büyük baş hayvanların (danaların) nuar denilen yağsız bir et tarafı varmış. Ondan al dedi haşla ve dolaba koy. Acıktıkça ince ince kes ve ye dedi.
Birde 1 kg süt güzelce kaynat kaliteli bir çikolata al içinde erit sonra dolaba koy günde bir fincan içsen bile yeter dedi. Sütten protein çikolatadan kakao yağı alırsın besin ihtiyacın karşılanır dedi. Bugün yapacağım bende.
Bir dilim kızarmış ekmek ve peynir yiyebildiğimi söyledim o bil yeter dedi.
Ben 5 kg verdim kızlar şimdiye kadar ama çok üstünde durmuyor yiyip yiyememenin.
canım geçmiş olsun
bende seni merak ediyordum biliyormusun keşke güzel haberlerin gelseydi
şurda c.tesine çok kalmadı tatlım iki gün daha bekle iyice içine sinsin bu durum kabullenmen için bu şart çünkü
zehirlenme olayına gelince 12.haftadan küçük bebeklerin anneyi zehirleme olayı çok düşük bir ihtimalmiş öyle dedi doktorum ki bunu araştırdım ve nette benzer şeyler yazıyordu, zaten zehirleme olayıda aynen şöyle oluyormuş ölen fetus annenin kanındaki pıhtılaşmayı engelliyormuş ve kanama durumunda kanaması durmuyormuş annenin olay bu
zaten oda 12 haftadan büyük bebekler için
bence sen c.tesine kadar bekle yinede
canım cumartesiye kadar beklede bebeğin ne zaman kalp atışları durmuş onu bilirler bence çok beklemeden doktara gitt kanını zzehirlebilir eğer gerçekten öyle birşey oldu ise bir de bazı belirtileri hamileymişsin gibi devam edebiliyor benim bebeim karnımda öldüünde mide bulantım yavaşlamıştı ama sigaradan tiksinmem hala devam ediyordu ama öleli 10 gün olmuş düşün... umarım birşey yoktur yinede geçmiş olsun
Kızlar yaa bişey sorcam size.
Nolur cevaplarınıza ihtiyacım var.
Akıntısı olan varmı aramızda akıntı derken böyle renksiz bazen açık yeşil cok afedersiniz ama sümük gibi.
Benim peçeteye sildiğimde böyle bi akıntı oluyo arada.
Merak ettim başka olan varmı diye..
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
burda yazılanları okudukçaa korkuyorum bende yaa çünkü bulantılarım azaldıı benmde , dediğin gibi bazı şeylerden tiksinme devam ediyor 3 hafta var daha kontrolümee yaa beklemeden gitsem mi ki içime kurt düştüü
benim akıntım var ama beyaz ve çok sık olmuyoo
zehirlenme olmuyorsa iyi benim 3 aylıtı kanamam başladı rahim dışarı atıyormuş ve aşırı ağrı vardı rahmimde öyle gittim doktora zaten o zaman sen bekle canım umarım kötü bir şey yoktur
doktora giden birilerini duydukça heyecanlanıyorum walla ne güzeeelll.. benim gitmeme daha 3,5 hafta var..
canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa
canım geçmiş olsun
bende seni merak ediyordum biliyormusun keşke güzel haberlerin gelseydi
şurda c.tesine çok kalmadı tatlım iki gün daha bekle iyice içine sinsin bu durum kabullenmen için bu şart çünkü
zehirlenme olayına gelince 12.haftadan küçük bebeklerin anneyi zehirleme olayı çok düşük bir ihtimalmiş öyle dedi doktorum ki bunu araştırdım ve nette benzer şeyler yazıyordu, zaten zehirleme olayıda aynen şöyle oluyormuş ölen fetus annenin kanındaki pıhtılaşmayı engelliyormuş ve kanama durumunda kanaması durmuyormuş annenin olay bu
zaten oda 12 haftadan büyük bebekler için
bence sen c.tesine kadar bekle yinede
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
kızlar aranızda varisi olupta hamilelik geçirmiş olan ya da şuanda varisi olan var mı ?
