kızlar ilk mide bulantımı yaşamış bulunmaktayımm ınsallah daha olmaz :)) Çok kotu bıseymiş yaaaaaa((
işe gıderken mınubusteydım bırden mıdem bulanmaya basladı gozum karardı terlemeye basladım ay cok kotuydu. Tansıyonumda dusmus olabılır bılmıorum. Arabadan ınıp kendımı dısarı attımmm dayanamadım... ınınce bıraz oturup kendıme geldımm sonra yine iş yoluna devam :)) Sımdı ıyıyım hıc bıseyım yokkk ınsallahta daha olmazz. İçinizde Aşermeye baslayan var mı? Benım canım 3,4 gunudr yeşil erık ıstıodu eşim bugun bulmus ama tanesi 25 tl miş 3 tane almış banacanım benım yaaa sevıyorum onuuu :)))
canım bende okudum Rabbim kabul etsin....inş..
bence tansiyonun düşmüş olabilir canım senin..çünkü terlemeyle beraber olduğuna göre..aman dikkat et..gerçi doktorlar tansiyon yükselmesinde düşsün diyolar..gerçi herşeyin fazlası zararorta karar kalsın..
Canim herkeste kilo olayi farkli kimisi veriyor kimisi aliyor ilk 3 aydan sonra asil kilo alimi basliyormus.ben de daha hic almadim nornal kiyafetlerimi giyiyorum.merhaba arkadaşlar,
kıyafetleri dar gelmeye başlayan arkadaşlar daha önce yazmışlardı ama uzun süredir kimse bu konuya değinmedi. Gebelik takvimimde 3 gün sonrası için kıyafetleriniz dar gelmeye başladı diyor ama ben eski kıyafetlerimi giymeye devam ediyorum. vucudunda değişiklik olanlar var mı?
Canim progestan bebegin tutunmasini yardimci dusuk onleyici doktor kullan dediyse kullsn mutlaka.yarari olur zarari olmaz.anlamadım yaa benim hiç lekelenmem olmadı ama doktor günde 3 kere mutlaka iç dedi ve her hafta kontrole çağırıyor.progestanın özellikle üstünde duruyor bittimi yazayım diye
evet annemde tansiyonun dusmustur dıyor canım.Öle oldu sanırım ama cok kotu bır sabah gecırdım yaniii ...
kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
güzel anneler Allah hepinizden razı olsun inş , dualarınız için çoook teşekkür ederimm...
ben hamilelikten önce birkaç defa olmuştum öyle..biliyorum çok kötü bir durum..benimde tansiyonum genelde düşüktür..biraz aç kalınca yorulunca dahada düşerdi..tabi sonuç malum..bulantı,baş dönmesi,kısaca fenalık geçirmeAllah bi daha yaşatmasın canım..
kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
Bende okudim canin..
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
kızlar merak ettiğim bir şey var
bu ikili ve üçlü testleri sanırım herkes yaptırmayı düşünüyor
ben düşünmüyorum niye derseniz Allah korusun ama bebeğimin zekasında bir sorun olduğunda bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem asla olamaz can veren Allah alacak olan da Allah
ayrıca bu testlerde çok ciddi yanılma payı var test sonuçları kötü de çıksa şimdiden oturup 7 ayımı acaba bebeğim şöyle mi böyle mi diye üzülüp ağlamak istemem hamileliğimi kendime zehir edemem
çevremde çok ciddi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu
en yakın arkdaşım buna örnek;
bebeğin down sendromlu dediler kız ağla ağla hamileliğinden hiç bir şey analamadı artık son aylarda zar zor çıktı o bunalımdan ve kızında hiçbir sorun yok ayrıca tam tersi yaşıtlarına göre aşırı zeki :)
yengemin bebeği için yine bu zeka testleri sonucu sorunlu bir bebek, sağ tarafı hiç yok yüzü kolları bu bebeği aldırmalısınız diyerek ellerine kağıt tututşturup günlerce ağlattılar üzdüler ailesini ve sonuç apakıllı topaç mı topaç bir kız çocuğu
yakınlarımdakiler artık bu testi yaptırmıyor
ve ben de düşünmüyorum yaptırmayacağım
ama bu testler hakkında bilmedğim veya eksik bildiğim bir şeyler vARSA bana da söyleyin ki ben de ona göre hareket edeyim ?
slm arkadaşlar ben bugün itibariyle 6 haftalık oldum ,hiç ama hiç bi şikayetim yok çok az yatınca kasığımda ağrı oluyo,aranızda böyle hiç ağrısı olmayan varmı arkadaşlar ya,çok merak ediyorum,dün doktora gittim alttan ultrasona gitttim doktor ters bişeyde söylemedi 1 hafta sonra gel dedi herhalde kalp atışları için ,Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ben düşünmüyorum niye derseniz Allah korusun ama bebeğimin zekasında bir sorun olduğunda bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem asla olamaz can veren Allah alacak olan da Allah
ayrıca bu testlerde çok ciddi yanılma payı var test sonuçları kötü de çıksa şimdiden oturup 7 ayımı acaba bebeğim şöyle mi böyle mi diye üzülüp ağlamak istemem hamileliğimi kendime zehir edemem
bebeğin down sendromlu dediler kız ağla ağla hamileliğinden hiç bir şey analamadı artık son aylarda zar zor çıktı o bunalımdan ve kızında hiçbir sorun yok ayrıca tam tersi yaşıtlarına göre aşırı zeki :)
yengemin bebeği için yine bu zeka testleri sonucu sorunlu bir bebek, sağ tarafı hiç yok yüzü kolları bu bebeği aldırmalısınız diyerek ellerine kağıt tututşturup günlerce ağlattılar üzdüler ailesini ve sonuç apakıllı topaç mı topaç bir kız çocuğu
ama bu testler hakkında bilmedğim veya eksik bildiğim bir şeyler vARSA bana da söyleyin ki ben de ona göre hareket edeyim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?