2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım bende de venöz yetmezlik varmış..ben de bi ara çorap falan giydim ama sonra boşverdim gitti..tabi şimdi söz konusu bebiş olunca eğer giy derlerse giyerim..Keşke hiç olmasa böyle şeyler ama napalım bunlarda hayatın çilesi..Allah sanada şifa versin canım..

Son düzenleme:

Bi fikri olan yokmu

duşuk değilki canım tabloda 11.500-ile 289000 arası gosteriyo bişey olmaz allahın izniyle canım tablolarda gösterilen rakamlara göre normalsın bişey olmaz inşallah canım

Canımm bende internetten baktım haftaya göre beta hcg degerlerıne
7 -12 hafta -7,650 - 290,000
diyor korkutmak istemem ama sırf moral vermek adına yalnış bilgi vermekte en büyük saçmalık olur. Hemen kalk doktora git hem için rahat eder değerler baya düşük yazılana göre yinede umarım sorun yoktur. Haberdar et beni bekliyorum...
13-16 hf -13,300 - 250,000

Sayfaları öylece bir okudum bazı kişiler karbuz aldık erik aldık bilmemne yazmış.. Oh ne güzel afiyet bal şeker olsun.. Olsunda! biraz düşüncesiz davranmamışmısınız sanki? Bahsettiğiniz şeylerin fiyatları 3-5 milyon değil değilmi? Ben burda okurum durumum vardır gider alırım sen okursun alırsın o okur canı çeker alamaz. Çok çok düşüncesiz bir davranış.. kötü niyetle yazılmadığına şüphem yok ama yinede görmek bile yetti sinir olmama..

Güzel şeyler paylaşıyoruz hevesli hevesli herşeyi yazıyoruz ama biraz dikkatli düşünceli olalım ne dersiniz?

Benimde gaz problemim vardı ciddi boyutlarda ama hamile değildim sabah uyanınca aç karnına bir limonu sıkıp bardağa koyu üzerinide su doldurup iç ben çok faydasını görmüştüm sende görürsün inşallah dene zararlı bişey değil nasıl olsa

Agustos anneleri topiğinde 8 kez hamilelik yaşamış ama sadece 2 hamileliği dogumla sonuclanmış bir arkadaş pimpirikliğinden evde bebegımınızın kalp atısını duyabiliceğimiz bir cihaz almış. Bende ogünden beri araştırıyorum aksam elime geçicek hala araştırıyorum.. İyi yorumlar cogunlukta tabi hemen her üründe oldugu gibi kötü yorumlarda var ( zararlı oldugunu düşünenler) birkaç kişi doktorun önerdiğini yazmış.. Bu içimi rahatlattı.. Herneyse diyeceğim oki kullanıp memnun kalıp kalmadığımı buraya yazarım benim gibi evhamlı anneler varsa almayı düşünen rehber olmuş olur..

Bir süredir kötü haberler duymuyorduk bugün yine.. neyseki sonuçlanmış birşey yok.. Sorun yaşayan arkadaşlara hem geçmiş olsun diyorum hemde inşaAllah bebeklerınızde bir sorun yoktur güzel haberler alır bizlerede aktarırsınız diyorum.. doktora gidip güzel haberler alanlarda olmuş.. maşaAllah umarım doğuma kadar hepimiz hep gülerek umutla çıkarız muaynelerimizden..

8. haftasında falan olup göbişi çıkanlar... benim 5. haftada cıktı hatta topikte birkaç kişiye baya bir battı bu söylediğim.. Ciddi olay oldu anlayacağınız oyüzden topikte söylemeyin bunları mazaallah başıma gelen sizlerinde başına geliverir tövbe ya
Bu arada benım gibi olursanız şişlinliğiniz inicek demek merak etmeyin .. herkese saglıklı hamilelik kolay dogum dilerim..

Yukarıya yazdım ama yine yazacagım.. Yiyip içtiklerinizi kendinize saklayınız ..

eagle26 kullanıcısından alıntı

9+2' deyiz boy:24.33 normal mi kızlar bu ya bazılarınza denk geldim aynı hafta ama boy farklı ..problem yoktur değil mi?

benim 8+6 da 22 mm di canım normal bence

İçiniz rahat etsin diye yazıyorum ..9+2de 27 mm idi. yani sizinkide normal.. Ki zaten anormal bir durum olsaydı doktor söylerdi..

2013 ekim anneleri topiği bile şimdiden 300 sayfayı geçmiş.. Birde bize bakın Başlarda çok iyiydik aslında sonradan 1-2 kavgacı,saygısız,küfürbaz(o kavgacı burada barınamamış başka topikte gördüm ordada ilgilenen yok kendisiyle neyseki amacı anlaşılmış genel olarak) aramıza girince herkes dagıldı.. ne kadar üzücü.. Muhabetim çok olan 3 kişi artık topiğe hiç girmiyor.. umarım bundan sonra başta kurabildiğimiz dostlugu ve paylaşımı yeniden kurabiliriz. Yoksa hepimiz dagılacagız bu gidişle..

Son düzenleme:

canım baktır bencede cumartesıye bişey kalmadı kanamanın kesilmeside enteresan bence bı gorun sonra karar ver

kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa ama kucuk bir kistim olusmuss doktor igne verdi ilaclarima devam edecemmm rahim biraz kasilmiss haftada bir igne kullaniyorummm cok sukur bebegim kipir kipir elleri ayaklari nasil oynuyordu kalp atislarini da duyfdmm bu arada 3 kilo vermisimmm...

Hayir problem o zaten degerler arasinda degilim tabloda 11.500 289.000 arasi diyo bende 1.500 cikti cok dusuk

ask_ask_ask ne yaptın bilmiyorum ama 11. haftandaymışsın. Bak internette ne buldum.

"9. gebelik haftasına kadar yükselen HCG hormonu düzeyleri bu haftadan sonra düşüşe geçmektedir. 12.-13. gebelik haftalarından itibaren, plasentanın gebeliğin devamı ile ilgili fonksiyon alarak hormon üretimine başlaması ile birlikte yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonuna ihtiyaç azalmaktadır."

Hcg 9. haftadan sonra düşüyormuş. Tabii 1500'e kadar düşer mi bilmiyorum ama belki de normaldir.

bende seni bekliyordum canim cok sukur sevindim kipir kipir olmasina ben kipir kipir goremedim bebegimi cok kucuk gorunuyordu :) ayni haftadayiz senle bu arada haftada bir igneyi neden kulaniyorsun kasilmayi sen hisediyormusun ki

Kiz o zayiflamak isteyenlere iyi gelir diye biliyorum ben saol yinede ..

Kalp atislarini duymamismiydin canim deger haftana gore cok dusuk rabbim hakkinda hayorlisini versin...

Ilk hamileligimde almistim ama icerdeki bagorsak calisma seslerim daha cok geliyordu zaten 16.hafyada hissetmeye baslayoncada hoc kullanmadim bence gereksiz.. zaten yakin zamanda kismette varsa hissedecegiz hissettikten sonra kalp atisina gerek yok bence...
Gobek cikti olayini hatorladimda gercekten ne olay olmustu
Vallaha kim ni derse desin benim cikti 10gune zaten 3ay bitiyo kismetse gerinebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…