2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bence tansiyonun düşmüş olabilir canım senin..çünkü terlemeyle beraber olduğuna göre..aman dikkat et..gerçi doktorlar tansiyon yükselmesinde düşsün diyolar..gerçi herşeyin fazlası zarar orta karar kalsın..

evet annemde tansiyonun dusmustur dıyor canım.Öle oldu sanırım ama cok kotu bır sabah gecırdım yaniii ...

Canim herkeste kilo olayi farkli kimisi veriyor kimisi aliyor ilk 3 aydan sonra asil kilo alimi basliyormus.ben de daha hic almadim nornal kiyafetlerimi giyiyorum.
anlamadım yaa benim hiç lekelenmem olmadı ama doktor günde 3 kere mutlaka iç dedi ve her hafta kontrole çağırıyor.progestanın özellikle üstünde duruyor bittimi yazayım diye
Canim progestan bebegin tutunmasini yardimci dusuk onleyici doktor kullan dediyse kullsn mutlaka.yarari olur zarari olmaz.

evet annemde tansiyonun dusmustur dıyor canım.Öle oldu sanırım ama cok kotu bır sabah gecırdım yaniii ...

ben hamilelikten önce birkaç defa olmuştum öyle..biliyorum çok kötü bir durum..benimde tansiyonum genelde düşüktür..biraz aç kalınca yorulunca dahada düşerdi..tabi sonuç malum..bulantı,baş dönmesi,kısaca fenalık geçirme Allah bi daha yaşatmasın canım..

Merhaba

ben de bugün 8+4'teyim ve bende hiç ama hiç mide bulantısı olmadı.bu nedenle de çok yedim. 2 kilo aldım, (

evet canım cok kotuydu yaaaa .Amin ınsallah daha olmaz canımmmmm

Ben 4 kilo aldım ama crıonal jeli sabah akşam kullanıyorum vücutta su tutuyor. Gerçekten kilomu yoksa ödemmi bilemedim fil yavrusu gibiyim

slm arkadaşlar ben bugün itibariyle 6 haftalık oldum ,hiç ama hiç bi şikayetim yok çok az yatınca kasığımda ağrı oluyo,aranızda böyle hiç ağrısı olmayan varmı arkadaşlar ya,çok merak ediyorum,dün doktora gittim alttan ultrasona gitttim doktor ters bişeyde söylemedi 1 hafta sonra gel dedi herhalde kalp atışları için ,Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar merak ettiğim bir şey var
bu ikili ve üçlü testleri sanırım herkes yaptırmayı düşünüyor
ben düşünmüyorum niye derseniz Allah korusun ama bebeğimin zekasında bir sorun olduğunda bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem asla olamaz can veren Allah alacak olan da Allah
ayrıca bu testlerde çok ciddi yanılma payı var test sonuçları kötü de çıksa şimdiden oturup 7 ayımı acaba bebeğim şöyle mi böyle mi diye üzülüp ağlamak istemem hamileliğimi kendime zehir edemem
çevremde çok ciddi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu
en yakın arkdaşım buna örnek;
bebeğin down sendromlu dediler kız ağla ağla hamileliğinden hiç bir şey analamadı artık son aylarda zar zor çıktı o bunalımdan ve kızında hiçbir sorun yok ayrıca tam tersi yaşıtlarına göre aşırı zeki :)
yengemin bebeği için yine bu zeka testleri sonucu sorunlu bir bebek, sağ tarafı hiç yok yüzü kolları bu bebeği aldırmalısınız diyerek ellerine kağıt tututşturup günlerce ağlattılar üzdüler ailesini ve sonuç apakıllı topaç mı topaç bir kız çocuğu
yakınlarımdakiler artık bu testi yaptırmıyor
ve ben de düşünmüyorum yaptırmayacağım
ama bu testler hakkında bilmedğim veya eksik bildiğim bir şeyler vARSA bana da söyleyin ki ben de ona göre hareket edeyim ?

Okudum canım, Allah kabul etsin inşallah.. Sen de dualarını eksik etme bizlerden..

sana tamamen katılıyorum, benim annem hamileyken de kardeşim için aynı şeyi söylemişti doktorlar.. gerçi annem de hiç düşünmedi aldırmayı ama içi de rahat etmedi tekrar tekrar testler yaptırdı ki az para da değildi o zamanlar.. ben de Allah korusun hiç düşünmem aldırmayı ama insan merak ediyor.. yaptırırım sanırım zamanı gelince, hazırlıklı olmak da çok önemli :S

merak etme, bende de öyle ağrı yok, bulantı bile o kadar az ki Allah nazardan saklasın diyip susalım bence, burda o kadar bulantısı olup da birşey yiyemeyen var ki korkuyorum cidden

Haklisin ama ikili testi yaptir bence ben ilkinde yapmistim sorun gormeyince ucluyu zaten yaptirmamisti senin gibi dusunuyorum bende ama ikiliyi yaptiricam cunku toxplazma gibi testleride yapiyorlar benim ilk hamileligimde toxplazmam pozitifti yani cig ete dokunmayacagim yemeyecegim yesillikleri bol suyla yikamam gerektigini ogrendim ondan dolayi bundada yapicam cocuktan ziyade kendim icin birnebzede ama ucluyu dusunmuyorum

bnde yaptırmıyorum cnm aynen bu tür şeyleri bnde duydum,kadın doğumcu iki tanıdığım da yaptırmamış bana da yaptırmayabilirsin dediler.

Kizlar ben afedersiniz ama gazdan dolayi mahfoldum ya heleki aksamlari olunca oyle boyle degil cok rahatsiz oluyorum bide kan ilacindan dolayi igrencte kokuyo. Cok yemedigim halde bile geceleri siginamiyorum dön dön uyuyamiyorum tabi esimde anlamiyo az ye diyo son aylarinda neyapacaksin boyle giderse diyo halbuki cok yedigimden degil gazdan dolayi mahfoldum.. sizlerde boylemisiniz 11.haftanin icindeyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…