meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmmbuğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa
sagol canimmmm benimmmmmm insallah sende en kisa zamanda gorursunnnn canimm....haftaya bitecek insallah ama simidde yok cok sukur eski halime dondum...sen kacinci haftasin canimmm
aaaaaaaa ben söylemesem çatlar patlardım kızzzzzzzzzzhımm bu arada baba askerde felanmı....
canım geçmiş te ne yaşandı ne oldu kim ne dedi bilmiyorum ama unut gitsin hamişssin sennnnnn:)ole herşeye kafayı takma luksumuz yok bizim tek takıntımız bebeişlerimiz olsun boşverrrrrrrrrrr salla tum kotu duşunceleri aklından gitsinlerr kış kış hepsine tum anneler aklınıza hiçbişeyı takmayın kimsenin sizi uzmesine i,zin vermeyın eşlerinizin bile hiçbişey sizden bebişinizden kıymetli, değil sıkıntı yaşayan arkadaşlarımız da inşallah duzelsin Rabbim den dilerim ki inşallah bu topikte başka uzucu haber okumayız Allahımmmmmm inşallah
Bebeğin babasına tabi? Bravo ben öğrendiğim saniye aradım adamı yoldan döndürdüm.. hayırlı olsun bebegınız..
biz daha 8.haftadayız tatlım bulantılar full bugun biraz kesildi sandım ama kesilincede korktum nerdeeeeee kesilvcek ara vermiş :)
meraba arkadaşlar,benim bugün tam 6. haftam,daha babaya söylmedimmmbuğün patik aldım fenerbahçeli bide babamı seviyorum zıbını aldım kargoya verdim yarın babamıza gidecek ,okadar heyacanlıyımki nasıl tepki verecek acebaaaaaa
canım ilk ögrendiğimde bütün arkadaşlarım aileme söyledim içimden attım heyacanıbebeğim belli olmadan hep hayal ediyodum zaten 14 şubata denk gelsede süpriz yapsam diye çok şükür Allahım gönlüme göre verdi, eşim asker falan deyil canım ,bende biraz sabırlıyımdır söylemesi ayıp
canım ilk ögrendiğimde bütün arkadaşlarım aileme söyledim içimden attım heyacanıbebeğim belli olmadan hep hayal ediyodum zaten 14 şubata denk gelsede süpriz yapsam diye çok şükür Allahım gönlüme göre verdi, eşim asker falan deyil canım ,bende biraz sabırlıyımdır söylemesi ayıp
çok teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun
:)) keske ayri bir kagit yapistirsaydin paketi acmadan beni ara diye acarken senle konussa o heycani sende duysan heycanlandim tepkisini yaz buraya
çok hoş bir söyleme tekniği olmuş süprizin böylesi harikasın canım:)))
Ben çok benzetıyorum kendıme sizin belirtileri.. Yazmadıgım zamanlarda okuyordum topiği.. ki siz ozaman topiğe dahil olmuştunuz. Eşime bile söylemişliğim var aynı benim gibi benim haftalarımda ne hissettiysem (bulantı-akıntı-vs) aynı bu kızda öyle diye.. Bulantılarına üzülme.. ara ara terk ediyor.. sonra geri geliyor ne zaman geçicek tamamen bilmem. Ama iyide oluyor ( çok olmadıgı sürece) hamile olduğumu daha iyi anlıyorum malum..
ne zaman geçecek bu ağızdaki tat değişikliğiii bilgisi olan var mıı
işte canım çok olmadığı surece dediğin gibi ama beni hayattan koparttı bugun ilk kez kendime kahvaltı hazırlayabildim Allah yardımcımız olsun bide benim daha önce bi kaybım var ole olunca dahada korkuyosun sen maşallah 11. haftadasın inşallah kesilir zamanında bulantıların herkese dua ediyorum vallahi okadar ii anlıyprumki birinin bi derdi olunca:)
şı acı tat dimi çekmeyen bilemiyor eşime anlatıyorum hı hı deyip kafa sallıyor çok kötü ne yesem ağzımda acı bir tattt zehir gibii kızımda 3 ayı geçtikten sonra geçmişti bu belirtiler sonra gelsin yemekler gitsin yemekler her şey o kadar tatlı gelmeye başlamıştı kii anlatamam sadece tiksindiğim bir kaç şeyi hamilelik sonuna kadar yiyemedim gersi harikaydı vallaa o günlerr gelsinnn diye bekliyorum o zaman hamilelik sultanlık oluyorrr :))) Son 1,5 ayı biraz zorluyor yineee gece yatakta 4 yastıkla yatmalar nefes alamamalar boğaz yanmaları son ayda biraz zor ama 4,5, 6, 7 onlar süperdi kızımda bunda da öyle olur inşallahhhh
şı acı tat dimi çekmeyen bilemiyor eşime anlatıyorum hı hı deyip kafa sallıyor çok kötü ne yesem ağzımda acı bir tattt zehir gibii kızımda 3 ayı geçtikten sonra geçmişti bu belirtiler sonra gelsin yemekler gitsin yemekler her şey o kadar tatlı gelmeye başlamıştı kii anlatamam sadece tiksindiğim bir kaç şeyi hamilelik sonuna kadar yiyemedim gersi harikaydı vallaa o günlerr gelsinnn diye bekliyorum o zaman hamilelik sultanlık oluyorrr :))) Son 1,5 ayı biraz zorluyor yineee gece yatakta 4 yastıkla yatmalar nefes alamamalar boğaz yanmaları son ayda biraz zor ama 4,5, 6, 7 onlar süperdi kızımda bunda da öyle olur inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?