2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çikolatalı süt çok iyi fikirmiş en kısa zamanda yapıcam çünkü sütü çok zor içmeye başladım

zehirlenme olmuyorsa iyi benim 3 aylıtı kanamam başladı rahim dışarı atıyormuş ve aşırı ağrı vardı rahmimde öyle gittim doktora zaten o zaman sen bekle canım umarım kötü bir şey yoktur

burda yazılanları okudukçaa korkuyorum bende yaa çünkü bulantılarım azaldıı benmde , dediğin gibi bazı şeylerden tiksinme devam ediyor 3 hafta var daha kontrolümee yaa beklemeden gitsem mi ki içime kurt düştüü

benim akıntım var ama beyaz ve çok sık olmuyoo

çok gecmış olsun. ne hayırlıysa hakkında o olsun arkadaşım. ama mutlaka bır başka doktora acılen görun nolur nolmaz

canım yaaa seni üzmek için inan olsun söylemiyorum sadece tedbir amaçlı söylemiştim ama küçük olan bebekler zehirlenme yapmıyormuş umrım birşey yoktur bebeğin seninledir sağlıklıdır inşallah

zehirlenme olmuyorsa iyi benim 3 aylıtı kanamam başladı rahim dışarı atıyormuş ve aşırı ağrı vardı rahmimde öyle gittim doktora zaten o zaman sen bekle canım umarım kötü bir şey yoktur

seninki 3 aylıkmmış ama yani 12-13 haftalık falan yani zehirleme ihatimali var ama 7-8 haftada yokmuş pek yani iiçerde 1 ay kalırsa vardır tabide ama 10 gün falan sorun olmaz

doktora giden birilerini duydukça heyecanlanıyorum walla ne güzeeelll.. benim gitmeme daha 3,5 hafta var..

Benim yarın randevum vardı,2 hafta sonraya erteledim.Rutin kontrol ile ikili test haftasını birleştirdim.Zırt pırt hastaneye gitmek için izin alıyorum, çok hoş olmuyor.
28 Şubat'ta hem ikili test yapılacak, hem belki cinsiyeti görür doktor.Kimi doktor 12. hafta içinde görebiliyormuş.
Yalnız benim burnum pabuç gibi olmaya başladı sanki.Çirkinleşiyormuyum ne?Kız gelecek galiba

canım ya bende sadece folic plus içiyorum,dr. başka bişi vermedi,,,hamile olan herkes elevit den bahsediyo...bende dr. a bi soruyum olmazsa

bende sadebe folbiol ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
evde elevit olmasına rağmen içmiyorum
doktor 3.aydan sonra başlarsın demişti

evet bilim gercekten içime sinmiyor. dün ögrendım bugun kurtaj dedı dr . kabul etmedım. hala ıcımde bır problem yok gıbı hıs var kabullenmek zor. gecen persembe gıtmıstım kanamam oldugunda kesede sorun yok cocuk kalbı atıyor dedı. yerlesme kanaması demıstı dr. dun kalbı durmus dedı . sabah gıttıgım dr de ben sıze hemen kurtaj demıyeyım. ılkkez bana geldınız. ıstersenız hapı bırakıp 1 hafta daha bekleyın. ınsanlık halı belkı yanılma payı olur felan dedı. bende en azından cumartesıye kadar bekleyıp. bır dr daha gösterıp karar vereyım dıyorum. suan bır agrım kanamam yok. dune kadar kanamam ve agrım vardı. bırde arkadasımında böyle bır durum olmus. 3 dr gıtmısler bırısı bebegı görmemıs bırısı kalbını duymamıs bırısı keseyı dahı görmedı dıyor 9. haftada. sonra bır dr bebegı görmus 1 hafta bekleyelım demıs kalbıa tmıyormus. 1 hafta sonra kalbı atıyormus. acaba ultrason kalbı atıyorsa ama zayıfsa algılamıyor olabılırmı ? dıye endısem var. bakalım hakkımızda hayırlısı. kürtaj olayıda benı çok korkutuyor.

Canım hakkında hangisi hayırlısı ise öyle olsun.. bbilim e katılıyorum 2 gün sabret içinde kuşkuya yer kalmasın

Son düzenleme:
kızlar aranızda varisi olupta hamilelik geçirmiş olan ya da şuanda varisi olan var mı ?

evet canı ben varisliyim ve 2 kızım var ve şuandada hamileyim yalnız benim varisim doğuştan tek bacakta bunun yanı sıra venöz yetmezlik var ben ömür boyu varis çorabı giyeceğim korkma yani yalnız değilsin...

çok gecmış olsun. ne hayırlıysa hakkında o olsun arkadaşım. ama mutlaka bır başka doktora acılen görun nolur nolmaz

evet acabalarla kurtaj olmam beynımde soru ısaretı bırakacak bır baska dr de gıdecegım

zehırlenme olayından korkuyorum. ama 1 hafta bekleyenlerı duydum. dr sorucam en azından cumartesıye kadar beklemek ıstıyorum suan hıc bır sey yok bende

dün girmişti içime bu kuşku şimdi de bunları okuyunca iyice merak etmeye başladım.. İnşallah bebeğim iyidir ((

Canım Allah sana da şifa versin bu ayak bacak olayları çok üzücü yaa istedğin ayakkabıyı giyemiyosun fazla gezemiyosun fazla ağır iş yapamıyosun vs vs...

USGyle bakarken vajinalmi baktılar yoksa karındanmı baktılar?
birde illa kürtaj olacaksın diye demiyorum ama canım olacaksanda korkma inan aneztesi alıyorsun ve hiç bir şey hissetmiyorsun zaten uyandığında herşey bitmiş oluyor

kullandıkları makinenin kaliteside önemli bence

hangi yakadasın sen, hangi hastaneye gdiyorsun

ben bursadayım canım. makınelerın farklı oldugu cok bellı sabah gıttıgım dr nerdeyse bebegı görmedı bıle öyle yorum yaptı dıgerı cok nettı.

canım moralini bozmak istemem vajinal baktılarda bir sorun olma ihtimali çok yüksek çünkü vajinal daha kesin sonuç veriyor, bak ben c.tesi kürtaj oldum avhamlanıp gitmesem daha kontrolüm bu cumaydı ayın 15 inde yani, ozamana kadar bir umutla bekleyip 16sında kürtaj olmakta vardı, öyle olsaydı adetim bi hafta gecikecekti ben erken olmasından teselli edeiyorum kendimi bir dahaki gebelik için.

yine söylüyorum içine sinmiyorsa c.tesine kadar bekle ama çokta geçirme bu tarihi birde giderken sabah randevusu almaya ve aç gitmeye bak her ihtimale karşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…