bildiğimiz yeşil eriğin 1 tanesi mi 25 TL lol yuh artık.. çekirdeği altındanmıymış?
EVET CANIMMMM YAA BENDE OHA DEDIM YA BANA ŞAKA YAPIYO GIBI GELDI PAKETINE 75 TL VERMISTIR DIYE DUSUNUODUM TELEFONDA SOLEDIGINDE AMA EVE GELINCE GORDUMKI CIDDEN 3 ERIGE VERMIS 75 TL
bildiğimiz yeşil eriğin 1 tanesi mi 25 TL lol yuh artık.. çekirdeği altındanmıymış?
EVET CANIMMMM YAA BENDE OHA DEDIM YA BANA ŞAKA YAPIYO GIBI GELDI PAKETINE 75 TL VERMISTIR DIYE DUSUNUODUM TELEFONDA SOLEDIGINDE AMA EVE GELINCE GORDUMKI CIDDEN 3 ERIGE VERMIS 75 TL
gittttiiiiiiiiiii 75 tl...kız seninde canın niye kış meyveleri çekmiyo anacım,adam 2 gün bedava çalışmış gibi olacak...
evet canı ben varisliyim ve 2 kızım var ve şuandada hamileyim yalnız benim varisim doğuştan tek bacakta bunun yanı sıra venöz yetmezlik var ben ömür boyu varis çorabı giyeceğim korkma yani yalnız değilsin...
Hamilelikte mevsimi olmadan aşerilebilen şeylerin sektörü oldu biliyorsunuz. E erik de onlardan biri.Erik,üzüm,karpuz...bunlar hep istenir.Tutan da tuttuğunu öper.Adama maliyeti erik başına 25 lira mı sanki?
Hamilelikte mevsimi olmadan aşerilebilen şeylerin sektörü oldu biliyorsunuz. E erik de onlardan biri.Erik,üzüm,karpuz...bunlar hep istenir.Tutan da tuttuğunu öper.Adama maliyeti erik başına 25 lira mı sanki?
direk soygunculuk bu walla. şaka gibi hala inanamıyorum. alacağın tadında iyi olacağını düşünmüyorum değse neyse..
gittttiiiiiiiiiii 75 tl...kız seninde canın niye kış meyveleri çekmiyo anacım,adam 2 gün bedava çalışmış gibi olacak...
Npim anam yaaa :)))) kac gunudr sayıklıodum gecende vişne cekmişti onuda babam bulmuşAnnem babamı aramış kızın canı vişne ıstıyor vişne bul dıye babamda nerden bulım ben falan demıs anamda nerden buluyosan bul ama alıp eve gel demiş oda bulmuştu vala
aynen canım bizimkine baya geçirmişler oda ben ıstıyorum dıe almışş..
Kizlar yardiminiza ihtiyacim var bugun 11+0 olduk dun dra gttm dr kan testi istedi benden bende bugun yaptrdm sonucu az once aldim bet hcg 1500 cikti yani tahlile gore 4 5 haftalik cikio randevm yarin bnm aklm cok karisti nasil oluyo bu yaaa degerim acaip dusuk bi fikri olan varmi bebege bisey olmus gibime geliyo
Hayır cnm bakılmadı dun sadece tahlıller ıcın gıtmıştım ıdrar vs dr bıde bhcg baktıralm dedı bende bugun yaptırdm başka bı yerde sonucu alınca sok oldum bgn bnm drum yok hastanede aradım ama başka bı dr var bendde cebı yok o yüzden gorusemıyorum napıcamı bılmıyrm ama bı sorun olduğundan emınım
Bi fikri olan yokmu
duşuk değilki canım tabloda 11.500-ile 289000 arası gosteriyo bişey olmaz allahın izniyle canım tablolarda gösterilen rakamlara göre normalsın bişey olmaz inşallah canım
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
Kızlar yaa bişey sorcam size.
Nolur cevaplarınıza ihtiyacım var.
Akıntısı olan varmı aramızda akıntı derken böyle renksiz bazen açık yeşil cok afedersiniz ama sümük gibi.
Benim peçeteye sildiğimde böyle bi akıntı oluyo arada.
Merak ettim başka olan varmı diye..
Kizlar ben afedersiniz ama gazdan dolayi mahfoldum ya heleki aksamlari olunca oyle boyle degil cok rahatsiz oluyorum bide kan ilacindan dolayi igrencte kokuyo. Cok yemedigim halde bile geceleri siginamiyorum dön dön uyuyamiyorum tabi esimde anlamiyo az ye diyo son aylarinda neyapacaksin boyle giderse diyo halbuki cok yedigimden degil gazdan dolayi mahfoldum.. sizlerde boylemisiniz 11.haftanin icindeyim...
