ask_ask_ask ne yaptın bilmiyorum ama 11. haftandaymışsın. Bak internette ne buldum.
"9. gebelik haftasına kadar yükselen HCG hormonu düzeyleri bu haftadan sonra düşüşe geçmektedir. 12.-13. gebelik haftalarından itibaren, plasentanın gebeliğin devamı ile ilgili fonksiyon alarak hormon üretimine başlaması ile birlikte yumurtalıklardan salgılanan progesteron hormonuna ihtiyaç azalmaktadır."
Hcg 9. haftadan sonra düşüyormuş. Tabii 1500'e kadar düşer mi bilmiyorum ama belki de normaldir.
bende seni bekliyordum canim cok sukur sevindim kipir kipir olmasina ben kipir kipir goremedim bebegimi cok kucuk gorunuyordu :) ayni haftadayiz senle bu arada haftada bir igneyi neden kulaniyorsun kasilmayi sen hisediyormusun ki
eagle26 kullanıcısından alıntı
9+2' deyiz boy:24.33 normal mi kızlar bu ya bazılarınza denk geldim aynı hafta ama boy farklı ..problem yoktur değil mi?
İçiniz rahat etsin diye yazıyorum ..9+2de 27 mmidi. yani sizinkide normal.. Ki zaten anormal bir durum olsaydı doktor söylerdi..
Ilk hamileligimde almistim ama icerdeki bagorsak calisma seslerim daha cok geliyorduzaten 16.hafyada hissetmeye baslayoncada hoc kullanmadim bence gereksiz.. zaten yakin zamanda kismette varsa hissedecegiz hissettikten sonra kalp atisina gerek yok bence...
Gobek cikti olayini hatorladimda gercekten ne olay olmustu
Vallaha kim ni derse desin benim cikti 10gune zaten 3ay bitiyo kismetse gerinebilirim
kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa ama kucuk bir kistim olusmuss doktor igne verdi ilaclarima devam edecemmm rahim biraz kasilmiss haftada bir igne kullaniyorummm cok sukur bebegim kipir kipir elleri ayaklari nasil oynuyordu kalp atislarini da duyfdmm bu arada 3 kilo vermisimmm...
canimm tsk ederimmmm...bebegimin elleri kolllari oynuyorduuuu ayy nasill agladimmm...babasi da gordu minigi...hafif pihtilar olusmuss rahim kasilmiss ben hissetmedimmm arada agrim oluyordu...haftada 1 igne verdi...felaket bas agrisi yasiyordum 3 gundur genenlllikle gece oluyorrdu ona da ilac verdii...hersey ylundaaa cok sukur kistim de var ama kaybolur dedi doktorumm...bizden simdlik bu kadarrr resim eklemek isterdimmm bebegimin
içimi rahatlattın canım sağol
senin göbek ne alemde şimdi daha da büyümüştür
ayy ne güzelll bebişini görmüşsün kıpırdamalar başlamıştır çok güzel bakalım haftaya kadar bekleyeceğim heyecanlanıyorumm :))
Sabah kalktıgımda neredeyse 0 göbek.. gün içinde şişiyor yiyip içtiklerimden sanırım.. Ogünlerce olan şişkinlikmiş demekkiBana o günlerce yapılan 2 yorum gerçekten kırıcı ve anlamsızdı. Şimdi ben buyüzden göbegım cıktı diyenlere merak etmeyin benimde şişti ama indi bakın şişkinlik diye şeker cevaplar veriyorum.. Cümle kurmak var cümle kurmak var. Niyeti belli eder bazı kelimeler kırıcı olmamak gerek. Hele ki.. haddi aşmamak saygı kat be kat önemli.. Göbek için ve bebek hareketleri için 20. haftayı bekliyorum bakalım.. 18 den önce çıkmaz yaygın bir inanış internetten okuduguma göre.
aynen canım bende de venöz yetmezlik varmış..ben de bi ara çorap falan giydim ama sonra boşverdim gitti..tabi şimdi söz konusu bebiş olunca eğer giy derlerse giyerim..Keşke hiç olmasa böyle şeyler ama napalım bunlarda hayatın çilesi..Allah sanada şifa versin canım..
Sabah kalktıgımda neredeyse 0 göbek.. gün içinde şişiyor yiyip içtiklerimden sanırım.. Ogünlerce olan şişkinlikmiş demekkiBana o günlerce yapılan 2 yorum gerçekten kırıcı ve anlamsızdı. Şimdi ben buyüzden göbegım cıktı diyenlere merak etmeyin benimde şişti ama indi bakın şişkinlik diye şeker cevaplar veriyorum.. Cümle kurmak var cümle kurmak var. Niyeti belli eder bazı kelimeler kırıcı olmamak gerek. Hele ki.. haddi aşmamak saygı kat be kat önemli.. Göbek için ve bebek hareketleri için 20. haftayı bekliyorum bakalım.. 18 den önce çıkmaz yaygın bir inanış internetten okuduguma göre.
ne guzel ya cokk sevindim belirginmi ultrason fotosunda vitamin verdimi duphastona devammi uc kilo vermissin ya kiskandim :)
meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmmbuğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa
vallahiiiii bebegim saglikli olsaaaaa daha da versemmmmmm bulantilarrrrdan kaynakli bazen seviniyorummmmm bulantilarim olunca ama bazende cekilmiyorrvitamin vermedi suan durumumuz iyi..evet ultrasyonda belli ayagini kaldirmissss ayy minnacikkk bir ayak tam 11 haftalik olmusummm ultrasyonda oyle yaziyor...
ayyyy ne guzelllll ben bile heyecanlandimmmmm cok guzel bir supriz olacak babayaaa sevgililer gunu hediyesi harika yaaa...
meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmmbuğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa
ayyy alppın ayağını mı kaldırmış uyyyyyyyyyyy gözunaydın ne guzel kırkbirkere maşallah bebişleree 12. haftada bulantında kesilicekmi bakalım ben de bi gelsem o haftalara :)
canimmm bosver takma boyle seyleri bebeginin gelisiminee bak...gobek ciksin cikmasinnn onemli olan bebeginin sagligi durumu her insanin vucudu ayni degilki ve sen oyle hisetmen de cok dogal nereden bilirdinki gaz oldugunu...sismesi bile heyecan verici...kirici olmamalari gerekirdi bisver saglik olsun sen bebegini dusun sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?