2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardımcın olsun canım. Umarım hamilelikte bu sıkıntıların hiçbirini yaşamazsın..

gittim dün ama hamile olduğun için ilaç veremem ameliyatta yapamam dedi 1.5 ay sonra gel kntrole dedi .. nolucak şimdi ..korku sardı içimi

bende bugün 6 hafta 1 günlügüm .. salı günü kalp atısları için gidicem bende ..allah yardımcımız olsun canım :)

teşekkür ederim canım bilgilerin için...bende araştırdım biraz önce o süreler okunuyormuş,Allahın izniyle başlayacağım bende....iş yerinde fırsat buldukça dualarla geçireceğim vaktimi...

canım İstanbul Pendıkteyım bennnn... Pendıkte bır manavdan bulmuslarr

hayır canım söylemedi zaten tahlil sonuçlarını bekliyordum gelince giderim diye,gittiğim doktoru da beğenmedim,bende yeni doktor arayışına girdim ve cuma günü ona gideceğim nasipse,ama ilk gittiğim doktor dememişti...3 hafta önce gitmiştim....Rabbim korusun bebeklerimizi...

teşekkür ederim canım bilgilerin için...bende araştırdım biraz önce o süreler okunuyormuş,Allahın izniyle başlayacağım bende....iş yerinde fırsat buldukça dualarla geçireceğim vaktimi...

rabbim şimdiden kabul etsin canım...bide bişi söyliycem dualrı okurken bi elini karnına koy,,,,neden bilmiyorum ama ben o şekilde bebeğiminde duayı hissettiğine inanıyorum,,,ben daha önce tedavi görürkende bebeğimin olması için dua ederken hemen elimi karnıma koyyrdm.

anladım canım geçmiş olsun . umarım iyi bir doktora denk gelirsin de şifa bulursun. Kalp gerçekten çok önemli ya bütün vücudu etkiliyor. bir de senin içten olması daha da kötü.. Varis çoraplarının faydası olur inşallah ama alırken dikaktli ol ölçülerini iyi alsınlar yoksa hiçbir faydası olmaz. Bir de ailede de kalp varmış ya artık neye dikkat etmen gerektiğini biliyorsundur umarım sıkıntısız bir şekilde atlatırsın hamileliğinii.

Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim , Allah ım hamile olan bütün hanımlara kolay doğumlar , sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş..Bu duayı okuyan okumayan bütün hamile arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnş benimde bebişim hayırlı zamanda gelir..

Benim de iki gündür karnım çok şiş. Patlayacak gibi hissediyorum, rahatsız ediyor. 4 aylık gibi göbeğim çıktı şimdiden. Doktoru arayıp sorsammı diye düşünüyordum. Demekki benim gibi olanlar varmış :)

Ben de okudum arkadaşım. Allah kabul etsin.Hayırsıyla en kısa zamanda sana da bu duyguyu tattırsın inşallah

Benimde karnım şişti bu sabaha kadarr 5 aylık gibiydim :) Biraz yürüyüş yaptım bir de poortakal gibi meyveler mideme gaz yapmaya başladı onu farkettim ve yemeyi bıraktım. Bir de kuru incir yiyerek kabızlıktan kurtuldum bu sabah çok şükür iyiyim ve karnım normale döndü. İstersenn sen de bir dene belki faydası olur

Bende dün sabah portakal suyu içtim öğleden sonra da portakal yedim. Dikkat edeyim bakalım. Teşekkür ederim arkadaşım. İnsanın ilk hamileliği olunca her belirtiden korkar oluyor. Arkadaşlar görünce de bizim 4 aylıkken böyleydi epey çıkmış karnın deyince kafam karıştı. Bugün hamile pantalonu giymeye başladım rahat ettim biraz.

benimde karnım çok şiş 6 aylık gibiyim en genis olan pantolonum sıkıyor ne yapacam daha çok erken değil mi..

Benim göbeğim vardı normalde şimdi hamilelikten büyüdü mü büyümedi mi anlayamıyorum. bir de yediklerimiz şişkinlik yaptığı için davul gibi oluyorz. Göbeğim baya şişince bende acaba dedim bebişe bişey oldu da karnım su mu topluyo endişelendim ama geçince içim rahatladıı. Tuz yemeyi de azalt ki ödem yapmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…