2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yazını okurken o kadar heyecanlandım ki anlatamam , sürekli giremiyorum nete bulantılarım çok fazla ama girdikçe böyle güzel haberleri okumak çok ii geliyo bende haftaya gidicem inşallah dr ,bende miniğimin hareketlerini görürüm çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo , herkese güzel hamilelikler diliyorum

Benım tam ortada herhalde doktor oraya tutuyor cihazı.. böyle olması normalmi illa sagda veya soldamı olmalı.. hiçbir bilgim yok bu konuda? bu ay sonu kontrolum var 13 haftada olucaz belkı söyler cinsiyetini.. Başlarda erkek diyordum herkes erkek diyor (hissiyat olarak tabi) ama ben artık kızım diye seviyorum nedendir bilmem.. Babamıza dans ediyoruz kızımla birlikte, babamıza dırdır yapıyoruz kızımla birlike vs =)) hayırlısı olsun.. İlk cocuk olduğu için ha kız ha erkek hiçmi hiç farkıyok..

Son düzenleme:

bende cok korkuyorum ama bulantılar kadar uzun surmeyeceğini duşununce rahatlıyorum:):)doktorunla paylaş istersen belki bilgi verir şimdiden canım

bana vajinadan baktı hiç bilemiyorum ne tarafta olduğunu ama geceleri sağ tarafımda ağrıyla kalkıyorum,sağ tarafa yatınca ağrım oluyo artık ordamı bilemiyorum,daha 1 hafta sonra gidicem ben kalp atışı için ,ozaman belki karnımdan bakar

bende cok korkuyorum ama bulantılar kadar uzun surmeyeceğini duşununce rahatlıyorum:):)doktorunla paylaş istersen belki bilgi verir şimdiden canım

Doktora korkuyla gidip agzım 5 metre acık cıktıgımdan neredeyse hiçbirşey sormak aklıma gelmiyor. zamanla sorarım.. 2.3. hamılelı olup veya araştırmış olan varsa diye şimdiden merak ettim..

canım benimde tam ortadan bakıyordu sadece bugün sola meyilli baktı ben de oyüzden merak ettim...tabiki canım sağlıklı olsunlarda tabi benim 2kızdan sonra birde oğluşum olsun isterim RAbbim hayırlısını versin tabikii kız olursada o da benim canım ciğerim....

İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..

İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..

canım kızlar çok geç gösteriyor cinsiyetlerini zaten doktor göstermiyo derse bilki kız.erkek bebek hemen belli oluyormuş.ben kızlarımı 4.5 5. aylarda öğrenmiştim...

hepinize hayırlı sağlıklı sıhhatli hamilelikler kızlar bir aylık tatilin ardından tekrar geldim evime ve sayfalar almış başını gitmiş ara ara geçmişe göz atıp devamlı takibe devam edicem şimdi yarın için hazırlık yapıp yatmayı düşünüyorum malum hala yol yorgunluğu var üstümde bu arada bebişimi görmek için cumartesi dr gidicem en son kalp atışı için gitmiştim çok merak ediyorum ne kadar büyüdüğünü

iyi akşamlar herkese uzum zamandır giremedim

ne güzel haberler bunlar, hareketlerini mi gördün cidden maşallah
yaaaaaçok üzüldüm ben de 12.haftamı doldurayım sonra hamilelik takvimi yapıcaktım beklemenin de bi anlamı yok
benim de bi kaybım var 9.haftamda o yüzden temkinli davranıom bi taraftan da düşünmemeye çalışıom nası bi çelişkidir allahım korusun bebeklerimizi
benim solumdan bakıyor çünkü sağ tarafımda kistim var.

ama daha geçen gün okudum 10 haftalık için okumuştum sanırımdaha bu dönemlerde cinsel organları belirginleşmezmiş
tabi sonrasını bilemem 12 de faan belli oluodur heralde:26:

Selam arkadaslar bende aranizdan cekiliyorum doktor bebegimin hic gelismedigini soyledi cok kucuk kalmis kalbini dinletmek istedi ama kalbi atmadi o an sanki benimde kalbim durdu cok zor anlar yasadim bugun kurutaj olmak zorunda kaldim.sizinle 6-7hafta heyecanlarimi paylastim cok guzel gunlerdi.Hepinize saglikli,mutlu hamilelikler diliyorum Insallah Eylulde hepiniz bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.

