Canim progestan bebegin tutunmasini kolaylastir dusuk tehditinde de verilir sana onlem olsun diye de vermistir.sakin kotu dusunme.bebegine hic zarari yok belki sende bas donmesi yapabilir.doktorun verdiyse mutlaka bir bildigi vardir ona uy canim.ben tup bebekle hamile kaldim bana transferden itibaren verdi tabii o igneydi ama ayni madde.asilama olmustum daha once onda da asilama yapildiktan itibaren progestan tablet vermisti.illa bi tehlike oldugu icin degil onlem olsun diye de veriyorlar.ben hala kullaniyorum.yaa kızlar bişey soracam sizlere dün doktora gittim ama kendi doktorum değildi...bebeğimin kalp atışını şükürler olsun duyduk...bana progestan hapı verdi ama neden verdi bilmiyorum birşeyde demedi açıklamadı tam..kanamam felan yok sadece kasıklarım ağrıyo demiştim ben ayrıca cleksan iğne kullanıyorum 9 ay hegün hamileliğimde..size sorum progestan kullanan varmı...bi yan etkisi olurmu...
evet bende cok korkmustum burdaki drlardan benimki misirli cok guler yuzlu kendine guvenen bir kadin bunu karsidakine hisetiriyor ya o rahatlik veriyor folic asit verdi ve duphaston verdi simdide vitamin verdi baska bise yapmiyor ultrason tansiyon olcme ilk gitigimde tartmak istedi esim yanimdaydi sonra dedim sonrada tartma isini hic soylemedi :)sende ne dedi bide ayniymis adet tarihimiz
Hiç canını sıkma maya.Henüz plasenta previa teşhisini netleştirmek için çok erken haftalardasın.Doktorun seni takibe alır.20-22. haftaya kadar plasentanın yukarı çekilip çekilmeyeceğine bakar.Çünkü rahim büyüdükçe plasentanın yeri de değişebiliyor.Hamileliğin de biraz hareket kısıtı ile geçecek ama yapılacak bişey yok.Bol bol yatarak dinlenmeye bak.İlerleyen haftalarda plasenta previa netleşir ve previanın türüne göre erken doğum riski düşünülür,bebeğinin olası bir erken doğum durumunda sıkıntıya girmemesi için ciğerlerini geliştirmek için steroid iğne yapılabilir.Ama her durumda buna gerek olmayabiliyor.
Sen gönlünü ferah tut, bol bol dinlen. Herşeyin hayırlısı olsun.
Canimm buradaym surekli okuyorm takip ediyrm ama pek yazmiyodum iyiyim cok sukur sen nasilsin iyimsn bulantilarin gectimi
canım 23üne randevu alabildim doktor çok dolu bitliste gidilebilecek adam akıllı bir doktor olmadığı için herkes bu kişiye gidiyor ve randevu ayarlamak çok güç
o nedenle tam olarak bilmiyorum gidince öğrenicem
bu arada benim bulantılar halen akşamları çok fena gündüz de hep yatıom 2 haftadır ne güzel okullar tatildi ama pzt işbaşı yapıoz
yaa çok kafam karıştı çarşamba gidecem doktora ozamana kadar atayım mı atmayayımmı hapı bilemedim doğrusu....
Canim progestan bebegin tutunmasini kolaylastir dusuk tehditinde de verilir sana onlem olsun diye de vermistir.sakin kotu dusunme.bebegine hic zarari yok belki sende bas donmesi yapabilir.doktorun verdiyse mutlaka bir bildigi vardir ona uy canim.ben tup bebekle hamile kaldim bana transferden itibaren verdi tabii o igneydi ama ayni madde.asilama olmustum daha once onda da asilama yapildiktan itibaren progestan tablet vermisti.illa bi tehlike oldugu icin degil onlem olsun diye de veriyorlar.ben hala kullaniyorum.
atma tabıkı kullan bende ıgne kullanıyorum hem de progestanda kullanıyorum.hıcbır zararı yok, bır sey söylemeden vermıs olması tuhaf belkı ama bır dahakı gıdısınde sorarsın ama o zamana kadar kullan bence
slm kizlar
kan testi sonuçlarım çıktı...ve MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT diye bi sonuç vaar...bunun anlamını bilen var mı aranızda...henüz doktorumla görüşmedim...bide hala bulantım filan yok...memelerdeki hassasiyette geçti...bunlar normali acep...zamn zamn endişeleniyorum...İnşallah kötü bişey yoktur...
mutasyon testi yaptırmışsın ve kan pıhtılaşması var demek. bende 4 şeye bakıldı mhtfr c677 heterozigot mutant çıktı yani ben taşıyıcıyım ama sen hastasın . yani kan pıhtılaşması var . ben ecopirin 100 kullanıyorum . sana da vermesi lazım hatta sana iğne de verebilir . doktorunla görüş bi an önce yani yarın git bence ...
bana doktorum önlem amaçlı iğne vermişti zaten kullanıyordum...benimde bebeğim doktorların kıymetli bebek diye tabir ettikleri bebekten...9 yıl sonra geldi...o yüzden doktorum bütün önlemleri aldı...söylediklerine bakılırsa iyikide almış diyorum...
benim de 1 düşüğüm var kendiliğinden gelmişti o zaman . kürtaj oldum sonra yaklaşık 2 yıl bekledik olmadı tüp bebekle hamile kaldım. test yaptırdı doktorum ben de öyle öğrendim allahım bebeklerimizi korusun sağlıklı sıhatli analı babalı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah(amin) kullanıyorsan sıkıntı yapma o zaman allahın izniyle bişey olmaz inşallah...
ayyyyy Allahım korusun bebişlerimizi...seninkide kıymetli bebek yani...bende denedim tüp bebek hemde tam 6 kez...Allah İnşallah hayırlı sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin(Amin)
Benim de doktorun çok iyi canim banda aynısını verdi bakalim gittiğimizde ne diyecek çok heyecanlıyım yaaa:18::18:Banada sürekli tansiyonuma bakıyor en son kan ve idrar testi yaptı sonucları gösterecez inşallah hersey iyidir:18::18: juspirin de verdi bana ama yan etki yaptı içmedim sonra İyiyim çok şükürinşallah bebeğimde iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?