2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bugün diğer günlere göre ekstra karnım büyük ve nefes darlığım başladı
11+0 dayım, bebeğin en hızlı büyüdüğü hafta bu haftaymış

Herkesin ortak sorunu bu olmaya başladı sanırım.Ben de kendimi çatlayacak gibi hissediyorum.Özellikle akşamları tv karşısında otururken.Ya gün içinde kendimi dinlemiyorum, ya da akşamları daha çok şişiyorum.
Ama bu şişkinliklerin ve nefes darlıklarının sebebi gaz ve ödem.Dehe bebekler bizi sıkıştıracak kadar büyümedi ki.İlk hamileliğimi hatırlıyorum.Bu zamanlarımda bulantı ve dişeti kanamalarım haricinde hiçbir rahatsızlığım yoktu.Şimdi 5 aylık gibi,nefes nefese geziyorum.Yattım mı oturamıyorum, oturdum mu kalkamıyorum

bugün diğer günlere göre ekstra karnım büyük ve nefes darlığım başladı
11+0 dayım, bebeğin en hızlı büyüdüğü hafta bu haftaymış

bende 10+6 bugün itibariyle
bugünlerde daha çok şişiyorum
ama bebiş daha küçük diyolar bu karın niye bu kadar şişiyoki :)ihihihi
adetten sanırım dimi ödem mi yapıyor yoksa anlayamıyorum

bende 10+6 bugün itibariyle
bugünlerde daha çok şişiyorum
ama bebiş daha küçük diyolar bu karın niye bu kadar şişiyoki :)ihihihi
adetten sanırım dimi ödem mi yapıyor yoksa anlayamıyorum

ödemde vardır tabi, git gide artacak
ilkhamileliğimde hatırlıyorum biri lafımı kesince kızardım
zaten zor konuşuyorum kesmeyin lafımı diye

pikolomon canım yaa benım bugun bulantım geçti bulansa bi turlu bulanmasa bi turlu acaba niye geçti geçince de insan b,işeymi oldu diye korkuyo bır iki gundur doktorun verdiği ilacı kullanıyodum acaba omu işe yaradı diyorumya bulansa bi trulu bulanmasa bi turlu gidp baktırsammıki bi

Bulantılarım artık maximum seviyede..geceleri mide yanması ekşimesi..ne yapacağımı şaşırıyorum..ekemkle krakerle falanda geçmiyor artık..anlık geçiyo sonra yine başlıyor..bi de normalde ben pek çıkaramayan biriyim..öyle fena olmaya başladımki artık çıkarmayada başladım..bu sefer daha da kötü hissediyorum kendimi..dedikleri 3 ay sonra bitermi..bazen duyuyorum hamilelik boyunca bu bulantıları yaşayanlar varmış..öyle olursa nasıl geçer bu hamilelik bilmiyorum..

duşuk değilki canım tabloda 11.500-ile 289000 arası gosteriyo bişey olmaz allahın izniyle canım tablolarda gösterilen rakamlara göre normalsın bişey olmaz inşallah canım

1 aya kadar çıkar erikler de o zamana kadarrr bende bulurum inşallah yaa. Ama çok pahalıymış tanesi 25 tl ohaaa yaniii nerde yetiştirmişler de o kadar pahalı satıolar

İnternnetten alışveriş yapıyorsan google arattır aş eriyorum var dondurulmuş olarak 150 gr 15 milyon bir başka sitede serada yetişen var dalından 3 tanesi 30 milyon benimde dün çok canımı çektirdiler facede paylaşmışlar hep araştırdım buradan buldum ama ben bekleyeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…