2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İnşaAllah öyledir. ask-ask-ask ın yeri bende bambaşka.. Buldugunuz bilgi için teşekkürler.. ama yinede doktora git gitmişsindir umarım duramazsın sende.. güzel haberlerle gel canım... buraya yazmak istemzsen özelden haberdar et beni..

bende seni bekliyordum canim cok sukur sevindim kipir kipir olmasina ben kipir kipir goremedim bebegimi cok kucuk gorunuyordu :) ayni haftadayiz senle bu arada haftada bir igneyi neden kulaniyorsun kasilmayi sen hisediyormusun ki

canimm tsk ederimmmm...bebegimin elleri kolllari oynuyorduuuu ayy nasill agladimmm...babasi da gordu minigi...hafif pihtilar olusmuss rahim kasilmiss ben hissetmedimmm arada agrim oluyordu...haftada 1 igne verdi...felaket bas agrisi yasiyordum 3 gundur genenlllikle gece oluyorrdu ona da ilac verdii...hersey ylundaaa cok sukur kistim de var ama kaybolur dedi doktorumm...bizden simdlik bu kadarrr resim eklemek isterdimmm bebegimin

içimi rahatlattın canım sağol
senin göbek ne alemde şimdi daha da büyümüştür

Meraktan aldık bakalım umarım işe yarar çünkü haftada bir bana geliyorlar acaba birşey oldumu vs diye. Evham çok kötü.. haftada bir duysam yeter.. Bebek hareketleri 20. haftadan önce hissedilmez diyorlar hissedebilsem gerek kalmaz katılıyorum.. ama daha 9 haftam var bunun için.

ayy ne güzelll bebişini görmüşsün kıpırdamalar başlamıştır çok güzel bakalım haftaya kadar bekleyeceğim heyecanlanıyorumm :))

ne guzel ya cokk sevindim belirginmi ultrason fotosunda vitamin verdimi duphastona devammi uc kilo vermissin ya kiskandim :)

içimi rahatlattın canım sağol
senin göbek ne alemde şimdi daha da büyümüştür

Sabah kalktıgımda neredeyse 0 göbek.. gün içinde şişiyor yiyip içtiklerimden sanırım.. Ogünlerce olan şişkinlikmiş demekki Bana o günlerce yapılan 2 yorum gerçekten kırıcı ve anlamsızdı. Şimdi ben buyüzden göbegım cıktı diyenlere merak etmeyin benimde şişti ama indi bakın şişkinlik diye şeker cevaplar veriyorum.. Cümle kurmak var cümle kurmak var. Niyeti belli eder bazı kelimeler kırıcı olmamak gerek. Hele ki.. haddi aşmamak saygı kat be kat önemli.. Göbek için ve bebek hareketleri için 20. haftayı bekliyorum bakalım.. 18 den önce çıkmaz yaygın bir inanış internetten okuduguma göre.

ayy ne güzelll bebişini görmüşsün kıpırdamalar başlamıştır çok güzel bakalım haftaya kadar bekleyeceğim heyecanlanıyorumm :))

ayyyy tatlimmm allah sneinkini sana bagislasinnnn en kisa zamandaaa sende gorursun bebegin kipirdamalarini cok guzelll mutluluk verici birseyyyyy tam belirginlesti ayaklari elleri kalbi nasil atiyorrrrr sendeeee anlat bakalaimmmm findigin durumunu

canimmm bosver takma boyle seyleri bebeginin gelisiminee bak...gobek ciksin cikmasinnn onemli olan bebeginin sagligi durumu her insanin vucudu ayni degilki ve sen oyle hisetmen de cok dogal nereden bilirdinki gaz oldugunu...sismesi bile heyecan verici...kirici olmamalari gerekirdi bisver saglik olsun sen bebegini dusun sadece

Allah hepimize şifa versin canım.sakın ihmal etme çorabını ben de bi ara giymemiştim bacağımda yara çoktı çok korkmuştum çok şükür iyileşti yaram o günden beri giyerim doktoruma kilotlu verme giyemiyorum dedim oda bana diz altı verdi şimdi çok rahat ama sana tavsiyem çorabını giy..Napalım Rabbimin imtihanı...

meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmm buğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa

canım geçmiş te ne yaşandı ne oldu kim ne dedi bilmiyorum ama unut gitsin hamişssin sennnnnn:)ole herşeye kafayı takma luksumuz yok bizim tek takıntımız bebeişlerimiz olsun boşverrrrrrrrrrr salla tum kotu duşunceleri aklından gitsinlerr kış kış hepsine tum anneler aklınıza hiçbişeyı takmayın kimsenin sizi uzmesine i,zin vermeyın eşlerinizin bile hiçbişey sizden bebişinizden kıymetli, değil sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız da inşallah duzelsin Rabbim den dilerim ki inşallah bu topikte başka uzucu haber okumayız Allahımmmmmm inşallah

ne guzel ya cokk sevindim belirginmi ultrason fotosunda vitamin verdimi duphastona devammi uc kilo vermissin ya kiskandim :)

vallahiiiii bebegim saglikli olsaaaaa daha da versemmmmmm bulantilarrrrdan kaynakli bazen seviniyorummmmm bulantilarim olunca ama bazende cekilmiyorr vitamin vermedi suan durumumuz iyi..evet ultrasyonda belli ayagini kaldirmissss ayy minnacikkk bir ayak tam 11 haftalik olmusummm ultrasyonda oyle yaziyor...

ayyyy ne guzelllll ben bile heyecanlandimmmmm cok guzel bir supriz olacak babayaaa sevgililer gunu hediyesi harika yaaa...

ayyy alppın ayağını mı kaldırmış uyyyyyyyyyyy gözunaydın ne guzel kırkbirkere maşallah bebişleree 12. haftada bulantında kesilicekmi bakalım ben de bi gelsem o haftalara :)

ayyyy ne guzelllll ben bile heyecanlandimmmmm cok guzel bir supriz olacak babayaaa sevgililer gunu hediyesi harika yaaa...

evet ya mükemmel olcak inşallah,hergün soruyordu adet oldunmu diyeeee,Bebim ilk bebeğim bu ,nasıl güzel bi duyguymuş ya dünyada hiç bişeye değişmem bu duyguyuu,inanın anlatamıyorum mutluluğumu,aslında çoğunuz biliyosunuzda bu duyguyu,Allahım bütüünnnn herkese yaşatsın

aaaaaaaa ben söylemesem çatlar patlardım kızzzzzzzzzzhımm bu arada baba askerde felanmı....

ayyy alppın ayağını mı kaldırmış uyyyyyyyyyyy gözunaydın ne guzel kırkbirkere maşallah bebişleree 12. haftada bulantında kesilicekmi bakalım ben de bi gelsem o haftalara :)

sagol canimmmm benimmmmmm insallah sende en kisa zamanda gorursunnnn canimm....haftaya bitecek insallah ama simidde yok cok sukur eski halime dondum...sen kacinci haftasin canimmm

Yok takılma değil sadece yeri geldi söyledim.. Bakın öyle söylenmez böyle söylenir diye Tabiki herşey onlar için heleki şu dönemde iyi olsunlarda o yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…