2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam kizlarr birazdan doktor kontrolum varrr insallah hersey yolundadir kan ve idrar testi yapti hersey cok guzel dedi ultrasyonda bebegimi gorecemmmmmmmm

Moral bozmak istemem ama benim bulantılarım ilk 4 ay devam etti.Dediğin doğru, hamileliği boyunca böyle bulantısı sürenler de varmış.Niye cennet anaların ayağı altında?İşte bunlar yüzünden. Sözkonusu evlat olmasa bunlar çekilir dert değil. İşkence....

canım ben 6 haftalıkken 29000 çıkmıştı bir daha yaptırmadım o testi ama bilmiyorum umarım sorun yoktur onların değerleri değişiklik gösterebiliyor

duşuk değilki canım tabloda 11.500-ile 289000 arası gosteriyo bişey olmaz allahın izniyle canım tablolarda gösterilen rakamlara göre normalsın bişey olmaz inşallah canım

Sahiden de mseylul'ün dediği gibi referans değerler aralığındaysan neden bu kadar panikliyorsun ask_ask_ask ? Sakin ol biraz,rahat ol biraaaz!!

selam kizlarr birazdan doktor kontrolum varrr insallah hersey yolundadir kan ve idrar testi yapti hersey cok guzel dedi ultrasyonda bebegimi gorecemmmmmmmm

haika benimde haftaya kontrolum var ay ne güzel sen şimdi göreceksin gelince yaz bize nasıl olmuş bebiş büyümüş mü :) Bende heyecanlandım şimdii

doğru canım haklısın walla..bebişlerimiz için olmasa çekilir birşey değil..ama söz konusu onlar olunca bir şekilde Allah da dayanma gücü veriyor bizlere..inşallah çok uzun sürmez de bu bulantılar hamileliğimizin keyfini rahat rahat süreriz..

Selam kızlar naasılsınız bir uğrayayım dedim

kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.

canım cumartesiye kadar beklede bebeğin ne zaman kalp atışları durmuş onu bilirler bence çok beklemeden doktara gitt kanını zzehirlebilir eğer gerçekten öyle birşey oldu ise bir de bazı belirtileri hamileymişsin gibi devam edebiliyor benim bebeim karnımda öldüünde mide bulantım yavaşlamıştı ama sigaradan tiksinmem hala devam ediyordu ama öleli 10 gün olmuş düşün... umarım birşey yoktur yinede geçmiş olsun

Kızlar yaa bişey sorcam size.
Nolur cevaplarınıza ihtiyacım var.
Akıntısı olan varmı aramızda akıntı derken böyle renksiz bazen açık yeşil cok afedersiniz ama sümük gibi.
Benim peçeteye sildiğimde böyle bi akıntı oluyo arada.
Merak ettim başka olan varmı diye..

bende de oluyor bu aralar ama açık yeşil değil bildiğin beyaz akıntı haftaya dotora gittiğimde soracağım bende

canım geçmiş olsun
bende seni merak ediyordum biliyormusun keşke güzel haberlerin gelseydi
şurda c.tesine çok kalmadı tatlım iki gün daha bekle iyice içine sinsin bu durum kabullenmen için bu şart çünkü
zehirlenme olayına gelince 12.haftadan küçük bebeklerin anneyi zehirleme olayı çok düşük bir ihtimalmiş öyle dedi doktorum ki bunu araştırdım ve nette benzer şeyler yazıyordu, zaten zehirleme olayıda aynen şöyle oluyormuş ölen fetus annenin kanındaki pıhtılaşmayı engelliyormuş ve kanama durumunda kanaması durmuyormuş annenin olay bu
zaten oda 12 haftadan büyük bebekler için

bence sen c.tesine kadar bekle yinede

birde şu akıntılarınızı koklayın arkadaşlar
evet koklayın kokusuz sa sorun yoktur bence ama kötü kokulu ve yeşilse sorun olabilir enfeksiyon gibi

afedersiniz ben çıkardığım çamaşırımı normalde bile kokalarım akıntımda bi anormallik varmı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…