evet canım benimde hamile bi arkadaşım var onun doktoru tavsiye etti diye gittim
moral bırakmadı doktor bulmak çok zor
Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın doktor diye güveniyoruz
bi sözüyle alt üst ediyo insanı zaten hassas insanlarız biz niye kırıyosun ki
kesinlikle haklısın ben işime yakın bi devlet hastanesine gidiyorum sırf akşam muayeneleri olduğu için,benim gittiği dr. fena değildi ama çkda ii değil merak ettiklerimi tam anlamıyla sorma fırsatı bulamıyorum..cumartesi lekelenmem oldu yine aynı hastanenin aciline gittim,bi dr vardı allah ım hayatımda bu kadar işini seven kadın doğumcu görmedim,adamın annesi buna doğum yaparken ölmüş,o yüzden mesleğine bi başka bağlı..hafif lekelenmem var ağlıyorum diye yarım saat teselli etti,çok güzel muayene etti,resmen adam diliylede tedavi ediyo,o kadar tatlı dilliki,bakın söylediği cümleleri sayıyorum ''sen çok tatlı bi anne olacaksın,nur yüzlü kız,bitanecik kızım benim bak bebğin çok sevimli,bak doğumunda 15 eylül gördünmü hiç sıkıntı yok,nur yüzlü şeker anne,gece gündüz en ufak bi tedirginliğinde ara hastaneye gelirim''ben şoktaydım hiç bir dr. dan bu cümleleri duymadım özelde bile böyle ilgilenilmiyor,adam cep numarasını bile verdi,,,allah böyle dr. lardan razı olsun...
Gerçi bu kokudan tiksinmeler biraz da psikolojik mi bilmiyorum.Benim balkonum beni öğürtüyor.Zamanında orada sigara içiyordum.Şimdi balkon kapısını açıp çıktığım anda öğürmeye başlıyorum.Sigaranın kokusunu bırak, düşüncesi bile midemi bulandırdığı için balkonu da sigarayla özdeşleştirmişim sanırım.
aynen sigara demeyin iğreniyorummm mahfoluyorum resmen ki nasış içerdimm öğğğğğğğğ eşime de içirmiyorum ama dışarıda içi geldiği için çok uzakta oturuyoruz birbirmizde ayrıldık resmne aynı evin içinde:)))
kızlar sadece sigara kokusumu yaa beni her kokuu mahvediyooo :'(( hiçbirşey yiyemiyorum yiyemediğim halde midem boşken kusmaya gidiyorum çok acıyo artık midem boş boş kustuğum için( bişeyde gelmiyoo napıcam bilmiyorum yarın 1:30 da randevum var doktoruma söyliycem artık dayanamıyorum ama kesin ilaç vermiycek banaa (( mide için ilaç kullanan varmı aranızdaa ???? ((((((
Canım doktorum bana vermişti ama ben kullanmadım.İnş.tez zamanda geçer bendede bulantılar çok ama eskisine göre azaldı.geçicek inşallah azdaha sabır.
ahh cnm bnm sağolasın sabır ediyorum ama eridim bittim artık ya yataktan hiç kalkamıyorum tansiyonumda düşük sanırım hiçbişi yiyemediğim için(( ne zaman bitecek bu süreç gün sayıyorum yaa ((((((((( hiç böyle olucaam aklıma gelmemişti ilk haftalar hiçbirşey yoktu 6. hafadan beri böyleyim mide acısı çekiyorum yaa (((
seni çok iyi anlıyorum çünkü aynılarını yaşadım kan bile geldi boğazımdan halada geldiği oluyor.Yemedinmi daha çok bulanır azda olsa yemeye çalış derim ben.
evet evet kan geliyo artık resmen( bende diş etlerimmi kanıyo diye şüphelenmiştim ama öyle az da değil gelen kan az da olsa yiyorum bi kaç sunum kuru ekmek ama işte sanki 2 ekmek yemiş gibi ağır geliyo mideme bide ilk hamileliğim tecrübesizim ne yapıcamı bilemiyorum (( yalnızım ailemde uzakta eşim işe gidiyo ben öylecee günlerce yatıyorum artık kendi evimin kokusu bile hasta ediyo beni midemi mahvediyooo (((( Allahım sabırlar versin hepimize çekemeyen bilemez gerçekten ((((((
Selam herkese. Siz ekstra vitamin kullanıyor musunuz, Elevit gibi? bana doktorum vermedi, vitamin eksikliği olursa o zaman verecekmiş.. genel tüm vitaminleri içeren ilaçları faydalı bulmuyor.. etrafımdaki herkes kullanıyor, merak ettim siz napıyosunuz..
Selam herkese. Siz ekstra vitamin kullanıyor musunuz, Elevit gibi? bana doktorum vermedi, vitamin eksikliği olursa o zaman verecekmiş.. genel tüm vitaminleri içeren ilaçları faydalı bulmuyor.. etrafımdaki herkes kullanıyor, merak ettim siz napıyosunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?