2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim ki bulantımı bilmiyorum ağrımakla bulanmak arası bişey sanırım ama bu yüzden yediğimi çıkardığım öğürdüğüm de oluyor bende anlamadım tam bulantı değil gibi :) ama kaç haftadır bununla yaşıyorum ağzımın tadı yok hep acı ne zaman geçecek ki...

Geçicek imşallah hepsi hiç merak etme... En kötu.doğumdan sonra geçicek:))ama geçicek hiç bunları düşünme şimdi ...

gunaydin kizlar ben daha uyumus degilim bas agrisindan uyuyamiorumbugun doktor kontrolum var 5:15 insallah hersy yolundadir...

canım ya benim 2-3 gündür baya baya azaldı bulantılarım,hatta artık sadece patetes ve pirinç pilavıgördüğümde midem bulanıyo,sanırım geçmeye başlıyo,inşlh öyledir yani,,,bence 12. haftadan sonra hiçbirimizde bişicikler kalmayacak,,..ayrıca sürekli meyve yiyorum oda faydalı oluyo diye düşünüyrm,iş yerimde masamın üstünde kuruyemiş ve meyve bulunduruyorum midem bi tuhaf olduğunda hemen ağzıma atıyorum bişiler,,mide açken boşken daha çok bulanıyor

günaydın arkadaşlar benim de soğan görünce midem bulanıyor...soğan doğrayamıyorum...bazen iş yerinde ara ara bulantım oluyor....tuzlu leblebi iyi geliyor yanımda hep bulunduruyorum onu yiyince hafifliyor.....

gunaydın kızlar
hıç bulantım olmadı bebeğimin kalbının attıını görmesem hamıle olduğuma ınanamayacağım o derece. ama hıç tadım yok
ben ıkılı uçlu testlerı yaptıracağım. ne olur ne olmaz sonradan pişman olmak ıstemem

kızlar aranızda varisi olupta hamilelik geçirmiş olan ya da şuanda varisi olan var mı ?

Canım benim varis değil de lenf ödem var o da varisten daha kötü ilerleyen zamanlarda iyice artmaz inşallah yazları zaten ayağım davul gibi oluyor bir de kilodan iyice davul olacak diye korkuyorum.. Senin şu anda bir sıkıntın var mı varisle ilgili?

yeşil erik ben de istiyorumm yaa ama bulamadımm sen hangi ildesin nerden buldunn merak ettimm??

Ggünaydın canım,aman bulantın olmasın oldumu çok zor oluyor...bende de ara ara oluyor çok şükür...halsizlik bende de oluyor iş yerinde resmen uyukluyorum....

ikili üçlü testler ne demek canım beni maruz gör .

canım benim iki bacağımda epey sorunlu..ama dıştan hiçbir problem yok..yani baksan demezsin var bişey diye..ama içerde büyük bir travma varmış..kalpdamar cerrahım öyle demişti..hatta ben hamile kalmadan önce falan bunun için lazerle falan ameliyat olmayı planlıyodum..ama çok yüksek paralar istediler..sonraya erteledim..sonrada hamilelik çıktı..doktorum acil kardiyolojiye gitmen lazım dedi..bi arada tansiyonum epey yükseliyodu..çok endişelendi..allaha şükür şimdi yine düştü tansiyonum..ama acilen gidip bütün bu durumlarını anlatman lazım dedi..ssana bele kadar olan varis çorabı verecek muhtemelen dedi..ben zaten kalp için gitmiştim önceden kardiyolojiye..çabuk yorulma fenalaşma gibi durumlarım vardı..bi de ailede kalp var..o yüzden bunu duyunca doktor iyiden iyiye endişelendi..bakalım nasipse 1-2 hafta içinde gidicem..çalıştığım için hemen gidemiyorum..

senı yonlendırmedımı doktorun cnm. gebeliğin 11-13 haftalarında ultrasonda ıkılı tarama testı yapılıyormuş. bebeğin ense kalınlığı burnu vs ölçuluyomuş. ALLAH korusun bebekte bazı anormallıkler varsa saptanabılıyomuş. uçlu taramada daha sonra bır gelışmışı galıba

arkadaşlar günlük okuduğunuz dualar var mı,ibadet ,dua anlamında bebekleriniz için neler yapıyorsunuz?

canım ben namazlarımdan sonra elimi karnıma koyup salavat getiriyorum,ayrıca günlük (yine elimi karnıma koyup) 140 tane salavat getiriyorum,ve fırsat buldukça,ayeltel kursi,ihlas ve fatiha süresini okuyorum,,bende bi ara senin gibi araştırdım,yusuf suresi,meryem suresi,enbiya suresi,ibrahim suresi,ali imran suresi,asr suresi okunuyor....eğer çalışmıyorsan evdeysen bol bol oku canım,bebeklerimizi dualarla koruyalım,,ben açıkcası bu süreleri daha okuyamadım,hep niyetleniyorum ama bi türlü fırsat bulamadım,çalışınca zor oluyo ama yinede allah nasip ederse bende başlıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…