arkadaşlar günlük okuduğunuz dualar var mı,ibadet ,dua anlamında bebekleriniz için neler yapıyorsunuz?
canım benim iki bacağımda epey sorunlu..ama dıştan hiçbir problem yok..yani baksan demezsin var bişey diye..ama içerde büyük bir travma varmış..kalpdamar cerrahım öyle demişti..hatta ben hamile kalmadan önce falan bunun için lazerle falan ameliyat olmayı planlıyodum..ama çok yüksek paralar istediler..sonraya erteledim..sonrada hamilelik çıktı..doktorum acil kardiyolojiye gitmen lazım dedi..bi arada tansiyonum epey yükseliyodu..çok endişelendi..allaha şükür şimdi yine düştü tansiyonum..ama acilen gidip bütün bu durumlarını anlatman lazım dedi..ssana bele kadar olan varis çorabı verecek muhtemelen dedi..ben zaten kalp için gitmiştim önceden kardiyolojiye..çabuk yorulma fenalaşma gibi durumlarım vardı..bi de ailede kalp var..o yüzden bunu duyunca doktor iyiden iyiye endişelendi..bakalım nasipse 1-2 hafta içinde gidicem..çalıştığım için hemen gidemiyorum..
canım gecen gün benim tsh yüksek cıktı.doktor arkadasımı aradım.yükseklikte problem ama cok değil dedi. bebek bu günlerde kendisi hormon salgılayamadığı için anneden alıyomuş hormonları o yüzden düşük olması daha problem yaratır dedi.bu da cocukta sanırım troid bezlerinin gelişmeemsine neden oluyo. kesinlikle dahiliyeciye git. ve bi kez daha ölçtür çünkü bunlar hormon oldugu için düzene de giriyo sonralardan
slm arkadaşlar ben bugün itibariyle 6 haftalık oldum ,hiç ama hiç bi şikayetim yok çok az yatınca kasığımda ağrı oluyo,aranızda böyle hiç ağrısı olmayan varmı arkadaşlar ya,çok merak ediyorum,dün doktora gittim alttan ultrasona gitttim doktor ters bişeyde söylemedi 1 hafta sonra gel dedi herhalde kalp atışları için ,Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canım ben namazlarımdan sonra elimi karnıma koyup salavat getiriyorum,ayrıca günlük (yine elimi karnıma koyup) 140 tane salavat getiriyorum,ve fırsat buldukça,ayeltel kursi,ihlas ve fatiha süresini okuyorum,,bende bi ara senin gibi araştırdım,yusuf suresi,meryem suresi,enbiya suresi,ibrahim suresi,ali imran suresi,asr suresi okunuyor....eğer çalışmıyorsan evdeysen bol bol oku canım,bebeklerimizi dualarla koruyalım,,ben açıkcası bu süreleri daha okuyamadım,hep niyetleniyorum ama bi türlü fırsat bulamadım,çalışınca zor oluyo ama yinede allah nasip ederse bende başlıycam
Ben meryem suresi ve yasin suresi okuyorum. Yusuf suresi ve Enbiya suresinin de okunması gerektiğini söylediler.
Canım benim varis değil de lenf ödem var o da varisten daha kötü ilerleyen zamanlarda iyice artmaz inşallah yazları zaten ayağım davul gibi oluyor bir de kilodan iyice davul olacak diye korkuyorum.. Senin şu anda bir sıkıntın var mı varisle ilgili?
yeşil erik ben de istiyorumm yaa ama bulamadımm sen hangi ildesin nerden buldunn merak ettimm??
senı yonlendırmedımı doktorun cnm. gebeliğin 11-13 haftalarında ultrasonda ıkılı tarama testı yapılıyormuş. bebeğin ense kalınlığı burnu vs ölçuluyomuş. ALLAH korusun bebekte bazı anormallıkler varsa saptanabılıyomuş. uçlu taramada daha sonra bır gelışmışı galıba
teşekkür ederim canım bilgilerin için...bende araştırdım biraz önce o süreler okunuyormuş,Allahın izniyle başlayacağım bende....iş yerinde fırsat buldukça dualarla geçireceğim vaktimi...
canım benim iki bacağımda epey sorunlu..ama dıştan hiçbir problem yok..yani baksan demezsin var bişey diye..ama içerde büyük bir travma varmış..kalpdamar cerrahım öyle demişti..hatta ben hamile kalmadan önce falan bunun için lazerle falan ameliyat olmayı planlıyodum..ama çok yüksek paralar istediler..sonraya erteledim..sonrada hamilelik çıktı..doktorum acil kardiyolojiye gitmen lazım dedi..bi arada tansiyonum epey yükseliyodu..çok endişelendi..allaha şükür şimdi yine düştü tansiyonum..ama acilen gidip bütün bu durumlarını anlatman lazım dedi..ssana bele kadar olan varis çorabı verecek muhtemelen dedi..ben zaten kalp için gitmiştim önceden kardiyolojiye..çabuk yorulma fenalaşma gibi durumlarım vardı..bi de ailede kalp var..o yüzden bunu duyunca doktor iyiden iyiye endişelendi..bakalım nasipse 1-2 hafta içinde gidicem..çalıştığım için hemen gidemiyorum..
canım İstanbul Pendıkteyım bennnn... Pendıkte bır manavdan bulmuslarr
Bende 1,5 kilo aldım ama akşam olunca karnım öyle bir şişiyor ki sanki 5 kilo almışım hepsinin de karnıma almışım:))) bir garibim bu sefer ben kızımda hiç almamıştım 3.5 aydan sonra başlamıştı gerçi sonra bir başlamıştı durdurabilene aşk olsun:))) 33 kilo almıştım ilk hamileliğimdee vuu diyenler vardırr... Doğumdan sonra 6 ay içinde eskisinden zayıf oldum 88 kilolada 52 kiloya düştüm.... Bakalım şimdi ne olacakkk :)
Allah razı olsun hepinizden çok teşekkür ederim , Allah ım hamile olan bütün hanımlara kolay doğumlar , sağlıklı evlatlar nasip etsin inşş..Bu duayı okuyan okumayan bütün hamile arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. İnş benimde bebişim hayırlı zamanda gelir..
Benim de iki gündür karnım çok şiş. Patlayacak gibi hissediyorum, rahatsız ediyor. 4 aylık gibi göbeğim çıktı şimdiden. Doktoru arayıp sorsammı diye düşünüyordum. Demekki benim gibi olanlar varmış :)
Benimde karnım şişti bu sabaha kadarr 5 aylık gibiydim :) Biraz yürüyüş yaptım bir de poortakal gibi meyveler mideme gaz yapmaya başladı onu farkettim ve yemeyi bıraktım. Bir de kuru incir yiyerek kabızlıktan kurtuldum bu sabah çok şükür iyiyim ve karnım normale döndü. İstersenn sen de bir dene belki faydası olur
Bende dün sabah portakal suyu içtim öğleden sonra da portakal yedim. Dikkat edeyim bakalım. Teşekkür ederim arkadaşım. İnsanın ilk hamileliği olunca her belirtiden korkar oluyor. Arkadaşlar görünce de bizim 4 aylıkken böyleydi epey çıkmış karnın deyince kafam karıştı. Bugün hamile pantalonu giymeye başladım rahat ettim biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?