öğlen doktora gittim ve bir saate gelirim yazmıştım fakat gelemedim bebeğin kalp atışları durmuştu tıp merkezi hastaneye sevk etti ordada kalp atışı görülmedi bi kaç gün önce bebeğin kalp atışları durmuş kürtaja alacaklardı fakat karnım tok olduğu için almadılar yarın sabah kürtaja giriyorum, doktor ilk kalp atışı yok dediğinde üzüldüm fakat şuan çok iyiyim inanılmaz bi şekilde hafifledim sanki zaten başından beri sorun olduğu için sanırım hep aklımda bi acaba vardı sonuna kadar sağlıklı olamayacak gibiydi hislerim ve öylede oldu üzülmediğim nedeni bunun bu kadar erken olması uzun süre sonra olsa kötü olurdum ve vicdanımda rahat sonuna kadar zorladım ilk alınması gerek dendiğinde alsaydım hep aklımda kalacaktı ama şuan elimden gelen şey sadece şükür etmek ve oğluma uzun ömür diliyorum
allah herşeyin hayırlısını versin herkese
sizler umarım yolunuza kayıpsız devam edersiniz artık, arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım
sağlıklı ve mutlu günler kızlar
dün verdiğim kan ve idrar sonuçları çıkmış,referans değerlerinden anladığım kadarıyla 3 ü sorunlu
rubella ıgG serum pozitif 21,5
mchc tam kan 31,12
anti cmv ıgG serum pozitif 61,3
bunlar ne demek yardımcı olun?netden baktım biraz sanırım biri idrar enfeksiyonu,biri kan düşüklüğü amaaaaaaa rubella kızmıkçık olarak görünüyor...doğrumu kızlar. dr. a pazartesi gitc,ozamana kadar öğrenmezsem içim rahat etmez
Nasılsın? nasıl gidiyor hamilelik? bir süredir giremedim senide göremedim. Bulantılardan kurtulunca sahalara geri döndüm sanırım senınde öyle olduGünlerimiz cok yakındı ama ultrasonda ikimizinde 4-5 gün geri görünmüştü bebeklerimiz.. Benim düzeldi satla aynı gidiyor artık seninde öylemi? kontrolun ne zaman?
okurken aklıma iki oğlumda da yaşadıklarım geldi.. sabahları uyanınca bulanıklığı olurdu....Allah'tan hayırlısı olsun senin oğlun olcakmış gibi bir his doğdu içime..benimde aç kalınca sabahları falan bulantım oluyor,tansiyon düşmesi gibi... bişeyler yiyince geçiyor.
Bende bazen resmen bulansın istiyorumiyi olduğunu anlamak için :)
bugun bende dr gittim aynı şeyi söyledi 9 ay devam edebılırmış yada yer değiştirebilirmiş ..plesanta aşagıda hemde rahım agzında ..iğnelere devam ..ben aynı benım ama yaşla hersey değişebiliyo bilmiyorum allahtan tabıkı 2 bebegımde hiç yaşamadım şimdi hep dinlenmeliymişim ...
yaa kızlar bişey soracam sizlere dün doktora gittim ama kendi doktorum değildi...bebeğimin kalp atışını şükürler olsun duyduk...bana progestan hapı verdi ama neden verdi bilmiyorum birşeyde demedi açıklamadı tam..kanamam felan yok sadece kasıklarım ağrıyo demiştim ben ayrıca cleksan iğne kullanıyorum 9 ay hegün hamileliğimde..size sorum progestan kullanan varmı...bi yan etkisi olurmu...
Gecen ay bende kalp atışını gördüm ama duymadım Çarşamba kontrolum var inşallah hersey yolundadir
okurken aklıma iki oğlumda da yaşadıklarım geldi.. sabahları uyanınca bulanıklığı olurdu....Allah'tan hayırlısı olsun senin oğlun olcakmış gibi bir his doğdu içime..
insallah yolundadir hersey iyi haberler alirsin bende bugun gitim sabahtan dr kalp atislarini duymustum dinletmisti dr bugun yine iki kere dinleti en basta ve kalkarken ayy gunah ya yeter gormem yeter acip durma sesi diycektim :) buyumus hersey yolundaymis bir vitamin verdi sadece ama ilginctir girer girmez yanina ilk sorusu bebegini hisediyormusun evet dedim cok guzel dedi kalp atislarini hisediyorum elimi koydugumda bir kac gun once ustunemi yatmisim anlamadim pirpirlariyla uyandim acayipti bir kus gibi turkiyedeki drlara soylesem gulerler bana burda kendi sorunca bana sasrdim yani
evet bende cok korkmustum burdaki drlardan benimki misirli cok guler yuzlu kendine guvenen bir kadin bunu karsidakine hisetiriyor ya o rahatlik veriyor folic asit verdi ve duphaston verdi simdide vitamin verdi baska bise yapmiyor ultrason tansiyon olcme ilk gitigimde tartmak istedi esim yanimdaydi sonra dedim sonrada tartma isini hic soylemedi :)sende ne dedi bide ayniymis adet tarihimizÇok güzel canim inşallah bizimkide yolundadir benim doktor Rus ama çok iyi..buradaki doktorlardan çekinmiştim ama çok iyi karşılıyorlar..sana ne verdi doktorun ilk 3ay:nazar
yaaaa çok ilginç ve güzelnerde hissediyorsun tam olarak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?