2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nerde sabah sabahh anne ben burdayım hadi bakıyım lavaboya dedi bana :))
gerçi orda olsun sağlıklı olsunda ben her sabah cıakrmaya razıyım :)

Sen gene çıkarıp rahatlamışsındır.Ben çıkarmadığım gibi gün boyu da midem bulanıyor.Yani bi sabah olsaydı bulantılar, ya da sadece akşamları...Dün gece yatağa yatmamla bulanıp lavaboya koşmam bir oldu.Yeri zamanı yok

gunaydın kızlar nasılsınız görusmeyelı. Benım yavas yavas moralım dıbe vuruyor.reglı gunumde kanamam oldu.dr yerlesme kanaması dedı.bır umut bıter dıye beklıyorum gecen carsamba baslamıstı ama dun den berı daha arttı bel ve karın agrısıyla yatıyorum

zerenpnar birdahaki kontrolün ne zaman
iyi düşün, moralini yüksek tut, benim arkadaşımda hamileliğinin yarısını kanamayla geçirdi, olabiliyor

bu arada kontrol amaçlı progestan kullananlar
acaba ne zamana kadar kullanacağız daha, ilkinde bu haftalarda bıraktırmıştı doktorum, son kontrolde unuttum sormayı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrr :)))

Cumartesi gittik doktora ve bebişimizin kalp atışını gordukkkk okadar rahatladımmı gorunceee :)) Bu sefer baska bır doktora gıttım ve cok memnun kaldım bundan sonra bu doktoruma devam edecegım cok ıyı anlatıyorr. kol bacak cıkcıntısını herseyını gosterdı :))

Günaydınnn en güzel eylül anneleri :)

benim derdim biraz değişik sanırım olan var mıdır varsa yardımcı olurlarsa sevinirim

bir haftayı aşkın süredir özel bölge bacak arası bi şişlik meydana geldi
içinde de iltihap vardı elleyemiyordum nasıl bir acı derim incecik kalmıştı patlıcak gibi
ben tabi doktora gitmeye bi türlü cesaret edemiyordum
derken cumartesi gecesi acile gitmek zorunda kaldım
doktor patlatmak zorundayım dedi ve içindeki iltihabı temizledi
ama sürekli içini temizlemen gerek dedi sıkarak

ve bana antibiyotik verdi bende bakteri vardı ve enfeksiyon oluşmuş kullanman gerek dedi
içip içmemekte kararsız kaldım
lakin doktor düşük bile yapabilirsin hatta nüksetmesi durumunda ameliyat diyince mecbur kaldım
içim hiç rahat değil

bunun gibi bişey yaşayan antibiyotik kullanmak zorunda kalan var mı?
korkuyorum kullandığım içinde kendime çok kızıyorum birşey olur diye

....

canım benimmmm seni o kadar özledim ki,geçmiş olsun bitanem her bitiş yeni bir başlangıçtır,rabbim böylesini uygun görmüş,hayırlısı buymuş,,ben inanıyorum daha güzel günler seni bekliyor,dualarım seninle,lütfen arada bi gel iki lafın belini kıralım özletme kendini....seni topic çe çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz datlım benim

merhaba kızlar..

ben de cuma günü kontrole gittim..tahlillerimi gösterdim..doktor şu an için bir sorun yok dedi..
yalnız doktordan çıktıktan sonra bişey dikkatimi çekti ultrson kağıdında..üst kısımda 9 hafta 6 gün yazıyodu..alt kısımda 9 hafta 3 gün yazıyodu..acaba bu bebğin gelişimi ile alakalı mı yoksa ben son adetimde ilk gün az olmuştum..lekelenmeden biraz fazla..sonra 2-3 gün geçtikten sonra normal adet olmuştum..onla mı alakalı..tedirgin oldum bilmiyorum..12.hafta gel ense kalınlığına bakalım dedi doktor..o güne kadar meraktan çatlarım..o yüzden sizlere sormak istedim..böyle bir durum yaşayan var mı ?

canım benimde mthfr homozigot bide faktor V var bende... şuan iğne kullanıyorum. daha önce bir düşüğüm var bu sebeple... doktora gitmelisin

canım telaşlanacak bişey yok benimkide öyle üstelik benimki yanlış hatırlamıyrmsm 1 hafta falan farkediyodu,,,benim anlağımı kadarıyla üste yazan adetine göre,altda yazan bebiş gelişimine göre...

canım telaşlanacak bişey yok benimkide öyle üstelik benimki yanlış hatırlamıyrmsm 1 hafta falan farkediyodu,,,benim anlağımı kadarıyla üste yazan adetine göre,altda yazan bebiş gelişimine göre...

sağol canım..insan ilk olunca böyle herşeyden şüpheleniyor,korkuyor..:26:
Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin hepimize..

canım korkma bunda bişey yok

benim doktor 11 haftalık bebeğe 7 haftalık demişti korkmuştum çok
şimdi öğrendim ki tamda tarihi tutuyormuş doktor değiştirdim
şükürler olsun bi sorun yok

bide bana korkma ölmez demişti hönkkkkk bu nasıl bi avutma yöntemidir.
sen 11 haftalık bebeğe 7 haftalık dersen ben nasıl korkmayım
bu bebek gelişmiyor anlamına gelmez mi hıhhh ağlatmıştı benii
affetmiyorum o doktoru hiç

benim gittiğim doktorda sat soruyor ona göre bakıyor ultrasondada sat göre yazıyor.

henüz öğrenmedim.. dr um gel bakalım bu hafta dedi yarın gidicem :)))))))))

hadi bakalım yarın haber verirsin o zaman:))))) hayırlı bi bebek olur inşaallah:))) içine ne doğuyor peki??? benim en başından beri erkek geçiyor eşimde ailemde öyle diyor bakalım herşeyin hayırlısı sağlıkla doğsunlarda:))))

bazen öyle enteresan doktorlar çıkıyor insanın karşısına malesef...zaten doktor bulmak bile ayrı bir dert..çok şükür ki ben 2. doktorumda karar kıldım..şimdilik ona gidiyorum..ilerleyen zamanlarda da bir problem olmaz ve hep onla devam ederim inşallah..çünkü doktor olayı bile çok stres yapıyo insana..aslında benimki çok büyük bir fark değil yani 3 günlük bir fark ama yinede tedirgin oldum..ama diğer gidişimde soracam mutlaka..

Bir haftadır gripten evde yatıyorum işe gidemedim. Forumda neler olmuş. BBilim geçmiş olsun. Rabbim sağlıklı hamilelik nasip etsin sana hayırlı zamanda inşallah.

evet canım benimde hamile bi arkadaşım var onun doktoru tavsiye etti diye gittim
moral bırakmadı doktor bulmak çok zor
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın doktor diye güveniyoruz
bi sözüyle alt üst ediyo insanı zaten hassas insanlarız biz niye kırıyosun ki

mrb tatlım bende 7+3üm cumartesi gördüm bebişimi dr a göre 6+4tü ve kalbini dinledim.her dr dinletmiyomuş takma kafana sıkıntı yapma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…