2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bende okudum Allah kabul etsin..

belki normaldir canım panik yapma hemen. acile yada başka bir doktora git istersen

Ulaşabildiğin ilk jinekoloğa sor.Olmadı kaydını yaptırdığın ana çocuk sağlığı merkezindeki (sağlık ocağındaki) ebe hemşirene sor. Sonuçta hepsi tahlil sonucu okumayı biliyor.

Aklın yolu bir! Aynı anlarda aynı cevabı yazmışız

ben içemiyorum sutten nefret ediyorum

Bende şimdiye kadar süt içtiğimi hatırlamam, hatta nescafe, cornfleks vs bile tüketemezdim. ama şimdi tüketmeye çalışıyorum. doktorum bana günde 3-4 bardak süt içmen gerek dedi. o kadar içemiyorum ama ara öğünde meyveyle tüketiyorum. sütü ocakta 4-5 dakika ısıtıyorum ne kaynamış olup kokuyo nede soğuk oluyo. hem meyvenin şekerini dengeliyor hemde kilo kontrolü açısından faydalı.
önce sütü içiyorum sonra meyvemi yiyorum. 1 bardak süt= 1 kase yoğurt= 2 bardak ayran. Bu dengeyi sağlayarak da alternatifleri tüketebiliriz aslında ama herkes süt diyor ben ayran içip yoğurt yesemde süt tüketmeyede dikkat ediyorum.

Bi fikri olan yokmu

bir fikrim yok canım, yanlış yönlendirmekte istemem açıkcası. zaten bana bhcg ydi sanırım bu test hiç yapılmadı. ben test yaptım evde pozitif çıktı, 2 gün sonra dr gittim keseyi gördük. Doktorumda istemedi bu testi benden..

1 aya kadar çıkar erikler de o zamana kadarrr bende bulurum inşallah yaa. Ama çok pahalıymış tanesi 25 tl ohaaa yaniii nerde yetiştirmişler de o kadar pahalı satıolar

Aynen canım cok pahalıııı yaaa... Ben ınanmadım ılk 3 tane aldım yeter dımı falan dedı bana ne bılım 3 tane erıge 75 tl vermıs şaka gıbı ama gercekmiş. Diyokı bana bundan sonra kolay seyler ceksın canın dıyor sen yakında karpuz ıstersın bıde dıyor

Aklın yolu bir! Aynı anlarda aynı cevabı yazmışız

bana doktor sonuçları al 15 gün sonra gel dedi

baktım ki sonuçlarda bakteri görüldü yazıyo
hemen sağlık ocağına danıştım
15 gün onumu beklicem
orada ki doktor bol bol su içmemi söyledi içiyorum
inşAllah bişey kalmıcak bak ben bu akşam sonuçlarımı göstericem doktora önceden bilinçlenmiş oldum :)

bildiğimiz yeşil eriğin 1 tanesi mi 25 TL lol yuh artık.. çekirdeği altındanmıymış?

şuan düğmem açık oturuyorumm

canım daha önceden muayene olmadın mı? seni endişelendirmek istemem ama benim bi arkadaşımda da aynı durum oldu..yani sat tarihine göre 5-6 haftalık hamile olması gerekirken kan testinde 3 haftalık çıktı..doktor üstüne görmüşsün dedi ve düşük tehliken var dedi..rapor verdi..ama malesef 3-4 sonra bebeğini kaybetti..ama onda koyu kahverengi akıntısı da vardı..bence hiç vakit kaybetmeden bir doktora git ve ne olduğunu öğren..için rahatlasın..

bana da az sabret sana 1-2 aya önüne bi kamyon karpuz koyayım şimdi isteme diyo hahaha :)
çok severim ama canım istemiyo bu aralar hamileliğimin yaza gelmesine bitek bu sebepten seviniyorum
erik karpuz kavun çok severim yemek yemem onları yerim :)

eşim ben daha istemeden karpuz getirdi ve zamanlı zamansız istemeyim diye tedbirli davrandı erik amma da pahalıymış karpuz manavlarda oluyor ki arkadaşlar ayrıca o kadar da pahalı değil canı çeken durdurmasın kendini

karpuz mu hımm:) canım cektı sımdı banada yollamak zorundasın:)

valla çektimi canın arkadaşım ya hani ne biliim herkes erikler karpuzlar derken bende yaziim dedim aslında aklımdan da geçti ya birisinin canı çekerse diye:) alıp gönderelim arkadaşım,bir bebiş daha mutlu olsun yeterr

hata olabilir sonuçlarda

git doktora rahatlat içini

bugün diğer günlere göre ekstra karnım büyük ve nefes darlığım başladı
11+0 dayım, bebeğin en hızlı büyüdüğü hafta bu haftaymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…