2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canim progestan bebegin tutunmasini kolaylastir dusuk tehditinde de verilir sana onlem olsun diye de vermistir.sakin kotu dusunme.bebegine hic zarari yok belki sende bas donmesi yapabilir.doktorun verdiyse mutlaka bir bildigi vardir ona uy canim.ben tup bebekle hamile kaldim bana transferden itibaren verdi tabii o igneydi ama ayni madde.asilama olmustum daha once onda da asilama yapildiktan itibaren progestan tablet vermisti.illa bi tehlike oldugu icin degil onlem olsun diye de veriyorlar.ben hala kullaniyorum.

Benim de doktorun çok iyi canim banda aynısını verdi bakalim gittiğimizde ne diyecek çok heyecanlıyım yaaa:18::18:Banada sürekli tansiyonuma bakıyor en son kan ve idrar testi yaptı sonucları gösterecez inşallah hersey iyidir:18::18: juspirin de verdi bana ama yan etki yaptı içmedim sonra İyiyim çok şükür inşallah bebeğimde iyidir

amin inş.o kadar kolay ulaşmışım ki diğer bebeklerime sadece doğum anı zor ve yorucuydu sancı iğnesiyle ..ama bu bıdık bana aslında herşeyin allahın elınde oldugunu sahıbının ben olmadığımı haykırdı ..oysa hep rabbımden bılır sanırdım herşeyii..imtihan herşey hakkımızda hayırlısı inş.mucızeyız hepımız bende bıraz baktım erkenmış inş döner zamanla ..ama ahhh kanama olunca elı ayagı tutmuyor ınsanın ..iğnelere devam her hafta kontrol .20 adım karsında hastane

Canimm buradaym surekli okuyorm takip ediyrm ama pek yazmiyodum iyiyim cok sukur sen nasilsin iyimsn bulantilarin gectimi

Tamam özelden mesaj olarak yaz arada ozaman. merak ediyorum seni.. iyiyim çok şükür geçti bulantılarım..Doktora gitmiştim bulantılar için ilaç verdi ama kullanadım çook kötüyüm diye aglaya aglaya gitmiştim. Neyse bulantılarım gitti budefada doktora hocam ben çok iyiyim diye gittim Baktı hersey normal dedi çok şükür o agır dönemi atlatmışsın ozaman falan dedi..

İyiki iyiki çalışmıyrum dedim hamile oldugumdan beri kendime. Çok zordur o halde çalışmak allah kolaylık versin.. benim geçti dediğim gibi. bulantı için bir önerim olsun isterdim ama yok malesef bende hiçbirşey işe yaramadı en iyi önerim sanırım bulantı geldikce gidip kusmak tutmamak çünkü o bulantı geçmiyor umarım sende kısa sürede agır dönemi atlatırsın arkadaşım...

yaa çok kafam karıştı çarşamba gidecem doktora ozamana kadar atayım mı atmayayımmı hapı bilemedim doğrusu....

atma tabıkı kullan bende ıgne kullanıyorum hem de progestanda kullanıyorum.hıcbır zararı yok, bır sey söylemeden vermıs olması tuhaf belkı ama bır dahakı gıdısınde sorarsın ama o zamana kadar kullan bence

merhabaa eylül anneleriiiii :)) nasılsınız hepiniz iyişinirdir inşallahh :)) uzun zamandan sonra bende iyi haberler yazıcam mide sorunu yaşıyordum çok kötü şükür şu son günler rahatladık az da olsa çokk kötüydüm neyseki birazz iyi olduk :))) hepimiz umarım sağlıklı bi şekilde kucaklarımıza alırız bebişlerimiziii :)))))))))

kızlar bişey daha sorucam burdaki hamilelik çizelgesi tamı tamına tutuyomu acabaa ???? merak ettim salı günü doktor randevum ne kadarlık olduğunu tam öğrenicez ama burdaki hamilelik çizelgesi tutmayan ya da tutan varmı acaba??

çook sağol canım içimi rahattlattın kulanayım barii.zaten attım 2 gündür...hayırlısı olsun....

canım dediğiniz gibi kullanacam hapımı bakalım bidaki gidişimde ne diyecek...

slm kizlar
kan testi sonuçlarım çıktı...ve MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT diye bi sonuç vaar...bunun anlamını bilen var mı aranızda...henüz doktorumla görüşmedim...bide hala bulantım filan yok...memelerdeki hassasiyette geçti...bunlar normali acep...zamn zamn endişeleniyorum...İnşallah kötü bişey yoktur...

mutasyon testi yaptırmışsın ve kan pıhtılaşması var demek. bende 4 şeye bakıldı mhtfr c677 heterozigot mutant çıktı yani ben taşıyıcıyım ama sen hastasın . yani kan pıhtılaşması var . ben ecopirin 100 kullanıyorum . sana da vermesi lazım hatta sana iğne de verebilir . doktorunla görüş bi an önce yani yarın git bence ...

bana doktorum önlem amaçlı iğne vermişti zaten kullanıyordum...benimde bebeğim doktorların kıymetli bebek diye tabir ettikleri bebekten...9 yıl sonra geldi...o yüzden doktorum bütün önlemleri aldı...söylediklerine bakılırsa iyikide almış diyorum...

benim de 1 düşüğüm var kendiliğinden gelmişti o zaman . kürtaj oldum sonra yaklaşık 2 yıl bekledik olmadı tüp bebekle hamile kaldım. test yaptırdı doktorum ben de öyle öğrendim allahım bebeklerimizi korusun sağlıklı sıhatli analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah(amin) kullanıyorsan sıkıntı yapma o zaman allahın izniyle bişey olmaz inşallah...

Son düzenleme:

ayyyyy Allahım korusun bebişlerimizi...seninkide kıymetli bebek yani...bende denedim tüp bebek hemde tam 6 kez...Allah İnşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin(Amin)

canim bu juspririn aspirin gibi bisemi neden verdiki ne ise yariyor ilk uc aymi verdi bana ne tahlil ne test bise yapmadi bebek kucukmus buyusun kan ve seker tahlili yapckmis ilginc buldumda yapck bise yok yani 14 haftamda gidecm ozamn yapck tahlil

Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artık bu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…