Agustos anneleri topiğinde 8 kez hamilelik yaşamış ama sadece 2 hamileliği dogumla sonuclanmış bir arkadaş pimpirikliğinden evde bebegımınızın kalp atısını duyabiliceğimiz bir cihaz almış. Bende ogünden beri araştırıyorum aksam elime geçicek hala araştırıyorum.. İyi yorumlar cogunlukta tabi hemen her üründe oldugu gibi kötü yorumlarda var ( zararlı oldugunu düşünenler) birkaç kişi doktorun önerdiğini yazmış.. Bu içimi rahatlattı.. Herneyse diyeceğim oki kullanıp memnun kalıp kalmadığımı buraya yazarım benim gibi evhamlı anneler varsa almayı düşünen rehber olmuş olur..
Bir süredir kötü haberler duymuyorduk bugün yine.. neyseki sonuçlanmış birşey yok.. Sorun yaşayan arkadaşlara hem geçmiş olsun diyorum hemde inşaAllah bebeklerınızde bir sorun yoktur güzel haberler alır bizlerede aktarırsınız diyorum.. doktora gidip güzel haberler alanlarda olmuş.. maşaAllah umarım doğuma kadar hepimiz hep gülerek umutla çıkarız muaynelerimizden..
8. haftasında falan olup göbişi çıkanlar... benim 5. haftada cıktı hatta topikte birkaç kişiye baya bir battı bu söylediğim.. Ciddi olay oldu anlayacağınız oyüzden topikte söylemeyin bunları mazaallah başıma gelen sizlerinde başına geliverir tövbe yaBu arada benım gibi olursanız şişlinliğiniz inicek demek merak etmeyin .. herkese saglıklı hamilelik kolay dogum dilerim..
Yukarıya yazdım ama yine yazacagım.. Yiyip içtiklerinizi kendinize saklayınız ..
sevgililer günümüz kutlu olsun kızlar
günaydın arkadaşlar sevgililer günümüzü kutlayan arkadaşlara teşekkürlerimi iletiyorum....ve hepimizin sevgililer günü kutlu ve mesut olsun...yuvalarımızdan sevgi hiç eksik olmasın...
malesef ben bugün ilk sevgililer günümüze eşimle ayrı gireceğim,gececi olduğu için yanımda olamayacak canım eşim.....
benimkide aynı canım,mesai kalacak geç gelecek...olsun tatlım bizim gibi çiftlere hergün sevgililer günü anacımmmm
Bu bulantı beni mahfetti, hem oğlum hem bulantı hiç çekilmiyor.
Perişan durumdayım, yokmu bir çözüm arkadaşlar, meptamit çözüm olmadı...
evet bilim gercekten içime sinmiyor. dün ögrendım bugun kurtaj dedı dr . kabul etmedım. hala ıcımde bır problem yok gıbı hıs var kabullenmek zor. gecen persembe gıtmıstım kanamam oldugunda kesede sorun yok cocuk kalbı atıyor dedı. yerlesme kanaması demıstı dr. dun kalbı durmus dedı . sabah gıttıgım dr de ben sıze hemen kurtaj demıyeyım. ılkkez bana geldınız. ıstersenız hapı bırakıp 1 hafta daha bekleyın. ınsanlık halı belkı yanılma payı olur felan dedı. bende en azından cumartesıye kadar bekleyıp. bır dr daha gösterıp karar vereyım dıyorum. suan bır agrım kanamam yok. dune kadar kanamam ve agrım vardı. bırde arkadasımında böyle bır durum olmus. 3 dr gıtmısler bırısı bebegı görmemıs bırısı kalbını duymamıs bırısı keseyı dahı görmedı dıyor 9. haftada. sonra bır dr bebegı görmus 1 hafta bekleyelım demıs kalbıa tmıyormus. 1 hafta sonra kalbı atıyormus. acaba ultrason kalbı atıyorsa ama zayıfsa algılamıyor olabılırmı ? dıye endısem var. bakalım hakkımızda hayırlısı. kürtaj olayıda benı çok korkutuyor.
canım ya çok kötüdür eminim bulantı bende çok olmuyor ama olunca mahvoluyorum...tuzlu kraker ye sabah yataktan kalkmadan...tuzlu leblebi falan ye...şalgam zararlı değil diye biliyorum ondan iç...ayva ye..bir arkadaiım var iş yerinde onunla aynı haftadayız hatta bendne ir hafta önde onunda devamlı bulanıyor oda elinden hiç çekirdek paketini eksik etmiyor durmadan çekirdek yiyor iyi geliyor ona...
kızlar günaydıııııııııııııııııııııın
Dün bebişimi gördüm doktora gittim maşallah teyzeleri hiç bir sorun yok . Doktor bir hafta önde gittiğini söyledi doğum tarihine 7 eylül dedi. Aaaaaay bebişim hareketlenmiş elini kolunu oynattı tabi ben yine ağlama krizine girdim. Hastaneden çıktıktan sonra hem ağlıyorum hep yüzümden pis bir sırıtış Rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu bambaşkaymış meğer kucağıma alınca ne hissedecem bilemiyorum gördüğümde böyleyim
canım gözün aydın...maşallah benim yiğenime şimdiden kıpırdanmaya başlamış....
canım gözün aydın...maşallah benim yiğenime şimdiden kıpırdanmaya başlamış....
Ben 11. haftada oğlumun cinsiyetini öğrenmiştim, ahh
kızlar bişi sorcam özellikle tecrübeli anneler size sesleniyorum
2 gündür sanki bebeğimi hissediyor gibiyim,hani etin seyrir derler ya öle oluyo,hele gece sanki o an karnımda kelebek kanak çıprmış gibi oldu.
böyle bişey mümkünmü,hissettiğim şey bebeğimdir demi?yoksa daha erkenmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?