HEPINIZE TESEKKURLER.....

benim de hala ara ara sabah bulantı ve kusmalarım oluo ama neyse ki çok ciddi boyutlarda diil.sabah kalkar kalkmaz bişi ye diolar zaten kalkıp wc'ye die gittiğimde gelio kusma
inş. geçer en kısa zamanda.
yalnız şu uyku halleri yeniden başladı onu napıcaz:26:

Nasıl üzülünmezki.. Rabbim korusun meleklerimizi.. yap canım sen takvimini hiçbirşey olmaz allahın izniyle.. Bende pimpirikliyim kaybı olanlar dahada evhamlanıyor sanırım.. Hareketlerini hissettiğimizde bu durum azda olsa düzelir diye umuyorum.. Malesef ne 3 ay ne 5 ne 9 ay hiçbir garanti yok hiçbirimizde.

Agustos topiğinde 13-14 haftalıklar vardı okudum.. bazılarının belli olmuş bazılarının olmamış.. Artık cinsiyetlemi ilintili doktorlamı bebegın pozisyonuylamı bilmem.. Belli olsunda kızımmı diyecegız oglummu bilelim

sagol canimmmm insallah sende bebeginin kipirdamalarini gorursunn..cok heyecanliydi hersey cok guzel insllaahh sorunsuz devam eder

Canm sen kaçıncı haftandaydın benle veya bana yakınsın ama takvimin yok bilemedim.. Uyku hali bendede yeniledi.. sanırım doguma dogruda aynısı oluyormuş.. hayırlısı..

Son düzenleme:

çok üzüldümmmallahım sabır versin inş. hayırlı zamanda tekrar hamile kalır bu sefer sağlıklı bi şekilde alırsın bebeğini kucağına

çok geçmiş olsun canım Allhım sabır versin,inşallah en kısa zamanda yine olur bebeğin

canım baktır bencede cumartesıye bişey kalmadı kanamanın kesilmeside enteresan bence bı gorun sonra karar ver

kızlar yarın baska bır dr gıdıcem hepimiz için hayırlısı. Allahım bu topiktekılerın yuzunu guldursun. evlatlarını kucaklarına almayı nasıp etsın. cok düşük bir ihtimal benım için sürpriz olması biliyorum. ama içim rahat etsın dıye gıtmek ıstıyorum. eger aynı cumlelerı kurarsa dr. cumartesı hazırlıklı gıderım. buarada drmı aradım bu haftalarda zehırlenme ıhtımalı yokmuş. bılgınıze

sagol canimmmm insallah sende bebeginin kipirdamalarini gorursunn..cok heyecanliydi hersey cok guzel insllaahh sorunsuz devam eder

Ben gecen hafta gittim kıpırdadıgını görmedim.. Doktor ben sormadan kıpırdıyor ama hissedemezsin dedi.. Siz görüyormusunuz dedim? Burda görmek zor gibi birşeyler söyledi.. üzerinde durmadım bende.. uyuyormudur acaba nedir evhamlamdım bak yine.

Canm sen kaçıncı haftandaydın benle veya bana yakınsın ama takvimin yok bilemedim.. Uyku hali bendede yeniledi.. sanırım doguma dogruda aynısı oluyormuş.. hayırlısı..

çizelgemde 10+3 yazıo ama bi gün ilerde 10+4üm

bi ara kesilmişti dimi bi haftadır falan bazı günler inanılmaz basıo, şu an da mesea fenalardayım ama eşimin yanında işyerindeyim nerde uyucam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…