2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

saglıklı hayırlı gelsın bebişin canım . ınsallah o gunlerı bızde göruruz. bız kanamalarla ugrsıoruz. böyle guzel haberler bızede moral oluyor

çk teşekkür ederim cnm inş. en kısa zmnda biter kanamalarınız. eminim hepimiz sağlıkla kavuşacağız sadece bazılarımızın biraz daha zor geçiyor süreci.ama iyiki burada hepirlikte paylaşıyoruz herkese moral ve rahatlama oluyor çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz.

kızlar hepinizin midesi bulanıyormu ya yoksa benmi onarmalim 7+4 felan gibiyiz biz ama bulantı yok geçen hafta vardı oda kokulara karşı geçti hiç bişi yok .

bendede 6 haftada baslamıstı ama suan bended yok denılcek kadar az . utfak harıc bıryerden koku almıyorum. eskıden evde cam kapı acık oturuyordum o derece koku vardı normal sanırm

aynen canım bu topık benı anlayan ınsanlarla dolu. aynı seylerı ayı zamanları yasamak burdan okumak heyecanlandırıyor ınsanı

senın kanaman gectımı canım . benım adet ggunumde geldı merak edıyorum adet suresıncemı kanayacak acaba ?gecsın gıtsın artık :2:

Nasılsiniz hanımlar coktandir giremiyorum nete herkes iyidir maşallah cogalmisiz hayirlisiyla kucağımıza alırız inşallah Çarşamba gunü kontrolum var inşallah hersey yolundadir çok şükür bulantilarim gecti:26:Sizde nasıl gidiyor bakalim

senın kanaman gectımı canım . benım adet ggunumde geldı merak edıyorum adet suresıncemı kanayacak acaba ?gecsın gıtsın artık :2:

canım benimki kanama değildi sadece kahverengi leke 1 2 kez geldi bende hemen dinlendim . doktor kahverenginin normal olduğunu söyledi ama kahverengiyi bir anda kesemediklerini yavaş yavaş kendiliğinden kesileceğini yorulmamamı dinlenmemi söyledi bende dinleniyorum işte pek ayapa kalkmamaya çalışıyorum şuanlıkla yok sarı akıntı geliyo oda normal akıntı gibi sanırım . inşallahda devamı olmaz . sende korkma bol bol dinlen

insanın canı kusmak istermi yaa

canım benımde kanama baslamadan öce sarı koyu akıntı gelmıstı o 2 gun mıde bulantım gectı herseyı yemeye calısıyorum felan. öyle devam edıyor hafıf arada bulanıyor . ama benım 6 hafta 7 hafta cok bulandı sudan bıle tıksınmıstım. boşver bulanmasın daha ıyı. bende kanama olduguna yoruyorum. o sebeptenmı bulantım azaldı dıye dusunuyorum

sorma cok pimpirik oldum . yatmaktan belım felan agırıyor. esımde yatma otur bacaklarını uzat dıyor yok dıyorum yat dedı dr :) su kanama gecmeden bana rahat yok ınsallah gectıgı gunlerı göruruz. kanama dedıgım sureklı orkıt degıstırdıgım yok ama onu gördukce psikom kanama dıye algılıyor:18:

seninki bildiğin kanamamı peki canım ? onunla bi alakası varmıdır bilmiyorum .

benimde sürekli sarı akıntım var ama enfeksiyon falan yok dedi doktorum. normal demekki :44:

normal oldunu duymustum . benım 2 gun geldı sonra gectı ben adet gunlerım dıye öyle gösterdı sandım 3 gun ve nasıl desen adet gunum 5 yada 6 SINDA GELIYORDU .ayın 6 sında yogun akıntı gıbı kanama geldı. koyu renkte . ama herkesın olcak dıye bırsey yok rahat ol sarı lekeyı normal olarak duymustum ben

bu arada kızlar çatlak oluşmasın die kullandığınız bi krem var mı? ben şimdiden başlamak istiyoru.neler yapıyosunuz?

slm kızlar ben yataktan çıkamıyorum bulantıdan kolumu oynatmaya halim yok yemek yemek se sıfır bi benmiyim bukadaar ağır olan zerenpınar benım kanama 2 gun surdu sımdı tamamen gectı canım merak etme gecıcektır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…