Teşekkür ederim canım yaaa inanır mısın şok oldum yani beklemiyordum kolunu kaldırım indirdi. Şaşkın şaşkın hareket mi etti o dedi doktor evet annesi bak dedi birini indirip diğerini kaldırdı sonra tabi ben koptum ağlamaktan içim çıktıDoktorda şoka girdi ben öyle ağlayınca eee 3 yılda zor bulmuşum kuzumu kolay mı 4 boyutluydu doktorun baktığı belki ondan öyle hareketini falan gördüm yani ben hiç beklemiyordum böyle bişeyi hala şoktayım
Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.
Daha erken gibi ama, ben 16. haftada hissetmiştim, ona bile erken dediler.
İlk hamilelikte bebek 20.haftada hissediliyor.Tecrübeli annelerin 16. haftada hissedebildiği yazıyor heryerde.Ama annemin ve birkaç kız annesinin iddiasına göre kız bebek daha küçücükken seyirme ile kendini farkettiriyormuş."10-12 haftalık hamileydim,kasıklarımda seyirirdin" der hep. Bu haftalarda bebek hareketleniyor ama hissedilecek kadar olduğunu sanmıyorum ben.
İlk hamilelikte bebek 20.haftada hissediliyor.Tecrübeli annelerin 16. haftada hissedebildiği yazıyor heryerde.Ama annemin ve birkaç kız annesinin iddiasına göre kız bebek daha küçücükken seyirme ile kendini farkettiriyormuş."10-12 haftalık hamileydim,kasıklarımda seyirirdin" der hep. Bu haftalarda bebek hareketleniyor ama hissedilecek kadar olduğunu sanmıyorum ben.
ama böyle arada bi içimde bişi kanat çırpıyo gibi oluyo ya,niye öle oluyoki,eşimede söyledim oda mercimek kadar şeyi sen nsl hissedicen deyip dalga geçti gıcık...ben bi dr. a sorayım gidince,dr da eşim gibi dalgaya almaz umarım...
Canım kocaman olmuş, tabi hareketlidir şimdi.
Daha tatlı tekmeler yiyeceksin karnına...
Banada erkek bebek erkenden hissettirir demişlerdi, ama ben baya hareket hissetmiştim, hiç unutmuyorum o anı. Sonrasında hissettiklerimde farklı değildi zaten.
Yok valla,ben oğlumu 20. haftadan önce hissetmedim.
Ama bu sefer benim de sağ kasığım ara ara seyriyor.Çok sık değil tabi.Naaadiren....
Senin çocuklarının yaş aralığı kaç olacak canım?
Allah hepimize şifa versin canım.sakın ihmal etme çorabını ben de bi ara giymemiştim bacağımda yara çoktı çok korkmuştum çok şükür iyileşti yaram o günden beri giyerim doktoruma kilotlu verme giyemiyorum dedim oda bana diz altı verdi şimdi çok rahat ama sana tavsiyem çorabını giy..Napalım Rabbimin imtihanı...
Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr
Kizlar dun yazdiklarinizi okudum gecte olsa ama cvp yazma firsatim olmadi dun ne kadar dr varsa hepsini aradim aile hekimimeee gittim aile hekimim ya testin yanlis yapildigini yada bebegimi kaybettigimi degerimin dustugunu soyledi cunku 1.500 ck dusuk bi deger bugun saat 1 gibi hastanede olucam hersey aydinlanacak gozume uyku girmedi aptql gibiyim bakalim dr ne dicek dualarinizi eksik etmeyin kizlaarrr
ama böyle arada bi içimde bişi kanat çırpıyo gibi oluyo ya,niye öle oluyoki,eşimede söyledim oda mercimek kadar şeyi sen nsl hissedicen deyip dalga geçti gıcık...ben bi dr. a sorayım gidince,dr da eşim gibi dalgaya almaz umarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?