2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol cnm yaa inşallah geçicek ya inşallah ( bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalımda başka bişey istemem artık sadece bunu düşünüyorum zaten başka türlü zaman geçmiyo (

bende folik asit ve elevit kullanıyorum,10 gün kadar önce gittiğimde elevit başladı bana da.ama benim rahimde kanama görmüştü progestan da kullanıyordum,belki de bünyemi desteklemek için vermiştir

bence kullanılması iyi. her vitamini yediklerimizden alamıyoruz çünkü. ben bir gün meyve yersem ikinci gün yiyemiyorum..

Benim ilk doktorum (oğluma hamileyken gittiğim doktorum) Dramamine isimli bir hap vermişti.Ama bulantılarımın sonuna denk geldiği için çok kullanmamıştım. Bu doktorum da aynı ilacı onayladı. İyi de hap sürekli yanımda değil ki. Bir de sabah içsen akşama tesiri kalmıyor. Yani en iyisi kendi kendine başa çıkmaya çalışmak.Çok zor olduğunu biliyorum ama.....değiştirmek için elden bişey gelmiyor.

sadece folikasit kullanıyorum. ama birçok kişi multivitamin de kullanıyor.. bebeğin gelişimi için önemliymiş.
ama bana vermedi, özellikle sordum ve istedim, gerek yok dedi

Ben ideal kilomda başlamadım bu hamileliğime.Doktor onu da gözönünde bulundurarak "madem kilolu başladım diyorsun, vitamin vermeyeyim, kendin doğal beslenerek al vitaminini" dedi. Verdiği birtek demir hapı oldu, onu da bulantılarım yüzünden kesti sonra. Bana folic asid bile vermedi. Ben kendim içiyorum.
Oğluma hamileyken doktorum ilk 3 ay folic asid plus kullandırmıştı.3 aydan sonra folbiol ve elevit kullanmıştım.

bende o doktorun doktorum olmasını istiyorummmmmmm
Allah'ım çok şanslısın hadi bi sakaryadayım ben de bana doktorun adını ver bende gideyim ona :)

Son düzenleme:
Kim perşembe randevum var demişti? Benim de perşembe randevum var. İkili test için 1 hafta erken...Neden çağırdı ki bu doktor beni?Gerçi neden sorguluyorsam.....Özel hastane Haftaya da çağırır, sonraki haftaya da...Her randevu 42 TL nasıl olsa.

bende 42 tl ödüyorum hemde özel hastane bu konu da çok memnunum hastaneden.

bende 42 tl ödüyorum hemde özel hastane bu konu da çok memnunum hastaneden.

Hastanemden ben de memnunum. İlk doğumumu da aynı hastanede yaptım.Sadece doktorumun bu hafta beni gereksiz çağırdığını düşünüyorum.Haftaya 11-16 testi (ikili test) için gene gel der. 10. haftada yapılması gereken bir ölçüm veya test yok benim hatırladığım.

folikasit al bence de. En önemlisi demir ve omega3 diye biliyorum.

evet o konuda haklısın canım ben 7+5 de gittim bana birdaha bir ay sonra gel dedi ikili test zamanınada yetişiyorum öyle.belki bebişini özlersin diye çağrmıştır olmazmı görmüş olursun yine ne güzel...

Bebeğimi sık görme hakkımı ileriki haftalarda kullanmayı tercih ederdim. Daha bişey anlaşılmıyor ki. Birkaç hafta sonra saçları çıkmış olacak.Suyun içinde çim adam saçı gibi saçlarının dalgalanışını görmeyi tercih ederim. Sonra parmağını emdiği, esnediği anlara denk geleceğim haftaları görmeyi tercih ederim. Öyle heyecanlı zamanlar bizi bekliyor ki.... Şimdiki heyecanlar onların yanında hiçbişey...

doğru söylüyorsun ama en azından canlı olduğunu görmekte yeter.tabi ilerki haftalar dediğin gibi daha heyecanlı

doğru söylüyorsun ama en azından canlı olduğunu görmekte yeter.tabi ilerki haftalar dediğin gibi daha heyecanlı

En büyük heyecan içinde kıpırdadığını hissettiğin ilk anlar...Şimdi biz ilk hamilelere nazaran daha şanslıyız.Sonraki hamileliklerde 20. haftadan önce (muhtemelen 16. haftadan itibaren) bebek hareketleri hissediliyormuş. Heyooo!!Yaşasıın!!

Son düzenleme:

ben ilk hamileliğimde de 16. haftada hissetmeye başlamıştım
çok kg almazsam belli 1-2 hafta daha erken anlarım

bende o doktorun doktorum olmasını istiyorummmmmmm
Allah'ım çok şanslısın hadi bi sakaryadayım ben de bana doktorun adını ver bende gideyim ona :)

ahhhhh canım bende acilde yakaladım o dr. bende hastası olamıyorum o kadar çokkk hastası varki,ben iş çıkışı gidene kadar onun hastası dolmuş oluyor,ancak izinli olcan sabahtan gidip sıra alcan...oda benim için çok zor tedavi sürecinde izin yüzünden iş yeri çok mırın kırın etti,o yüzden mecbur akşam muayenelrine gidiyrm.....adı necati kaya canım...en iyi hekim diye bi site var ordan bakabilirsin

kız bişi sorcam gülme ama acemi hamileliğime say...şimdi bizim bıcırıklar,karnımızda kıpırdamıyomu,sadece kalbimi atıyo,,,bide ultrasonda saçı başı görünüyomu kız

ben kullanıyordum elevit. Hapını bitirince bırak dedi bana. oyüzden içmiyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…