2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Doğru doğruuu!!!Bir de hıçkırıyorlardı sahi. Hop hop hoplardı benim de göbeğim. Yaa,unuttuklarım var işte.Aslında bunları hep biryerlere yazmalı.

ayy en merak ettiğim şey buydu bebek hıçkırırken bizde nasıl bir etki yarattığı hayırlısıyla gelse o günler çok hyecanlı :)

doğru söylüyorsun ama en azından canlı olduğunu görmekte yeter.tabi ilerki haftalar dediğin gibi daha heyecanlı

ben ilk hamileliğimde de 16.hafta da hissetmeye başlamıtştım bunda daha erken bekliyorum çünkü o zaman ki hamilelik forumda 2. hamileler bizden çok önce hissedip yazmışlardı bakalım nasıl olacak gece gece çokk midem bulanıyorrr yineee

evet kızdı, ama bizimki anormaldi doğana kadar gece gündüz durmuyordu, parende falan atıyordu heralde

yarım saat oynamasa endişe ederdim

aynen benim kide kızdı ve acayip oynuyordu utanıyordum biryerde otururken hiç durmuyordu milletin gözü karnıma dikiliyordu direkkk :)))) evet hıçkırmaları var ve hiç unutmam korku filmi izliyorum birden çok korktumm ve o da korktu biliyormusunuz kalp atışlarını eşim bile duymuştu karnımdan 6 aylıktı hemen hemen çok güzel duygular başlıayacak şu ilk ayları bir atlatalımm hayırlısı ile en güzel günler gelecek

bide bizimkinin hıçkırık saatleri vardı,
doğunca aşağı yukarı aynı saatlerde hıçkırmaya devam etmişti bi süre

ayyy evet yaaa hıçkırığını bende hissederdim.
benim karmın doyunca kızçem başlardı hemen hıçkırığa.
doğduktan sonrada karnı doyar doymaz tutardı hıçkırık

kızlar günaydınlar bu arada

Günaydın millet..Gününüz güzel, mutlu, bulantısız geçsin. Bebişleriniz seyirmeye başlasın,siz de hissedin inşallah

Hmmm....anlaşıldı.Kızlar daha çabuk kıpırdıyor ve hissediliyor demekki.Ben oğlumu 20. haftada hissettim.

Günaydın

Dün akşam kontrolümüz vardı. Bebişin kalp atışını gösterdi bize. Çok şükür sıkıntısız ilerliyormuş. Bazı önerilerde verdi yemek yiyemeyenler için isterseniz anlatabilirim. 15 gün sonra tekrar çağırdı.

kızlar bişey sorcam dün ben kan ve idrar sonuçlarımı göstermeye gittim,çok şükür hepsi iyi çıktı..dr. 1 ay sonra gel dedi,çok geç değilmi,hem 2 li tarama 11-14 haftalarda yapılmıyormu,ben 10. haftadayım,sanki beni çok geç çağırdı acaba 2 hafta sonra gitsemmi?

11. haftada ikili tarama için kan vermen lazım dr un atlamış olabilir bence doktoru ara

sevinirim cnm ben kötüyüm limonata ve çubuk kraker yiyorum arada yemekte yiyiorum ama sonraaında 3-4 saat midem kalkıyor

canımm bence sen tam bir ay bekleme
2 bilemedin 3 hafta sonra git bi daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…