kız deli sewinnnn buna bence....bende ilk başta yoktu son 15 gündür baya baya kötü bulanıyo,çok zor oluyo helede çalışırken...herkeste farklı oluyo canım benim arkadaşım 6 aylık hamile 6 ay boyunca kızın kıkı çıkmadı,ne midesi bulandı,ne başı döndü,ne canı bişey istedi hiç bişi olmadı,,halada karnım burnumda olmasa hamileliğimi anlamıycam diyo....bence sende öle olursun...senin sıpa belliki kıyamıyo annesine,bizimkide hınzırlık yapıyo işte...
önceki hamileleğimde 9 . haftada felanmı başlamıştı tam hatırlayamıyorum . ne biliyim çok korkuyorum . sanki mide bulantısı iyi bişeymiş gibi. geçen hafta sadece kokulardan tiksiniyordum oda yok iyice korktum bişeymi var diye çarşamba günü kalp atışların ı tekrar gördüm korkuyla gidip bi baktırdım.
benimde aç kalınca sabahları falan bulantım oluyor,tansiyon düşmesi gibi... bişeyler yiyince geçiyor.
Bende bazen resmen bulansın istiyorumiyi olduğunu anlamak için :)
elimden gelse sürekli hastanede dur 5 dakkada bir baktır bebeğine ama olmuyor işte. :)
dün verdiğim kan ve idrar sonuçları çıkmış,referans değerlerinden anladığım kadarıyla 3 ü sorunlu
rubella ıgG serum pozitif 21,5
mchc tam kan 31,12
anti cmv ıgG serum pozitif 61,3
bunlar ne demek yardımcı olun?netden baktım biraz sanırım biri idrar enfeksiyonu,biri kan düşüklüğü amaaaaaaa rubella kızmıkçık olarak görünüyor...doğrumu kızlar. dr. a pazartesi gitc,ozamana kadar öğrenmezsem içim rahat etmez
dün verdiğim kan ve idrar sonuçları çıkmış,referans değerlerinden anladığım kadarıyla 3 ü sorunlu
mchc tam kan 31,12
bunlar ne demek yardımcı olun?netden baktım biraz sanırım biri idrar enfeksiyonu,biri kan düşüklüğü amaaaaaaa rubella kızmıkçık olarak görünüyor...doğrumu kızlar. dr. a pazartesi gitc,ozamana kadar öğrenmezsem içim rahat etmez
canım bende kan testi yaptırdım şimdi seninkiyle karşılaştırıcam ama bende dr ayın 13nde gidicem o yüzden hangimizin kötü yada iyi bişi diyemem ama referans degerlerinden yorum yaparız :)) benim rubella ıgm negatif referans değeride negatif yazıyo deger yok mchc tam kan benim 33,7 referans değeride zaten 31-37 arasında yani seninde normal anti cmv benim bu testimde yok ama bundan öncekinde vardı oda negatifti diye aklımda hatta ve hatta ben onu bi lakis sormuştum daha önce kızamık geçirip geçirmediğine dair bebeği etkileyecek bir şeymiş o çok ciddi bişey değil diye aklımda kalmış bence korkulacak bişi yok rahat ol canım benimde kan testi normal ama idrarımda tuhaf bişi var gibi
öğlen doktora gittim ve bir saate gelirim yazmıştım fakat gelemedim bebeğin kalp atışları durmuştu tıp merkezi hastaneye sevk etti ordada kalp atışı görülmedi bi kaç gün önce bebeğin kalp atışları durmuş kürtaja alacaklardı fakat karnım tok olduğu için almadılar yarın sabah kürtaja giriyorum, doktor ilk kalp atışı yok dediğinde üzüldüm fakat şuan çok iyiyim inanılmaz bi şekilde hafifledim sanki zaten başından beri sorun olduğu için sanırım hep aklımda bi acaba vardı sonuna kadar sağlıklı olamayacak gibiydi hislerim ve öylede oldu üzülmediğim nedeni bunun bu kadar erken olması uzun süre sonra olsa kötü olurdum ve vicdanımda rahat sonuna kadar zorladım ilk alınması gerek dendiğinde alsaydım hep aklımda kalacaktı ama şuan elimden gelen şey sadece şükür etmek ve oğluma uzun ömür diliyorum
allah herşeyin hayırlısını versin herkese
sizler umarım yolunuza kayıpsız devam edersiniz artık, arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım
sağlıklı ve mutlu günler kızlar
mchc tam kan 31,12
doktorum başımı kaldıramadığımı görduğu halde bana bunlardan hiç bahsetmedi folibol progestan bol bol verdi doktoruma sormadan alamam tabi de hemen yarın bi sorayım ben bakalım vajinal verirse çok daha rahat olucak benim için
çağla şikel için ilk hamileliğinde evine ultrason aldı veya alıcak gibi haberler cıkmstı amann ne sımarıklık demiştim :) şimdi elimde olsa valla ben alıcam..
bende bu sabah esıme ev tıpi ultrason makınesı olsada alsak dıyordum
Kızlar kötüyüm yaaa...Lekelenme gibi kahverengi akıntı aşladı hani adet öncesi olur yaaa öyle işte..Bakalım yarın doktora gideceğim ilk defa...İnş. kötü birşey yoktur..Bu arada ben daha hiç bir ilaç başlamadım sizler neler kullanıyorsunuz?????
mrb kızlar bebeğinin cinsiyetini öğrenen varmı?? bn perş. günü dr. a gttm. 10hafta 5günlük dedi.haftaya ense kalınlığını ölçtürebilirsin dedi 12.hafta 2li 3lü taramalar yapılıyor dedi. bnde hiçbirini yaptırmayacağım dedim. veeeeeeerkek gibi görünüyor daha çk erken ama öyle gibi dedi.çk heyecanlandım:18:.sizlerle de paylaşmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?