2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Folic asid için benim doktorum da aynısını söyledi.Şimdi zamanı geçti dedi ama ben en azından 3 ay bitene kadar içeyim diye daha önceki hamileliğimin ilk 3 ayında kullandığım ilacın aynısını aldım(folic asid plus) onu kullanıyorum.Yararı olur, zararı olmaz diye düşündüm.
Senin antibiyotik alımın folic asid almamanla ilgili değildir.Üst solunum yolu enfeksiyonu falan mı geçiriyorsun?

benim düşük bel pantolanlarda sorun olmuyo ama tayt şeklinde kotum var o biraz daha yüksek bel son düğmeyi kapattıgımda cok sıkıyo mecbur acıyorum :)

yok canım onunla alakalı değil zaten de mecbur kaldım
benim bacakla özel bölge arasında bi iltihap oluştu
şişti çok ağrı çekiyodum onu patlatıp içini temizledi
kurutsun diyede antibiyotik tedavisi verdi birde yüksek bakteri görüldü idrarda
aslında bu yüzden bi vicdan azabı çekiyorum acaba bişey olur mu diye
ama bundan enfeksiyon kaparsan düşük yaparsın dedi mecbur kaldım

benim düşük bel pantolanlarda sorun olmuyo ama tayt şeklinde kotum var o biraz daha yüksek bel son düğmeyi kapattıgımda cok sıkıyo mecbur acıyorum :)

işte yavaş yavaş zamanı geliyo eski kıyafetlere güle güle diyoruz :)
karnımı gördükçe annelik daha çok işliyo sanki hatta doğum yapan arkadaşlarımı falan görünce
ağlıyorum sürekli çok etkileniyorum ihihi :)

aslında kilodan çok şişkinlik onlar
sabah farkediyorsunuzdur karnınızın gün içindeki kadar büyük olmadığının
en azından benim öyle oluyor

evet canım şişlik daha neki bebişler küçücük karın yapacak kadar büyümediler :)
adet olamıyoruz işte gün içinde bide hep oturuyorum ben iş yerinde falan
oturduğum yerde sürekli elim ayağım şişiyo ödem de yapar bu ileride bana

bende de şişlik var
biliyorum bebişten değildir hemen vücut su falan topluyo işte aynı zamanda
pantolonlarım benim de oluyo ama oturunca sıkıyo bende açıom
hamile pantolonu da 2 tane aldım onlar da belini sıkı ayarladığım halde bol gibi gelio sanki üst kısmı esnek ya rahat edemiom amaaaaan zor valla

selam kızlar bu bulantılar beni bu gece uyutmadı,seviniyorum bebeğim hayatta inş. diye ama bu sevimsiz bulantılar neredeyse ağlatıyor beniii

Arkadaşlar merhaba kasık ağrılarınızı lütfen ihmal etmeyin!!!

Ben geçen hafta t3gün boyunca kasık ağrısı çektim ve çok yoğun akıntım vardı. Hep internette okuduğum şeylerden dolayı öenemsemedim ama sonra dayanamadım ve cumartesi günü doktora gitti kasık ağrısı asla ihmal edilmemesi gereken bi durum dediler ayrıca ilk aylarda akıntılarda normal değil idrar yollarında veya böbreklerde bir iltihaplanma olabileceğini gösteriyormuş ve benim böbreklerimde iltihaplanma varmış neyseki erken farkettim ve önlemini aldık ama ilerlemiş olsaydı tedavisi için antibiyotik kullanmam gerekicekti ama erken farkettiğimiz için gerek kalmadı çok şükür tabi her kasık ağrısı ve her akıntı bir hastalığın belirtisi olduğunu göstermez ama yinede lütfen kasık ağrılarınızı ihmal etmeyin!!!!!

Canım bende 7+3 de gitmiştim 3 hafta sonra çağırdı yani 11.haftanın içinde olucam muhtemelen ölçümler için çağırdı ama bilmiyorum şuan..gitmesende ara bence bi sor gerçi o çık iyi biliyordur test tarihlerini ama yinede işini sağlama al sen.

nasıl farkedildi canım? hangi testler yapıldı? benimde ara ara ağrım oluyor

bebeğiniz için isim düşündünüz mü
kız olursa ne olsun erkek olursa ne olsun ?
bu arada cinsiyet öğrenen oldu mu acaba

ben kendime yeni yiyecek keşfettim GALETA:)
bu aralar onunla hayatıma dewam ediorum
bu arada benim ağzımda acı bi tat var sürekli cok can sıkıcı böyle bi durumu olan varmı?

Ahhh o acı tat bendede varrrr ve ne yesemde geçmiyor sakız çiğniyorum yok elma yiyorum kayısı yiyorum ama ye ye biyere kadar yok yani geçmiyor çok fena

Kızlar merhabaaa nasılsınızz hamişlik nasıl gidiyor??

Sizlere bir şey soracağım benim göbeğimin sağı sanki sol taraftan daha büyük gibi yani hafif yamuk yumurta gibi görünüyor. Sizde de öyle bir şey var mıı yoksa bende mi bir anormallik var

kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı

Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

ben de yarın gidiyorum 2li test için . ben de kilo aldım yalnız değilsin. 2buçuk falan aldım ben...

canım ben de 3 kilo verdim aksine haftaya ikili testim

Son düzenleme:

ne güzel bense alıcağıma veriyırum 53-54tüm 52ye düştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…