slm kizlar
kan testi sonuçlarım çıktı...ve MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT diye bi sonuç vaar...bunun anlamını bilen var mı aranızda...henüz doktorumla görüşmedim...bide hala bulantım filan yok...memelerdeki hassasiyette geçti...bunlar normali acep...zamn zamn endişeleniyorum...İnşallah kötü bişey yoktur...
Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artıkbu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee
kızlar bişey daha sorucam burdaki hamilelik çizelgesi tamı tamına tutuyomu acabaa ???? merak ettim salı günü doktor randevum ne kadarlık olduğunu tam öğrenicez ama burdaki hamilelik çizelgesi tutmayan ya da tutan varmı acaba??
Herkese iyi akşamlar, giremedim nete birkaç gündür ama yazmıştım gitmeden kahverengi lekelenmem oldu diye ne yazıkki kanamaya çevirdi ve bebeğimi düşürdüm
Tarifi imkansız çok kötü bir duygu ama üzülmüyorum yani Rabbim sabrını veriyor...
Allah sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar nasip esin Allaha emanet olun arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum........
ii akşamlar kızlar hamilelikler nasıl gidiyo ne zamandır nete giremiyorum 3 öğün çıkarmaktan hiç halim kalmıyo size bişey sormak istiyorum kaldığım yerde özel hastane yok o yüzden yaklaşık 2 saatlik yere doktora gidiyorum aylık kontrolüm haftaya 2 li test varmış 12. haftada yapılan onu 11 . haftada yaparlar mı acaba
Gecen ay bende kalp atışını gördüm ama duymadım Çarşamba kontrolum var inşallah hersey yolundadir
Az su ictigimdede bendede koyu renk oluyor biraz su icmeye calis hamilelikte su tuketimi onemli idrar yollarinda enfeksiyona yakalanilabilir ve dusugede sebep olabilir...Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artıkbu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee
Rabbim sabir versin peki kac haftandaydiniz..Herkese iyi akşamlar, giremedim nete birkaç gündür ama yazmıştım gitmeden kahverengi lekelenmem oldu diye ne yazıkki kanamaya çevirdi ve bebeğimi düşürdüm
Tarifi imkansız çok kötü bir duygu ama üzülmüyorum yani Rabbim sabrını veriyor...
Allah sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar nasip esin Allaha emanet olun arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum........
Sensiz zor olacak bu forum arada gel olurmu.. insallah enkisa zamanda ikinci bebegine kavusursun.. peki dr neden boyle oldugunu soylemedimi yada arastirmadilarmi..hepinize teşekkür ederim kızlar arada uğramaya çalışacağım inş.
bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere hepnizi öpüyorum
hepinize teşekkür ederim kızlar arada uğramaya çalışacağım inş.
bebişlerinize iyi bakın görüşmek üzere hepnizi öpüyorum
Sanırım kan sulandirici ilaçlar bende tan etki yaptı sadece folikasit kullanıyorum canim Çarşamba Günü'de gelmez artıkbu arada arkadaslar idrarımız koyumu ben az su içtiğim içinmi oyleee
slm kızlar nasılsınız
ben clexane iğne kullanıyorum daha önce bebeim karnımda öldüğü için ama doktor bunu bana pıhtılaşma test ypmadan verdi ve sanırım bu iğneyi kullananların ayda bir bi tahlili oluyormuş fakat doktorum yapmıyor bu yzden doktoru değiştirmeye karar verdim ne klio ne tansiyon hiç bişeyin takibini de yapmıyor bu iğne hakkında blgisi olan var mı...
Merhaba Anne Adayları
Ben de sizin kervanınıza katıldım. Hamileliğimin 7. haftasındayım. İlk bebeğim ve oldukça tecrübesizim. çok şükür bulantım yok. Şimdilik her şey yolunda. Hepimize sağlıklı günler.
Herkese iyi akşamlar, giremedim nete birkaç gündür ama yazmıştım gitmeden kahverengi lekelenmem oldu diye ne yazıkki kanamaya çevirdi ve bebeğimi düşürdüm
bende bu gün doktora gittim eşimle beraber :) bebeğimin pıtpıtlarını gördük ekrandan, ama duymadık.. bu arada da boyu 8 mm olmuşdoktorum 20. haftada kalp atışlarını dinletiyoruz şuanda gereksiz dedi.. bu işi pek anlamadım.. bir de benim göğüslerim deli gibi acıyordu ama bugün geçti ve midem de eskisi kadar bulanmıyor.. hafiften bir korku geldi.. benim gibi olan var mı acaba? yoksa evham mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?