çok gecmış olsun. ne hayırlıysa hakkında o olsun arkadaşım. ama mutlaka bır başka doktora acılen görun nolur nolmaz
canım cumartesiye kadar beklede bebeğin ne zaman kalp atışları durmuş onu bilirler bence çok beklemeden doktara gitt kanını zzehirlebilir eğer gerçekten öyle birşey oldu ise bir de bazı belirtileri hamileymişsin gibi devam edebiliyor benim bebeim karnımda öldüünde mide bulantım yavaşlamıştı ama sigaradan tiksinmem hala devam ediyordu ama öleli 10 gün olmuş düşün... umarım birşey yoktur yinede geçmiş olsun
canım yaaa seni üzmek için inan olsun söylemiyorum sadece tedbir amaçlı söylemiştim ama küçük olan bebekler zehirlenme yapmıyormuş umrım birşey yoktur bebeğin seninledir sağlıklıdır inşallah
evet canı ben varisliyim ve 2 kızım var ve şuandada hamileyim yalnız benim varisim doğuştan tek bacakta bunun yanı sıra venöz yetmezlik var ben ömür boyu varis çorabı giyeceğim korkma yani yalnız değilsin...
evet bilim gercekten içime sinmiyor. dün ögrendım bugun kurtaj dedı dr . kabul etmedım. hala ıcımde bır problem yok gıbı hıs var kabullenmek zor. gecen persembe gıtmıstım kanamam oldugunda kesede sorun yok cocuk kalbı atıyor dedı. yerlesme kanaması demıstı dr. dun kalbı durmus dedı . sabah gıttıgım dr de ben sıze hemen kurtaj demıyeyım. ılkkez bana geldınız. ıstersenız hapı bırakıp 1 hafta daha bekleyın. ınsanlık halı belkı yanılma payı olur felan dedı. bende en azından cumartesıye kadar bekleyıp. bır dr daha gösterıp karar vereyım dıyorum. suan bır agrım kanamam yok. dune kadar kanamam ve agrım vardı. bırde arkadasımında böyle bır durum olmus. 3 dr gıtmısler bırısı bebegı görmemıs bırısı kalbını duymamıs bırısı keseyı dahı görmedı dıyor 9. haftada. sonra bır dr bebegı görmus 1 hafta bekleyelım demıs kalbıa tmıyormus. 1 hafta sonra kalbı atıyormus. acaba ultrason kalbı atıyorsa ama zayıfsa algılamıyor olabılırmı ? dıye endısem var. bakalım hakkımızda hayırlısı. kürtaj olayıda benı çok korkutuyor.
evet bilim gercekten içime sinmiyor. dün ögrendım bugun kurtaj dedı dr . kabul etmedım. hala ıcımde bır problem yok gıbı hıs var kabullenmek zor. gecen persembe gıtmıstım kanamam oldugunda kesede sorun yok cocuk kalbı atıyor dedı. yerlesme kanaması demıstı dr. dun kalbı durmus dedı . sabah gıttıgım dr de ben sıze hemen kurtaj demıyeyım. ılkkez bana geldınız. ıstersenız hapı bırakıp 1 hafta daha bekleyın. ınsanlık halı belkı yanılma payı olur felan dedı. bende en azından cumartesıye kadar bekleyıp. bır dr daha gösterıp karar vereyım dıyorum. suan bır agrım kanamam yok. dune kadar kanamam ve agrım vardı. bırde arkadasımında böyle bır durum olmus. 3 dr gıtmısler bırısı bebegı görmemıs bırısı kalbını duymamıs bırısı keseyı dahı görmedı dıyor 9. haftada. sonra bır dr bebegı görmus 1 hafta bekleyelım demıs kalbıa tmıyormus. 1 hafta sonra kalbı atıyormus. acaba ultrason kalbı atıyorsa ama zayıfsa algılamıyor olabılırmı ? dıye endısem var. bakalım hakkımızda hayırlısı. kürtaj olayıda benı çok korkutuyor.
USGyle bakarken vajinalmi baktılar yoksa karındanmı baktılar?
birde illa kürtaj olacaksın diye demiyorum ama canım olacaksanda korkma inan aneztesi alıyorsun ve hiç bir şey hissetmiyorsun zaten uyandığında herşey bitmiş oluyor
kullandıkları makinenin kaliteside önemli bence
hangi yakadasın sen, hangi hastaneye gdiyorsun
Sahiden de mseylul'ün dediği gibi referans değerler aralığındaysan neden bu kadar panikliyorsun ask_ask_ask ? Sakin ol biraz,rahat ol biraaaz!!
ben bursadayım canım. makınelerın farklı oldugu cok bellı sabah gıttıgım dr nerdeyse bebegı görmedı bıle öyle yorum yaptı dıgerı cok nettı.
Hayir problem o zaten degerler arasinda degilim tabloda 11.500 289.000 arasi diyo bende 1.500 cikti cok dusuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?