9+2' deyiz boy:24.33 normal mi kızlar bu ya bazılarınza denk geldim aynı hafta ama boy farklı ..problem yoktur değil mi? :26:
benim 8+6 da 22 mm di canım normal bence
kızlar merhaba sanırım sizinle devam edemıcem . dunden berı cok canım sıkkın moralım bozuk. lekelenmelerım gecmedı dıye dr gıttım. kendı drme degılde baska bır dr gıttım. ussten baktı göremedım bebegı dedı nasıl olur 9 haftalık bebek gözukmezmı. alttan baktı az kösede görundu . gebelık sonlanmıs dedı. ökuzun tekıydı doktor dümdüz bır ınsan. neyse ben o uzuntuyle kendı dr mı aradım gıttım . o baktı kese bebek duruyormus ama kalbı atmıyor dedı. daha önce dınletme felan olmammıstı. ama ultrasonda gözukuyordu. gözukmedı. yanlız kesenın alt tarafında . kalp gıbı atan genış bır yer vardı. bu ne dedım .o senın damarın dedı kalp gıbı atıyor dedı çok gucluydu. hıc daha önce görmedım. neyse konustuk kurtaj dedı ama benım ıcıme sınmıyor cumartesıye kadar bekleyıp bır baska dr demı baktırsam dıyorum. buantılarım cok yogun degıl ama hala var hala tıksındıgım seylerı yemıyorum. bırde dun progestanı alma dedıler. kestım dunden berı kanamam yok. kafam karısık.
Hayir problem o zaten degerler arasinda degilim tabloda 11.500 289.000 arasi diyo bende 1.500 cikti cok dusuk
Hayir problem o zaten degerler arasinda degilim tabloda 11.500 289.000 arasi diyo bende 1.500 cikti cok dusuk
kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa ama kucuk bir kistim olusmuss doktor igne verdi ilaclarima devam edecemmm rahim biraz kasilmiss haftada bir igne kullaniyorummm cok sukur bebegim kipir kipir elleri ayaklari nasil oynuyordu kalp atislarini da duyfdmm bu arada 3 kilo vermisimmm...
Kiz o zayiflamak isteyenlere iyi gelir diye biliyorum benBenimde gaz problemim vardı ciddi boyutlarda ama hamile değildim sabah uyanınca aç karnına bir limonu sıkıp bardağa koyu üzerinide su doldurup iç ben çok faydasını görmüştüm sende görürsün inşallah dene zararlı bişey değil nasıl olsa
Agustos anneleri topiğinde 8 kez hamilelik yaşamış ama sadece 2 hamileliği dogumla sonuclanmış bir arkadaş pimpirikliğinden evde bebegımınızın kalp atısını duyabiliceğimiz bir cihaz almış. Bende ogünden beri araştırıyorum aksam elime geçicek hala araştırıyorum.. İyi yorumlar cogunlukta tabi hemen her üründe oldugu gibi kötü yorumlarda var ( zararlı oldugunu düşünenler) birkaç kişi doktorun önerdiğini yazmış.. Bu içimi rahatlattı.. Herneyse diyeceğim oki kullanıp memnun kalıp kalmadığımı buraya yazarım benim gibi evhamlı anneler varsa almayı düşünen rehber olmuş olur..
Bir süredir kötü haberler duymuyorduk bugün yine.. neyseki sonuçlanmış birşey yok.. Sorun yaşayan arkadaşlara hem geçmiş olsun diyorum hemde inşaAllah bebeklerınızde bir sorun yoktur güzel haberler alır bizlerede aktarırsınız diyorum.. doktora gidip güzel haberler alanlarda olmuş.. maşaAllah umarım doğuma kadar hepimiz hep gülerek umutla çıkarız muaynelerimizden..
8. haftasında falan olup göbişi çıkanlar... benim 5. haftada cıktı hatta topikte birkaç kişiye baya bir battı bu söylediğim.. Ciddi olay oldu anlayacağınız oyüzden topikte söylemeyin bunları mazaallah başıma gelen sizlerinde başına geliverir tövbe yaBu arada benım gibi olursanız şişlinliğiniz inicek demek merak etmeyin .. herkese saglıklı hamilelik kolay dogum dilerim..
Yukarıya yazdım ama yine yazacagım.. Yiyip içtiklerinizi kendinize saklayınız ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?