2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

önceki hamileleğimde 9 . haftada felanmı başlamıştı tam hatırlayamıyorum . ne biliyim çok korkuyorum . sanki mide bulantısı iyi bişeymiş gibi. geçen hafta sadece kokulardan tiksiniyordum oda yok iyice korktum bişeymi var diye çarşamba günü kalp atışların ı tekrar gördüm korkuyla gidip bi baktırdım.

benimde aç kalınca sabahları falan bulantım oluyor,tansiyon düşmesi gibi... bişeyler yiyince geçiyor.
Bende bazen resmen bulansın istiyorum iyi olduğunu anlamak için :)

ayyy ben öğlenle akşamı yiyemiorum ya,,biraz önce yarım kase çorbayı zor içtim,bebeğimi besliyemiyorum diye çok üzülüyorum,

benimde aç kalınca sabahları falan bulantım oluyor,tansiyon düşmesi gibi... bişeyler yiyince geçiyor.
Bende bazen resmen bulansın istiyorum iyi olduğunu anlamak için :)

canım benimde sabah hiç olmuyo,sabah çok çok iiyim kahvaltımı güzel yapıyorm ama öğlen ve akşam falso hele öğlen açtıktan dermanım kalmıyo...

dün verdiğim kan ve idrar sonuçları çıkmış,referans değerlerinden anladığım kadarıyla 3 ü sorunlu

rubella ıgG serum pozitif 21,5
mchc tam kan 31,12
anti cmv ıgG serum pozitif 61,3

bunlar ne demek yardımcı olun?netden baktım biraz sanırım biri idrar enfeksiyonu,biri kan düşüklüğü amaaaaaaa rubella kızmıkçık olarak görünüyor...doğrumu kızlar. dr. a pazartesi gitc,ozamana kadar öğrenmezsem içim rahat etmez

canım bende kan testi yaptırdım şimdi seninkiyle karşılaştırıcam ama bende dr ayın 13nde gidicem o yüzden hangimizin kötü yada iyi bişi diyemem ama referans degerlerinden yorum yaparız :)) benim rubella ıgm negatif referans değeride negatif yazıyo deger yok mchc tam kan benim 33,7 referans değeride zaten 31-37 arasında yani seninde normal anti cmv benim bu testimde yok ama bundan öncekinde vardı oda negatifti diye aklımda hatta ve hatta ben onu bi lakis sormuştum daha önce kızamık geçirip geçirmediğine dair bebeği etkileyecek bir şeymiş o çok ciddi bişey değil diye aklımda kalmış bence korkulacak bişi yok rahat ol canım benimde kan testi normal ama idrarımda tuhaf bişi var gibi

benim sonuçlardaki olumsuzluklardan birşey anlayan varmı kızlar ?
Eritrosit 8 referans değeri 0-3 lökosit 10 ref. deg. 0-3
bakteri 430,05 ref. deg. <10
tam idrarda da lökosit 2+pozitif ref. deg. negatif
kanda monosit oranı 11,7 ref. deg. 2-10
bu degerlerden görenler iltihap var dediler benim kafam allak bullak oldu tahminleri olanlar yazsın lütfen

canım arkadaşın dediği gibi bu testlerde igm pozitif çıkarsa kötü igg daha önce bu bakteriye karşı bağışıklık kazandığını gösteriyor

Son düzenleme:

çok gecmıs olsun. Allah saglıklı evlat hayırlı evlat nasıp etsın canım. inan cok uzuldum. hamıle oldugumu ögrendıgımden berı bu sıtede sızlerle okadar cok sıkıntımızı mutlulugu paylastıkkı mutlu ıle mutlu mutsuz ıle mutsuzlugu kendımızmıs gıbı hıssederek okuyoruz. cok uzuldum bılım . sensız bu topik mutsuz kalır bızı bırakma . en kısa zamanda haberlerını beklıyoruz yıne

canım korkma. ıgG değil igM önemli olan... değerlerin daha öncesinde bağışıklığın olduğunu gösteriyor. Önemli olan şuan. ıgM bakılmalı

merhaba canım bende progestan kullanıorum . agızdan aldıgımda baygınlıktan saatlerce kendıme gelemıyorum. dr de agızdan alma aynı hapı vajıye koy dedı. öyle yapıyorum. bır sıkıntı yok. ne kadar sure yatmam lazım dedım 15 dk dedı. ama ben evde oldugum ıcın ve su yerlesme kanaması yuzunden yatmam gerketıgı ıcın uzun sure oluyor. 4. gunum nezamı akıntılar bıter bılmem ama aksam endısee ettım koyu renkte olsa adet olur gıbı akıntıyla karısık gelınce ınan tuvalete gıtmeye korkuyorum
senın nekadar surdu kanama bırde karnımda agrı oluyor arada .

Son düzenleme:
mrb kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı?? bn perş. günü dr. a gttm. 10hafta 5günlük dedi.haftaya ense kalınlığını ölçtürebilirsin dedi 12.hafta 2li 3lü taramalar yapılıyor dedi. bnde hiçbirini yaptırmayacağım dedim. veeeeee erkek gibi görünüyor daha çk erken ama öyle gibi dedi.çk heyecanlandım:18:.sizlerle de paylaşmak istedim

bendede var o akıntı koyu kahveyse sorun yok dedı dr baktı yerlesme kanamasıymıs yatıyorum sureklı progestan kullanıyorum . ınsallah bıter. kanama kurtuluruz

saglıklı hayırlı gelsın bebişin canım . ınsallah o gunlerı bızde göruruz. bız kanamalarla ugrsıoruz. böyle guzel haberler bızede moral oluyor

kızlar hepinizin midesi bulanıyormu ya yoksa benmi onarmalim 7+4 felan gibiyiz biz ama bulantı yok geçen hafta vardı oda kokulara karşı geçti hiç bişi yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…