2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım kocaman olmuş, tabi hareketlidir şimdi.
Daha tatlı tekmeler yiyeceksin karnına...

Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.

ama böyle arada bi içimde bişi kanat çırpıyo gibi oluyo ya,niye öle oluyoki,eşimede söyledim oda mercimek kadar şeyi sen nsl hissedicen deyip dalga geçti gıcık...ben bi dr. a sorayım gidince,dr da eşim gibi dalgaya almaz umarım...

Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.

İlk hamilelikte bebek 20.haftada hissediliyor.Tecrübeli annelerin 16. haftada hissedebildiği yazıyor heryerde.Ama annemin ve birkaç kız annesinin iddiasına göre kız bebek daha küçücükken seyirme ile kendini farkettiriyormuş."10-12 haftalık hamileydim,kasıklarımda seyirirdin" der hep. Bu haftalarda bebek hareketleniyor ama hissedilecek kadar olduğunu sanmıyorum ben.

Banada erkek bebek erkenden hissettirir demişlerdi, ama ben baya hareket hissetmiştim, hiç unutmuyorum o anı. Sonrasında hissettiklerimde farklı değildi zaten.

kız belki bebişimin bana yaptığı bi kıyaktır bu....

Fasülye oldu artık yaa, babayı kınıyorum :)
Doktor erken olduğunu söyler canım.

Canım kocaman olmuş, tabi hareketlidir şimdi.
Daha tatlı tekmeler yiyeceksin karnına...

aaaaaaaay inşallah o günleri de görürüm ya sanki günler geçmiyor gibi ama her gördüğümde şok oluyorum maşallah Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Banada erkek bebek erkenden hissettirir demişlerdi, ama ben baya hareket hissetmiştim, hiç unutmuyorum o anı. Sonrasında hissettiklerimde farklı değildi zaten.

Yok valla,ben oğlumu 20. haftadan önce hissetmedim.
Ama bu sefer benim de sağ kasığım ara ara seyriyor.Çok sık değil tabi.Naaadiren....

İnşallah Allah hepimize şifa verir canım..Amin..bakalım doktoraya gideyimde artık ne derse yapıcam..en azından hamileliğim boyunca kuzumun sağlığı için tüm fedakarlığı yapmaya hazırım..

Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr

umarım bebeğin seninledir ve testte hata vardır.dualarım seninle

İnşallah iyi haberlerle dönersin

Bende iki kere içimde kelebeğin kanat çıpması gibi hissettim doktora sormuştum mümkün değil hissedemezsin dedi bana

canım inşAllah hayırlı ve mutlu haberlerle dön​

Önce Allahtan herşeyin hayırlısını dile.
İnşallah emeklerin boşa gitmez,test hatalı çıkar...

İnşallah her şey yolundadır. Rabbim korktuğundan korusun seni...

Merhaba arkadaşlar. Tam adet günümde başlayıp bir buçuk gün süren kahverengi kanamam oldu. Doktor düşük engelleyici iğne ve progestan verdi. Aranızda başına böyle birşey gelen var mı? Bir de on gün önceki muayenede bebeğim 6+0 günlük çıkmışken, dün devlet hastanesindeki muayenede 6+1 gün çıktı. Kalp atışları hala karından duyulamadı. Sizce böyle birşey olabilir mi. Bebek on günde bir gün gelişmiş olabilir mi? Hastane farkı mı acaba? Çok üzgünüm, stresliyim

inşallah guzel haberlerle gelirsin zerenpınar dualarımız seninle inşallah hatalı dır test bişeyı yoktur bebeğinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…