Bulantılarım artık maximum seviyede..geceleri mide yanması ekşimesi..ne yapacağımı şaşırıyorum..ekemkle krakerle falanda geçmiyor artık..anlık geçiyo sonra yine başlıyor..bi de normalde ben pek çıkaramayan biriyim..öyle fena olmaya başladımki artık çıkarmayada başladım..bu sefer daha da kötü hissediyorum kendimi..dedikleri 3 ay sonra bitermi..bazen duyuyorum hamilelik boyunca bu bulantıları yaşayanlar varmış..öyle olursa nasıl geçer bu hamilelik bilmiyorum..
hoşbuldum canım nasılsın?
bilmiyorumki normalmi zaten cumaya kontrole gidicem orda sorarım bide azaldı geri dün çok geldi bugün az
birde ben kan kesmesi için bir ilaç vermişti doktorum onu düzenli yutmadım kanamam zaten yok diye o yüzden söktü sanırım aslında birazda iyi oldu içimde kalacana dışarı atılsın, bir sonraki adetimi merak ediyorum şimdi
banada aynısı olmuştu, kanama tam kesilir gibi olmuştu, sonra birden akmaya başlamıştı
bende doktorumu aramıştım hemen
azalıp çoğalması normalmiş,
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo
banada aynısı olmuştu, kanama tam kesilir gibi olmuştu, sonra birden akmaya başlamıştı
bende doktorumu aramıştım hemen
azalıp çoğalması normalmiş,
bir sonraki adetin ne zaman olmuştu?? ve ne kadar sonra tekrar gebe kaldın merak ettim
duşuk değilki canım tabloda 11.500-ile 289000 arası gosteriyo bişey olmaz allahın izniyle canım tablolarda gösterilen rakamlara göre normalsın bişey olmaz inşallah canım
bir sonraki adetin ne zaman olmuştu?? ve ne kadar sonra tekrar gebe kaldın merak ettim
benimde bir hafta kadar kanamam devam etmişti... 2 ay sonra ilk adetimi olmuştum sonra düzensizlik başladı kist oluyordu sürekli! 3 ay kadar korundum. korunmayı bıraktım 4 ay sonra hamile kaldım canım ben.
selam kizlarr birazdan doktor kontrolum varrr insallah hersey yolundadir kan ve idrar testi yapti hersey cok guzel dedi ultrasyonda bebegimi gorecemmmmmmmm
Moral bozmak istemem ama benim bulantılarım ilk 4 ay devam etti.Dediğin doğru, hamileliği boyunca böyle bulantısı sürenler de varmış.Niye cennet anaların ayağı altında?İşte bunlar yüzünden. Sözkonusu evlat olmasa bunlar çekilir dert değil. İşkence....
bende okudum allah kabul etsin..
normalde 50 günü buluyormuş sonraki adet
ama benim normal zamandaki adetlerim bile çok düzensiz olduğundan (yılda 1-2 kere oluyordum bi dönem)
adet görmem için hap vermişti doktorum, ashabiyetim tavan yaptığı 1 ay geçirdim kabus gibiydi
1 ay sonra adet oldum sonraki ay da denemedim (normalde denenebiliyor iş teklifi gelmişti falan o ay olmadı) tabi adetim yine geçikti, yeniden adet olunca yumurta geliştirici takibi çatlatma iğnesi hamile kaldım
eylül ortası kürtaj olmuştum, kasımda denemedim, aralıkta oldu
Selam kızlar naasılsınız bir uğrayayım dedim
İKİ GÜN KÖTÜYDÜM AMA ŞUAN İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR BİRAZDA HORMONLARIM YERİNE OTURSA DAHA İYİ OLACAK İNŞ. NİSAN GİBİ TEKRAR GEBE KALMAK İSTİYORUM İNŞ. OLUR DİYORUM HAYIRLISIYLA
hoşgeldin canım.. inşallah çok daha iyi olacaksın.. Allah herşeyi gönlüne göre versin..
selam kizlarr birazdan doktor kontrolum varrr insallah hersey yolundadir kan ve idrar testi yapti hersey cok guzel dedi ultrasyonda bebegimi gorecemmmmmmmm
doktora giden birilerini duydukça heyecanlanıyorum walla ne güzeeelll.. benim gitmeme daha 3,5 hafta var..
canım benim de senin gibi olmuştu kanamalarında artış olması veya azalması normal ama ben yorulunca artıyordu .. Dinlenmelisin bu hafta bence... adetim 25 gün sonra olmuştu sonra bir düzensizlik yaşadım erken erken oldu bir kaç ay sonra dengesine oturdu.. Kendim istemediğim için hamile kalmadım ama doktorum 2 ay sonra kalabilirsin demişti bazılar 6 ay diyor
normalde 50 günü buluyormuş sonraki adet
ama benim normal zamandaki adetlerim bile çok düzensiz olduğundan (yılda 1-2 kere oluyordum bi dönem)
adet görmem için hap vermişti doktorum, ashabiyetim tavan yaptığı 1 ay geçirdim kabus gibiydi
1 ay sonra adet oldum sonraki ay da denemedim (normalde denenebiliyor iş teklifi gelmişti falan o ay olmadı) tabi adetim yine geçikti, yeniden adet olunca yumurta geliştirici takibi çatlatma iğnesi hamile kaldım
eylül ortası kürtaj olmuştum, kasımda denemedim, aralıkta oldu
oo çok iyi
inşallah bende nisan gibi gebe olurum tekrar, bana doktor 1 ay korunma verdi sonrasında gebe kalabilirsin dedi ama martta hemen olmaz gibi geliyor nisan koydum kendime zaman ama streste yapmak istemiyorum önceden hiç böyle değildim ya, şimdi stres yapacakmışım gibi geliyor bana
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
Kızlar yaa bişey sorcam size.
Nolur cevaplarınıza ihtiyacım var.
Akıntısı olan varmı aramızda akıntı derken böyle renksiz bazen açık yeşil cok afedersiniz ama sümük gibi.
Benim peçeteye sildiğimde böyle bi akıntı oluyo arada.
Merak ettim başka olan varmı diye..
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?