ya benim ki bulantımı bilmiyorum ağrımakla bulanmak arası bişey sanırım ama bu yüzden yediğimi çıkardığım öğürdüğüm de oluyor bende anlamadım tam bulantı değil gibi :) ama kaç haftadır bununla yaşıyorum ağzımın tadı yok hep acı ne zaman geçecek ki...
allah razı olsun hepinizden çok sağolun, inş dualarımız kabul olur ..
slm guzel anneler ben bugun mide bulantısı için bişey okudum denedim bende işe yaradı paylaşayım belki birine derman olur dedimm
ayva limonla tuzla yediğiniz zaman hemen kesiyo yani bende öle oldu bide ben bu 11 haftada olan arkadaşları takip ediyorum bakalım 12. haftada bulantılar uçuppp gidicekmi :):) belki onlardan bulantı gectı haberini alınca dayanma gucumuz artar kızlarrr:)
arkadaşlar günlük okuduğunuz dualar var mı,ibadet ,dua anlamında bebekleriniz için neler yapıyorsunuz?
ablam hamileliğinde Yusuf Suresi okurdu bebeğin güzel olması için.
kızlar aranızda varisi olupta hamilelik geçirmiş olan ya da şuanda varisi olan var mı ?
kızlar ilk mide bulantımı yaşamış bulunmaktayımm ınsallah daha olmaz :)) Çok kotu bıseymiş yaaaaaa((
işe gıderken mınubusteydım bırden mıdem bulanmaya basladı gozum karardı terlemeye basladım ay cok kotuydu. Tansıyonumda dusmus olabılır bılmıorum. Arabadan ınıp kendımı dısarı attımmm dayanamadım... ınınce bıraz oturup kendıme geldımm sonra yine iş yoluna devam :)) Sımdı ıyıyım hıc bıseyım yokkk ınsallahta daha olmazz. İçinizde Aşermeye baslayan var mı? Benım canım 3,4 gunudr yeşil erık ıstıodu eşim bugun bulmus ama tanesi 25 tl miş 3 tane almış banacanım benım yaaa sevıyorum onuuu :)))
gunaydın kızlar
hıç bulantım olmadı bebeğimin kalbının attıını görmesem hamıle olduğuma ınanamayacağım o derece. ama hıç tadım yok
ben ıkılı uçlu testlerı yaptıracağım. ne olur ne olmaz sonradan pişman olmak ıstemem
Canım benim varis değil de lenf ödem var o da varisten daha kötü ilerleyen zamanlarda iyice artmaz inşallah yazları zaten ayağım davul gibi oluyor bir de kilodan iyice davul olacak diye korkuyorum.. Senin şu anda bir sıkıntın var mı varisle ilgili?
Ggünaydın canım,aman bulantın olmasın oldumu çok zor oluyor...bende de ara ara oluyor çok şükür...halsizlik bende de oluyor iş yerinde resmen uyukluyorum....
ikili üçlü testler ne demek canım beni maruz gör .
arkadaşlar günlük okuduğunuz dualar var mı,ibadet ,dua anlamında bebekleriniz için neler yapıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?