2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bazen biraz ileri bazen geriden geliyor. arada çok büyük fark olmadıkça sorun yoktur bence

kesinlikle haklısın ben işime yakın bi devlet hastanesine gidiyorum sırf akşam muayeneleri olduğu için,benim gittiği dr. fena değildi ama çkda ii değil merak ettiklerimi tam anlamıyla sorma fırsatı bulamıyorum..cumartesi lekelenmem oldu yine aynı hastanenin aciline gittim,bi dr vardı allah ım hayatımda bu kadar işini seven kadın doğumcu görmedim,adamın annesi buna doğum yaparken ölmüş,o yüzden mesleğine bi başka bağlı..hafif lekelenmem var ağlıyorum diye yarım saat teselli etti,çok güzel muayene etti,resmen adam diliylede tedavi ediyo,o kadar tatlı dilliki,bakın söylediği cümleleri sayıyorum ''sen çok tatlı bi anne olacaksın,nur yüzlü kız,bitanecik kızım benim bak bebğin çok sevimli,bak doğumunda 15 eylül gördünmü hiç sıkıntı yok,nur yüzlü şeker anne,gece gündüz en ufak bi tedirginliğinde ara hastaneye gelirim''ben şoktaydım hiç bir dr. dan bu cümleleri duymadım özelde bile böyle ilgilenilmiyor,adam cep numarasını bile verdi,,,allah böyle dr. lardan razı olsun...

ayyy valla süper bir doktormuş helal olsun işini seviyor belli

aynen sigara demeyin iğreniyorummm mahfoluyorum resmen ki nasış içerdimm öğğğğğğğğ eşime de içirmiyorum ama dışarıda içi geldiği için çok uzakta oturuyoruz birbirmizde ayrıldık resmne aynı evin içinde:)))

Evet,ben de oğluma hamile kalıp tiksinmiştim.20 ay içmedim,yeni yeni başlıyordum.Tam zamanında tekrar hamile kaldım.Eşim "bak bebeklerinin sana en güzel kıyağı seni bu sigara illetinden kurtarmak,bir daha asla bulaşma şuna.Bu son çocuğun ve son şansın" diyor. Keşke bu tiksinti doğumdan sonra ömür boyu sürse.(Gerçi senin için zor olurdu, eşin içiyormuş)

bende çok şükür ki sigaradan tiksinenlerdenim kokusu mahfediyo benii bi tnıdık tiksinmek yerine sigarayı yiyesi geliyordu hamileyken iyi k öyle değiliz

kızlar sadece sigara kokusumu yaa beni her kokuu mahvediyooo :'(( hiçbirşey yiyemiyorum yiyemediğim halde midem boşken kusmaya gidiyorum çok acıyo artık midem boş boş kustuğum için ( bişeyde gelmiyoo napıcam bilmiyorum yarın 1:30 da randevum var doktoruma söyliycem artık dayanamıyorum ama kesin ilaç vermiycek banaa (( mide için ilaç kullanan varmı aranızdaa ???? ((((((

Canım doktorum bana vermişti ama ben kullanmadım.İnş.tez zamanda geçer bendede bulantılar çok ama eskisine göre azaldı.geçicek inşallah azdaha sabır.

benim pek mide bulantım yok ama kokulara aşırı derecede hassasım.. otobüsle işe gelip gidiyorum ve 1 saatten fazla sürüyor yolum.. o dışarda sonbir fırt çekip içeri otobüse binenler, garip garip bana kokan insanlar hepsiyle kavga edesim geliyor.. birde cam açmadan oturamıyorum o camı kapatan amcalar teyzeler allah sizi bildiği gibi yapsın.. akşam sabah yaşadığım bu stres zaten gergin olduğum için iyice geriliyorum. bu dönemde 3 ay sonunda geçermi yoksa 9 ay mı çekeceğim :S

Canım doktorum bana vermişti ama ben kullanmadım.İnş.tez zamanda geçer bendede bulantılar çok ama eskisine göre azaldı.geçicek inşallah azdaha sabır.

ahh cnm bnm sağolasın sabır ediyorum ama eridim bittim artık ya yataktan hiç kalkamıyorum tansiyonumda düşük sanırım hiçbişi yiyemediğim için (( ne zaman bitecek bu süreç gün sayıyorum yaa ((((((((( hiç böyle olucaam aklıma gelmemişti ilk haftalar hiçbirşey yoktu 6. hafadan beri böyleyim mide acısı çekiyorum yaa (((

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım kan bile geldi boğazımdan halada geldiği oluyor.Yemedinmi daha çok bulanır azda olsa yemeye çalış derim ben.

Ankara'da hastane tavsiye edecek var mı? Haftaya ikili test yaptırmam lazım ama Ankara'yı da pek bilmiyorum. Bir kaç yere sordum kimisi SGK karşılamıyor dedi, kimisi fark söyledi ama bir aralarında uçurumlar olan farklar. Kafam karıştı

slm kizlar
nasilsiniz Eylül anneleri
bende bu gün doktordan geldim...Allaha şükür herşey gayet yolunda...okuduğum kadarıyla bazı arkadaşların doktorları kalp atışını dinletmiyormuş...bizim doktorumuz dinletti bu gün bize...Dünyanın en güzel sesi...Allah hepimize sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin(amin)...bu arada bende doktor araştırıyorum kızlar aranızda antalyada yaşayan varsa önerilerinizi bekliyoruz...ben şu an tüp bebek merkezindeki doktoruma gidiyorum ama o doktorum sonuna kadar takip edemiycek....

seni çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım kan bile geldi boğazımdan halada geldiği oluyor.Yemedinmi daha çok bulanır azda olsa yemeye çalış derim ben.

evet evet kan geliyo artık resmen ( bende diş etlerimmi kanıyo diye şüphelenmiştim ama öyle az da değil gelen kan az da olsa yiyorum bi kaç sunum kuru ekmek ama işte sanki 2 ekmek yemiş gibi ağır geliyo mideme bide ilk hamileliğim tecrübesizim ne yapıcamı bilemiyorum (( yalnızım ailemde uzakta eşim işe gidiyo ben öylecee günlerce yatıyorum artık kendi evimin kokusu bile hasta ediyo beni midemi mahvediyooo (((( Allahım sabırlar versin hepimize çekemeyen bilemez gerçekten ((((((

Selam herkese. Siz ekstra vitamin kullanıyor musunuz, Elevit gibi? bana doktorum vermedi, vitamin eksikliği olursa o zaman verecekmiş.. genel tüm vitaminleri içeren ilaçları faydalı bulmuyor.. etrafımdaki herkes kullanıyor, merak ettim siz napıyosunuz..

öğürmekten boğaz tahriş oluyor ondan geliyor diye düşünüyorum ben.canım yine evdesin bu iyibirşey ben çalışıyorum.lavobaya gittiğimde duyacaklar diye tedirgin oluyorum.birde halsizlik cabası benim ikinci bebeğim olucak kısmetse birincidede çok olmuştu bulantım.bu kısa sürecek inşallah diyorum iyi düşünelim iyi olsun deme..

bana verdi canım 10 gündür elevit kullanıyorum

Folik asit vb bir şey vermedi mi? Ben 5.haftadan bu yana Folidoce kullanıyorum folik asit+B12 vitamini..

bende folik asit ve elevit kullanıyorum,10 gün kadar önce gittiğimde elevit başladı bana da.ama benim rahimde kanama görmüştü progestan da kullanıyordum,belki de bünyemi desteklemek için vermiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…