2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok teşekkürler cevaplarınız için.. :) içim rahatladı az çok, ve evet makineden ses duyulamıyormuş dopplerden bakmak gerekir ses için o da gereksiz dedi bana.. ben de şaşırdım çünkü burda çoğu kişi duydu acaba başka doktora da mı gitsem?

Canim benimki tup bebek oldugu icin onlem amacli doktorum verdi.transferden itibaren gun asiri yapiyorduk.gecen hafta 3 gunde bir yapin artik dedi.bunlari soylerken de hep kan testi yapiliyor bana.ama sana tavsiyem kullan sonucta bi zarari yok bebegin karninda olmus belki sebebi pihtilasmadir.ama pihtilasma testi genetik testlerle beraber yapiliyor.oyle bugun gidiyim kan veriyim de sonucu ogreniyim diyemezsin.bana genetik testler yapildi ve pihtilasma cikmadigi halde verdi doktor bu igneyi tamamen onlem amacli senin anlayacagin.belki senin dojtorun da onlem amacli verdigi icin kan testi yapmaya gerek duymuyordur.umarim bu bebegini saglikla kucagina alirsin.zor zamanlar gecirmissin canim Allah yardimcin olsun...

11+0 oluyoruz carsamba. ıkılı test yaptıran yada yaptıracak olan var mı. ben bır an once yaptırıp kurtulmak ıstıyorum

günaydın bitanecik eylül anneleri...
kızlar cumartesi günü biraz lekelenmem oldu hemen hastaneye koştum,çok şükür,dr. herşeyin normal olduğunu söyledi,kalp atışını duydu çokkk rahatladım,çoğu gebeliklerde bu tür lekelenmelerin normal olduğunu söyledi....rabbimin iziniyle inşlh kucağımıza alırız bebişleri...

merhaba kızlar ; bende 2013 mayıs annesi olacağım allah'ın izniyle ama sizin topiğinizi görünce yazmak istedim ilk zamanlarda nerden hamile kaldım diyenlerdenim yani ilk 14 hafta çook kötü günler geçirdim bulantı kusma yiyememe durumlarıı falan ama şimdiii muhteşem duygular hissediyorum , onun içinizdeki varlığının hiçbir tarifi yok inşallah hemencecik geçer haftalarınız büyür bebekleriniz:)

Ayy canım senin az kalmış kavuşmana hayırlısıyla inş
bu arada kalp atışı ultrasonda gözlendiyse illa duymak şart değil canım sonuçta kalbin attığı görülüyo
devlet hastanesine gidiyorsan dinletmezler pek özel gidiosan dinlemek istediğini söylersin bi dahakine

evet az kaldı 100 den düştük ya sanki zaman daha yavaş geçiyor Allah hepimizin bebeciklerinizi bizlere bağışlasın 20. haftadan sonra çok muhteşem hisler sizi bekliyor, ben 19. haftamda hastaneye gittim neden hissetmityorum ben bebeği diye:) sonra oğlum duydu annesinin sesini üzüntüsünü 1 hafta sonra başladı sürtünmeye omuz atmaya :)

Tatlım...Nasıl geçti operasyonun.Ağrın sancın var mı?
yok canım ağrım falan hiç bişeyim yok zaten uyudum uyandığımda bitmişti anesteziyle oldu işlem, ağrım yok yani
gelmeye çalışırım canım, patalojiye gitti alınan parçalardan bir örnek, fakat doktor demekki sağlıksızmış böyle olmuş dedi ki haklıda ama ilk doktorum çok bilgili bir doktormuş bunu bir kez daha anladım adam 10mm reyken şıp diye anladıydı bu sağlıksız diye

ee siz nasılsınız peki kızlar?

günaydın kızlar
yaaa bir kaç gün ara verdik kötü şeylermi olmuş ne olmuş bbilim kuzum son yazdığından onu anlıyorum

Biz iyiyiz canim sende iyi ol toparlan tekrar hamis mujdesi verbize...
Biyerde okudum şems nedemiş oldugu kadar olmadigi kader....
Hakkimizda hayirlisi...

günaydın kızlar
yaaa bir kaç gün ara verdik kötü şeylermi olmuş ne olmuş bbilim kuzum son yazdığından onu anlıyorum

medmus evet kalp atımı durdu kürtaj oldum ama iyiyim çok şükür sen nasılsın bi hafta rapormu almıştım bende seni merak ettim
Günaydın hanımlar,

Nasılsınız bakalım?

Bbilim çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekki. Şimdi nasılsın?
teşekkürler canım

Biz iyiyiz canim sende iyi ol toparlan tekrar hamis mujdesi verbize...
Biyerde okudum şems nedemiş oldugu kadar olmadigi kader....
Hakkimizda hayirlisi...
2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmem

bbilim canım çok geçmiş olsun ama ne diyeceğimi inan bilmiyorum. En başta sıkıntı var denilmişti sen az çok kendini hazırlamıştın gerçi ne kadar insan hazır olabilir ki bu duruma onu da bilemiyorum ( Canım bende rapor alayım diye hastaneye gittim yatış verdiler iki gün ben tabi sadece bir gün kaldım iki tane koca koca serum aldım ertesi gün çıkacam diye tutturdum ben demeden zaten doktor rapor yazdı dinlenmen lazım diye benden kötüleri gördüm halime şükrettim Rabbim yardım etsin zor

Geçmiş olsun canımcım Allah sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah ..

bu arada kızlar çatlak oluşmasın die kullandığınız bi krem var mı? ben şimdiden başlamak istiyoru.neler yapıyosunuz?

bana doktorum dermoflex jel diye bir krem önerdi şimdiden başla dedi. Ama ben daha almadım ve sanırım biraz da pahalı oluyor bu kremler 70-80 tl gibi

bbilimcimm çok geçmiş olsun canım kendi durumunu kendin daha iyi açıklamışsın bize söyleyecek pek bir söz kalmamış . Allah oğluna uzun ömürler versin ve inşalah sağlıklı bir kardeş de nasip etsin.

Herkese günaydınlar..

Bulantısız, lekesiz, mutlu haberler alacağımız bir hafta olsun inşallah.

inşallah bizlerde o günleri görüp senin gibi yazma fırsatına Allahın izni ile ulaşırız. Az kalmıs senin bebeğine kavuşmana ne güzel..

2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmem

Hakkında ne zaman hayırlısı ise o zaman, sağlıklı nur topu bir bir evlada kavuşursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…