bende de çok gaz var, 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum.. sabah normal görünen karın akşama o kadar şişiyor ki.. ılık su öneriyorlar kuru kayısı ve kuru incir de, bana etki etmiyor ama sen bir dene istersen
kızlar merak ettiğim bir şey var
bu ikili ve üçlü testleri sanırım herkes yaptırmayı düşünüyor
ben düşünmüyorum niye derseniz Allah korusun ama bebeğimin zekasında bir sorun olduğunda bebeğimi aldırma gibi bir düşüncem asla olamaz can veren Allah alacak olan da Allah
ayrıca bu testlerde çok ciddi yanılma payı var test sonuçları kötü de çıksa şimdiden oturup 7 ayımı acaba bebeğim şöyle mi böyle mi diye üzülüp ağlamak istemem hamileliğimi kendime zehir edemem
çevremde çok ciddi sorun yaşayan arkadaşlarım oldu
en yakın arkdaşım buna örnek;
bebeğin down sendromlu dediler kız ağla ağla hamileliğinden hiç bir şey analamadı artık son aylarda zar zor çıktı o bunalımdan ve kızında hiçbir sorun yok ayrıca tam tersi yaşıtlarına göre aşırı zeki :)
yengemin bebeği için yine bu zeka testleri sonucu sorunlu bir bebek, sağ tarafı hiç yok yüzü kolları bu bebeği aldırmalısınız diyerek ellerine kağıt tututşturup günlerce ağlattılar üzdüler ailesini ve sonuç apakıllı topaç mı topaç bir kız çocuğu
yakınlarımdakiler artık bu testi yaptırmıyor
ve ben de düşünmüyorum yaptırmayacağım
ama bu testler hakkında bilmedğim veya eksik bildiğim bir şeyler vARSA bana da söyleyin ki ben de ona göre hareket edeyim ?
aramıza hoş geldin bulantı ailesi olduk :)
ben yanımda poşet ve ıslak mendil taşıyorum minibüste
serviste falan midem bulanırda bişey bulamazsam diye :)
canım bugün yaprak sarması istedi ihihi :)
kayınvalidemi aradım çok güzel yapar o
anneeeeeee canım çok sarma istedi nolur nolur dedim hahaha :)
sağolsun akşama yapıcak :)
kızlar çok heyecanlıyım perşembe gününe randevu aldım ikili testimiz yapılacak
bu hafta 3.ayım bitiyo ve ben nerdeyse 2 kilo aldım doktorum ne diyecek çok merak ediyorum
benden başka ilk 3 ayda kilo alan var mı
ehehe benimde yaprak sarması çok istedi eşim alacak ama dışarıdan alınan ne kadar iyi olur ki perşembe anneme gideceğim ona sipariş verdim bende o yapacakkk:))
canımın bişeyler istemesini özledim ama bennnn hatta yemek yemeyı sanki hep böyle kalcam gibi geliyooo:)
Mide bulantıların var dimi benim de çok ama ben hem yiyip hem bulananlardanım aç kalsam bulanır yesem bulanırr gerçi biraz azaldı şu ara bi iyi bir kötü gidiyorum yakında eçicek umarım seninde kısa sürede geçer inşallahh
bende bulantı felan yok yaa :S
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
slm guzel anneler ben bugun mide bulantısı için bişey okudum denedim bende işe yaradı paylaşayım belki birine derman olur dedimm
ayva limonla tuzla yediğiniz zaman hemen kesiyo yani bende öle oldu bide ben bu 11 haftada olan arkadaşları takip ediyorum bakalım 12. haftada bulantılar uçuppp gidicekmi :):) belki onlardan bulantı gectı haberini alınca dayanma gucumuz artar kızlarrr:)
ayyyyy canım yaaaa şukret bence şanslı annelerdenin hiç tavsıye etmıyorum resmen hayatla bağlantım koptu evim kokuyo bana herşey kokuyo başımı yastıktan kaldırmaya gelmiyo hoop hemen bulantı o yuzden bebeğini sağlıkla kucağına aldığında ben şanslı anneyım diceksin tatlımmmmm ah keşke bulantılar bitseeeeee:)
Ben de okudum canım..Allah kabul eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?