çok sevinmiştim senin adına. Hatta ben 20 ocakta düşük yaptığım halde hergün muhakkak gün içinde bu topiğe girer sizlerin yazışmalarına bakar mutlu olurum.Yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum seni ve eminim ki sen güçlü bir kadınsın.Rabbim vakti gelince hepimize verecektir tekrar inş. Geçmiş olsun tekrar tekrar.

Canim cok uzuldum dun hatta senin gelmeni guzel haberlerini bekledim daha yeni haberi okudum sensiz nasil olacak bu forum nese kaynagimizdin ( dedigin gibi alismadan olmasi bir bakima daha iyi rabbim ogluna can sagligi versin tatlim...
bgn herksesin morali bozuldu sanırım kimseden ses yok...

Evet ya gercekten nasil olacak bbilimsiz (
Bende yerlesme kanamasindan baska leke gormemistim bugun tam 10 haftami doldurdum bu sabah akintiylabirlikte pembe akinti geldi peceteye ins. Bisey olmaz annem aybasi zamanindir dedi ins. Oyledir benim duzensiz oldugundan zamanimi bilmiyorum tetikteyim bende heran
Dunde agustos anneelerinden biri bebegini kaybetmis demekki 3ayi doldurmakta yetmiyor...

canım gerçekten üzüldüm. dediğin gibi erken olması daha iyi olmuş. hayırlısı buymuş üzme kendini .

ewt canım bgn topic çok tatsız....inşlh bişi olmaz kötü şeyler aklına getirme,içini ferah tut ama yinede dr. gitmeyi ihmal etme,,,,olacağı varsa rabbim nasip etmiycekse canım 9 aylıkken bile oluyo yada doğumda bile herşey bitebiliyo,herşeyin hayırlısı..rabbim inşlh kucağımıza almayı nasip eder hayırlısıyla...

pikoloman benim midem bulanmıyo normalmi canım ya ?

kız deli sewinnnn buna bence....bende ilk başta yoktu son 15 gündür baya baya kötü bulanıyo,çok zor oluyo helede çalışırken...herkeste farklı oluyo canım benim arkadaşım 6 aylık hamile 6 ay boyunca kızın kıkı çıkmadı,ne midesi bulandı,ne başı döndü,ne canı bişey istedi hiç bişi olmadı,,halada karnım burnumda olmasa hamileliğimi anlamıycam diyo....bence sende öle olursun...senin sıpa belliki kıyamıyo annesine,bizimkide hınzırlık yapıyo işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…