öğürmekten boğaz tahriş oluyor ondan geliyor diye düşünüyorum ben.canım yine evdesin bu iyibirşey ben çalışıyorum.lavobaya gittiğimde duyacaklar diye tedirgin oluyorum.birde halsizlik cabası benim ikinci bebeğim olucak kısmetse birincidede çok olmuştu bulantım.bu kısa sürecek inşallah diyorum iyi düşünelim iyi olsun deme..
Folik asit vb bir şey vermedi mi? Ben 5.haftadan bu yana Folidoce kullanıyorum folik asit+B12 vitamini..
bende folik asit ve elevit kullanıyorum,10 gün kadar önce gittiğimde elevit başladı bana da.ama benim rahimde kanama görmüştü progestan da kullanıyordum,belki de bünyemi desteklemek için vermiştir
sağol cnm yaa inşallah geçicek ya inşallah( bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alalımda başka bişey istemem artık sadece bunu düşünüyorum zaten başka türlü zaman geçmiyo (
kızlar sadece sigara kokusumu yaa beni her kokuu mahvediyooo :'(( hiçbirşey yiyemiyorum yiyemediğim halde midem boşken kusmaya gidiyorum çok acıyo artık midem boş boş kustuğum için( bişeyde gelmiyoo napıcam bilmiyorum yarın 1:30 da randevum var doktoruma söyliycem artık dayanamıyorum ama kesin ilaç vermiycek banaa (( mide için ilaç kullanan varmı aranızdaa ???? ((((((
sadece folikasit kullanıyorum. ama birçok kişi multivitamin de kullanıyor.. bebeğin gelişimi için önemliymiş.
ama bana vermedi, özellikle sordum ve istedim, gerek yok dedi
kesinlikle haklısın ben işime yakın bi devlet hastanesine gidiyorum sırf akşam muayeneleri olduğu için,benim gittiği dr. fena değildi ama çkda ii değil merak ettiklerimi tam anlamıyla sorma fırsatı bulamıyorum..cumartesi lekelenmem oldu yine aynı hastanenin aciline gittim,bi dr vardı allah ım hayatımda bu kadar işini seven kadın doğumcu görmedim,adamın annesi buna doğum yaparken ölmüş,o yüzden mesleğine bi başka bağlı..hafif lekelenmem var ağlıyorum diye yarım saat teselli etti,çok güzel muayene etti,resmen adam diliylede tedavi ediyo,o kadar tatlı dilliki,bakın söylediği cümleleri sayıyorum ''sen çok tatlı bi anne olacaksın,nur yüzlü kız,bitanecik kızım benim bak bebğin çok sevimli,bak doğumunda 15 eylül gördünmü hiç sıkıntı yok,nur yüzlü şeker anne,gece gündüz en ufak bi tedirginliğinde ara hastaneye gelirim''ben şoktaydım hiç bir dr. dan bu cümleleri duymadım özelde bile böyle ilgilenilmiyor,adam cep numarasını bile verdi,,,allah böyle dr. lardan razı olsun...
Kim perşembe randevum var demişti? Benim de perşembe randevum var. İkili test için 1 hafta erken...Neden çağırdı ki bu doktor beni?Gerçi neden sorguluyorsam.....Özel hastaneHaftaya da çağırır, sonraki haftaya da...Her randevu 42 TL nasıl olsa.
bende 42 tl ödüyorum hemde özel hastane bu konu da çok memnunum hastaneden.
Ben ideal kilomda başlamadım bu hamileliğime.Doktor onu da gözönünde bulundurarak "madem kilolu başladım diyorsun, vitamin vermeyeyim, kendin doğal beslenerek al vitaminini" dedi. Verdiği birtek demir hapı oldu, onu da bulantılarım yüzünden kesti sonra. Bana folic asid bile vermedi. Ben kendim içiyorum.
Oğluma hamileyken doktorum ilk 3 ay folic asid plus kullandırmıştı.3 aydan sonra folbiol ve elevit kullanmıştım.
Hastanemden ben de memnunum. İlk doğumumu da aynı hastanede yaptım.Sadece doktorumun bu hafta beni gereksiz çağırdığını düşünüyorum.Haftaya 11-16 testi (ikili test) için gene gel der. 10. haftada yapılması gereken bir ölçüm veya test yok benim hatırladığım.
evet o konuda haklısın canım ben 7+5 de gittim bana birdaha bir ay sonra gel dedi ikili test zamanınada yetişiyorum öyle.belki bebişini özlersin diye çağrmıştır olmazmı görmüş olursun yine ne güzel...
Bebeğimi sık görme hakkımı ileriki haftalarda kullanmayı tercih ederdim. Daha bişey anlaşılmıyor ki. Birkaç hafta sonra saçları çıkmış olacak.Suyun içinde çim adam saçı gibi saçlarının dalgalanışını görmeyi tercih ederim. Sonra parmağını emdiği, esnediği anlara denk geleceğim haftaları görmeyi tercih ederim. Öyle heyecanlı zamanlar bizi bekliyor ki.... Şimdiki heyecanlar onların yanında hiçbişey...
doğru söylüyorsun ama en azından canlı olduğunu görmekte yeter.tabi ilerki haftalar dediğin gibi daha heyecanlı
En büyük heyecan içinde kıpırdadığını hissettiğin ilk anlar...Şimdi biz ilk hamilelere nazaran daha şanslıyız.Sonraki hamileliklerde 20. haftadan önce (muhtemelen 16. haftadan itibaren) bebek hareketleri hissediliyormuş.Heyooo!!Yaşasıın!!
bende o doktorun doktorum olmasını istiyorummmmmmm
Allah'ım çok şanslısın hadi bi sakaryadayım ben de bana doktorun adını ver bende gideyim ona :)
Bebeğimi sık görme hakkımı ileriki haftalarda kullanmayı tercih ederdim. Daha bişey anlaşılmıyor ki. Birkaç hafta sonra saçları çıkmış olacak.Suyun içinde çim adam saçı gibi saçlarının dalgalanışını görmeyi tercih ederim. Sonra parmağını emdiği, esnediği anlara denk geleceğim haftaları görmeyi tercih ederim. Öyle heyecanlı zamanlar bizi bekliyor ki.... Şimdiki heyecanlar onların yanında hiçbişey...
Selam herkese. Siz ekstra vitamin kullanıyor musunuz, Elevit gibi? bana doktorum vermedi, vitamin eksikliği olursa o zaman verecekmiş.. genel tüm vitaminleri içeren ilaçları faydalı bulmuyor.. etrafımdaki herkes kullanıyor, merak ettim siz napıyosunuz..
kız bişi sorcam gülme ama acemi hamileliğime say...şimdi bizim bıcırıklar,karnımızda kıpırdamıyomu,sadece kalbimi atıyo,,,bide ultrasonda saçı başı görünüyomu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?