- 22 Mart 2011
- 227
- 49
- 98
Merhaba güzel anneler sizden bir şey rica edecektim, hamile bayanlardan 41 adet ayetel kürsü topluyorum rica etsem her bayan 1 tane ayetel kürsü okuyabilir mi? Hepinize şimdiden çok teşekkür ederim, Allah ım sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin inş..
Allahü lâ ilâhe illâ hüvel hayyül kayyûm. Lâ tehuzühû sinetün ve lâ nevm. Lehû mâ fis-semâvâti vemâ fil erd. Menzellezî yeşfeu indehû illâ biiznihi. yalemü mâ beyne eydîhim vemâ halfehüm velâ yühîtûne bişeyin min ilmihî illâ bimâ şâe vesia kürsiyyühüssemâvâti vel erd. Velâ yeûdühü hıfzuhumâ ve hüvel aliyyül azîm.
Hayır cnm bakılmadı dun sadece tahlıller ıcın gıtmıştım ıdrar vs dr bıde bhcg baktıralm dedı bende bugun yaptırdm başka bı yerde sonucu alınca sok oldum bgn bnm drum yok hastanede aradım ama başka bı dr var bendde cebı yok o yüzden gorusemıyorum napıcamı bılmıyrm ama bı sorun olduğundan emınım
belki normaldir canım panik yapma hemen. acile yada başka bir doktora git istersen
Hayır cnm bakılmadı dun sadece tahlıller ıcın gıtmıştım ıdrar vs dr bıde bhcg baktıralm dedı bende bugun yaptırdm başka bı yerde sonucu alınca sok oldum bgn bnm drum yok hastanede aradım ama başka bı dr var bendde cebı yok o yüzden gorusemıyorum napıcamı bılmıyrm ama bı sorun olduğundan emınım
benimde tavsiyem başka bi doktora sonuçları göstermen
hem sen sağlık ocağına kaydını yaptırmadın mı orda zaten senin doktorun var ayrıca sabit bi doktor
oraya da danışabilirsin sana yardımcı olurlar :)
ne rejımı canım ya bebeğimden kıymetlımı. ustelık ben 72 ıle hamıle kaldım zaten kıloluyum bu gıdışle yandımama rejım felan aklıma gelmıyo onun sağlığı ıçın rejım yapamam ama dıkkat etmek lazım o ayrı
kızlar ya doktor sutu şart koştu ıçemıyorum ben
ben içemiyorum sutten nefret ediyorum
Bi fikri olan yokmu
1 aya kadar çıkar erikler de o zamana kadarrr bende bulurum inşallah yaa. Ama çok pahalıymış tanesi 25 tlohaaa yaniii nerde yetiştirmişler de o kadar pahalı satıolar
Aklın yolu bir! Aynı anlarda aynı cevabı yazmışız
Aynen canım cok pahalıııı yaaa... Ben ınanmadım ılk 3 tane aldım yeter dımı falan dedı bana ne bılım 3 tane erıge 75 tl vermıs şaka gıbı ama gercekmiş. Diyokı bana bundan sonra kolay seyler ceksın canın dıyor sen yakında karpuz ıstersın bıde dıyor
al canım ben aldım çok rahat ettim
alttan ve üstten ayarlı bide bedeni büyük verdi kadın
sıktım kendi bedenime getirdim
çokta rahat kullanıyorum
boşuna çekmişim o kadar zorluklar düğmem açık oturuyodum iş yerinde ihihi :)
bildiğimiz yeşil eriğin 1 tanesi mi 25 TL lol yuh artık.. çekirdeği altındanmıymış?
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo
Aynen canım cok pahalıııı yaaa... Ben ınanmadım ılk 3 tane aldım yeter dımı falan dedı bana ne bılım 3 tane erıge 75 tl vermıs şaka gıbı ama gercekmiş. Diyokı bana bundan sonra kolay seyler ceksın canın dıyor sen yakında karpuz ıstersın bıde dıyor
şuan düğmem açık oturuyorumm
karpuz mu hımm:) canım cektı sımdı banada yollamak zorundasın:)
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo
karpuz mu hımm:) canım cektı sımdı banada yollamak zorundasın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?