nerde sabah sabahh anne ben burdayım hadi bakıyım lavaboya dedi bana :))
gerçi orda olsun sağlıklı olsunda ben her sabah cıakrmaya razıyım :)
medmus evet kalp atımı durdu kürtaj oldum ama iyiyim çok şükür sen nasılsın bi hafta rapormu almıştım bende seni merak ettim
teşekkürler canım
2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmem
slm kizlar
kan testi sonuçlarım çıktı...ve MTHFR C677T HOMOZİGOT MUTANT diye bi sonuç vaar...bunun anlamını bilen var mı aranızda...henüz doktorumla görüşmedim...bide hala bulantım filan yok...memelerdeki hassasiyette geçti...bunlar normali acep...zamn zamn endişeleniyorum...İnşallah kötü bişey yoktur...
Bebeklerinin cinsiyetini öğrenenler varmı?????
merhaba kızlar..
ben de cuma günü kontrole gittim..tahlillerimi gösterdim..doktor şu an için bir sorun yok dedi..
yalnız doktordan çıktıktan sonra bişey dikkatimi çekti ultrson kağıdında..üst kısımda 9 hafta 6 gün yazıyodu..alt kısımda 9 hafta 3 gün yazıyodu..acaba bu bebğin gelişimi ile alakalı mı yoksa ben son adetimde ilk gün az olmuştum..lekelenmeden biraz fazla..sonra 2-3 gün geçtikten sonra normal adet olmuştum..onla mı alakalı..tedirgin oldum bilmiyorum..12.hafta gel ense kalınlığına bakalım dedi doktor..o güne kadar meraktan çatlarım..o yüzden sizlere sormak istedim..böyle bir durum yaşayan var mı ?
canım telaşlanacak bişey yok benimkide öyle üstelik benimki yanlış hatırlamıyrmsm 1 hafta falan farkediyodu,,,benim anlağımı kadarıyla üste yazan adetine göre,altda yazan bebiş gelişimine göre...
merhaba kızlar..
ben de cuma günü kontrole gittim..tahlillerimi gösterdim..doktor şu an için bir sorun yok dedi..
yalnız doktordan çıktıktan sonra bişey dikkatimi çekti ultrson kağıdında..üst kısımda 9 hafta 6 gün yazıyodu..alt kısımda 9 hafta 3 gün yazıyodu..acaba bu bebğin gelişimi ile alakalı mı yoksa ben son adetimde ilk gün az olmuştum..lekelenmeden biraz fazla..sonra 2-3 gün geçtikten sonra normal adet olmuştum..onla mı alakalı..tedirgin oldum bilmiyorum..12.hafta gel ense kalınlığına bakalım dedi doktor..o güne kadar meraktan çatlarım..o yüzden sizlere sormak istedim..böyle bir durum yaşayan var mı ?
benim daha çok erken sen öğrendin mi?
henüz öğrenmedim.. dr um gel bakalım bu hafta dedi yarın gidicem :)))))))))
canım korkma bunda bişey yok
benim doktor 11 haftalık bebeğe 7 haftalık demişti korkmuştum çok
şimdi öğrendim ki tamda tarihi tutuyormuş doktor değiştirdim
şükürler olsun bi sorun yok
bide bana korkma ölmez demişti hönkkkkk bu nasıl bi avutma yöntemidir.
sen 11 haftalık bebeğe 7 haftalık dersen ben nasıl korkmayım
bu bebek gelişmiyor anlamına gelmez mi hıhhh ağlatmıştı benii
affetmiyorum o doktoru hiç
medmus evet kalp atımı durdu kürtaj oldum ama iyiyim çok şükür sen nasılsın bi hafta rapormu almıştım bende seni merak ettim
teşekkürler canım
2014 e doğar inş. canım bi ay ara vercez çünkü sonrada hemen tutarmı bilmem
bazen öyle enteresan doktorlar çıkıyor insanın karşısına malesef...zaten doktor bulmak bile ayrı bir dert..çok şükür ki ben 2. doktorumda karar kıldım..şimdilik ona gidiyorum..ilerleyen zamanlarda da bir problem olmaz ve hep onla devam ederim inşallah..çünkü doktor olayı bile çok stres yapıyo insana..aslında benimki çok büyük bir fark değil yani 3 günlük bir fark ama yinede tedirgin oldum..ama diğer gidişimde soracam mutlaka..
bende bu gün doktora gittim eşimle beraber :) bebeğimin pıtpıtlarını gördük ekrandan, ama duymadık.. bu arada da boyu 8 mm olmuşdoktorum 20. haftada kalp atışlarını dinletiyoruz şuanda gereksiz dedi.. bu işi pek anlamadım.. bir de benim göğüslerim deli gibi acıyordu ama bugün geçti ve midem de eskisi kadar bulanmıyor.. hafiften bir korku geldi.. benim gibi olan var mı acaba? yoksa evham mı yapıyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?