kizlar doktordan geldim cok sukur hersey yolundaa ama kucuk bir kistim olusmuss doktor igne verdi ilaclarima devam edecemmm rahim biraz kasilmiss haftada bir igne kullaniyorummm cok sukur bebegim kipir kipir elleri ayaklari nasil oynuyordu kalp atislarini da duyfdmm bu arada 3 kilo vermisimmm...
kızlarr bebişleriniz sağınızda mı solunuzdamı doktor hangi taraftan bakıyor....herkes cinsiyetini öğrendikten sonra yazsın...hiç cinsiyetini öğrenen varmı aranızda....benim bugün biraz sol tarafıma meyilli baktı ultrasondan...
Bende 6. haftada 15 gün bitkisel hayatta gibi yaşadım..Günler de gecelerde işkence gibi geçiyordu.. ben kendıme kahvaltı hazırlama aşamasına hala gelmedim sabahları bulantı daha agır oluyor. Bugünde 2 paket kraker birde meyve yedim kahvaltı yapamadım malesef.. Amin.. benimde daha önce bir kaybım var oyüzden böyle evhamlıyım.. haklısın.. bende duygusallık bürüdü normalde 0 duygusaldım desem yeridir. Şimdi ufacık birşey yetiyor üzülmeye.. Onlar iyi olsun hayırlısıyla gelsinlerde gerisi teferruat tabi..
Bu arada çok erken belkı ama bu normal dogum sezeryan olayı ne zaman bellı oluyor. sonradan da degısebılıyor biliyorum ama .. ben cok korkuyorum normal dogumdan.. fikri olan varmı istege baglı olayı devam etmiyor sanırım?
kızlarr bebişleriniz sağınızda mı solunuzdamı doktor hangi taraftan bakıyor....herkes cinsiyetini öğrendikten sonra yazsın...hiç cinsiyetini öğrenen varmı aranızda....benim bugün biraz sol tarafıma meyilli baktı ultrasondan...
bende cok korkuyorum ama bulantılar kadar uzun surmeyeceğini duşununce rahatlıyorum:):)doktorunla paylaş istersen belki bilgi verir şimdiden canım
Benım tam ortada herhalde doktor oraya tutuyor cihazı.. böyle olması normalmi illa sagda veya soldamı olmalı.. hiçbir bilgim yok bu konuda? bu ay sonu kontrolum var 13 haftada olucaz belkı söyler cinsiyetini.. Başlarda erkek diyordum herkes erkek diyor (hissiyat olarak tabi) ama ben artık kızım diye seviyorum nedendir bilmem.. Babamıza dans ediyoruz kızımla birlikte, babamıza dırdır yapıyoruz kızımla birlike vs =)) hayırlısı olsun.. İlk cocuk olgudu için ha kız ha erkek hiçmi hiç farkıyok..
canım benimde tam ortadan bakıyordu sadece bugün sola meyilli baktı ben de oyüzden merak ettim...tabiki canım sağlıklı olsunlarda tabi benim 2kızdan sonra birde oğluşum olsun isterim RAbbim hayırlısını versin tabikii kız olursada o da benim canım ciğerim....
İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..
ne güzel haberler bunlar, hareketlerini mi gördün cidden maşallahcanimm tsk ederimmmm...bebegimin elleri kolllari oynuyorduuuu ayy nasill agladimmm...babasi da gordu minigi...hafif pihtilar olusmuss rahim kasilmiss ben hissetmedimmm arada agrim oluyordu...haftada 1 igne verdi...felaket bas agrisi yasiyordum 3 gundur genenlllikle gece oluyorrdu ona da ilac verdii...hersey ylundaaa cok sukur kistim de var ama kaybolur dedi doktorumm...bizden simdlik bu kadarrr resim eklemek isterdimmm bebegimin
yaaaaaİnşaAllah okumayız. Bende 3 ayı dolduruyımda rahatlarım diyordum amaa Agustos anneleri topiğinde (hamilelik takvimini kaldırmıştı) bir arkadaş sanırım 13-14 haftalık hamile.. bebegını birkaç gün önce agrı ile kaybetmiş. Kalbi durmuş.. Moral bozmak için yazmıyorum ama ne 3 ay geçince risk bitiyor ne 5 ay.. Rabbim tüm hamilelerin bebeklerını saglıkla kucagına almayı nasip etsin..Kimseyi büyük kücük evlat acısıyla sınamasın.. O arkadasın bebegıne saatlerce agladım .. cok dokundu.. rabbim esirgesin meleklerimizi..
