2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bilim çokk çokk uzuldum Allah oğluna uzun ömur versın geçmiş olsun canımmm bişey dıyemıyorum acını ii bılıyorum kendıne ii bak

Bbilimcim canım cok gecmis olsun. Allah oğluna uzun sağlıklı yıllar versin. Sende kendini hazır hissettiğin zaman bu duyguyu tekrar yasarsın ins,

Canım, rubella Igg bende de pozitif 22.9
Cma Igg pozitif 114,4
Bunlardan biri kizamikcik digeride bebeği etkileyen bir grip tipi varmış onları daha onceden geçirmiş olduğunu gösteriyor iyi birşey yani,
Mchc benimde 31.4 olması gereken deger 30-36 ; seninkide bu deger aralığında bir problem yok yani. İcin rahat olsun,

Benimde bugün kontrolum vardı. Bebesimi gördüm kalp atışını duydum. Allahım sukurler olsun sana. görüp duymak yetti Dr soracağım bütün sorular püf diye uçtu gitti. Çıktıktan sonra jetonlar tık tık düştü. Bu ara grip gibiydim cok öksürüğüm vardı göğüs hastalıklarına yönlendirdi o da cok şükür iyi çıktı. Geniz akıntım varmış Buda öksürük yapıyormuş. Okyanus suyu vardı. Bir sonraki randevum 1 ay sonra 2li test yapılacak..

cok uzuldum arkadasim allah ogluna uzun omurler versin
tekrar denersiniz herseyin hayirlisi buyuk gecmis olsn

canım 23üne randevu alabildim doktor çok dolu bitliste gidilebilecek adam akıllı bir doktor olmadığı için herkes bu kişiye gidiyor ve randevu ayarlamak çok güç
o nedenle tam olarak bilmiyorum gidince öğrenicem
bu arada benim bulantılar halen akşamları çok fena gündüz de hep yatıom 2 haftadır ne güzel okullar tatildi ama pzt işbaşı yapıoz

benimde aç kalınca sabahları falan bulantım oluyor,tansiyon düşmesi gibi... bişeyler yiyince geçiyor.
Bende bazen resmen bulansın istiyorum iyi olduğunu anlamak için :)
okurken aklıma iki oğlumda da yaşadıklarım geldi.. sabahları uyanınca bulanıklığı olurdu....Allah'tan hayırlısı olsun senin oğlun olcakmış gibi bir his doğdu içime..

Coktandir Nete gecmiyorum inşallah kötü haber almam dıyordun ama senin yazını Okudum çok üzüldüm allahım oğluna uzun ömür versin sana bağışlasin bebeğini en kisazamanda kardesi olur canim kendine iyi bak canim

Hiç canını sıkma maya.Henüz plasenta previa teşhisini netleştirmek için çok erken haftalardasın.Doktorun seni takibe alır.20-22. haftaya kadar plasentanın yukarı çekilip çekilmeyeceğine bakar.Çünkü rahim büyüdükçe plasentanın yeri de değişebiliyor.Hamileliğin de biraz hareket kısıtı ile geçecek ama yapılacak bişey yok.Bol bol yatarak dinlenmeye bak.İlerleyen haftalarda plasenta previa netleşir ve previanın türüne göre erken doğum riski düşünülür,bebeğinin olası bir erken doğum durumunda sıkıntıya girmemesi için ciğerlerini geliştirmek için steroid iğne yapılabilir.Ama her durumda buna gerek olmayabiliyor.
Sen gönlünü ferah tut, bol bol dinlen. Herşeyin hayırlısı olsun.

yaa kızlar bişey soracam sizlere dün doktora gittim ama kendi doktorum değildi...bebeğimin kalp atışını şükürler olsun duyduk...bana progestan hapı verdi ama neden verdi bilmiyorum birşeyde demedi açıklamadı tam..kanamam felan yok sadece kasıklarım ağrıyo demiştim ben ayrıca cleksan iğne kullanıyorum 9 ay hegün hamileliğimde..size sorum progestan kullanan varmı...bi yan etkisi olurmu...

tatlim kendi doktoruna sor bence
genelde kanamasi olanlara veriolar sanirim

Son düzenleme:
Gecen ay bende kalp atışını gördüm ama duymadım Çarşamba kontrolum var inşallah hersey yolundadir

Gecen ay bende kalp atışını gördüm ama duymadım Çarşamba kontrolum var inşallah hersey yolundadir

insallah yolundadir hersey iyi haberler alirsin bende bugun gitim sabahtan dr kalp atislarini duymustum dinletmisti dr bugun yine iki kere dinleti en basta ve kalkarken ayy gunah ya yeter gormem yeter acip durma sesi diycektim :) buyumus hersey yolundaymis bir vitamin verdi sadece ama ilginctir girer girmez yanina ilk sorusu bebegini hisediyormusun evet dedim cok guzel dedi kalp atislarini hisediyorum elimi koydugumda bir kac gun once ustunemi yatmisim anlamadim pirpirlariyla uyandim acayipti bir kus gibi turkiyedeki drlara soylesem gulerler bana burda kendi sorunca bana sasrdim yani

Çok güzel canim inşallah bizimkide yolundadir benim doktor Rus ama çok iyi..buradaki doktorlardan çekinmiştim ama çok iyi karşılıyorlar..sana ne verdi doktorun ilk 3ay:nazar

yaaaa çok ilginç ve güzel nerde hissediyorsun tam olarak?

Bende hissediyorum desem sanki kalbim orada atıyor uyurken daha çok oluyor

merhaba,

bende inşallah Eylül annesi olacağım. İlk bebeğimiz ve cok cok heyecanlıyım. keseyi gördüm ve kalp atışını duydum çok şükür. Önümüzdeki Cuma gunu tekrar kontrole gideceğim. zaman duruyor, geçmiyor sanki.. o kadar merak ediyorum ki, ii midir, keyfi yerinde midir :))

Çok güzel canim inşallah bizimkide yolundadir benim doktor Rus ama çok iyi..buradaki doktorlardan çekinmiştim ama çok iyi karşılıyorlar..sana ne verdi doktorun ilk 3ay:nazar
evet bende cok korkmustum burdaki drlardan benimki misirli cok guler yuzlu kendine guvenen bir kadin bunu karsidakine hisetiriyor ya o rahatlik veriyor folic asit verdi ve duphaston verdi simdide vitamin verdi baska bise yapmiyor ultrason tansiyon olcme ilk gitigimde tartmak istedi esim yanimdaydi sonra dedim sonrada tartma isini hic soylemedi :)sende ne dedi bide ayniymis adet tarihimiz

yaaaa çok ilginç ve güzel nerde hissediyorsun tam olarak?

evet ilginc biraz ilk hamileligimde bes ay hamile kaldim kaybetim de bebegimi ama o ana kadar hic bir sekilde bise hisetmemistim hamile oldugumu bile dr gidince inaniyordum simdi oikinci bebekte erken hisedilir deniyor ama okadar erkenmi bilemedim :) ama evet gercekten sol yanimda yeri bile belli ultrasonda sordum nerde solda dedi iyi bende orda hisediyorum kalp atisinin en yogun hali kusu kanatlarindan tutarsin ya pirpir eder oyle hisediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…