bugün diğer günlere göre ekstra karnım büyük ve nefes darlığım başladı
11+0 dayım, bebeğin en hızlı büyüdüğü hafta bu haftaymış
sid16 bulantın geçtimi? 12 haftalık olmuşsun maşallah merak ettim..:44:
bendede var nefes darlığı nedense birde vajınada ara ara ağrı oluyor neden ki acaba... hamilelik takviminde 9+ gözüküyorsun bu arada canım
Selam kızlar naasılsınız bir uğrayayım dedim
canım hoşgeldin :) iyi diyeyim hepimiz için iyi olsun inşallah... sen nasılsın canım?
bende 10+6 bugün itibariyle
bugünlerde daha çok şişiyorum
ama bebiş daha küçük diyolar bu karın niye bu kadar şişiyoki :)ihihihi
adetten sanırım dimi ödem mi yapıyor yoksa anlayamıyorum
canım ya benim 2-3 gündür baya baya azaldı bulantılarım,hatta artık sadece patetes ve pirinç pilavıgördüğümde midem bulanıyo,sanırım geçmeye başlıyo,inşlh öyledir yani,,,bence 12. haftadan sonra hiçbirimizde bişicikler kalmayacak,,..ayrıca sürekli meyve yiyorum oda faydalı oluyo diye düşünüyrm,iş yerimde masamın üstünde kuruyemiş ve meyve bulunduruyorum midem bi tuhaf olduğunda hemen ağzıma atıyorum bişiler,,mide açken boşken daha çok bulanıyor
sen yazınca farkettim yanlış yazdım 10+0 bugün
11. haftamdayım demek isteyecektim :)
Selam kızlar naasılsınız bir uğrayayım dedim
canım hoşgeldin :) iyi diyeyim hepimiz için iyi olsun inşallah... sen nasılsın canım?
biz iyiyiz seni sormalı
İKİ GÜN KÖTÜYDÜM AMA ŞUAN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA HORMONLARIM YERİNE OTURSA DAHA İYİ OLACAK İNŞ. NİSAN GİBİ TEKRAR GEBE KALMAK İSTİYORUM İNŞ. OLUR DİYORUM HAYIRLISIYLA
maşallah canımdaha önce gebelik yaşayanlar daha iyi bilir sanırım bu vajinada ağrı neden olur acaba bilen varmı?
maşallah canımdaha önce gebelik yaşayanlar daha iyi bilir sanırım bu vajinada ağrı neden olur acaba bilen varmı?
İKİ GÜN KÖTÜYDÜM AMA ŞUAN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA HORMONLARIM YERİNE OTURSA DAHA İYİ OLACAK İNŞ. NİSAN GİBİ TEKRAR GEBE KALMAK İSTİYORUM İNŞ. OLUR DİYORUM HAYIRLISIYLA
bbilimcim hoşgeldin.Nasılsın?Başka bir topicte kanaman olduğunu yazmışsın.Normalmiymiş?
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo
1 aya kadar çıkar erikler de o zamana kadarrr bende bulurum inşallah yaa. Ama çok pahalıymış tanesi 25 tlohaaa yaniii nerde yetiştirmişler de o kadar pahalı satıolar
inşallah... hakkında hayırlısı olsun.
bbilimcim hoşgeldin.Nasılsın?Başka bir topicte kanaman olduğunu yazmışsın.Normalmiymiş?
hoşbuldum canım nasılsın?
bilmiyorumki normalmi zaten cumaya kontrole gidicem orda sorarım bide azaldı geri dün çok geldi bugün az
birde ben kan kesmesi için bir ilaç vermişti doktorum onu düzenli yutmadım kanamam zaten yok diye o yüzden söktü sanırım aslında birazda iyi oldu içimde kalacana dışarı atılsın, bir sonraki adetimi merak ediyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?