slm kızlar nasılsınız
ben clexane iğne kullanıyorum daha önce bebeim karnımda öldüğü için ama doktor bunu bana pıhtılaşma test ypmadan verdi ve sanırım bu iğneyi kullananların ayda bir bi tahlili oluyormuş fakat doktorum yapmıyor bu yzden doktoru değiştirmeye karar verdim ne klio ne tansiyon hiç bişeyin takibini de yapmıyor bu iğne hakkında blgisi olan var mı...
Ayy canım senin az kalmış kavuşmana hayırlısıyla inş
bu arada kalp atışı ultrasonda gözlendiyse illa duymak şart değil canım sonuçta kalbin attığı görülüyo
devlet hastanesine gidiyorsan dinletmezler pek özel gidiosan dinlemek istediğini söylersin bi dahakine
yok canım ağrım falan hiç bişeyim yok zaten uyudum uyandığımda bitmişti anesteziyle oldu işlem, ağrım yok yaniTatlım...Nasıl geçti operasyonun.Ağrın sancın var mı?
gelmeye çalışırım canım, patalojiye gitti alınan parçalardan bir örnek, fakat doktor demekki sağlıksızmış böyle olmuş dedi ki haklıda ama ilk doktorum çok bilgili bir doktormuş bunu bir kez daha anladım adam 10mm reyken şıp diye anladıydı bu sağlıksız diyeAz su ictigimdede bendede koyu renk oluyor biraz su icmeye calis hamilelikte su tuketimi onemli idrar yollarinda enfeksiyona yakalanilabilir ve dusugede sebep olabilir...
Rabbim sabir versin peki kac haftandaydiniz..
Sensiz zor olacak bu forum arada gel olurmu.. insallah enkisa zamanda ikinci bebegine kavusursun.. peki dr neden boyle oldugunu soylemedimi yada arastirmadilarmi..
yok canım ağrım falan hiç bişeyim yok zaten uyudum uyandığımda bitmişti anesteziyle oldu işlem, ağrım yok yani
gelmeye çalışırım canım, patalojiye gitti alınan parçalardan bir örnek, fakat doktor demekki sağlıksızmış böyle olmuş dedi ki haklıda ama ilk doktorum çok bilgili bir doktormuş bunu bir kez daha anladım adam 10mm reyken şıp diye anladıydı bu sağlıksız diye
ee siz nasılsınız peki kızlar?
günaydın kızlar
yaaa bir kaç gün ara verdik kötü şeylermi olmuş ne olmuş bbilim kuzum son yazdığından onu anlıyorum
teşekkürler canımGünaydın hanımlar,
Nasılsınız bakalım?
Bbilim çok üzüldüm canım hayırlısı böyleymiş demekki. Şimdi nasılsın?
2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmemBiz iyiyiz canim sende iyi ol toparlan tekrar hamis mujdesi verbize...
Biyerde okudum şems nedemiş oldugu kadar olmadigi kader....
Hakkimizda hayirlisi...
Günaydın hanımlar.Gününüz güzel, huzurlu, bol kahkahalı ve bulantısız geçsin.
Herkese iyi akşamlar, giremedim nete birkaç gündür ama yazmıştım gitmeden kahverengi lekelenmem oldu diye ne yazıkki kanamaya çevirdi ve bebeğimi düşürdüm
Tarifi imkansız çok kötü bir duygu ama üzülmüyorum yani Rabbim sabrını veriyor...
Allah sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler ve güzel doğumlar nasip esin Allaha emanet olun arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum........
bu arada kızlar çatlak oluşmasın die kullandığınız bi krem var mı? ben şimdiden başlamak istiyoru.neler yapıyosunuz?
öğlen doktora gittim ve bir saate gelirim yazmıştım fakat gelemedim bebeğin kalp atışları durmuştu tıp merkezi hastaneye sevk etti ordada kalp atışı görülmedi bi kaç gün önce bebeğin kalp atışları durmuş kürtaja alacaklardı fakat karnım tok olduğu için almadılar yarın sabah kürtaja giriyorum, doktor ilk kalp atışı yok dediğinde üzüldüm fakat şuan çok iyiyim inanılmaz bi şekilde hafifledim sanki zaten başından beri sorun olduğu için sanırım hep aklımda bi acaba vardı sonuna kadar sağlıklı olamayacak gibiydi hislerim ve öylede oldu üzülmediğim nedeni bunun bu kadar erken olması uzun süre sonra olsa kötü olurdum ve vicdanımda rahat sonuna kadar zorladım ilk alınması gerek dendiğinde alsaydım hep aklımda kalacaktı ama şuan elimden gelen şey sadece şükür etmek ve oğluma uzun ömür diliyorum
allah herşeyin hayırlısını versin herkese
sizler umarım yolunuza kayıpsız devam edersiniz artık, arada uğrar halinizi hatrınızı sorarım
sağlıklı ve mutlu günler kızlar
evet az kaldı 100 den düştük ya sanki zaman daha yavaş geçiyor Allah hepimizin bebeciklerinizi bizlere bağışlasın 20. haftadan sonra çok muhteşem hisler sizi bekliyor, ben 19. haftamda hastaneye gittim neden hissetmityorum ben bebeği diye:) sonra oğlum duydu annesinin sesini üzüntüsünü 1 hafta sonra başladı sürtünmeye omuz atmaya :)
2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?