2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benımde karnım 4 -5 aylık gıbı bebek mercımek kadar ama karnımı gören oyle demez kıloda almaya başladım ....aslında cok yımıyorum ama hareketsızlık var lk uc ay yuruyuş yasak dıye yapmıyorum

amin sağol canım..inşallah hepimiz sıkıntısız bir şekilde atlatırız hamileliklerimizi ve sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız..

benımde karnım 4 -5 aylık gıbı bebek mercımek kadar ama karnımı gören oyle demez kıloda almaya başladım ....aslında cok yımıyorum ama hareketsızlık var lk uc ay yuruyuş yasak dıye yapmıyorum

sibelim bende aynıyım düsündürmeye basladı beni.birazcık rejime baslasam kötü mü yaparım

kızlar karın ve bel ağrım var normalmidir ?

Karın ağrını bilemem ama bel ağrısı çok normal.Hamile kaldığın andan itibaren o taş gibi bildiğimiz leğen kemiği ve çatı kemiği yumuşamaya başlıyor.Bir de bebek büyüdükçe vücudunun ağırlık merkezi değişiyor.
Ben hamile kaldığımdan beri belim ikiye ayrılıyor.

9+2' deyiz boy:24.33 normal mi kızlar bu ya bazılarınza denk geldim aynı hafta ama boy farklı ..problem yoktur değil mi? :26:

sibelim bende aynıyım düsündürmeye basladı beni.birazcık rejime baslasam kötü mü yaparım

ne rejımı canım ya bebeğimden kıymetlımı. ustelık ben 72 ıle hamıle kaldım zaten kıloluyum bu gıdışle yandım ama rejım felan aklıma gelmıyo onun sağlığı ıçın rejım yapamam ama dıkkat etmek lazım o ayrı
kızlar ya doktor sutu şart koştu ıçemıyorum ben

benim baştan bişeyim yoktu ama 1 haftadır belim ağrıyor yürürken bile zorlanıyorum oturup kalkarken de aynı
bu akşam doktora gidicem onuda söylicektim bende

bi kaç gündür mide bulantım vardı ama afedersiniz çıkarmıyodum
dün akşamdan beri kaç oldu artık yeter dedim yani
çok kötüyüm

çok tuzlu da yemiyorum ama, bünye demekki. Doktoru aradım bugün hazımsızlıktandır dedi. Çiğneme tablet kullanabilirsin dedi.
Zaten birsürü ilaç kullanıyorum şimdilik yediklerime dikkat edeceğim.

benimde karnım çok şiş 6 aylık gibiyim en genis olan pantolonum sıkıyor ne yapacam daha çok erken değil mi..

Biz erken şiştik kardeş :) Ama tavsiyem rahat bir pantalon al. Dün lastikli hamile pantalonu aldım. Bugün işyerinde çok rahat ettim. Tavsiye ederim. Karnımızı sıkan şeyler giymemiz gerekir. 4 ayı atlattıkmı bunlar da geçer inşallah normale döneriz.

yapmam da ama biraz daha dikkat edeyim diyorum.maalesef bende her aksam iğrenerek 1 bardak içiyorum
bende hemen almalıyım çok sıkmaya basladılar.daral geliyor

yapmam da ama biraz daha dikkat edeyim diyorum.maalesef bende her aksam iğrenerek 1 bardak içiyorum

bende hemen almalıyım çok sıkmaya basladılar.daral geliyor

al canım ben aldım çok rahat ettim
alttan ve üstten ayarlı bide bedeni büyük verdi kadın
sıktım kendi bedenime getirdim
çokta rahat kullanıyorum
boşuna çekmişim o kadar zorluklar düğmem açık oturuyodum iş yerinde ihihi :)

ben içemiyorum sutten nefret ediyorum

canım bende sütten tiksinmiştim geçen gün cocopops aldım baya iyi geldi onunla karıştırıp en azından yatarken bi kase içiyorum,tavsiye ederim bi dene istersen..

her sabah içiyorum ama artık zorlanmaya başladım
yumurtayla birlikte yiyeyim diyorum gitmiyo
yavaş yavaş nefret etmeden bırakayım diyorum arada bi içerim

canım yumurtayla sütü bi arada tüketme,bildiğime göre kalsiyum-protein,kalsiyum-demir birlikte tüketilmemeli..bi zararı olmuyo ama yararıda olmuyo,zaten sütü zoraki içiyoruz bari yararını görelim,aralarında 2 saat ara vermen gerek

Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo

canım dün kontrole gittiğinde ultrasondan bakılmadımı? doktorunu arayıp sorsan,yada bugün gitsen canım

sağol canım ben bunu bilmiyodum
çay içmiyorum sabah kahvaltıda veya başka türlü zararlı diye
bende sabah süt içmeye başladım
e yumurtada ye dedikleri için yedim
ama doktorum süt yoğurt yumurta ye demişti
bende sabah kahvaltısında süt ve yumurtayı yemeye çalıştığımı söylemiştim
bişey dememişti bana ben yine bu akşam gidicem nasıl olsa sorayım
içimiz rahat etsin yoksa boşuna niye zorlayım kendimi

.....

canım dün kontrole gittiğinde ultrasondan bakılmadımı? doktorunu arayıp sorsan,yada bugün gitsen canım

Hayır cnm bakılmadı dun sadece tahlıller ıcın gıtmıştım ıdrar vs dr bıde bhcg baktıralm dedı bende bugun yaptırdm başka bı yerde sonucu alınca sok oldum bgn bnm drum yok hastanede aradım ama başka bı dr var bendde cebı yok o yüzden gorusemıyorum napıcamı bılmıyrm ama bı sorun olduğundan emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…