2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin babasına tabi? Bravo ben öğrendiğim saniye aradım adamı yoldan döndürdüm.. hayırlı olsun bebegınız..

sagol canimmmm benimmmmmm insallah sende en kisa zamanda gorursunnnn canimm....haftaya bitecek insallah ama simidde yok cok sukur eski halime dondum...sen kacinci haftasin canimmm

biz daha 8.haftadayız tatlım bulantılar full bugun biraz kesildi sandım ama kesilincede korktum nerdeeeeee kesilvcek ara vermiş :)

aaaaaaaa ben söylemesem çatlar patlardım kızzzzzzzzzzhımm bu arada baba askerde felanmı....

canım ilk ögrendiğimde bütün arkadaşlarım aileme söyledim içimden attım heyacanı bebeğim belli olmadan hep hayal ediyodum zaten 14 şubata denk gelsede süpriz yapsam diye çok şükür Allahım gönlüme göre verdi, eşim asker falan deyil canım ,bende biraz sabırlıyımdır söylemesi ayıp

İnşaAllah okumayız. Bende 3 ayı dolduruyımda rahatlarım diyordum amaa Agustos anneleri topiğinde (hamilelik takvimini kaldırmıştı) bir arkadaş sanırım 13-14 haftalık hamile.. bebegını birkaç gün önce agrı ile kaybetmiş. Kalbi durmuş.. Moral bozmak için yazmıyorum ama ne 3 ay geçince risk bitiyor ne 5 ay.. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasip etsin..Kimseyi büyük kücük evlat acısıyla sınamasın.. O arkadasın bebegıne saatlerce agladım .. cok dokundu.. rabbim esirgesin meleklerimizi..

biz daha 8.haftadayız tatlım bulantılar full bugun biraz kesildi sandım ama kesilincede korktum nerdeeeeee kesilvcek ara vermiş :)

Ben çok benzetıyorum kendıme sizin belirtileri.. Yazmadıgım zamanlarda okuyordum topiği.. ki siz ozaman topiğe dahil olmuştunuz. Eşime bile söylemişliğim var aynı benim gibi benim haftalarımda ne hissettiysem (bulantı-akıntı-vs) aynı bu kızda öyle diye.. Bulantılarına üzülme.. ara ara terk ediyor.. sonra geri geliyor ne zaman geçicek tamamen bilmem. Ama iyide oluyor ( çok olmadıgı sürece) hamile olduğumu daha iyi anlıyorum malum..

:)) keske ayri bir kagit yapistirsaydin paketi acmadan beni ara diye acarken senle konussa o heycani sende duysan heycanlandim tepkisini yaz buraya

canım eşine çoook büyük bi sürpriz olucak sizin adınıza sevindim Allah tamamına erdirsin...cümlemizinkini...

ila46 gözünaydın şekerimmm:)Allah gönlune göre vermiş kalbin temizmiş bebeğin hayırlı olsunnnnnn

çok teşekkür ederim canım seninkide hayırlı olsun

Hepberaber inşaAllah teşekkürler...6 haftalıktı değilmi? daha bulantılar başlayacak benim gibi olursan işin zor. Bazılarında ya hafif bulntı oluyor yada hiç olmuyor belki öyle olursunuz.. Benim gibi olma ihtimaline karşı bugünlerce iyi beslenin.. Halsiz kalmayın.. lokma yenmiyor çünkü..

çok hoş bir söyleme tekniği olmuş süprizin böylesi harikasın canım:)))

işte canım çok olmadığı surece dediğin gibi ama beni hayattan koparttı bugun ilk kez kendime kahvaltı hazırlayabildim Allah yardımcımız olsun bide benim daha önce bi kaybım var ole olunca dahada korkuyosun sen maşallah 11. haftadasın inşallah kesilir zamanında bulantıların herkese dua ediyorum vallahi okadar ii anlıyprumki birinin bi derdi olunca:)

ne zaman geçecek bu ağızdaki tat değişikliğiii bilgisi olan var mıı

şı acı tat dimi çekmeyen bilemiyor eşime anlatıyorum hı hı deyip kafa sallıyor çok kötü ne yesem ağzımda acı bir tattt zehir gibii kızımda 3 ayı geçtikten sonra geçmişti bu belirtiler sonra gelsin yemekler gitsin yemekler her şey o kadar tatlı gelmeye başlamıştı kii anlatamam sadece tiksindiğim bir kaç şeyi hamilelik sonuna kadar yiyemedim gersi harikaydı vallaa o günlerr gelsinnn diye bekliyorum o zaman hamilelik sultanlık oluyorrr :))) Son 1,5 ayı biraz zorluyor yineee gece yatakta 4 yastıkla yatmalar nefes alamamalar boğaz yanmaları son ayda biraz zor ama 4,5, 6, 7 onlar süperdi kızımda bunda da öyle olur inşallahhhh

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederimmm,daha benim hiç bulantım falan yok ,yememe içmemede çok dikkat ediyorum,yemediğim herşeyi azda olsa şimdiden yiyorum artık ,herşey bebeğim için o sağlıklı olsunda en nefret ettiğim şeyi bile yerim

Bende 6. haftada 15 gün bitkisel hayatta gibi yaşadım..Günler de gecelerde işkence gibi geçiyordu.. ben kendıme kahvaltı hazırlama aşamasına hala gelmedim sabahları bulantı daha agır oluyor. Bugünde 2 paket kraker birde meyve yedim kahvaltı yapamadım malesef.. Amin.. benimde daha önce bir kaybım var oyüzden böyle evhamlıyım.. haklısın.. bende duygusallık bürüdü normalde 0 duygusaldım desem yeridir. Şimdi ufacık birşey yetiyor üzülmeye.. Onlar iyi olsun hayırlısıyla gelsinlerde gerisi teferruat tabi..

Bu arada çok erken belkı ama bu normal dogum sezeryan olayı ne zaman bellı oluyor. sonradan da degısebılıyor biliyorum ama .. ben cok korkuyorum normal dogumdan.. fikri olan varmı istege baglı olayı devam etmiyor sanırım?

ayy sendede mi var ya valla artık sinirlerim bozuldu ağlayasım herşey kırıp dökesim geliyor sonra özge saçmalama şükür beeğin sağlıklı ki bunlar oluyor diyorum su bile içemiyorum ya o zaman inş 2 haftamız kalmıştır :)

ohhhh ne guzel vallaaa süpermiş daha önceden deneyımı olanlar azcık guzel şeylerden bahsetsenize bize heveslenelimde dayanma gucumuz artsın valla bana bi yıyeceğin tatlı geleceği sanki hayal gibi geliyodaaa:)ruyamda yemek yediğimi görsem inanmıcam kendime artık o derce yaniiiiiiii:)

kızlarr bebişleriniz sağınızda mı solunuzdamı doktor hangi taraftan bakıyor....herkes cinsiyetini öğrendikten sonra yazsın...hiç cinsiyetini öğrenen varmı aranızda....benim bugün biraz sol tarafıma meyilli baktı ultrasondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…