2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende de çok gaz var, 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum.. sabah normal görünen karın akşama o kadar şişiyor ki.. ılık su öneriyorlar kuru kayısı ve kuru incir de, bana etki etmiyor ama sen bir dene istersen

slm guzel anneler ben bugun mide bulantısı için bişey okudum denedim bende işe yaradı paylaşayım belki birine derman olur dedimm

ayva limonla tuzla yediğiniz zaman hemen kesiyo yani bende öle oldu bide ben bu 11 haftada olan arkadaşları takip ediyorum bakalım 12. haftada bulantılar uçuppp gidicekmi :):) belki onlardan bulantı gectı haberini alınca dayanma gucumuz artar kızlarrr:)

bende de çok gaz var, 6 aylık hamile gibi dolaşıyorum.. sabah normal görünen karın akşama o kadar şişiyor ki.. ılık su öneriyorlar kuru kayısı ve kuru incir de, bana etki etmiyor ama sen bir dene istersen

Saol ya gercekten zor gobegin kocaman olmasi degilde icibi gazla dolmasi daha kotu ..

kesinlikle katılıyorum. bu testlerde kesin tanı zaten konulmuyor,sadece risk olup olmadığı araştırılıyor.boşu boşuna gerilmeye gerek yok.Allah zaten en hayırlısını verir.

ehehe benimde yaprak sarması çok istedi eşim alacak ama dışarıdan alınan ne kadar iyi olur ki perşembe anneme gideceğim ona sipariş verdim bende o yapacakkk:))

Bende 1,5 kilo aldım ama akşam olunca karnım öyle bir şişiyor ki sanki 5 kilo almışım hepsinin de karnıma almışım:))) bir garibim bu sefer ben kızımda hiç almamıştım 3.5 aydan sonra başlamıştı gerçi sonra bir başlamıştı durdurabilene aşk olsun:))) 33 kilo almıştım ilk hamileliğimdee vuu diyenler vardırr... Doğumdan sonra 6 ay içinde eskisinden zayıf oldum 88 kilolada 52 kiloya düştüm.... Bakalım şimdi ne olacakkk :)

ehehe benimde yaprak sarması çok istedi eşim alacak ama dışarıdan alınan ne kadar iyi olur ki perşembe anneme gideceğim ona sipariş verdim bende o yapacakkk:))

canımın bişeyler istemesini özledim ama bennnn hatta yemek yemeyı sanki hep böyle kalcam gibi geliyooo:)

canımın bişeyler istemesini özledim ama bennnn hatta yemek yemeyı sanki hep böyle kalcam gibi geliyooo:)

Mide bulantıların var dimi benim de çok ama ben hem yiyip hem bulananlardanım aç kalsam bulanır yesem bulanırr gerçi biraz azaldı şu ara bi iyi bir kötü gidiyorum yakında eçicek umarım seninde kısa sürede geçer inşallahh

hem nasıl artık psıkolojim bozuluyo psikopta bağladım :)

bende bulantı felan yok yaa :S

ayyyyy canım yaaaa şukret bence şanslı annelerdenin hiç tavsıye etmıyorum resmen hayatla bağlantım koptu evim kokuyo bana herşey kokuyo başımı yastıktan kaldırmaya gelmiyo hoop hemen bulantı o yuzden bebeğini sağlıkla kucağına aldığında ben şanslı anneyım diceksin tatlımmmmm ah keşke bulantılar bitseeeeee:)

Canim bende okudum duayı allah kabul etsin

bende okudum duayi cnm

5 veya 6. haftada basladı benım bulantılarım .. arada hafifliyor arada yataktan elımı kaldıramayacak hale gelıyorum 1gun ıyı olsam 2. gun yıne kotu oluyorum o haftalardan berı benım hıc kusmadan veya ogurmeden gecırdıım max 4-5 gun olmuştur toplamda. Moral vermek isterdim ama benim bulantılarım geçmedi sadece dediğim gibi arada hafifliyor .. yinede her bunye bir değil tabi..

aynen öyleee şu koku olayı çok kötüüü kendi psikolojimi bırak herkesin psikolojisini bozdum 5 yaşında kızım var anne ellerim kokuyor mu bende mi kokuyorum öpmeyecekmisin beni de diyor ona da içim gidiyor amaaa fena haller bunlarrr midesi bulanmayanlar koku almayanlar şükretsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…