ya bunu sorucam bende doktoruma ben folic bile kullanmıyorum benim doktorum onu hamilelikten önce kullanman gerekirdi
şimdi zamanı geçti dedi ne bi vitamin ne bi folic hiç bişey kullanmadım
tabi sorun çıkıp antibiyotik kullanmak zorunda kalana kadar
5 günlük antibiyotik tedavisi alıyorum şu anda
yarın akşam başka bi doktora gidicem ve herşeyi tek tek sorucam
sadece sağlık ocağındaki doktorum 18. gel devit e başıcaz dedi o kadar
canım normalde bişey yiyemiyorum ama yinede karnım baya bi çıktı kilo artışım yok göbek var
eski pantalonlar oluyor lakin kapatınca ve oturunca sıkıyor buda rahatsız oluyo içerde rahat etmiyomuş gibi düşündürüyo
ben bu yüzden gittim ayarlanabilir hamile pantalonu aldım çokta rahat ettim arada da taylar falan idare ediyorum :)
Elevit için daha erken, bebek büyüdüğünde kramplara karşı b vitamini ve bi kaç vitamin ihtiyacı oluyor, onlar için veriliyor.
Zannedersem 5. ayda veriliyor.
Folic asid için benim doktorum da aynısını söyledi.Şimdi zamanı geçti dedi ama ben en azından 3 ay bitene kadar içeyim diye daha önceki hamileliğimin ilk 3 ayında kullandığım ilacın aynısını aldım(folic asid plus) onu kullanıyorum.Yararı olur, zararı olmaz diye düşündüm.
Senin antibiyotik alımın folic asid almamanla ilgili değildir.Üst solunum yolu enfeksiyonu falan mı geçiriyorsun?
benim düşük bel pantolanlarda sorun olmuyo ama tayt şeklinde kotum var o biraz daha yüksek bel son düğmeyi kapattıgımda cok sıkıyo mecbur acıyorum :)
aslında kilodan çok şişkinlik onlar
sabah farkediyorsunuzdur karnınızın gün içindeki kadar büyük olmadığının
en azından benim öyle oluyor
kızlar bişey sorcam dün ben kan ve idrar sonuçlarımı göstermeye gittim,çok şükür hepsi iyi çıktı..dr. 1 ay sonra gel dedi,çok geç değilmi,hem 2 li tarama 11-14 haftalarda yapılmıyormu,ben 10. haftadayım,sanki beni çok geç çağırdı acaba 2 hafta sonra gitsemmi?
Arkadaşlar merhaba kasık ağrılarınızı lütfen ihmal etmeyin!!!
Ben geçen hafta t3gün boyunca kasık ağrısı çektim ve çok yoğun akıntım vardı. Hep internette okuduğum şeylerden dolayı öenemsemedim ama sonra dayanamadım ve cumartesi günü doktora gitti kasık ağrısı asla ihmal edilmemesi gereken bi durum dediler ayrıca ilk aylarda akıntılarda normal değil idrar yollarında veya böbreklerde bir iltihaplanma olabileceğini gösteriyormuş ve benim böbreklerimde iltihaplanma varmış neyseki erken farkettim ve önlemini aldık ama ilerlemiş olsaydı tedavisi için antibiyotik kullanmam gerekicekti ama erken farkettiğimiz için gerek kalmadı çok şükür tabi her kasık ağrısı ve her akıntı bir hastalığın belirtisi olduğunu göstermez ama yinede lütfen kasık ağrılarınızı ihmal etmeyin!!!!!
ben kendime yeni yiyecek keşfettim GALETA:)
bu aralar onunla hayatıma dewam ediorum
bu arada benim ağzımda acı bi tat var sürekli cok can sıkıcı böyle bi durumu olan varmı?
kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
nasıl farkedildi canım? Hangi testler yapıldı? Benimde ara ara ağrım oluyor
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?