2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Çok okumadım sorun nedir diye. ama umarım hayırlısı neyse o olur... bebegınız szınledır ve sızınle kalır umarım.

en kısa zamanda Allahım bu guzel duyguları yasatsın bızlere canım bende kurtaj olucam .. kızlar helham yapmayın ınanın hıc bırsey yıyeyedıgım kokulardan nefes alamadıgım haftalarım oldu şuan onların gerı gelmesı ıcın neler vermezdım. o haftalarımı arayacagım aklıma gelmezdi

canım kızlar çok geç gösteriyor cinsiyetlerini zaten doktor göstermiyo derse bilki kız.erkek bebek hemen belli oluyormuş.ben kızlarımı 4.5 5. aylarda öğrenmiştim...

benimde kız dı ve hep galiba erkek dediler bir kaç doktor değiştirdiğim için söylüyorumj galiba felan varsa işin içinde kız oluyor erkek gösteriyormuş çünkü direk kendim ben 6 aylıkken detaylıda öğrendim kız olduğunu o zamana kadar erkek adı bile bulmuştuk kızımıza:))) hayırlısı hakkımızda sağlıklı olsunlarda

offff ya ALLAHIM sabır versin ikinizede ,en en yakın zamanda bebekleriniz olsun inşallah yeniden ,çok üzüldüm ya

Umarım kısa sürede yenıden hamile kalır ve saglıkla alırsınız bebegınızı kucagınıza.. çok geçmiş olsun.

Hakkında hayırlısı canım en kısa sürede yeniden hamile kalırsın inşallahh .....

Hepinize tesekkurler arkadaslar...Allah hepimize saglikli bebek nasib etsin Amin...

arkadaşım allah sabır versin,inş. mevlam sana da en hayırlı ve kısa zamanda nasip eder

zerenpnr arkadaşım rabbim sana da sabır versin,herşeyde vardır bi hayır inş., hayırlı sağlıklı evlatlarınız olur tekrar

geçmiş olsun canım
inşallah en kısa zamanda gene aynı güzel duyguları yaşarsın
allah yardımcın olsun

arkadslarimmm hepiniz adinaa cok uzuldummm zor bir durummm insallah en kisa zamanda bebeginize kavusursunuzz...allahim hayirlisini versinnn...

burdaki doktor gebeliktede kullanilir rahim icin iyi diye verdi...burada surekli bunu veriyorlarr progestan iceriyor sanirim...

ben yurt disindayim bu ilac bir nevi progestan gorevi yapiyor dusuk onleyici bebegin tutunmasini sagliyor o yuzdden verdi

Hamilelige zarari olmadigini biliyordum ama hamilelikte kullanildigini yeni duydum neyse birsey daha ogrenmis olduk..

Haftalarimiz gecsede alnimizda yazilanlari degistiremiyoruz yine uzucu haberler yine kayiplar kederler ...rabbim sabir versin demekten baska soz soylenmez...

Son düzenleme:
sibelim bende aynıyım düsündürmeye basladı beni.birazcık rejime baslasam kötü mü yaparım

Canımmmm sakın diyet falan yapiim deme... Ben kızıma hamile iken 17 kilo aldım bide Yaza gelmişti suda topladım şiştimdeşiştim anlatamam doğum iznine çıktığımda bi arkadaşım bana gelmişti arkadan Ata DEmirel e benziyorsun demişti düşün halimi.. Ama yinede hiç kısmadım ama hiç harekette etmiyordum onu yanlış yapmışım.. Şimdi 9. Haftamın içindeyim hergun rutin 30 dk yuruyuş yapardım ona devam edebilirsin dedi havalar hazır ısınmadan bende ağırlaşmadan yapıyorum vallahi sende yuruyuş yapabilirsin kendini yormadan en guzeli.. Sakın yemekden kısma ama şişlik zaten hepimizde var canım 1-2 hafta sonra normale döner herşey merak etme..

gunel arkadasim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda saglikli,hayirli bir evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…