saglıklı hayırlı gelsın bebişin canım . ınsallah o gunlerı bızde göruruz. bız kanamalarla ugrsıoruz. böyle guzel haberler bızede moral oluyor
kızlar hepinizin midesi bulanıyormu ya yoksa benmi onarmalim 7+4 felan gibiyiz biz ama bulantı yok geçen hafta vardı oda kokulara karşı geçti hiç bişi yok .
çk teşekkür ederim cnm inş. en kısa zmnda biter kanamalarınız. eminim hepimiz sağlıkla kavuşacağız sadece bazılarımızın biraz daha zor geçiyor süreci.ama iyiki burada hepirlikte paylaşıyoruz herkese moral ve rahatlama oluyor çünkü benzer şeyleri yaşıyoruz.
bendede 6 haftada baslamıstı ama suan bended yok denılcek kadar az . utfak harıc bıryerden koku almıyorum. eskıden evde cam kapı acık oturuyordum o derece koku vardı normal sanırm
canım bende azğızdan alınca baygın baygın yatıyordum . ilacı iyice içeri it kusura bakma ayıp oldu azcık :) ilacı koyduktan sonra 2 saat kadar idrar yapmamaya çalış . bide yat 2 saat felan ilacı direk rahim duvarı emiyo bu şekilde daha hızlı etki ediyo . ilacın dışı varya beyaz plastik gibi şey oda beyaz akıntı olarak çıkıyo dışarı korkma bu günlerde geçicek . hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza alıcaz.
wuuuuuuuu neler çıkmış vaybeeeeeeeee..teknolojiye bak.eminim alan çktur.ilk kez gördüm ben
insanın canı kusmak istermi yaa
senın kanaman gectımı canım . benım adet ggunumde geldı merak edıyorum adet suresıncemı kanayacak acaba ?gecsın gıtsın artık :2:
insanın canı kusmak istermi yaa
canım benimki kanama değildi sadece kahverengi leke 1 2 kez geldi bende hemen dinlendim . doktor kahverenginin normal olduğunu söyledi ama kahverengiyi bir anda kesemediklerini yavaş yavaş kendiliğinden kesileceğini yorulmamamı dinlenmemi söyledi bende dinleniyorum işte pek ayapa kalkmamaya çalışıyorum şuanlıkla yok sarı akıntı geliyo oda normal akıntı gibi sanırım . inşallahda devamı olmaz . sende korkma bol bol dinlen
canım benımde kanama baslamadan öce sarı koyu akıntı gelmıstı o 2 gun mıde bulantım gectı herseyı yemeye calısıyorum felan. öyle devam edıyor hafıf arada bulanıyor . ama benım 6 hafta 7 hafta cok bulandı sudan bıle tıksınmıstım. boşver bulanmasın daha ıyı. bende kanama olduguna yoruyorum. o sebeptenmı bulantım azaldı dıye dusunuyorum
seninki bildiğin kanamamı peki canım ? onunla bi alakası varmıdır bilmiyorum .
benimde sürekli sarı akıntım var ama enfeksiyon falan yok dedi doktorum. normal demekki :44:
nasıl desem adet olmadan önce yogun akıntı olur ya öyle .gıbı koyu cok koyu kahve rengı
kaç günndür sürüyo canım geçmedimi azalma yokmu ?
bugun 4 gun olacak carsamba gece basladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?