benim solumdan bakıyor çünkü sağ tarafımda kistim var.kızlarr bebişleriniz sağınızda mı solunuzdamı doktor hangi taraftan bakıyor....herkes cinsiyetini öğrendikten sonra yazsın...hiç cinsiyetini öğrenen varmı aranızda....benim bugün biraz sol tarafıma meyilli baktı ultrasondan...
İnşaAllah budefaki erkektir o halde. diğer hamılelıklerınde kacıncı haftada ögrenmiştin cinsiyetlerini? Doktorun prof. luguna baglı diyorlar cogu goruyor ama söylemiyormuş bu haftalarda..
iyi akşamlar herkese uzum zamandır giremedim
yaaaaaçok üzüldüm ben de 12.haftamı doldurayım sonra hamilelik takvimi yapıcaktım beklemenin de bi anlamı yok
benim de bi kaybım var 9.haftamda o yüzden temkinli davranıom bi taraftan da düşünmemeye çalışıom nası bi çelişkidir allahım korusun bebeklerimizi
ama daha geçen gün okudum 10 haftalık için okumuştum sanırımdaha bu dönemlerde cinsel organları belirginleşmezmiş
tabi sonrasını bilemem 12 de faan belli oluodur heralde:26:
yazını okurken o kadar heyecanlandım ki anlatamam , sürekli giremiyorum nete bulantılarım çok fazla ama girdikçe böyle güzel haberleri okumak çok ii geliyo bende haftaya gidicem inşallah dr ,bende miniğimin hareketlerini görürüm çok heyecanlıyım günler geçmek bilmiyo , herkese güzel hamilelikler diliyorum
benim de hala ara ara sabah bulantı ve kusmalarım oluo ama neyse ki çok ciddi boyutlarda diil.sabah kalkar kalkmaz bişi ye diolar zaten kalkıp wc'ye die gittiğimde gelio kusma
inş. geçer en kısa zamanda.
yalnız şu uyku halleri yeniden başladı onu napıcaz:26:
Selam arkadaslar bende aranizdan cekiliyorum doktor bebegimin hic gelismedigini soyledi cok kucuk kalmis kalbini dinletmek istedi ama kalbi atmadi o an sanki benimde kalbim durdu cok zor anlar yasadim bugun kurutaj olmak zorunda kaldim.sizinle 6-7hafta heyecanlarimi paylastim cok guzel gunlerdi.Hepinize saglikli,mutlu hamilelikler diliyorum Insallah Eylulde hepiniz bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
HEPINIZE TESEKKURLER.....
Selam arkadaslar bende aranizdan cekiliyorum doktor bebegimin hic gelismedigini soyledi cok kucuk kalmis kalbini dinletmek istedi ama kalbi atmadi o an sanki benimde kalbim durdu cok zor anlar yasadim bugun kurutaj olmak zorunda kaldim.sizinle 6-7hafta heyecanlarimi paylastim cok guzel gunlerdi.Hepinize saglikli,mutlu hamilelikler diliyorum Insallah Eylulde hepiniz bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz.
HEPINIZE TESEKKURLER.....
canım baktır bencede cumartesıye bişey kalmadı kanamanın kesilmeside enteresan bence bı gorun sonra karar ver
sagol canimmmm insallah sende bebeginin kipirdamalarini gorursunn..cok heyecanliydi hersey cok guzel insllaahh sorunsuz devam eder
Canm sen kaçıncı haftandaydın benle veya bana yakınsın ama takvimin yok bilemedim.. Uyku hali bendede yeniledi.. sanırım doguma dogruda aynısı oluyormuş.. hayırlısı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?