2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de bu gidişle daha ilk aylardan çok kilo alıcam..çünkü normalde ekmek tüketmeyen biriydim.yesemde çok az yerdim..şimdi midemin yanmasını,bulantısını ekşimeleri geçirmek için hep ekmeğe saldırıyorum..sonum kötü olacak :2: sanırım ben de 1-2 kilo aldım:18:

ben okudum allah kabul etsin

bende okudum cnm ALLAH dualarımızı kabul etsın

ya kızlar ev temizliğini ne yapıyorsunuz? okul da açıldı ben 2 de evde oluyorum ancak bizim okul 2 öğün. az önce toz aldım ama hiç kalkıp süpürmek silmek gelmiyor içimden haftalık bir bayan ayarladım ama o da haftaya gelecek

Bende okudum Allah kabul etsin..

canım inan bi iş yapmıyorum
yemek bile yapamıyorum
işte annem geliyo arada o yapıyo arada kardeşim geliyo o yapıyo

ay kızlar bende yeni geldim aranıza bende Allah'ın izniyle eylül annesi olacağımRabbim yavrucakları mızı sağ salim kucağımıza almayı,rahat hamilelik ve doğum geçirmeyi nasip etsin

Benimde ikihaftamvar 3ayidoldurmama 2kiloya tamamlarim artikn
Benimde pantolonlarimin dugme yeri daraldi artikin ...

ya canım benim sorunum da aynı hiçbirşey yapmıyorum eşim yapıyor arada sağolsun annem ve kızkardeşim geliyor ama anneme de kıyamıyorum napayım

bende eşime yaptırıyorum mecbur tatlım
napalım birazcık bizi idare etsinler artık
hızlı hareket bile yapamıyorum ben yaptığımda midem alt üst oluyo hemen
yavaş yavaş hareketler

kızlar ilk mide bulantımı yaşamış bulunmaktayımm ınsallah daha olmaz :)) Çok kotu bıseymiş yaaaaaa ((

işe gıderken mınubusteydım bırden mıdem bulanmaya basladı gozum karardı terlemeye basladım ay cok kotuydu. Tansıyonumda dusmus olabılır bılmıorum. Arabadan ınıp kendımı dısarı attımmm dayanamadım... ınınce bıraz oturup kendıme geldımm sonra yine iş yoluna devam :)) Sımdı ıyıyım hıc bıseyım yokkk ınsallahta daha olmazz. İçinizde Aşermeye baslayan var mı? Benım canım 3,4 gunudr yeşil erık ıstıodu eşim bugun bulmus ama tanesi 25 tl miş 3 tane almış bana canım benım yaaa sevıyorum onuuu :)))

cnm bende hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin diye okudum . Allah kabul etsin.

aramıza hoş geldin bulantı ailesi olduk :)
ben yanımda poşet ve ıslak mendil taşıyorum minibüste
serviste falan midem bulanırda bişey bulamazsam diye :)

canım bugün yaprak sarması istedi ihihi :)
kayınvalidemi aradım çok güzel yapar o
anneeeeeee canım çok sarma istedi nolur nolur dedim hahaha :)
sağolsun akşama yapıcak :)

Hoşbulduk canımmm :)) Ben zaten buralardayım da işten dolayı pek gıremıyorummm :))
ohhh götür aksamleyın sarmalarıııı :))))Afiyet olsunnnnnnnnnnn :)))

sekeristan kullanıcısından alıntı
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..

Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.

bende okudum canim Allak kabul etsin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…