2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya canım bahsettiğin cihaz angel sound diye bişey mi?be onu ta hamile kalmadan önce araştırdım,ama bende çok tereddütde kalmıştım,12. haftadan itibaren duyabilysn diye biliyrm,eğerki alırsan yorumunu mutlaka bana yaz olurmu.aslında süper bişi her şüpheye düşündüğünde bebeğinin kalp atışını duyabiliyosun,ama bi taraftan da zaten çok pinpirikliyim,ve endişelerim korkularım oldukça yoğun,bunu alıp iyice paranoyak olursam diyede endişedeyim,....eğerki alırsan mutlaka haber ver canım..

sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar

teşekkürler canım hepimizin sevgililer günü kutlu olsun,sewgisiz tek bir saniyemiz geçmesin inşlhhhhhhhhhhhh

yine üzücü haberler okudum,rabbim bebeğini kaybeden arkadaşlara sabır versin,,inşlh rabbim en yakın zamanda yine anneliği tatdırır..

günaydın arkadaşlar sevgililer günümüzü kutlayan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum....ve hepimizin sevgililer günü kutlu ve mesut olsun...yuvalarımızdan sevgi hiç eksik olmasın...

malesef ben bugün ilk sevgililer günümüze eşimle ayrı gireceğim,gececi olduğu için yanımda olamayacak canım eşim.....

canım bu karın çıkma meselesini sanırım biz abartıyoruz yada öyle görmek istiyoruz,bende ilk başlarda çıktı falan diye seviniyodm,ama şu varki tüm hamilelerde gaz sorunu var ve karnımızın şişliği gazdan aslında bence...

ayrıca sen dün çk gerilmişsin tatlım,okuduklarım çok sinirli gördüm seni,biraz daha sakin ol canım benim bebişine zarar,,,,sonra içerde sinirlendirme benim yiğenimiiiii kızarım haaa,sonra tembihlerim bebişi doğduğunda geceleri uyanıp intikamını alır bu stresin.....

benimkide aynı canım,mesai kalacak geç gelecek...olsun tatlım bizim gibi çiftlere hergün sevgililer günü anacımmmm

Bu bulantı beni mahfetti, hem oğlum hem bulantı hiç çekilmiyor.
Perişan durumdayım, yokmu bir çözüm arkadaşlar, meptamit çözüm olmadı...

benimkide aynı canım,mesai kalacak geç gelecek...olsun tatlım bizim gibi çiftlere hergün sevgililer günü anacımmmm

öyle be canım bizim için hergün sevgililer günü..bizde bugün görüşemeyeceğiz diye dünden kutladık...ama onunla her gün sevgililer günü...benim ki bu sabah gitti taaaa yarın sabah gelecek kocacım...

Bu bulantı beni mahfetti, hem oğlum hem bulantı hiç çekilmiyor.
Perişan durumdayım, yokmu bir çözüm arkadaşlar, meptamit çözüm olmadı...

canım ya çok kötüdür eminim bulantı bende çok olmuyor ama olunca mahvoluyorum...tuzlu kraker ye sabah yataktan kalkmadan...tuzlu leblebi falan ye...şalgam zararlı değil diye biliyorum ondan iç...ayva ye..bir arkadaiım var iş yerinde onunla aynı haftadayız hatta bendne ir hafta önde onunda devamlı bulanıyor oda elinden hiç çekirdek paketini eksik etmiyor durmadan çekirdek yiyor iyi geliyor ona...

Günaydın tatlı hamişler.Gününüz güzel, aşk dolu, bulantısız, çooooooook mutlu geçsin. Büyük sevgililerinizi öpün bugün.Birlikte küçük sevgililerinizi yaptığınız için teşekkür edin onlara.(Bebek tek başına ve sevgisiz yapılmıyor malum)
Allah kimseyi sevgisiz bırakmasın.

kötü şeyler düşünme zerencm hakkında ne hayırlısıysa o olsun.haftabaşına kdr bi şikayetin olmazsa başka bi dr daha görün bence çabuk karar verme cnm

Eşime kraker dedim, gidip baharatlı,peynirli ne bulduysa almış, ama sade almamış :)
Şalgam var ama hiç içesim yok, zorlayayım kendimi artık.
İştahım hiç yok, zorla yiyorum.

kızlar günaydıııııııııııııııııııııın
Dün bebişimi gördüm doktora gittim maşallah teyzeleri hiç bir sorun yok . Doktor bir hafta önde gittiğini söyledi doğum tarihine 7 eylül dedi. Aaaaaay bebişim hareketlenmiş elini kolunu oynattı tabi ben yine ağlama krizine girdim. Hastaneden çıktıktan sonra hem ağlıyorum hep yüzümden pis bir sırıtış Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bambaşkaymış meğer kucağıma alınca ne hissedecem bilemiyorum gördüğümde böyleyim

canım gözün aydın...maşallah benim yiğenime şimdiden kıpırdanmaya başlamış....

kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum

2 gündür sanki bebeğimi hissediyor gibiyim,hani etin seyrir derler ya öle oluyo,hele gece sanki o an karnımda kelebek kanak çıprmış gibi oldu.
böyle bişey mümkünmü,hissettiğim şey bebeğimdir demi?yoksa daha erkenmi?

canım gözün aydın...maşallah benim yiğenime şimdiden kıpırdanmaya başlamış....

Teşekkür ederim canım yaaa inanır mısın şok oldum yani beklemiyordum kolunu kaldırım indirdi. Şaşkın şaşkın hareket mi etti o dedi doktor evet annesi bak dedi birini indirip diğerini kaldırdı sonra tabi ben koptum ağlamaktan içim çıktı Doktorda şoka girdi ben öyle ağlayınca eee 3 yılda zor bulmuşum kuzumu kolay mı 4 boyutluydu doktorun baktığı belki ondan öyle hareketini falan gördüm yani ben hiç beklemiyordum böyle bişeyi hala şoktayım

Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…