2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gözünaydın canım anlat tabi heycanla dinliyoruz önerileri.....

sevinirim cnm ben kötüyüm limonata ve çubuk kraker yiyorum arada yemekte yiyiorum ama sonraaında 3-4 saat midem kalkıyor

büyük baş hayvanların (danaların) nuar denilen yağsız bir et tarafı varmış. Ondan al dedi haşla ve dolaba koy. Acıktıkça ince ince kes ve ye dedi.

Birde 1 kg süt güzelce kaynat kaliteli bir çikolata al içinde erit sonra dolaba koy günde bir fincan içsen bile yeter dedi. Sütten protein çikolatadan kakao yağı alırsın besin ihtiyacın karşılanır dedi. Bugün yapacağım bende.

Bir dilim kızarmış ekmek ve peynir yiyebildiğimi söyledim o bil yeter dedi.

Ben 5 kg verdim kızlar şimdiye kadar ama çok üstünde durmuyor yiyip yiyememenin.

İkili test 11-16. haftalar arasında yapılır.Geç kalmış olmuyorsun.Telaşlanma

Yalnız ben bunları okurken bile midem kalktı :26:
Doktor kilona takılmaz çünkü bulantıların geçtikten sonra kendini toplayacağını biliyor

11. haftada ikili tarama için kan vermen lazım dr un atlamış olabilir bence doktoru ara

canımm bence sen tam bir ay bekleme
2 bilemedin 3 hafta sonra git bi daha..

İkili test 11-16. haftalar arasında yapılır.Geç kalmış olmuyorsun.Telaşlanma

ya dr. ultrasyona almadı zaten,sadece sonucuma baktı,çok ii dedi yolladı,cumartesi acile gitmiştim lekelenme olduğu için ozaman baktılar diye bakmadı,muhtemelen kaç haftalık olduğumuda hatırlamıyor,o yüzden ben 2 hafta sonra tekrar gidicem ya en azından içim rahat etsin.

Günaydın kızlar :) Mide bulantılarıyla nasıl başediyorsunuz ? Ben değil yemek yemek yemekleri görmeye dahi dayanamıyorum etimek krakerle besleniyorum

Günaydın kızlar :) Mide bulantılarıyla nasıl başediyorsunuz ? Ben değil yemek yemek yemekleri görmeye dahi dayanamıyorum etimek krakerle besleniyorum

Ben başedemiyorum ( yediğim zeytin ekmek haaaaaa birde kolonya iyi geliyor ama zararlı mı bilmiyorum kolonya kokuları bastırıyo bulantı hafifliyor sankiiiiiii (

lekelenmem çok azdı doktor progestan verdi 1 kere içtim sabah akşam ama dahada kullanmadım. çünkü artık lekelenme olmadı. sizce devam edeyim mi? zaten ilk lekelenmem var dediğimde hiç yazmadı 2 gün sonra gidip dediğimde yazalım dedi. içeyim mi acaba?

bende sizin gibi oldum . Kullanıyorum.lekelenme kalmadı.ama 23 şubatta gittiğimde dr a soracam devam edeyim mi diye..

anlamadım yaa benim hiç lekelenmem olmadı ama doktor günde 3 kere mutlaka iç dedi ve her hafta kontrole çağırıyor.progestanın özellikle üstünde duruyor bittimi yazayım diye

benimde hiç kanamam vs olmadı
çatlatma iğnesinden 3 gün sonra kullanmaya başlamamı söylemişti
hala kullanıyorum

Canım benim bir ilaca nasıl doktor tavsiye etmeden başlamıyorsak o bırak demedende bırakılmasını pek doğru bulmuyorum keşke sorsaydın ne kadar kullanacam diye ya da sor daha sağlıklı olur. Lekelenmenin durdurmuş zaten ilacın görevi bu birde düşük riskini azaltıyor sanırım bu ilaç bildiğim kadarıyla canım ben olsam doktora danışmadan ne ilaç alırım ne ilaç bırakırım :26:

3 gün lekelenme oldu ilacı verdiği gün yani perşembe günü lekelenmem bitti halada yok. neyse içeyim o zaman. ama çok baş döndürüyor

3 gün lekelenme oldu ilacı verdiği gün yani perşembe günü lekelenmem bitti halada yok. neyse içeyim o zaman. ama çok baş döndürüyor

bana sabah akşam al demişti, başdönmesi benide fena yaptığından
ikisini akşam alabilirsin dedi, içip yatıyorum bende

cnm bende progestan kullanıyorum
.bebeğin daha iyi tutunması ve düşüş önlemek için.şimdi 7+4üm ve 5+5ten beri günde 3kete kullanıyorum bişeyim oldugundan degil önlem içinmiş.10 gün günde 3 tane 100lük aldım,cumartesi doktorum azaltarak bırakılır patdiye bırakırsak zararlı olur dedi şimdi akşam 200lük 1tane alıyorum.bunuda 20gün kullanıp 100lük doza gecicekmişim.
yani canım sen doktoruna sormadan bırakma iyi olmaz basit bi ilaç değilmiş çünkü cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…