2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kanın normal ınsanlara gore daha fazla pıhtılaşıyor demek cnm. bende de mthr heterozıgot mutant var. ben ıgne kullanıyorum belkı sana da doktorun verebılır.

Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artık bu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee

benımkı de cok sarı. ama ben vıtamın falan kullanıyorum ondandır dıe dusunuyrum

Son düzenleme:

son adet tarihine göre 2-4 gün oyanayabiliyor dr un usg ye göre verdiği tarihe göre düzeltirsin

mesela bebeğin boyutları da uymadı bana haftama göre yapılan ölçüm mesela 28 mm çıkıyor burdaki çizelgede 23 mm diyor o haftalara.

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar hamilelikler nasıl gidiyo ne zamandır nete giremiyorum 3 öğün çıkarmaktan hiç halim kalmıyo size bişey sormak istiyorum kaldığım yerde özel hastane yok o yüzden yaklaşık 2 saatlik yere doktora gidiyorum aylık kontrolüm haftaya 2 li test varmış 12. haftada yapılan onu 11 . haftada yaparlar mı acaba

Herkese iyi akşamlar, giremedim nete birkaç gündür ama yazmıştım gitmeden kahverengi lekelenmem oldu diye ne yazıkki kanamaya çevirdi ve bebeğimi düşürdüm
Tarifi imkansız çok kötü bir duygu ama üzülmüyorum yani Rabbim sabrını veriyor...
Allah sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar nasip esin Allaha emanet olun arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum........

Allahım sabır versin canım,en yakın zamanda inşallah yine bebeğin olur

cnm 12.hafta ideal diyolar istersen dr. u ara sor eğer bi hafta ertele derse ona göre geç gidersiniz.ama 11.hafta da da balkılıyo die biliyorum. ben yaptırmayacağım için çk detaylı bilgim yk yanıltmayayım seni. bnm bulantım kimi zaman akşam oluyor ama şu ara bacaklarımın üst kısmı baldırlarım belim ağrıyo daha çk erken değil mi?bacaklarım çk zayıf kilom göbek ve yukarıda bnm o yüzden mi aceba?kramp da giriyo arada

hepinize teşekkür ederim kızlar arada uğramaya çalışacağım inş.
bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere hepnizi öpüyorum

Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artık bu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee
Az su ictigimdede bendede koyu renk oluyor biraz su icmeye calis hamilelikte su tuketimi onemli idrar yollarinda enfeksiyona yakalanilabilir ve dusugede sebep olabilir...
Rabbim sabir versin peki kac haftandaydiniz..

hepinize teşekkür ederim kızlar arada uğramaya çalışacağım inş.
bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere hepnizi öpüyorum
Sensiz zor olacak bu forum arada gel olurmu.. insallah enkisa zamanda ikinci bebegine kavusursun.. peki dr neden boyle oldugunu soylemedimi yada arastirmadilarmi..

slm kızlar nasılsınız
ben clexane iğne kullanıyorum daha önce bebeim karnımda öldüğü için ama doktor bunu bana pıhtılaşma test ypmadan verdi ve sanırım bu iğneyi kullananların ayda bir bi tahlili oluyormuş fakat doktorum yapmıyor bu yzden doktoru değiştirmeye karar verdim ne klio ne tansiyon hiç bişeyin takibini de yapmıyor bu iğne hakkında blgisi olan var mı...

az su ictigin icin canim suya gore degisiyor cok su icince beraklasiyor ki cok su icmek lazim daha sagalikli

Merhaba Anne Adayları
Ben de sizin kervanınıza katıldım. Hamileliğimin 7. haftasındayım. İlk bebeğim ve oldukça tecrübesizim. çok şükür bulantım yok. Şimdilik her şey yolunda. Hepimize sağlıklı günler.

canım ben de 2 düşük ve erken doğum yaptım sonra araştırıldı ve kan pıhtılaşması çıktı 2. kızımda 9 ay kullandım çok şükür gününde doğdu...ve şuanda yine kullanıyorum ben ayrıca coraspinde kullanıyorum.sen doktorunu değiştir ve söyle kanına bakılsın en azından için rahatlar..cleksan iğne kan sulandırıp bebeğe kan akışını düzeltir pıhtılaşmada olmaz...

Hayırlısı olsun canım,Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin.

arkadaşım allah sabır versin,rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı hayırlı bir bebek nasip etsin sana inş. inş. şefaatcin olacaktır o bebeğin de size.

bende bu gün doktora gittim eşimle beraber :) bebeğimin pıtpıtlarını gördük ekrandan, ama duymadık.. bu arada da boyu 8 mm olmuş doktorum 20. haftada kalp atışlarını dinletiyoruz şuanda gereksiz dedi.. bu işi pek anlamadım.. bir de benim göğüslerim deli gibi acıyordu ama bugün geçti ve midem de eskisi kadar bulanmıyor.. hafiften bir korku geldi.. benim gibi olan var mı acaba? yoksa evham mı yapıyorum?

merhaba yasemin,bebeğin kalp atışının hemen duyulmaması normalmiş,belki 1-2 hafta sonra duyabilirsiniz,ben 20.haftaya kadar da beklenildiğini de duymadım ama hiç. benim de başlarda daha yoğun acıyordu şimdi daha da azaldı,mide ağrısının da günü zamanı hiç belli olmaz bence sadece bugune göre karar vermemeliyiz diye düşünüyorum,içini ferah tut zaten doktor bugn aksi bişey görseydi söylerdi daha da dikkat etmen için,bebeklerimiz rabbimize emanet

canım belki makinası eskidir ses çıkarmaya bilir. kalp atışlarını görmüş dinletememiştir canım .. benimde bulantım oluyodu ama kusma derecesinde değil . benimde bulantım yok. korkma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…