2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bana doktorum 200 mg lik yazmış eczaneden aldım sabah akşam 1 kullanıyorum.

merhaba arkadaşlar,

kıyafetleri dar gelmeye başlayan arkadaşlar daha önce yazmışlardı ama uzun süredir kimse bu konuya değinmedi. Gebelik takvimimde 3 gün sonrası için kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyor ama ben eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. vucudunda değişiklik olanlar var mı?

ben kendime yeni yiyecek keşfettim GALETA:)
bu aralar onunla hayatıma dewam ediorum
bu arada benim ağzımda acı bi tat var sürekli cok can sıkıcı böyle bi durumu olan varmı?

Bende bunu sormak için girmiştim hafta sonundan beri ağzımda bi tatsızlık var

bide başım dönüyor pazar gunude olmuştu bugünde tekrarladı sizde baş dönmesi yaşıyomusunuz

tansiyonum normal bu arada

valla benim öğrendiğim gunden beri vucudum değişti göğusler zaten buyudu göbekte oldu hiçbişey yemememe rağmen göbeğim var canım

valla benim öğrendiğim gunden beri vucudum değişti göğusler zaten buyudu göbekte oldu hiçbişey yemememe rağmen göbeğim var canım

göğüslerim benimde şiş ve hala acımaya devam ediyor. bebek göbişin çıkmış demekki ne güzell. nazar Çok heyecan verici... arasıra bakıyorm benimkide çıkmış gibi geliyor ama bu kadar erken olmaz hüsnü kuruntu yapma diyorum kendi kendime

ben eski kıyafetlerimi giyiyorum ama pantolon da biraz sıkıntı oluyor.bluzlar zaten esnek.kilo olarak bir artışım yok ama karında bir şişlik var, tabi bide göğüslerde baya büyüme var.

Kızlarrrr Allah yardımcınız olsun ..ben o boyutlarda yaşamamama rağmen sizi çok iyi anlıyorum ama işte annelik güzel olduğu kadar zor da bir meziyet bebeklerinizi kucağınıza alınca herşeyi unutacaksınız inşallah..

benim başım sık sık dönüyor gözümün önüde kararıyor.
bu arada benim gün de 1 kez falan iğne batması gibi bişey oluyor kasıklarıma böyle bişey yaşayan var mı?
ve bide bazen adet sancısı gibi sancım oluyor bunlar normal mi acaba?

Selam canım..
Ben folibol ve elevit kullanıyorum 9.haftanın içindeyim.,
Folik asit zaten 3-4 aydır içiyordum hazırlık evresinde elevit de doktoruma sordum içeyimmi diye oda iç dedi.çünki elevit benim bağırsaklarıma çok iyi geliyor:)Dokto kendisi vermedi yani ama bir zararıda olmaz tabi içmenin.

canım normalde bişey yiyemiyorum ama yinede karnım baya bi çıktı kilo artışım yok göbek var
eski pantalonlar oluyor lakin kapatınca ve oturunca sıkıyor buda rahatsız oluyo içerde rahat etmiyomuş gibi düşündürüyo
ben bu yüzden gittim ayarlanabilir hamile pantalonu aldım çokta rahat ettim arada da taylar falan idare ediyorum :)

Son düzenleme:
kızlar doktor bazı testler istedide tsh değerim cok cok düşük cıktı 0.01 di .doktor cok önmli bişey degil dedi ama bana hamilelikte sorun yaratırmı acaba bilginiz war mıı ?

canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa

aslında kilodan çok şişkinlik onlar
sabah farkediyorsunuzdur karnınızın gün içindeki kadar büyük olmadığının
en azından benim öyle oluyor

canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa

Elevit için daha erken, bebek büyüdüğünde kramplara karşı b vitamini ve bi kaç vitamin ihtiyacı oluyor, onlar için veriliyor.
Zannedersem 5. ayda veriliyor.

ya bunu sorucam bende doktoruma ben folic bile kullanmıyorum benim doktorum onu hamilelikten önce kullanman gerekirdi
şimdi zamanı geçti dedi ne bi vitamin ne bi folic hiç bişey kullanmadım

tabi sorun çıkıp antibiyotik kullanmak zorunda kalana kadar
5 günlük antibiyotik tedavisi alıyorum şu anda

yarın akşam başka bi doktora gidicem ve herşeyi tek tek sorucam
sadece sağlık ocağındaki doktorum 18. gel devit e başıcaz dedi o kadar

kızlar doktor bazı testler istedide tsh değerim cok cok düşük cıktı 0.01 di .doktor cok önmli bişey degil dedi ama bana hamilelikte sorun yaratırmı acaba bilginiz war mıı ?

canım gecen gün benim tsh yüksek cıktı.doktor arkadasımı aradım.yükseklikte problem ama cok değil dedi. bebek bu günlerde kendisi hormon salgılayamadığı için anneden alıyomuş hormonları o yüzden düşük olması daha problem yaratır dedi.bu da cocukta sanırım troid bezlerinin gelişmeemsine neden oluyo. kesinlikle dahiliyeciye git. ve bi kez daha ölçtür çünkü bunlar hormon oldugu için düzene de giriyo sonralardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…