kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. Yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
ya kızlar ev temizliğini ne yapıyorsunuz? okul da açıldı ben 2 de evde oluyorum ancak bizim okul 2 öğün. az önce toz aldım ama hiç kalkıp süpürmek silmek gelmiyor içimden haftalık bir bayan ayarladım ama o da haftaya gelecek
canım inan bi iş yapmıyorum
yemek bile yapamıyorum
işte annem geliyo arada o yapıyo arada kardeşim geliyo o yapıyo
Benimde ikihaftamvar 3ayidoldurmama 2kiloya tamamlarim artiknkızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
Allah razı olsun hepinizden çok sağolun, inş dualarımız kabul olur ..
ya canım benim sorunum da aynı hiçbirşey yapmıyorum eşim yapıyor arada sağolsun annem ve kızkardeşim geliyor ama anneme de kıyamıyorum napayım
Allah razı olsun hepinizden çok sağolun, inş dualarımız kabul olur ..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ te’huzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. ya’lemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişey’in min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
kızlar ilk mide bulantımı yaşamış bulunmaktayımm ınsallah daha olmaz :)) Çok kotu bıseymiş yaaaaaa((
işe gıderken mınubusteydım bırden mıdem bulanmaya basladı gozum karardı terlemeye basladım ay cok kotuydu. Tansıyonumda dusmus olabılır bılmıorum. Arabadan ınıp kendımı dısarı attımmm dayanamadım... ınınce bıraz oturup kendıme geldımm sonra yine iş yoluna devam :)) Sımdı ıyıyım hıc bıseyım yokkk ınsallahta daha olmazz. İçinizde Aşermeye baslayan var mı? Benım canım 3,4 gunudr yeşil erık ıstıodu eşim bugun bulmus ama tanesi 25 tl miş 3 tane almış banacanım benım yaaa sevıyorum onuuu :)))
aramıza hoş geldin bulantı ailesi olduk :)
ben yanımda poşet ve ıslak mendil taşıyorum minibüste
serviste falan midem bulanırda bişey bulamazsam diye :)
canım bugün yaprak sarması istedi ihihi :)
kayınvalidemi aradım çok güzel yapar o
anneeeeeee canım çok sarma istedi nolur nolur dedim hahaha :)
sağolsun akşama yapıcak :)
Ben de okudum canım..Allah kabul eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?