gözünaydın canım anlat tabi heycanla dinliyoruz önerileri.....
sevinirim cnm ben kötüyüm limonata ve çubuk kraker yiyorum arada yemekte yiyiorum ama sonraaında 3-4 saat midem kalkıyor
kızlar bişey sorcam dün ben kan ve idrar sonuçlarımı göstermeye gittim,çok şükür hepsi iyi çıktı..dr. 1 ay sonra gel dedi,çok geç değilmi,hem 2 li tarama 11-14 haftalarda yapılmıyormu,ben 10. haftadayım,sanki beni çok geç çağırdı acaba 2 hafta sonra gitsemmi?
büyük baş hayvanların (danaların) nuar denilen yağsız bir et tarafı varmış. Ondan al dedi haşla ve dolaba koy. Acıktıkça ince ince kes ve ye dedi.
Birde 1 kg süt güzelce kaynat kaliteli bir çikolata al içinde erit sonra dolaba koy günde bir fincan içsen bile yeter dedi. Sütten protein çikolatadan kakao yağı alırsın besin ihtiyacın karşılanır dedi. Bugün yapacağım bende.
Bir dilim kızarmış ekmek ve peynir yiyebildiğimi söyledim o bil yeter dedi.
Ben 5 kg verdim kızlar şimdiye kadar ama çok üstünde durmuyor yiyip yiyememenin.
Yalnız ben bunları okurken bile midem kalktı :26:
Doktor kilona takılmaz çünkü bulantıların geçtikten sonra kendini toplayacağını biliyor
merhaba hanımlar bende aranıza yeni katıldım.
Hoşgeldin.Güzel bir hamilelik ve doğum yaşa inşallah.
11. haftada ikili tarama için kan vermen lazım dr un atlamış olabilir bence doktoru ara
canımm bence sen tam bir ay bekleme
2 bilemedin 3 hafta sonra git bi daha..
İkili test 11-16. haftalar arasında yapılır.Geç kalmış olmuyorsun.Telaşlanma
Günaydın kızlar :) Mide bulantılarıyla nasıl başediyorsunuz ? Ben değil yemek yemek yemekleri görmeye dahi dayanamıyorum etimek krakerle besleniyorum
lekelenmem çok azdı doktor progestan verdi 1 kere içtim sabah akşam ama dahada kullanmadım. çünkü artık lekelenme olmadı. Sizce devam edeyim mi? Zaten ilk lekelenmem var dediğimde hiç yazmadı 2 gün sonra gidip dediğimde yazalım dedi. Içeyim mi acaba?
lekelenmem çok azdı doktor progestan verdi 1 kere içtim sabah akşam ama dahada kullanmadım. çünkü artık lekelenme olmadı. sizce devam edeyim mi? zaten ilk lekelenmem var dediğimde hiç yazmadı 2 gün sonra gidip dediğimde yazalım dedi. içeyim mi acaba?
lekelenmem çok azdı doktor progestan verdi 1 kere içtim sabah akşam ama dahada kullanmadım. çünkü artık lekelenme olmadı. sizce devam edeyim mi? zaten ilk lekelenmem var dediğimde hiç yazmadı 2 gün sonra gidip dediğimde yazalım dedi. içeyim mi acaba?
3 gün lekelenme oldu ilacı verdiği gün yani perşembe günü lekelenmem bitti halada yok. neyse içeyim o zaman. ama çok baş döndürüyor
cnm bende progestan kullanıyorumlekelenmem çok azdı doktor progestan verdi 1 kere içtim sabah akşam ama dahada kullanmadım. çünkü artık lekelenme olmadı. sizce devam edeyim mi? zaten ilk lekelenmem var dediğimde hiç yazmadı 2 gün sonra gidip dediğimde yazalım dedi. içeyim mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?