Merhaba kızlar nasılsınız.geçmişi okuyamadım işler yoğun bulantılar ne alemdee..
ben kendime yeni yiyecek keşfettim GALETA:)
bu aralar onunla hayatıma dewam ediorum
bu arada benim ağzımda acı bi tat var sürekli cok can sıkıcı böyle bi durumu olan varmı?
cnm bende progestan kullanıyorum
.bebeğin daha iyi tutunması ve düşüş önlemek için.şimdi 7+4üm ve 5+5ten beri günde 3kete kullanıyorum bişeyim oldugundan degil önlem içinmiş.10 gün günde 3 tane 100lük aldım,cumartesi doktorum azaltarak bırakılır patdiye bırakırsak zararlı olur dedi şimdi akşam 200lük 1tane alıyorum.bunuda 20gün kullanıp 100lük doza gecicekmişim.
yani canım sen doktoruna sormadan bırakma iyi olmaz basit bi ilaç değilmiş çünkü cnm
ben kendime yeni yiyecek keşfettim GALETA:)
bu aralar onunla hayatıma dewam ediorum
bu arada benim ağzımda acı bi tat var sürekli cok can sıkıcı böyle bi durumu olan varmı?
merhaba arkadaşlar,
kıyafetleri dar gelmeye başlayan arkadaşlar daha önce yazmışlardı ama uzun süredir kimse bu konuya değinmedi. Gebelik takvimimde 3 gün sonrası için kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyor ama ben eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. vucudunda değişiklik olanlar var mı?
valla benim öğrendiğim gunden beri vucudum değişti göğusler zaten buyudu göbekte oldu hiçbişey yemememe rağmen göbeğim var canım
merhaba arkadaşlar,
kıyafetleri dar gelmeye başlayan arkadaşlar daha önce yazmışlardı ama uzun süredir kimse bu konuya değinmedi. Gebelik takvimimde 3 gün sonrası için kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyor ama ben eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. vucudunda değişiklik olanlar var mı?
evet evet kan geliyo artık resmen( bende diş etlerimmi kanıyo diye şüphelenmiştim ama öyle az da değil gelen kan az da olsa yiyorum bi kaç sunum kuru ekmek ama işte sanki 2 ekmek yemiş gibi ağır geliyo mideme bide ilk hamileliğim tecrübesizim ne yapıcamı bilemiyorum (( yalnızım ailemde uzakta eşim işe gidiyo ben öylecee günlerce yatıyorum artık kendi evimin kokusu bile hasta ediyo beni midemi mahvediyooo (((( Allahım sabırlar versin hepimize çekemeyen bilemez gerçekten ((((((
Bende bunu sormak için girmiştim hafta sonundan beri ağzımda bi tatsızlık var
bide başım dönüyor pazar gunude olmuştu bugünde tekrarladı sizde baş dönmesi yaşıyomusunuz
tansiyonum normal bu arada
Selam herkese. Siz ekstra vitamin kullanıyor musunuz, Elevit gibi? bana doktorum vermedi, vitamin eksikliği olursa o zaman verecekmiş.. genel tüm vitaminleri içeren ilaçları faydalı bulmuyor.. etrafımdaki herkes kullanıyor, merak ettim siz napıyosunuz..
merhaba arkadaşlar,
kızlar doktor bazı testler istedide tsh değerim cok cok düşük cıktı 0.01 di .doktor cok önmli bişey degil dedi ama bana hamilelikte sorun yaratırmı acaba bilginiz war mıı ?
Selam canım..
Ben folibol ve elevit kullanıyorum 9.haftanın içindeyim.,
Folik asit zaten 3-4 aydır içiyordum hazırlık evresinde elevit de doktoruma sordum içeyimmi diye oda iç dedi.çünki elevit benim bağırsaklarıma çok iyi geliyor:)Dokto kendisi vermedi yani ama bir zararıda olmaz tabi içmenin.
canım normalde bişey yiyemiyorum ama yinede karnım baya bi çıktı kilo artışım yok göbek var
eski pantalonlar oluyor lakin kapatınca ve oturunca sıkıyor buda rahatsız oluyo içerde rahat etmiyomuş gibi düşündürüyo
ben bu yüzden gittim ayarlanabilir hamile pantalonu aldım çokta rahat ettim arada da taylar falan idare ediyorum :)
canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa
bende kan ve idrar testi verdim ama sonuçları daha alamadm,tsh degeri ne cnm
canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa
kızlar doktor bazı testler istedide tsh değerim cok cok düşük cıktı 0.01 di .doktor cok önmli bişey degil dedi ama bana hamilelikte sorun yaratırmı acaba bilginiz war mıı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?